Czekoladki Bourjois, smackersy, cienie IsaDora i inne - chętnie wymienię! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-05-14, 15:45   #1
iceflower
Przyjaciółka KWC

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
Lightbulb

Czekoladki Bourjois, smackersy, cienie IsaDora i inne - chętnie wymienię!

Dokładka: 13 czerwca (na fioletowo)!
Dokładka: 26 maja (na niebiesko)!

Kosmetyki, które wystawiam do wymiany są świeże, oryginalne i w dobrym stanie, takich samych oczekuję w zamian. Jeżeli mam jakiekolwiek obawy co do jakości oferowanych przeze mnie produktów wyraźnie zaznaczam to w opisie.

Chciałabym wymienić wszystko w miarę szybko, ale na rzeczy, których na pewno będę używać.

Wysyłka tylko poleconym priorytetem lub paczką priorytetową. Wizażanki o liczbie Przekupek poniżej 10 lub z negatywem na koncie wysyłają jako pierwsze.

Na propozycje złożone w moim wątku odpowiadam tutaj. Nie reaguje na prośby "odpisz u mnie" z oczywistych powodów. Nie odpowiadam również na propozycje wymiany składane poza wątkiem!

Nie robię zdjęć wszystkich kosmetyków, które oferuję, ale na życzenie dowolne zdjęcie zrobię i załączę.

Nie wymieniam się na: ubrania, proszę mi ich nie proponować. Nie interesują mnie również kosmetyki niskopółkowe, Avon, Oriflame, Ziaja, ani w żadnej mierze używane kosmetyki do ust. Nie chcę również otrzymać kosmetyków w uszkodzonych ani w zastępczych opakowaniach - jestem straszną estetką.

Szukam:

- niezmiennie chętnie aptecznej pielęgnacji cery suchej i wrażliwej, zwłaszcza: wody termalnej Avene lub Vichy, La Roche-Posay Active C do cery suchej, kremu Vichy Aqualia Thermal Riche oraz Aqualia Thermal Yeux, kremu Avene spf 50+, emulsji Avene spf 50+, mleczka Klorane spf 50+ i in.

- miniatur perfum

- ciekawej kolorówki - chętnie róży do policzków i pudrów rozświetlających

- cieni Lancome Color Focus Duo w odcieniu Night & Day

- niektórych cieni Clinique (tylko pełnowymiarowe produkty w srebrnych kasetkach)

-----------------

PIELEGNACJA

Avene Very High Protection Lotion spf 50+, filtr Avene, tzw. mleczko, wersja z 2007 r., zostało ok. 1/3 ze 100 ml, data ważności: 12.2009; jest kartonik

Bonne Bell Lip Smacker, seria Original, zapach i smak gumy balonowej, 2 razy użyty, 4g

Bonne Bell Lip Smacker, seria Skittles, zapach i smak cukierków truskawkowych Skittles, 2 razy użyty 4g

Bonne Bell Lip Smacker, seria Squeezy (błyszczyk pielęgnacyjny w tubce), smak i zapach arbuza, malutki ubytek z 5,9ml

L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż, preparat do demakijażu twarzy, ust i oczu, zostało ok. 75% z 150 ml, data ważności: 04.2010

L'oreal Professionnel Play Ball Motion Gelee, Żel podkreślający ruch włosów, ubytek ok. 5-10% z 100ml (użyłam kilka razy), data ważności: 05.2010

Oriflame Sun Spray spf 15, mleczko do opalania w sprayu, ubytek max. 1/5 z 150 ml, data ważności: 04.2010

Rexona Oxygen Roll-on, dezodorant w kulce (stara wersja, nie ta stojąca na nakrętce), świeży, dosłownie kilka razy maźnięty, 50 ml

Schwarzkopf Got2be Megalomania, pianka nadająca objętość włosom, praktycznie nowa, użyta kilka razy, 250 ml

The Body Shop Vitamin E, mleczko do demakijażu i tonik 2 w 1, miniaturka 15 ml, nowa, nieużywana; pochodzi z zestawu podróżnego z witaminą E. z wymiany

Vichy Capital Soleil, krem do twarzy z filtrem spf 50+, ciężko powiedzieć, ile go jest, bo nierówno rozlewa się w tubce, powiedzmy, że zostało 3/4 z 50 ml; mam go z wymiany, dostałam prawie nowy, nie mam do niego kartonika

KOLOROWKA

ArtDeco, pojedyńczy cień do powiek, kolor nr 223 (jasnopomarańczowy, bez drobinek), ubytek ok. 10% z 0,8 g

Bourjois Blush, kultowy róż w odcieniu nr 12 Brun Poudre, ubytek ok. 15% (chociaż nie jest widoczny), róż kupiony ok. rok temu w perfumerii, ma lekko obdartą nalepkę z tyłu

Bourjois Delice de Poudre, Poudre Bronzante Or, tzw. złota czekoladka - złoty poder brązująco - rozświetlający, używana kilka razy, ubytek w zasadzie niewidoczny poza tym, że lekko zarysowany narożnik jednej "kostki: (widać na zdjęciu), 16,5 g

Deborah Colour Copy, korektor pod oczy w tubce, kolor nr 1 Light Beige, najjaśniejszy z dostępnych, ciepły, lekko żółtawy beż, ubytek max. 20-30% z 9 ml

Deborah Graphic Appeal, róż do policzków z nowej kolekcji wiosna-lato 2008, składa się z 3 odcieni, które można ze sobą mieszać; ubytek malutki, kilka razy użyty, z większości powierzchni nie starta nawet faktura, 8g

Deborah Ombretto Trio Hi-Tech, potrójne wypiekane cienie do powiek z kolekcji zimowej 2006/2007 'Carski szyk', odcień nr 5 East Wind Passion (biały/ ciemny brąz/ ciemna zieleń; z drobinkami), ubytek: brąz ok. 15-20%, zieleń użyta 2 razy, biały kilka razy maźnięty

Gosh Effect Powder, sypki cień w limitowanym odcieniu Cinnamon (i rzeczywiście ma kolor cynamonu, daje satynowy połysk bez drobinek), ubytek ok. 30%, mam go z wymiany

H&M, sypki cień do powiek w kolorze Party Silver, bardzo ładny i mocno mieniący, z drobinkami, użyty 2 razy, więc w zasadzie nowy, pojemność 2 g

IsaDora Triple Eye Shadow, kolor nr 09 Retro Chrome (waniliowy/pudrowy róż/fiolet; perłowe), ubytek: jasny cień maźnięty kilka razy, środkowy ok. 15% zużyte, fiolet, ok. 10% zużyte; nie muszę ich wymieniać, więc raczej za coś potrzebnego

IsaDora Triple Eye Shadow, kolor nr 08 Patina (kremowy/jasny brąz/khaki; perłowe), każdy odcień użyty kilka razy, a więc prawie nowe (zużycie nie jest widoczne)

IsaDora Eye Shadow Quartet, kolor nr 35 Pearls (biały/kremowy/szary/fiol etowawy grafit; mocno perłowe), zużycie ok. 30% (najbardziej zużyte: kremowy i szary); mam je z wymiany

Lancome Colour Focus Palette 4 Ombres, mini paletka 4 cieni do powiek, produkt 'not for individual sale', kolor 4 Radiance (brudny ciemny róż, brudne złoto, dwa odcienie szarości), 2g; mam z wymiany, niestety kolory mi nie pasują, cienie kilka razy maźnięte; zdjęcie na 2 stronie wątku

L'oreal Color Riche Star Secrets, szminka, kolor nr 702 Nathalie Ruby - odzień pięknej rubinowej czerwieni, sygnowana przez Nathalie Imbruglia, ubytek max. 5%; niestety nie mogę przekonać się do czerwieni na moich ustach

L'oreal Touche Magique, rozświetlający korektor pod oczy, odcień 1 lub 2 (sprawdzę w sklepie, bo zdrapałam naklejkę z kolorem), b. jasny; mam go z wymiany, poprzednia właścicielka mówiła, ze jest go 50%, ja użyłam 2 razy (nie mój kolor), data ważności: 01.2010

Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation, najnowszy podkład w kompakcie firmy Max Factor, kolor nr 45 Warm Almond (najjaśniejszy z dostępnych w Polsce), ubytek na oko ok. 20-30% z 11,5 g, gąbeczka wyprana, ale lekko odbarwiona od podkładu

Sephora Liner Electro, kredka do powiek z drobinkami, kolor 05 electro night (granat), niewiele używana, zostało jej 10cm, mam ją z wymiany

PAZNOKCIE

Deborah Shine-TECH, lakier do paznokci, kolor nr 13 Tecnologia Brevetata, piękna, intensywna czerwień, ubytek w granicach 5% (nawet pewnie mniej) z 8,5 ml; lakier kupiony w wakacje, przechowywany w lodówce, świeży, płynny

Eveline Professional French Manicure, zestaw do francuskiego manicure zawierający biały lakier do końcówek, naturalny lakier do pokrycia płytki paznokcia, utwardzacz lakieru, paski do malowania końcówek, ubytek minimalny - zestaw był raz użyty do wykonania pełnego manicure, brakuje 10 pasków, 3 x 4,5 ml; zestaw jest nowy, lakiery świeże i płynne, oddaję, bo źle mi się maluje takimi malutkimi lakierami

AKCESORIA

Sephora, pędzel do modelowania rysów twarzy 'kabuki' z wycofanej już starszej wersji "czarnej serii" pędzli, używany i wyprany

---------------------------
WYMIENIONE:
We-Ma, zaookrąglony pędzel do różu, użyty 2 razy, wyprany; mam z wymiany, dostałam nowiutki -> ananke_2
L'oreal Color Appeal, pojedynczy cień do powiek, pochodzi prawdopodobnie z jakiejś limitowanej kolekcji (ozdobne kwiatki na wieczku), kupiony na Allegro, od pewnego sprzedawcy, kolor nr 163 Gris Fume/Smoke - ciemny, intensywny grafit z delikatnymi drobinkami (malutkie, nie przypominają brokatu), śliczny i idealny do smoky eyes, ubytek niewidoczny (max. 5%) -> ananke_2
Inglot, sypki cień do powiek, nr 33 (ciemna, opalizująca śliwka), 2 g, 2 razy użyty -> ananke_2
La Roche-Posay, Unifiance Creme, wygładzający podkład co cery suchej, odcień nr 21 (najjaśniejszy w palecie), zostało ok. 30-40% z 30 ml -> ananke_2
La Roche Posay Lipikar Syndet, Żel-krem do mycia twarzy i ciała przeciw podrażnieniom, została 1/3 z 200 ml, data ważności: 12.2008 -> ananke_2
Dr. Hauschka, Emulsja nawilżająca do twarzy, miniaturka 5 ml, raz użyta w niewielkiej ilości, data ważności: 04.2009 -> ananke_2
Nivea Beaute Stay Real Terra Powder, puder brązujący, posiada delikatne złote drobinki (na twarzy niewidoczne), kolor nr 79 Sunset Gold - odcień bardzo ładny, a sam puder wychwalany na KWC, ubytek ok. 5% z 9 g -> zostaje u mnie
Bioderma Atoderm PP Creme Emolliente, krem emolientowy dla skóry bardzo suchej, użyty kilka razy, a więc ubytek niewielki z 200 ml, data ważności 04.2010; jest kartonik -> zostaje u mnie
Bourjois Delice de Poudre, Poudre Illuminatrice, tzw. biała czekoladka - puder rozświetlający, używana kilka razy, ubytek w zasadzie niewidoczny, 16,5 g -> annmarie
Weleda olejek różany, 10 ml, zużyta kropelka na dłonie, data ważności 05.2009 -> zostaje u mnie
Weleda olejek rokitnikowy, 10 ml, nieużywany, data ważności: 09.2009 -> zostaje u mnie
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00580.JPG
Wyświetleń: 162
Rozmiar:  104,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00581.JPG
Wyświetleń: 83
Rozmiar:  113,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00582.JPG
Wyświetleń: 40
Rozmiar:  80,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00583.JPG
Wyświetleń: 79
Rozmiar:  100,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC00584.JPG
Wyświetleń: 98
Rozmiar:  97,8 KB  

Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2008-07-10 o 17:53
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 15:50   #2
marzenian20
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czekoladki Bourjois, smackersy, cienie IsaDora i inne - chętnie wymienię!

Coś u mnie za czekoladki i maracle touch?
kosmetyki:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...36#post7499736
depilator:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ighlight=braun
marzenian20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 15:52   #3
bzuz
BAN stały

Przekupka: 13 pkt / 81% pozyt.
GG do bzuz

L'oreal Dermo-Expertise Demaq'expert, Żel-krem musujący Intensywny demakijaż
Bourjois Delice de Poudre, Poudre Illuminatrice, tzw. biała czekoladka
Bourjois Delice de Poudre, Poudre Bronzante Or, tzw. złota czekoladka
Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation

cos u mnie?
bzuz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 16:14   #4
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez marzenian20 Pokaż wiadomość
Coś u mnie za czekoladki i maracle touch?
Niestety nic.

Cytat:
Napisane przez bzuz Pokaż wiadomość
cos u mnie?
Niestety nic nie znalazłam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
Stary 2008-05-14, 17:19   #5
ewapawliszyn
Zadomowienie

Przekupka: 73 pkt / 99% pozyt.

Czy za roz Deborah interesowalby cie roz loreala deicieux z malym zuzyciemnr 113 Rose Pink Grapefruot taka intensywna morela polaczona troche ze zlotem
ewapawliszyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 17:52   #6
mucia18
Zakorzenienie

Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
GG do mucia18

Bonne Bell Lip Smacker, seria Squeezy (błyszczyk pielęgnacyjny w tubce), smak i zapach arbuza, malutki ubytek z 5,9ml

IsaDora Triple Eye Shadow, kolor nr 08 Patina (kremowy/jasny brąz/khaki; perłowe), każdy odcień użyty kilka razy, a więc prawie nowe (zużycie nie jest widoczne)

IsaDora Eye Shadow Quartet, kolor nr 35 Pearls (biały/kremowy/szary/fiol etowawy grafit; mocno perłowe), zużycie ok. 30% (najbardziej zużyte: kremowy i szary); mam je z wymiany

cos u mnie?
Stary 2008-05-14, 17:53   #7
palau
Zakorzenienie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

Wstępnie interesuje mnie biała czekoladka i pędzel Sephora - moge prosić zdjęcie pędzla, jeśli tylko coś u mnie znajdziesz, w przeciwnym razie nie ma sensu. Jaki czekoladka ma zapach?
palau jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-05-14, 18:41   #8
jolanda_vega
Raczkowanie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
GG do jolanda_vega

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Bourjois Delice de Poudre, Poudre Bronzante Or[/B],

Inglot, sypki cień do powiek
znajdziesz coś u mnie?

kramik
jolanda_vega jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 18:53   #9
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez ewapawliszyn Pokaż wiadomość
Czy za roz Deborah interesowalby cie roz loreala deicieux z malym zuzyciemnr 113 Rose Pink Grapefruot taka intensywna morela polaczona troche ze zlotem
Chyba nie, obawiam się, że to mógłby być dla mnie zbyt intensywny kolor.

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
cos u mnie?
Niestety, ale nic nie znalazłam.

Cytat:
Napisane przez palau Pokaż wiadomość
Wstępnie interesuje mnie biała czekoladka i pędzel Sephora - moge prosić zdjęcie pędzla, jeśli tylko coś u mnie znajdziesz, w przeciwnym razie nie ma sensu. Jaki czekoladka ma zapach?
Niestety, ale wygląda na to, że nic mi się nie przyda.

Cytat:
Napisane przez jolanda_vega Pokaż wiadomość
znajdziesz coś u mnie?
Niestety nic.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-05-14, 18:55   #10
taiwa
Zadomowienie

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.

Iceflower, interesuje mnie filtr Vichy oraz Avene. Znajdziesz może coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254300
Stary 2008-05-14, 19:00   #11
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Iceflower, interesuje mnie filtr Vichy oraz Avene. Znajdziesz może coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=254300
Niestety nic.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-14, 19:02   #12
siek
Wtajemniczenie

Przekupka: 60 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie?
siek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 19:08   #13
aako
Zakorzenienie

Przekupka: 44 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za Cień Inglot albo lakiery Eveline ?

aako jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 19:39   #14
Madlaine
Zakorzenienie

Przekupka: 108 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za burzuja Poudre Bronzante Or ?
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 19:54   #15
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.

Znajdziesz cos u mnie za czekoladkę Bourjois i podkład Max Factor'a ?
Mala kroweczka o imieniu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 20:21   #16
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez siek Pokaż wiadomość
coś u mnie?

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
coś u mnie za Cień Inglot albo lakiery Eveline ?
Niestety nic.

Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
cos u mnie za burzuja Poudre Bronzante Or ?
Mad, u Ciebie najbardziej podoba mi się:

krem pod oczy Clarins 20 ml, ubytek ok. 2 ml, kartonik, kupiony pod koniec grudnia w Douglasie, Defatigant Eclair Contour des Yeux Rozjaśniający krem energetyzujący do skóry wokół oczu - Natychmiastowy zastrzyk blasku dla zmęczonych oczu. Krem zawiera olejek z pietruszki bogaty w witaminę K, która wzmacnia naczynka i stymuluje mikrokrążenie, więc minimalizuje cienie pod oczami. Dodane są do niego także pigmenty "soft focus", które rozpraszają światło, dając wrażenie subtelnego rozjaśnienia skóry.

Tylko nie wiem, czy oddałabyś go za czekoladkę. Jeżeli nie, to jeszcze pogrzebię, chyba że Ty coś u mnie dobierzesz?

Cytat:
Napisane przez Mala kroweczka o imieniu Pokaż wiadomość
Znajdziesz cos u mnie za czekoladkę Bourjois i podkład Max Factor'a ?
Podoba mi się Sensibio.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-05-14, 20:40   #17
Mala kroweczka o imieniu
Zakorzenienie

Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.

To jest sebium,link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ebium-h2o.html
Jesli Ci pasuje,to co moglabym Ci dorzucic?
Mala kroweczka o imieniu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 20:44   #18
Aggie125
Zakorzenienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
GG do Aggie125

Ice, ja szukam pudru rozświetlającego, takiego jak Twoja biała czekoladka. Może jakies odlewki perfum z mojego wątku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 22:16   #19
aniser
Zakorzenienie

Przekupka: 21 pkt / 100% pozyt.

moze cos u mnie za:
Bourjois Delice de Poudre, Poudre Illuminatrice, tzw. biała czekoladka - puder rozświetlający, używana kilka razy, ubytek w zasadzie niewidoczny, 16,5 g

lub:

Bourjois Delice de Poudre, Poudre Bronzante Or
, tzw. złota czekoladka - złoty poder brązująco - rozświetlający, używana kilka razy, ubytek w zasadzie niewidoczny poza tym, że lekko zarysowany narożnik jednej "kostki: (widać na zdjęciu), 16,5 g

(Bardziej zalezaloby mi na bialej...)

Poza watkiem ma puder rozswietlajacy APC w kulkach odcien 0, oraz,rowniez APC, w pylku w odcieniu delikatnej zlocistej moreli-mozna stosowac samodzielnie np. na kosci policzkowe,w poalczeniu z rozem lub jako rozswietlacz cienia do powiek.
Gdybys byla zainteresowana wkleje zdjecia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-05-14, 22:25   #20
Kicia_Wampirzyca
Zakorzenienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
GG do Kicia_Wampirzyca

Może podoba Ci się coś u mnie ?

http://kiciawampirzyca.blogspot.com
Kicia_Wampirzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-14, 23:46   #21
ananke_2
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Dr. Hauschka, Emulsja nawilżająca do twarzy, miniaturka 5 ml, raz użyta w niewielkiej ilości, data ważności: 04.2009

La Roche Posay Lipikar Syndet, Żel-krem do mycia twarzy i ciała przeciw podrażnieniom, została 1/3 z 200 ml, data ważności: 12.2008

The Body Shop Vitamin E, mleczko do demakijażu i tonik 2 w 1, miniaturka 15 ml, nowa, nieużywana; pochodzi z zestawu podróżnego z witaminą E. z wymiany

Deborah Graphic Appeal, róż do policzków z nowej kolekcji wiosna-lato 2008, składa się z 3 odcieni, które można ze sobą mieszać; ubytek malutki, kilka razy użyty, z większości powierzchni nie starta nawet faktura, 8g

Inglot, sypki cień do powiek, nr 33 (ciemna, opalizująca śliwka), 2 g, 2 razy użyty

La Roche-Posay, Unifiance Creme, wygładzający podkład co cery suchej, odcień nr 21 (najjaśniejszy w palecie), zostało ok. 30-40% z 30 ml

L'oreal Color Appeal, pojedynczy cień do powiek, pochodzi prawdopodobnie z jakiejś limitowanej kolekcji (ozdobne kwiatki na wieczku), kupiony na Allegro, od pewnego sprzedawcy, kolor nr 163 Gris Fume/Smoke - ciemny, intensywny grafit z delikatnymi drobinkami (malutkie, nie przypominają brokatu), śliczny i idealny do smoky eyes, ubytek niewidoczny (max. 5%)

We-Ma, zaookrąglony pędzel do różu, użyty 2 razy, wyprany; mam z wymiany, dostałam nowiutki
Wypisalam wszystko co mnie u ciebie zainteresowalo, ale chcialam zapytac o ten roz Deborah. W jakiej on jest tonacji? Cieplej czy chlodnej?

Mam w watku filtr Avene Daj znac, czy cos ci sie spodoba.

PS. Wlasnie zauwazylam roz na zdjeciu kolo cienia L'Oreal. Jednak za cieply dla mnie.

ananke_2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 01:48   #22
alorah
Zadomowienie

Przekupka: 66 pkt / 100% pozyt.

Coś za białą czekoladkę i smackersy??

Proszę odpisuj u mnie.
alorah jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 07:56   #23
Madlaine
Zakorzenienie

nie bardzo widzę coś na dokładkę do czekolady, zastanawiam się jeszcze nad Atodermem dla córki, tylko nie wiem, jaką on ma konsystencję, szukam czegoś gęstego, żeby mój 5 latek mógł łatwo sam korzystać, teraz uzywamy A-Derma Exomega do twarzy i ciała i czegoś równie gęstego szukam - no i jeszcze kwestia, kiedy został otwarty ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-05-15, 11:53   #24
Anecia00
Rozeznanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1210776204

zapraszam mój wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...06#post7561806
Anecia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-05-15, 11:56   #25
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Mala kroweczka o imieniu Pokaż wiadomość
To jest sebium,link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ebium-h2o.html
Jesli Ci pasuje,to co moglabym Ci dorzucic?
Oj, źle przeczytałam, jak Sebium, to niestety nie dla mnie.

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ice, ja szukam pudru rozświetlającego, takiego jak Twoja biała czekoladka. Może jakies odlewki perfum z mojego wątku?
Aggie, za odlewki niestety podziękuję.

Cytat:
Napisane przez aniser Pokaż wiadomość
moze cos u mnie za:

Cytat:
Napisane przez Kicia_Wampirzyca Pokaż wiadomość
Może podoba Ci się coś u mnie ?
Niestety nic.

Cytat:
Napisane przez ananke_2 Pokaż wiadomość
Wypisalam wszystko co mnie u ciebie zainteresowalo, ale chcialam zapytac o ten roz Deborah. W jakiej on jest tonacji? Cieplej czy chlodnej?

Mam w watku filtr Avene Daj znac, czy cos ci sie spodoba.

PS. Wlasnie zauwazylam roz na zdjeciu kolo cienia L'Oreal. Jednak za cieply dla mnie.
Za filtr podziękuję - interesuje mnie ta nowsza zeszłoroczna wersja. Za to podobają mi się Twoje niezapominajki.

Cytat:
Napisane przez alorah Pokaż wiadomość
Coś za białą czekoladkę i smackersy??

Cytat:
nie bardzo widzę coś na dokładkę do czekolady, zastanawiam się jeszcze nad Atodermem dla córki, tylko nie wiem, jaką on ma konsystencję, szukam czegoś gęstego, żeby mój 5 latek mógł łatwo sam korzystać, teraz uzywamy A-Derma Exomega do twarzy i ciała i czegoś równie gęstego szukam - no i jeszcze kwestia, kiedy został otwarty ?
Atoderm jest gęsty, kremowy. Nie mam pojęcia, jaką konsystencję ma A-Derma, więc nie porównam. Otwarty był z tego co pamiętam pod koniec lutego, ważny jest wg opakowania 6 m-cy od otwarcia.

Cytat:
Napisane przez Anecia00 Pokaż wiadomość
Niestety nic.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-05-15, 11:59   #26
cheer
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za emolient Biodermy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251464
Stary 2008-05-15, 12:04   #27
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez cheer Pokaż wiadomość
Coś u mnie za emolient Biodermy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251464
Jeżeli Mad go nie weźmie, to podoba mi się serum z zieloną herbatą (ale nie wiem jak przedstawia się jego wartość) albo tonik Hydraphase.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-05-15, 12:12   #28
cheer
Zakorzenienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Co do serum, to jego cena jest podana na stronie producenta, natomiast na pudełku nie jest zaznaczona ani data produkcji, ani data przydatności do "spożycia" Ja to serum otworzyłam ok. 3-4 m-ce temu, przechowuję je w ciemnej szufladzie w pudełku i nie widzę, żeby się coś z nim działo.
Gdybyś się na nie decydowała, musiałabym coś dobrać od Ciebie.

Tonik też jest wolny

W takim razie czekam na wieści od Ciebie
Stary 2008-05-15, 13:46   #29
Madlaine
Zakorzenienie

ice poproszę o czas na decyzję do wieczora, zaraz zadzwonię do męża i poproszę o podjechanie do zaprzyjaźnionej apteki po próbkę, może sie uda przetestować
Stary 2008-05-15, 16:56   #30
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice poproszę o czas na decyzję do wieczora, zaraz zadzwonię do męża i poproszę o podjechanie do zaprzyjaźnionej apteki po próbkę, może sie uda przetestować
Ok, w takim razie czekam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości