![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Nowy ogarnięty wątek u sado100 :)NIEAKTUALNY! KOSMETYKI: 1. -Krem wyszczuplający+ujędrniają cy Eveline 200ml(ok. 60%) -balsam rozświetlający Evoco, tylko wypróbowany -Szampon ultra kolor system Joanna 200ml(ok.90%) -brylantyna w żelu Joanna (ok.70%) -Krem ochronny do twarzy SPF30 Soraya 50ml (ok.80%) -Podkład City Matt Lirene 30ml nr 208 30ml (ok.90%) -farba Palette 10 min color nr 510 (oczywiście nowa) -płukanka do włosów srebrna (użyta może raz) -samoopalacz Venita Solar (ok. 50%) -balsam brązujący Lirene cafe mocha (ok. 70%) -podkład Sensique Matt Finish (użyty raz) -Nafta kosmetyczna (ok. 80%) -krem Babydream SPF 50 (użyty raz) -sól do kąpieli (ok. 20%) -paleta opalizujących cieni do powiek -ozdoby do paznokci (są to serduszka w 5 różnych kolorach+klej+szpatułka) -szczotka modelująca do włosów 2. -kosmetyczka (wielkości połowy zeszytu b5, niestety popsuty suwak) Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2012-02-26 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nowy ogarnięty wątek u sado100 :)
ART.PLASTYCZNE,KSIĄZKI,IT P.:
-ładowarkę do Samsunga J700 -słuchawki do Samsunga J700 -kabel usb do Samsunga J700(wszystko działa,tylko po prostu zgubiłam swój tel. i teraz nie mam co z tym zrobić) -pastele Pentela 2 kolorów -słownik hiszpańsko-polski polsko-hiszpański -śmieszne kolorowe spinacze -okulary przeciwsłoneczne -"Wieści" W.Whartona -benzynę ekstrakcyjną -farby akwarelowe Astry i paletkę(wszystkie artykuły plasytczne wyczyszczę tak jak tylko się da,ale teraz nie miałam na to czasu) -3 farby tempery(zużycie i kolory jak na zdjęciu) -6 farb olejnych -tusz kreślarski(ok.połowa) -zestaw pędzelków w fajnym etui ![]() -"The Last Sherlock Holmes Story"M.Dibdin(również anglojęzyczna,nie są to oryginały,a tylko coś w stylu krótszej wersji opracowanej przez innego autora) -zestaw 3nożyków (używałam tylko tego największego,pozostałe nie były nawet wyjmowane) -zestaw dłutek do linorytu,bądź gipsorytu(n ie wszystkie używane) -P.Coelho 'Być jak płynąca rzeka' -'Fotografia cyfrowa' -znalazłam też jeszcze 2 tubki tempery,kolory jak widać -łańcuszek z cienkich czarnych koralików na żyłce(pierwszy z góry) -3 elementy z pierwszych korali(może komuś kto zajmuje się handmade może się przyda) -drugie korale z czarnych koralików z kwadratowymi elementami -czarne drewniane korale i bransoletka -kolczyk bez pary(może służyć jako zawieszka) -czerwony wisiorek z kotkiem bez oka -kolczyki do brwi ,języka, czy czego tam chcecie ![]() Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2010-06-25 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
BIELIZNA:
-gorset miseczka 80b, na dużą M -biały koronkowy stanik 80b -czerwony stanik,również właściwie nigdy nie założony,ale gdzieś zapodziałam ramiączka,miseczka C -komplet w czerwoną kratkę,także nie nosiłam w ogóle,dól S/M a miseczka C -nieusztywniany staniczek w kolorze zgniłozielonym,miseczka C,również prawie nienoszony -czerwony stanik w kolorowe paseczki,miseczka C -brązowo niebieski kostium kąpielowy dół-S/M góra na miseczkę B-C -kostium kąpielowy w kwiaty dół-S/M góra uniwersalna, ale myślę że max to by było małe C Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
CIUSZKI:
-bluzeczka na krótki rękaw w odcieniach brązu,z wycięciem z tyłu S -bluzeczka w stylu marynarskim, roz. 48, więc chyba xxl -bluzeczka floral hm, na metce xs, ale jest strasznie szeroka, chciałam ją przerobić,ale brak mi czasu.na dziewczynach z małym biustem pewnie fajnie wygląda taki krój ![]() -bluzeczka na krótki rękaw w kolorze łososiowym z dekoltem z tyłu, S -czarna koronkowa bluzeczka na krótki rękaw z cekinami S-M -różowa bluzeczka na krótki rękaw,w rzeczywistości intensywny róż S-M -szary pasiak, s-m -tunika atmosphere M-L, ma maleńką dziurkę wielkości może główki szpilki,ale bluzka jest taka wzorzysta,że tego nie widać -tshirt Levis S-M -czarna dłuższa koszula ala szmizjerka, M mała L -rozowa koszula w kwatowe wzory, L -fioletowy nietoperz s/m -zawiązywana bluzeczka atmosphere M-L -long new look roz. 38,kolor piaskowy Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2010-06-25 o 10:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
-spódnica ołówkowa, duże 38-40
-kamizelka ze złotymi nitkami, duże 38 -kamizelka w krate, 38 -biały cieniutki sweterek mark&spencer,bardzo uciągliwy materiał S-M może mała L -zielony top na ramiączka New Look,ze zwiewnego materiału S-M -czarna bluzeczka na ramiączka,z bardzo drobniutkimi plisami S-M -bokserka w paski, s-m -piaskowy top na ramiączka z plisami M-L -ażurowe bolerko S-M,w rzeczywistości ma bardziej słomiany kolor -sweterek atmosphere w różowe paseczki M ale dobry i na dużą S,lub małą L -chusta w ludowe wzory -sweterek w serek pudrowo żółty(w rzeczywistości podchodzi bardziej pod cytrynkę nie jest taki mdły), duża rozmiarówka, 48 Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2010-06-25 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
-koszula w kratę, na mnie za duża, L
-leginsy w jeansowym kolorze, M -czarny pasiak, S -zielona bluzeczka na ramiączka,roz. M-L -torebka z materialu we wzory -kurtka z ekoskorki -czerwone buty sportowe Oxy's,roz. 39(miałam je na sobie tylko raz,prawie nowe) -brązowe sanadłki na obcasie(ok.4-5cm)(miałam je na sobie chyba 3razy,ale trochę zdarte fleki) -pasek na talię, rozmiarowo jakaś M na moją talie troszkę za luźny(za inny mniejszy pasek na talię)dl.75cm -pomaranczowa chusta Edytowane przez sado100 Czas edycji: 2010-06-25 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za poniższe?
-Serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce Eveline 250ml(ok. 70%) -Krem wyszczuplający+ujędrniają cy Eveline 200ml(ok. 60%) -Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%)
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za ;
Podkład City Matt Lirene 30ml nr 208 30ml (ok.90%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
-Podkład Soft Touch Mousse Essence nr 01 16g (ok.50%)
-Podkład mineralny Essence nr o1 (ok.60%) -Róż Miss Sporty nr o17 (użyty raz) -Korektor Cover Stick Essence nr 01 coś u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
-Serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce Eveline 250ml(ok. 70%) -Krem wyszczuplający+ujędrniają cy Eveline 200ml(ok. 60%) -Chłodzący żel po opalaniu Eveline 200ml(ok.80%) -Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%) -Rozjaśniacz w sprayu Blond Reflex Joanna 150ml(użyty raz) -Krem redukujący podrażnienia,kuracja łagodząca zmiany trądzikowe Ziaja med 50ml(ok.60%) -Podkład Soft Touch Mousse Essence nr 01 16g (ok.50%) -Błyszczyk jagoda-porzeczka Ziaja Blubel 10ml (ok.90%)
„Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć” Edytowane przez solll Czas edycji: 2010-06-24 o 23:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
coś za:
-Podkład mineralny Essence nr o1 (ok.60%) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
hej cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1277400722 1 ,2 ostatnie 3 perfumy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1277400722 therm line 2 i torebke
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za
-Podkład Soft Touch Mousse Essence nr 01 16g (ok.50%) -Podkład mineralny Essence nr o1 (ok.60%) -Róż Miss Sporty nr o17 (użyty raz) -Korektor Cover Stick Essence nr 01 (ok.80%) -Korektor Affinitone Maybelline nr o2 (ok.80%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce Eveline 250ml(ok. 70%)
-Krem wyszczuplający+ujędrniają cy Eveline 200ml(ok. 60%) -Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%) -Szampon ultra kolor system Joanna 200ml(ok.90%) Krem ochronny do twarzy SPF30 Soraya 50ml (ok.80%) P.Coelho 'Być jak płynąca rzeka' -'Fotografia cyfrowa' cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Mnie interesuje
![]() -Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%) -Podkład Soft Touch Mousse Essence nr 01 16g (ok.50%) -Korektor Affinitone Maybelline nr o2 (ok.80%)- w wersji jak blyszczyk czy w tubce? Bo nie wiem gdzie na zdjeciu go widac ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za podkład lirene,czarny pasiak, S,legginsy w kolorze jeansu?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
a znalazłabyś coś innego? bo marynarek już praktycznie nie mam są wystawione na all do "mega paki" a już są 3 oferty...
poszukaj ;p |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
powiem ci ze nie mam pojecia no jest porysowana ale nie az tak bardzo no i ma na wyswietlaczu lekko plamke i dolu ekranu na jak sie wlaczala jeszcze to bylo widoczne ale przy uzytkowaniu juz nie ... co do tego ile moze kosztowac to nie mam pojecia ona sie nie wlacza nie wiem co jest zalane wiec nie moge powiedziec tak samo watpie zeby mi ktos powiedzial z naprawy
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
|
cos za Serum intensywnie wyszczuplające+ujędrniają ce Eveline 250ml(ok. 70%)
-Krem wyszczuplający+ujędrniają cy Eveline 200ml(ok. 60%) i czy ta mala czarna torebeczka jest na zamek czy na zatrzask?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
balsam rozświetlający Evoco, tylko wypróbowany Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%) Rozjaśniacz w sprayu Blond Reflex Joanna 150ml(użyty raz) -odżywka Ziaja Plantica z rzepą (ok.90%) Serum Age Performance Rival de Loop(użyte raz) tester Revlon Colorstay 10ml Ivory (ok.50%) Podkład mineralny Essence nr o1 (ok.60%) -mocznik, (ok.70%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
tabletki Thermline II, całe opakowanie,nawet nie otwierane(zamówiłam 2pak na alle, ale z moja systematycznością skończyło się jak się skończyło) Naturalny peeling cukrowy kokos BioPlantacja Bielenda 270g(ok.80%) Mleczko karotenowe Nivea SPF6 200ml(ok.85%) ![]() ![]() ![]() w szczególnosci zależy mi na therm line odpisz prosze u mnie pozdrwiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
-Mleczko karotenowe Nivea SPF6 200ml(ok.85%)
-keratyna (ok 80%, nie wyjmowałam do zdjęcia) -olejek z drzewa herbacianego (ok. 80%) coś u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a mogłabyś podać wymiary bluzeczek? a masz jakiś puder matujący?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Coś za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1277457212 <--czarna http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1277401552 oprócz okularów i klamerek http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1277464217 kolczyki z pierwszego zdjęcia http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1277401552 z dwóch zdjęć u dołu
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
możesz poszukać jak myślisz że masz na zbyciu, bo puder by mi się najbardziej przydał. To ja czekam na wymiarki, pasek też możesz zmierzyć rozpięty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.