![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymień się ze mną! ciuszki S-L i inne ;D
NIEAKTUALNE, BĘDZIE NOWY WĄTEK.
ROZPOCZĘTE WYMIANKI OCZYWIŚCIE DOKAŃCZAM. ![]() Witam ![]() Zakładam nowy wątek, tamten był dość nieuporządkowany. 1. Pierwsza wysyła osoba z mniejszą ilością przekupek 2. Możesz wklejać linki, nie pogniewam się. 3. Wysyłam ubrania uprane. 4. Pisz u mnie, ja u Ciebie. 5. Pytaj śmiało, jeśli chcesz coś wiedzieć ![]() 6. Kto pierwszy ten lepszy. Z kim się dogadam szybciej, z tym się wymieniam. W wyjątkowych sytuacjach (na ładną prośbę ![]() Dokładki na fioletowo Wymienione rzeczy
Moja wymianka - zapraszam ![]() Edytowane przez Lya. Czas edycji: 2010-05-06 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymień się ze mną! ciuszki S-L i inne ;D
1. Rurki TROLL, rozm z metki 38
2. Spodnie eleganckie, z metki 32 (w rzeczywistości 36) cudnie leżą! 3. Rurki grafitowe 36 , plamki - wina aparatu 4. Bojówki rybaczki czerwone M 5. Rurki CROPP TOWN, zamki na tylnych kieszeniach, W28L32 (tylko i wyłącznie za inne spodnie!) 6. Dzwony czarne sztruks, rozm z metki 42, ale to raczej 38 O.o 7. Eleganckie spodnie w prążki, rozm. 8 8. Spodnie czarne, proste nogawki, rozm 38 9. Jeansy, rozm M. (trochę postrzępione na dole na nogawkach)
Moja wymianka - zapraszam ![]() Edytowane przez Lya. Czas edycji: 2010-04-19 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
1.Spódniczka TOP SHOP rozm. 10
2.Spódniczka jeans rozm. 8 (małe 10 też) 3.Spódnica ATMOSPHERE 36-38 4.Spódnica Papaya, rozm. 12 5.Spódniczka Marks&Spencer rozm.12 z przodu plisowana z tyłu prosta 6. Nietoperz beżowy w drobne czarne paseczki, rozm z metki 46-48, ja założyłam go mając 38 i jednak na jednym włożeniu się zakończyło bo lekko za duży. Myślę, że na 40 lub 38 z dużym biustem będzie ok. TYLKO ZA COŚ SUPER! (raz założony) NIE PYTAĆ NA RAZIE 7. Sukienka LOOK, rozm 36. Założona tylko raz, niestety zaciągnęła się lekko przy biuście. Nie widac tego bardzo, ale mozna ładnie przyszyć lamówkę z koronki czy tasiemki w tym miejscu ![]() tylko za coś extra.
Moja wymianka - zapraszam ![]() Edytowane przez Lya. Czas edycji: 2010-05-03 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
1.Bluza różowa z kapturem S
2.Bluza jasnoróżowa BUFFALO pasuje na S i M 3.Bluza różowa w konie, S/M 4.Long ze srebrną nitką, raczej S 5.Bluza szara w paski rozm44 (40-42 wg mnie) 6.Long niebieski w paski, rozm. 10 7.Tunika oliwkowa(zielona), pasuje na L-XL 8.Bolerko ażurowe bordowe, uni 9.Koszula niebieska 36 10. Top long, pasiak, uni (pasuje na S-M)
Moja wymianka - zapraszam ![]() Edytowane przez Lya. Czas edycji: 2010-04-10 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
1.Sukienka letnia biała, rozm.10
2.Sukienka-tunika, rozm. L ale na M też pasuje 3.Torba etno 4.Torebka złota nowa 5.Perełki jasnoróżowe, naszyjnik 6. plecaczek 7.Depilator Rowenta Lovely Eco EP 1000. Kupiłam go jakieś 1,5 roku temu, raz próbowałam użyć jednak to nie dla mnie. Niestety nie mam już pudełka ani instrukcji. (Depilator + zasilacz + miotełka do czyszczenia) 8. Woda toaletowa Moon, Oriflame - zużycie jak widać, Woda toaletowa Lady Vintage, Oriflame, nowa Portfelik serduszko Krótki łańcuch do spodni 9. łańcuszek z serduszkiem, przypinka duża - Nirvana 10. Torebka z motywem LV, chusta w kwiaty
Moja wymianka - zapraszam ![]() Edytowane przez Lya. Czas edycji: 2010-04-30 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
1. Katana/kurtka wiosenna sztruks 36
2. bluzka biała S 3. Bluzka czarna cieńka, MNG, rozm. S 4. bluzka z kołnierzykiem, S 5. kurtka biała, nieużywana, ma jeszcze ten plastikowy dzyndzel od metki, S/M 6. Tunika granatowa (plamki - aparat) 7. Spódnica długa, xs/s moze małe m, nie ma paru cekinów ale nie widać przy noszeniu 8. bluzka, TOP SHOP, 38, z dużym golfem (raczej 36) 9. spódnica czarna, na dużej gumce, L (na M tez ok) 10. spódniczka niebieska S, czadowa ![]()
Moja wymianka - zapraszam ![]() Edytowane przez Lya. Czas edycji: 2010-04-17 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za rurki troll ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za rurki troll?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no ok, ale chyba jest juz dogadana; będę Cię prosiła, byś wysłała pierwsza, ok?
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
5. Rurki CROPP TOWN, W28L32
Coś u mnie za te rurki?? ![]() Mam bardzo fajne, prawie nowe rurki Reportera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
hey znajdziesz coś u mnie za spódniczkę https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1270060180 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a podaj mi wymiary rurek troll i crop town
pas biodra dl stanu dlugosc nogawki i szer na dole |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1270060022 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]()
coś u mnie za :
Rurki TROLL, rozm z metki 38 (pytać o wymiary, bo są śmieszne) - Rurki grafitowe 36 , plamki - wina aparatu Koszula niebieska 36 zapraszam do nowego i starego wątku ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
a ile mają w biodrach jaka jest dł od strony zewnętrznej oraz jaka dlugosc stanu?
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- ja bym wziela te z trolla bo cropp moga byc za male, moge proci o fotke z tylu jeszcze ? (trolla) ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- to ja jestem chetna na wymiane. Jesli Tobie pasuje zapraszam na prv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.