![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
HM TERRANOVA PRIMARK PEEP TOE z GB !!! dokładka !!!
NIEAKTUALNY ! ! ! !
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=400322 18.01 DOKŁADKA !!!!!!!!!!!!!! post #1, #2 & #13 Na fioletowo- rezerwacja Na szaro - wymienione CO WYMIENIĘ: tunika brązowa z NEW YORKERa XS mało chodzona BLUZKA kupiona w terranovie z kwiatem, koralami i "jakby krawatem" z koronki leciutko prześwitująca, rozciąga się XS ubrana może 3 razy nietypowa KURTKA JEANSOWA z terranovy - rinascimento w stylu motocyklowym roz S sznurowanie z tyłu regulowane nigdy nie chodzona bluzka z TERRANOVY z szarymi jakby "gumowymi" nadrukami -ODDAM ZA DROBIAZG roz.S szer. pachy 39cm szer. pas 35 całkowita długość 63 ubrana raz - EDIT: dzisiaj zauważyłam, że na boku minimalnie jakby "łuszczy się" wzorek w kilku miejscach. aczkolwiek jest to raczej niewidoczne. z tego jednak względu oddam ją za drobną rzecz. Spodenki styl safari z HM roz. XS pas 37 kilka razy ubrane spódniczka sztruksowa TERRANOVA - ODDAM ZA DROBIAZG guzik trochę pościerany roz.S założona kilka razy spódniczka z TERRANOVY z ćwiekami roz XS nówka (nie jestem pewna czy chcę ja oddać więc wymienię się tylko za coś z wishlisty) żakiet TERRANOVA rinascimento roz. S Złote wzorki wyszyte są złotą nitką, chyba nawet udało mi się to uchwycić na fotkach bluzka czarna z JEANS CLUB Philip Russel rozmiar XS fajnie uszyte ramiączka wszelkie plamy na obrazku to wina aparatu, nie wiem co się stało ubrana kilka razy rozciąga się sorki że nie jest wyprasowana, co widać z tyłu na plecach GORSET profilowany błękitny regulowany, tak więc XS S i M miałam go na sobie raz na występie przez 2 godziny, tak więc stan super. jedynie w trakcie imprezy odpruło się z tyłu jedno ramiączko, więc ręcznie na szybko było przyszywane ![]() PEEP-TOE czarne - wymienię tylko za inne buty albo za coś super z wishlisty kupione w Glasgow, tak więc takich samych na pewno nie spotkasz na ulicy ![]() rozmiar 36 obcas 8,5cm koturna 1-1,5 na stopę 22-22,5 miałam je kilka razy na nogach, więc: troszkę wytarte pięty w środku, trochę zdarte fleczki jak to od chodzenia, troszkę zdarte na czubkach ale nie widać tego PEEP-TOE panterka kupione w Daichmannie, rozmiar 36 obcas 8,5cm ubrane też kilka razy, wytarte piętki troszkę no i fleczki, ale w stanie fajnym BŁĘKITNE BUTKI miałam je na sobie raz przez 2 godziny, tak więc stan idealny poza troszkę przybrudzoną podeszwą. robione na zamówienie, są idealnie wyprofilowane, i sa to pierwsze buty w których na prawdę nie czułam obcasa. rozmiar 35 obcas 8cm na stopę 22-22,5 panterkowa BLUZA FISHBONE z NEW YORKERa z ćwiekami rozmiar XS szara, w ciemno-szare plamy wygląda jak sprana, ale właśnie taka "jakby sprana" była już kupiona wokół kieszeni i na kapturze srebrne ćwieki miałam ją na sobie około 10 razy, była prana 3, 4 razy RURKI MORO Rinascimento z Terranovy, biodrówki rozmiar XS dość wąskie ubrane kilka razy PASEK Z KLAMRĄ z jakby przeźroczystymi perełkami dookoła nigdy nie noszony ODDAM ZA DROBIAZG GRUBY PAS Długośc 112cm, szerokość 8 cm. Klamra jest troszkę podrapana. Wykonany z matowej skórki ekologicznej. Dorobiona ręcznie jedna dziurka ODDAM ZA DROBIAZG pasek z PRIMARKa z Glasgow --------- REZERWACJA tak więc pewnie niespotykany u nas na ulicach roz.S całkowita długość 88cm ręcznie dorobione 2 dziurki nigdy nie noszony Torebka z ćwiekami - oddam dość łatwo. ODDAM ZA DROBIAZG Wykonana z takiego "niepoczesanego zamszu". Wymiary: długość 35cm, wysokość od paska w dół 27cm. Pasek regulowany. NA dole były doczepione frędzle, odcięłam je ręcznie nożyczkami, jak się odwróci torebkę do góry nogami, trochę widać że coś jest odcięte. Jedno zdjęcie jest mało ostre - chodziło o to, żeby pokazać pasek. Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-02-04 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: HM TERRANOVA PRIMARK PEEP TOE z GB
tunika w rzeczywistości jest ciemniejsza, zdjęcie robione z lampą
Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-01-18 o 21:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za pasek primarka,mini z dżetami i t shirt czarny teranowa z jakby gumowymi znaczkami"?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
wybralabys cos za czarna spodniczke z trn?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1263237669 pasek???
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos za pasek? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1263237669
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
SZTUCZNA BIŻUTERIA:
1. 29 srebrnych cieńkich bransoletek 2. -Brązowe korale. Te które się błyszczą złotym jakby pyłkiem, błyszczą się w rzeczywistości jeszcze bardziej. Wim że te kamienie jakoś się nazywają ale nie wiem jak. Stan idealny. - Gruba bransoleta, tzw postarzane złoto -Wisiorek z błękitnym kamieniem, dość dużym. Wielkość mniej więcej 5groszówki 3.Broszka - spinka do ubrań. Super wygląda na grubym ramiączku od bluzki. Na niej cyrkonie i łańcuszek ze srebrnych kuleczek. Pięknie się wręcz iskrzy na ubraniu. KOLCZYKI DO PĘPKA , banany chyba z tytanu, kupione w sieci sklepów z kolczykami do ciała YOKO. Koloru są oczywiście srebrnego, nieco kłopotliwe było zrobienie dobrych zdjęć... Nowe, nieużywane. Miałam zrobić sobie kolczyk, ale zrezygnowałam ![]() 1. Pajączek: błękitna dość duża cyrkonia, czerwone oczy z cyrkonii, błękitna cyrkonia na główce, odwłok cały wysadzany maleńkimi cyrkoniami. Tak się błyszczy że aż oczy bolą ![]() 2. Jaszczurka: wysadzana niebieskimi cyrkoniami, dwie czarne cyrkonie jako oczy. ZEGAREK z NEW YORKERa ODDAM ZA DROBIAZG trochę powycierane nity, i tarcza zegara. jak się włoży baterię będzie działał. Nosiłam go prawie codziennie dopóki się baterie nie wyczerpały. Oddam za drobiazg. PŁASZCZ jesienno-zimowy z NEW YORKERA Amisu -wymienię się tylko za inny płaszczyk ! roz 34 nie zniszczony jak to w rzeczach z new yorkera odpadały goziki więc je przyszywałam ręcznie. guziczki z przodu przeszyłam ręcznie żeby go troszkę zwężyć - proces odwracalny ![]() W kieszeni prawej jest dziura Kołnierz można doczepiać i odczepiać W rzeczywistości się nie błyszczy jak an zdjęciach po lewej stronie, to były zdjęcia z lampą. Kolor KHAKI. 18.01 DOKŁADKA !!!!!!!!!!!!!! Rzeczy które oddam za drobiazg i dość łatwo (ale tylko na to, co mi się przyda) ![]() KOZAKI roz.37 skóra ekologiczna - oddam dość łatwo. NIE BŁYSZCZĄ SIĘ TAK JAK AN FOTKACH! Zdjęcia celowo rozjaśnione, KOZAKI MAJĄ JEDNOLITY KOLOR. Są bardzo wygodne i fajnie wyprofilowane, niestety na mnie za duże. Trochę dałam radę w nich chodzić, aczkolwiek noga za bardzo się męczy w luźnych butach. Fleki były niedawno wymieniane (droższe metalowe). Widoczne ślady użytkowania, w kilku miejscach trochę przetarte, co jednak nie rzuca się w oczy, a czego przy chodzeniu w ogóle nie widać. Obasy są też obite skórką, ale przy samych flekach poodchodziła. Wszystko widać na zdjęciach. Aha, jest to skórka lekko błyszcząca, ale nie aż tak jak na zdjęciach z lampą. Wymiary: dł. wkładki ok 24cm, obcas 8,5cm, długość od pięty 35cm Botki lakierkowe Clara Barson roz.36 -oddam dość łatwo. Wykonane z lakierkowej, takiej jakby pofałdowanej mikroskopijnie skórki. Troszkę w nich chodziłam, ta więc mają przetarte czubki, i zeszła farba z obcasów, ale jak się zamaluje markerem (ja tak robiłam), to nie widać. Fleki jeszcze nie zużyte do końca. W kilku miejscach poprzecierane, ale nie ma jaśniejszych plam, więc gdy są na nogach, w ogóle tego nie widać. Ja też musiałam dokładnie je oglądać żeby poznajdywać defakty. Wymiary: obcas 8,5cm-9cm, wkładka 23-24cm. Zdjęcia są celowo rozjaśnione. Tych rzeczy chętnie się pozbędę, bo tylko zajmują miejsce w szafie ![]() 1. DUŻE WAŁKI (12 sztuk) Fajnie sie na nich układa włosy, ja jednak nie mam na to czasu. Wymiary: długość 7,5 cm szerokość (średnica) 3,5cm. Użyłam ich 2, może 3 razy i rok już leżą i się marnują. 2. OZDOBY DO PAZNOKCI - oddaję wszystkie razem naraz -zielone błyszczące kwadraciki -różowe błyszczące kwadraciki -czarny brokat -mieszanka różnych po kilkanaście(albo i dziesiąt) sztuk: srebrne kwiatuszki, czarne kwiatuszki, cyrkonie Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-01-20 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos za peep toe czarne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1263237669 ???
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos za pasek z primarka?? prosze odp u mnie
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Wybacz, że tak późno odpisuję, ale dopiero wróciłam z pracy.
Zdjęcia rajstop mogę zrobić jutro, przy dziennym świetle, bo teraz i tak nic by nie było widać. Dla mnie to kolor taki beżowy cz kawa z mlekiem, raczej jasny. Cętki wielkości 1-2 groszówek zdaje się, dokładną wielkość podam jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1263237669
mogłabym wyminic sie za ten pasek ale potrzbuje wiecej zdjec i dlugość tehgo paska? ma jakies uszkodzenia ? P.s. bluzeczka jest ok ![]() ale moglbyś co s do tego paska dodac ![]()
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pasek jest ok, nigdy go nie miałam na sobie, dorobiłam ręcznie dwie dziurki żeby go inaczej nosić ale jakoś nie przypadł mi do gustu. Rozmiar paska to S, długość napisana jest w opisie, jeśli potrzebujesz jakichś dodatkowych wymiarów daj znać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
a tu dodatkowa fotka
mogłabym dorzucić czarną spódniczkę z terranovy, ale troszkę guzik jest starty, poza tym jest OK Edytowane przez iskralight Czas edycji: 2010-01-15 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.