|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Zara,river island,h&m,atmosphere, floral , coach 36,38,40ZAPRASZAM!!! WSZYSTKIE RZECZY MAM NA PIERWSZEJ STRONIE ( NA DOLE STRONY!) Na początek kilka zasad. Jestem nowa więc wysyłam pierwsza lub równocześnie ( z inną nowicjuszką) ![]() 1.Wysyłam listem poleconym ekonomicznym chyba że ustalimy inaczej. Możliwy również odbiór osobisty w Warszawie. 2.Informuje o wadach, na życzenie mogę wysłać więcej zdjęć lub podać dokładniejsze wymiary. 3. Nie odmieniam się. 4.Wymienione rzeczy usuwam lub zaznaczam na czerwono. 5.Ubrania piorę. 6. Będę często dorzucać coś nowego 7.Nigdy pochopnie nie wystawiam negatywa , staram się dogadać. 8.Ja odpisuję u Ciebie , a Ty u mnie 9.Radzę się nie zastanawiać gdyż wystawiam te rzeczy także na innych wymiankowych portalach! Proszę , nie proponujcie mi rzeczy sprzed 5, 10 lat. Wszystkie rzeczy u mnie są modne i dobre na mnie, nie jestem zdesperowana żeby wymieniać je na byle co!!! Moja wish lista: -buty w rozmiarze 38-proste kardigany ( białe, kremowe, pudrowe, brązowe, khaki, czerwone, szare) -odlewki, końcówki YSL Parisienne, Dior Pure Poison, Miss Dior Cherie, Euphoria Ck -białe topy i T-shirty -jeansy super skinny , jeansy jak legginsy (nie marmurki) -wieczorowe krótkie sukienki -kopertówki -duże torby ze skóry/ekoskóry -marynarki (różne kolory) -duże portfele -czarne kryjące rajstopy lub legginsy(nowe) -koszule i tuniki w kratkę , paski -haremki, marchewy (podobne jak w Zarze) -baza pod podkład (Sephora , Soraya - także próbki) -termoloki -kosmetyki Vichy, Iwostin do cery tłustej, mieszanej (także próbki) -muszkieterki, oficerki -kosmetyki i odzież młodzieżowa męska (rozmiar S/M) -kosmetyki do włosów Kerastase, Bed Head, Biosilk - także próbki) -książki ( kryminały , nowości, poradniki , przepisy na drinki, do nauki języka francuskiego) -bandażowe sukienki Jeśli masz rzeczy spoza wishlisty także zapraszam
Edytowane przez StraVvberry Czas edycji: 2010-11-21 o 10:36 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zara,river island,h&m,atmosphere, floral , coach 36,38,40
Topy&T-shirty&Tuniki
1.Czarna bluzeczka znanej firmy GUESS stan bdb rozm.S / 36 2.Bluzeczka floral H&M rozm. 38 stan bdb 3.Rockowa bluzeczka H&M rozm. 38 stan bdb 4.Koronkowy top RIVER ISLAND w kolorze fuksji z diamencikami, rozm.34/36 stan bdb 5. Kobaltowa tunika/sukienka z zipami NEW LOOK rozm.40 stan bdb 6.Kremowa tunika z nitami Topshop rozm.40 stan idealny 7. Tunika sukienka z neonowym nadrukiem H&M rozm.38 stan idealny 8. Tunika ASOS z pióropuszem rozm.36 stan bdb |
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
Kobaltowa tunika/sukienka z zipami NEW LOOK rozm.40 stan bdb ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
witaj, oddam duzo za
5. Kobaltowa tunika/sukienka z zipami NEW LOOK rozm.40 stan bdb |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
cos za Tunika ASOS z pióropuszem rozm.36 stan bdb
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodatki/drobiazgi:
1.NOWY spray nabłyszczający Diamond Gloss NIVEA 2.NOWE wkładki żelowe do obuwia KIWI smiling feet 3.NOWE kolczyki-wkręty duże różyczki średnica ok. 3 cm 4. Jedwabisty podkład rozświetlający AA nr1 Kość słoniowa - dla mnie sporo za ciemny (wymienię najchętniej na jakiś jasny Lirene) zostało co najmniej 80% 5.Portfel z rockowo-punkową aplikacją w rzeczywistości tak się nie świeci.Posiada przegródki na dokumenty, banknoty oraz zasuwaną na zamek przegródkę na monety.Stan bdb, wykonany z eko skóry. 6.100% oryginalna , bardzo vintage torebka listonoszka Louis Vuitton z kolekcji Les Sachs de Ville, na pewno ma ponad 20 lat , dostałam ją od babci, wiem na 100% że to oryginał jak na tak starą torebkę stan bdb. Logowana , żaden monogram nie jest przeszyty (jak to najczęściej bywa w podróbkach , piękne karmelowe rączki , złote zapięcie z grawerem , wewnątrz wybita nazwa. Oddam za coś niesamowitego. Edytowane przez StraVvberry Czas edycji: 2010-11-20 o 13:51 |
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Sweterki&bluzy&bolerka
1.Cieniutki sweterek/narzutka ze 100% bawełny H&M stan bdb rozm.S 2.Cieniutka narzutka ZARA stan bdb rozm.M zapinana na kwiatowy guziczek wykonana z delikatnej wełny (70%) niestety zdjęcie nie oddało jej uroku. 3. Kurteczka z rękawem 3/4 ZAY z metki rozmiar M ale to na pewno jakies XL NOWA bez metek 4.Pudrowa marynarka Tyler rozm.38 stan bdb HIT!!! 5. Kultowa ramoneska z ekoskóry H&M stan idealny rozmiar XS myślę że będzie dobra także na S Edytowane przez StraVvberry Czas edycji: 2010-11-21 o 10:39 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Spodnie&spodenki&spódnicz ki
1. Harem pants ASOS rozm. 40 czarne stan bdb Edytowane przez StraVvberry Czas edycji: 2010-11-21 o 10:41 |
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
dokładka4
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1290186347 ?
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1290186347
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos za
.Bluzeczka floral H&M rozm. 38 stan bdb Kobaltowa tunika/sukienka z zipami NEW LOOK rozm.40 stan bdb |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie czy moge prosic o wymiarki tej bluzeczki:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1290186347 ?
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tunikę z pióropuszem?
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
3.Rockowa bluzeczka H&M rozm. 38 stan bdb 8. Tunika ASOS z pióropuszem rozm.36 stan bdb |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie czy tunika top shop kremowa to typowa 40 ?
podaje wymiary dł 64 cm Szer 40 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1290186347 ?
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
5. Kobaltowa tunika/sukienka z zipami NEW LOOK rozm.40 stan bdb 6.Kremowa tunika z nitami Topshop rozm.40 stan idealny? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
coś za tunikę nr 8?
|
|
|
|
|
#28 |
|
Rozeznanie
|
cos za Tunika ASOS z pióropuszem rozm.36 stan bdb badz baze aa
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.
|
5. Kobaltowa tunika/sukienka z zipami NEW LOOK rozm.40 stan bdb
6.Kremowa tunika z nitami Topshop rozm.40 stan idealny coś u mnie??
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:44.