![]() |
#1 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
H&M, Camaieu, Reserved, Calzedonia, inne różności - zapraszam serdecznie:)
NIEAKTUALNE
nowy wątek - link w podpisie - Zapraszam jutro (jeszcze się tworzy ![]() - bluzka Quiosque, r. 36 - śliczna, z żabotem/falbanką przy zapięciu, wcięta w pasie, bardzo kobieca, delikatne szaro-białe paski, stan idealny - tunika Quiosque - r. 36, śliczna, bufki, łagodny odcień turkusu i czekoladowy brąz, w biuście wszyte gumki, więc dobra będzie także i przy pełniejszym biuście - bluzka z żabocikiem H&M, faktyczny kolor to baaardzo jasny, "pudrowy" wrzos, rękawy 3/4, materiał elastyczny (mieszanka bawełny z "czymś") z wszywki r. 42 , ale jest b/mała, więc podaję faktyczne wymiary: długość - 51 długość rękawa - 41 szerokość p/pachami – 44 - koszulka Reseved, r. 36, czekoladowy brąz, delikatna koronka przy dekolcie, śliczna, prawie nowa - biała, koszulowa, Troll, z ciekawym, poziomym marszczeniem przy zapięciu, wywijane mankiety, uwaga! - bardzo szczuplutka - z wszywki r. M, ale moim zdaniem to S/XS, więc podaję dokładnie wymiary: długość - 49 długość rękawa - 57 szerokość p/pachami - 43 - tunika Camaieu, jasnoszary batyst (bawełna), stójka, ozdobnie przeszywany materiał na przodzie i rękawach, śliczna, na mnie niestety za duża - z wszywki 42, ale że to Camaieu, to na "normalne rozmiary" 38/40 - koszulowa, biała Troll, odcinana p/biustem, r. M długość - 49 długość rękawa - 45 szerokość p/pachami - 46 szerokość p/biustem (na wysokości odcięcia) – 41 - koszulka Tatuum, r. 36, niebieska, prawie nowa - bokserka Old&Navy, S, w prążki czaro-białe - leci do mala_czarna - bluzko-tunika ecru, śliczna i stylowa
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-30 o 23:39 Powód: korekta po awarii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: H&M, Camaieu, Reserved, Calzedonia, inne różności - zapraszam serdecznie:)
Rzeczy z tego postu oddam choćby hurtem za jedną, przydatną rzecz:
- koszulka H&M, L, turkus - koszulka H&M, M, fiolet - koszulka H&M, oliwkowa - koszulka no name z b/oryginalnym wzorem, rozmiar ok. 40 - koszulka na ramiączkach, no name,, M/L (40/42), turkusowo-brązowa, za drobiazg - koszulka Orsay, bawełna, śliczna, 40/42, za drobiazg - koszulka bawełniana z koronką, no name, tak na 38/40, za drobiazg - szlafroczek satynowy, kimono, biały, duuuży, nieużywany nigdy
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-30 o 22:16 Powód: korekta po awarii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kosmita jakiś normalnie
|
Dot.: H&M, Camaieu, Reserved, Calzedonia, inne różności - zapraszam serdecznie:)
- spodnie "bojówkowate", r. 38, śliczne, prawie nienoszone, kolor czekolada/brunatny, fajna regulacja zamkiem błyskawicznym, szerokości nogawek na dole
- dżinsy Musketeer, r. 31proste, lekko rozszerzane na dole, stan bdb, poza wytarciem z tyłu na dole (zdjęcie) Długość – 103 Szerokość w pasie – 37 Wysokość od kroku do pasa – 24 - świetne dżinsy XS, z bardzo oryginalnymi zdobieniami z ekoskórki na kieszeniach (przód - esyfloresy, tył - patki), tylko za coś naprawdę ekstra, najchętniej dżinsy lub torbę. Wymiary: długość - 103 szerokość w pasie - 34 stan z przodu – 18 - Spodnie w prążki H&M Długość po zewnętrznej - 104 cm Pas - 43 cm Biodra - 54 cm - Spodnie Promod, krój dzwonów, czekoladowy brąz w wąziutkie, jasne prążki, cienki materiał. Długość - 107 Szerokość w talii – 39
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-30 o 22:16 Powód: korekta po awarii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kosmita jakiś normalnie
|
szary grzybek Tatuum, rękaw 3/4, z bardzo ciekawymi wykończeniami (rękaw, patka z tyłu), r. 40, łatwo nie oddam
Super kurtka dżinsowa, r. 40, raczej za taką samą ale mniejszą (34/36, XS/S) Długość - 53 Szerokość p/pachami - 44 Długość rękawa - 61-62 Płaszczyk/żakiet/surducik (jak kto woli) Śliczny, stalowoszary, super jakość, był szyty na zamówienie, mniej więcej 38, ale lepiej podam dokładne wymiary Długość całkowita - 84 cm Długość rękawa - 62 cm Szerokość ramion - 40 cm Szerokość p/pachami - 43 cm tuniko-golf Camaieu, M, szary tuniko-golf Camaieu, M, fiolet sweterek rozpinany, pudrowy róż, około M (metki wycięte ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-30 o 22:17 Powód: anulowanie rezerwacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kosmita jakiś normalnie
|
Spódnica z tweedu, szara, wełna, na podszewce, z kontrafałdą:
Długość – 65 Szerokość w pasie – 37 Spódnica skórzana - typowe 38, na podszewce, szyta z łatek, miękka skóra, za kolano lub dłuższa (zależy od wzrostu) Spódnica zamszowa w kolorze gorzkiej czekolady, 38/40 (prawdziwa skóra), stan db (pas i mikrouszkodzenie skóry przy zamku na dole - zdjęcia), łatwo nie oddam, bo wprawdzie za duża, ale lubię ją i ze swetrem/bluzką na wierzch nie widać ani tego, ani pasa i zamka) Spódnica z tweedu, na podszewce, jasnobrązowa w brązowe wzorki z aksamitu (?) Długość – 64 Szerokość w pasie – 39 Spódnica Terranowa, długa, półprzezroczysta, piękna Długość – 97 Szerokość w pasie – 36
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-30 o 22:18 Powód: wymianka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kosmita jakiś normalnie
|
Golf szary (taki "tweedowy" ścieg, dominuje szary, ale inne kolory - niebeski, fiolet) ciepły, noszony ze 2-4 razy, stan idealny
Długość - 55 Szerokość p/pachami - 45 Długość rękawa – 56 Wysokość golfu b/wywinięcia – 18 Golf TROLL, zgaszony fiolet (bakłażan), z fajnymi kieszonkami na rękawach, suuuper ciepły, troszkę wymaga ogolenia Długość - 49 Szerokość p/pachami - 45 Długość rękawa – 52 Wysokość golfu b/wywinięcia – 17 Kamizelka w romby Reserved– super do bluzek koszulowych Długość - 57 Szerokość p/pachami – 38 Sukienka kopertowa, za drobiazg DVD: Doktor Żywago (nowa wersja, reż. Giacomo Campiotti) Tajemnica Brokeback Mountain, Anioł w Krakowie, Artur Więcek "Baron" Piąty element, Luc Besson Ziemia obiecana, Andrzej Wajda Frida, Julie Taymor Książki: Ewa Krystyna Deyotte "Mój przyjaciel Tarot", oprawa miękka Szymon Majewski "Showman czyli spowiedź świra", oprawa twarda Inne: 2 zestawy słuchawkowe do Nokii 6700 - nigdy nie używane 1 zestaw słuchawkowy od Motorola RAZR V9 - nigdy nieużywany 1 ładowarka do Nokii 6700 (użyta kilka razy)
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-30 o 22:20 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kosmita jakiś normalnie
|
czapki
szale paski torebki wymiary/opisy na życzenie kurtka puchowa Tiffi, śliwkowa (w rzeczywistości bardziej w kolorze podszewki), ciepluteńka, mało noszona, stan bdb - tylko za coś naprawdę fajnego szpilki szare, lakierowane, r. 39, stan idealny - raz założone w domu, tylko za coś fajnego
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2010-12-30 o 22:21 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za rajstopki?
![]() Przepraszam,że się wcięłam,nie zauważyłam,sorki ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj misianko
![]() znajdziesz coś u mnie za ramoineskę? oddam co chesz, mam w watku niebieska ramoneske ![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Rajstopy wzorzyste, Calzedonia, T.3/4, nowe
coś u mnie? ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za trencz i spódnicę reserved?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
kosmita jakiś normalnie
|
Dziewczyny, odpowiem jutro, bo padłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
BAN stały
|
cos u mnie za
broszke wazke zegarek rajstopki te wzorzyste fioletowy pierscionk czekam na odpowiedz pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
ja Ci już (chyba?) odpowiadałam w starym wątku, ale może nie widziałaś - ramoneska tylko za taką samą lub motocyklową, niebieskiej to nie chcę - ładna ale nie mój klimat ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Niestety nic, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Niestety nic, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Spódnica Reserved, trochę taka bombka, bawełna, na dole obszyta bawełnianą koronką?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za spódnicę reserved? poza wątkiem mam jeszcze jasnofioletową bokserkę jakbyś była zainteresowana
![]() Podoba mi się też z biżu kwiat i ten pierścionek(?) nad nim ![]()
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-09-08 o 12:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś za biżu:
pierścionek kwiatek bransoletkę
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za Tunika Mango ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
:)
|
witaj
![]() znajdziesz coś u mnie za: Bluzka Monsoon, jedwab, r. 38, super seksowana i elegancka, kimonowa, baaardzo głęboki dekolt, z szarfą do wiązania w talii, kolor to taki zgaszony, jasny fiolet (coś nie wyszedł na fotce) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za wzorzyste rajty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
hej, cos u mnie za ramoneske ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Książka "Jak się nie ubierać"Trinny Woodall, Susanah Constantine, stan idealny, brak zdjęcia Rajstopy wzorzyste, Calzedonia, T.3/4, nowe ?? bardzo prosze odpisz w którymś z moich wątków ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Książka "Jak się nie ubierać"Trinny Woodall, Susanah Constantine, stan idealny, brak zdjęcia Rajstopy wzorzyste, Calzedonia, T.3/4, nowe i zegarek? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||||
kosmita jakiś normalnie
|
podobają mi się dżinsy
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1283718253 ale nie za ramoneskę ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- niestety nic, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- podobają mi sie dżinsy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1277981521 ale za biżu mi raczej nie oddasz, no i rozmiarów nie podajesz ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- niestety nic, pozdrawiam) ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1283242958, ale: - jakie dokładne wymiary? (długość i p/pachami) - dwóch rzeczy za niż nie oddam ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1280242924
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie troche bizuterii znajdziesz cos?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
kosmita jakiś normalnie
|
Hej, mi się całkiem niedawno podobały u Ciebie dżinsy granatowe, ale widzę, że nie ich już widzę
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za ten zakiecik??
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1283888678 ZAPRASZAM ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.