|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do wymiany - dużo ciekawych kosmetyków :) Pielęgnacja, makjaż, perfumyWĄTEK NIEAKTUALNY Witam i zapraszam do wymiany ![]() Ze względu na zbyt dużą ilość kosmetyków, chciałabym się wymienić tylko za rzeczy z wish listy. Kosmetyki wysyłam w ciągu 3 dni roboczych od daty wymiany adresów, listem poleconym (ekonomiczny lub priorytetowy - do uzgodnienia),zawsze w kopercie bąbelkowej. Gwarantuję uczciwą wymianę, przebiegającą w miłej atmosferze. Moja wish lista: - biżuteria srebrna lub bez zawartości niklu (chętnie hand-made) - peelingi do ciała firmy Joanna - dwufazowy płyn do demakijażu oczu L'oreal - kosmetyki naturalne - tusz do rzęs Diorshow Iconic - zawsze można mnie kusić kosmetykami do włosów ![]() Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-05-28 o 21:21 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany - dużo ciekawych kosmetyków :) Pielęgnacja, makjaż, perfum
Pielęgnacja ciała i twarzy 1. Cieszący się bardzo dobrą opinią na KWC krem nawilżający na dzień Nivea Visage - pozostało ok. 3/4 opakowania 2. Krem "Perfecta Nawilżanie" z sokiem aloesowym i kwiatem pomarańczy, Dax Cosmetics - wersja na dzień. Pozostało ok. 1/2 opakowania 3. Oliwka do ciała Johnson's Baby - zostało ponad 1/2 butelki. (Uwaga: z opakowania odlepia się naklejka - widoczne na zdjęciu) 4. Balsam ujędrniający Dove - pozostało ok. 1/2 opakowania 5. Balsam brązujący Perfecta Bronze Dax Cosmetics - pozostało ok. 3/4 opakowania 6. Kremowy żel do mycia twarzy z termopeelingiem Eva Natura - nowy 7. Żel pod oczy i na powieki ze świetlikiem i aloesem, Flos-lek, użyty kilka razy. HIT KWC Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-05-28 o 21:23 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany - dużo ciekawych kosmetyków :) Pielęgnacja, makjaż, perfum
Pielęgnacja i stylizacja włosów 1. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo 2. Genialna odżywka do włosów zniszczonych - Joico, K-PAK. Zostało ok.50ml - wystarczy nawet na kilka użyć, ponieważ jest bardzo wydajna. Świetne opinie na KWC 3. Świetna maska do włosów zniszczonych - Joico, K-PAK. Zostało ok. 20ml - w sam raz na wypróbowanie, powinno wystarczyć na 2-3 użycia. Świetne opinie na KWC. Uwaga - za wish mogę uzupełnić opakowanie do pełna - czyli 118ml 4. Odżywka do włosów z aloesem (40% aloe vera) - Mypa. Dobry skład, bez silikonów. Pozostało 1/2 opakowania 5. Odżywka do włosów z morelą - Alterra, użyta raz 6. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe 7. Szampon do włosów Yes to Carrots - świetny, naturalny skład. Pozostało ok. 250ml 8. Odżywka do włosów Gliss Kur, Oil Nutritive (wersja z 7 olejami). Użyta raz 9. Balsam nawilżająco-regenerujący z proteinami mlecznymi i miodem - Joanna. Pozostało 3/4 opakowania 10. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-05-28 o 21:23 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zapachy 1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne 2. "Sweet Rose" EDT - wydaje mi się, że jest to odpowiednik Amor Amor Cacharel - chyba na tym zapachu wzorował się producent. Całkiem ładnie pachnie. Pozostało ok 75ml z 90ml 3. Ming Shu" EDT z Yves Rocher - z 50ml pozostało ok 3/4. Śliczny, świeży zapach Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-05-28 o 21:24 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Makijaż 1. Puder brązujący Max Factor, z delikatnymi, złotymi drobinkami. Świetne opinie na KWC. Odcień: Golden. Użyty kilka razy jako cień do powiek 2. Lakier do paznokci Lovely - piękna czerwień. Nie używany 3. Baza pod cienie Art deco - świetne opinie na KWC. Niewiele używana, ubytek znikomy. Wydaje się być bardzo wydajna 4. Cienie do powiek do oczu szarych (ciemny brąz, średni brąz, jasny brąz + rozświetlacz) - L'oreal. Użyte 1-2 razy 5. Puder prasowany z minerałami, Essence - jasny odcień (04 - nie sugerujcie się wyższym numerem, to jasny odcień). Świeży, użyty kilka razy Edytowane przez Namietne_Usta Czas edycji: 2011-05-11 o 22:33 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
cos za escade?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz cos w moich 3 wątkach za bazę pod cienie Art deco i ew. niektóre produkty do pielęgnacji włosów? Napiszę Ci na PW jakie kosmetyki mam poza wątkiem.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
czy znalazłabyś coś u mnie za
7. Żel pod oczy i na powieki ze świetlikiem i aloesem, Flos-lek, użyty kilka razy. HIT KWC, 1. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo, 5. Odżywka do włosów z morelą - Alterra, użyta raz, 10. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe ?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej poodba mi sie
1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne 3. Baza pod cienie Art deco - świetne opinie na KWC. Niewiele używana, ubytek znikomy. Wydaje się być bardzo wydajna z wish mam sporo bizuterii srebrnej(pr 925) hand made z kamieniami i krysztalkami swarovskiego jak bedziesz zainteresowana wstawie fotki poza watkiem mam fioletowy peeling joanna do ciala jagoda czy jezyna niepamietam
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za:
1. Cieszący się bardzo dobrą opinią na KWC krem nawilżający na dzień Nivea Visage - pozostało ok. 3/4 opakowania 4. Balsam ujędrniający Dove - pozostało ok. 1/2 opakowania 7. Żel pod oczy i na powieki ze świetlikiem i aloesem, Flos-lek, użyty kilka razy. HIT KWC 1. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo 2. Genialna odżywka do włosów zniszczonych - Joico, K-PAK. Zostało ok.50ml - wystarczy nawet na kilka użyć, ponieważ jest bardzo wydajna. Świetne opinie na KWC 6. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe ? ![]()
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za ampułki Radical?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514857 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
coś za cienie Loreal?
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś za Escadę ming shu i cienie Loreal?
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, spróbuję jeszcze raz, bo robiłam dokładki
Może teraz wypatrzysz coś u mnie za: 6. Kremowy żel do mycia twarzy z termopeelingiem Eva Natura - nowy 7. Żel pod oczy i na powieki ze świetlikiem i aloesem, Flos-lek, użyty kilka razy. HIT KWC ? |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Widzę, że dodałaś pare nowych rzeczy, więc może znajdziesz coś u mnie za : 2. Genialna odżywka do włosów zniszczonych - Joico, K-PAK. Zostało ok.50ml - wystarczy nawet na kilka użyć, ponieważ jest bardzo wydajna. Świetne opinie na KWC 3. Świetna maska do włosów zniszczonych - Joico, K-PAK. Zostało ok. 20ml - w sam raz na wypróbowanie, powinno wystarczyć na 2-3 użycia. Świetne opinie na KWC 6. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe 10. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe ?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
1. Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne coś znajdziesz u mnie ? ![]()
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
1. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo 2. Genialna odżywka do włosów zniszczonych - Joico, K-PAK. Zostało ok.50ml - wystarczy nawet na kilka użyć, ponieważ jest bardzo wydajna. Świetne opinie na KWC 3. Świetna maska do włosów zniszczonych - Joico, K-PAK. Zostało ok. 20ml - w sam raz na wypróbowanie, powinno wystarczyć na 2-3 użycia. Świetne opinie na KWC
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
cos za zestaw do wlosow joico, jedwab loreala, serum joanna, ampulki radical, baza pod cienie art deco??
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
w załaczniku kilka par kolczyków
wszystkie w całosci wykonane ze srebra + krysztalki swarovskiego/koraliki fasetowane/lub kamienie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazlam....
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
A nie masz już tej bazy pod makijaż?
Miałam się odezwać w sprawie jednych kolczyków ale nadal nie wiem co z nimi ![]() A z tego zdjęcia https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1303853390 puder essence jest? |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
ok moge oddac 5 i 36 i te srebrne ze swarovskimi https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1303 935304
i peeling joanny (generalnie do kazdych kolczyków jakbys wybrala z ciuszkowego moge wstawic srebrne bigle. mnie interesujje najbardziej escADA
|
|
#23 |
|
Rozeznanie
|
Hej interesuje mnie Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium znajdziesz coś u mnie? (odpisz u mnie )
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
40zl
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda że nie masz już bazy bo na to najbardziej byłabym chętna. Myślałam że to bronzer z essence, ech to w takim razie nici z wymiany
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
hmm a jakbym oddala stopjak,kolczyki i peeling za esc i baze artdeco?
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- moze byc a juz nic nie znajdziesz za baze pod cienie? moze jeszcze jakis kolczyki ci sie podobaja? moge przerobic bigle na srebrne
|
|
#27 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapraszam na PW |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Podoba mi sie u Ciebie:Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" i kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Chyba, że znalazłabyś u mnie coś jeszcze, bo jeszcze kilka rzeczy wpadło mi w oko u Ciebie? |
|
|
|
|
#30 |
|
BAN stały
|
coś u mnie w obu wątkach za:
1. Olejek termoochronny L'oreal Professionnel - Expert Liss Ultime "Reflexium" - użyty kilka razy (pierwotna pojemność to 50ml, pozostało ponad 90%) - jest wydajny, starcza na długo ? odpisz proszę u mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

Miałam się odezwać w sprawie jednych kolczyków ale nadal nie wiem co z nimi