![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Próbki zapachów, kolorówka i trochę pielęgnacji :)
Zdjęcie I
1. Lotion Glow by J.Lo., 200 ml, zużycie: minimalne 2. Pianka do włosów zwiększająca objętość Loreal Studio Line Max Objętość, 200 ml, zużycie: trudno powiedzieć, ok. 1/2 3. Loreal Elseve ekspresowa odżywka bez spłukiwania volume non-stop, 150 ml, zużycie: minimalne 4. Odżywka bez spłukiwania Pantene pro-v większa objętość, 150 ml, nieużywana Zdjęcie II 1. Zestaw próbek Clinique 3-Step Skin Care System do cery przetłuszczającej się w strefie T, a suchej na policzkach-łagodne mydło w płynie, lotion oczyszczający, lotion nawilżający 2. Próbki-szampon i odżywka do spłukiwania Nicea Hair Care Diamentowy Blask 3. Szampon przeciwłupieżowy Clear, 50 ml, nieużywany 4. Próbka-Biosilk Fruit Cocktail Reconstructing Treatment, ok. 15 ml, nieużywany 5. Próbka-La Prairie Cellular Refining Lotion, 10 ml, nieużywany, w pudełeczku i z ulotką Zdjęcie III-lakiery do paznokci
1. Puder/podkład(?) Look by Bipa Dream Make up nr 3 (hazel), nieotwierany 2. Podkład Cover Girl Continuous Wear, odcień warm beige, 30 ml, raz użyty 3. Podkład Max Factor Flawless Perfection, odcień Caramel nr 85, 44 ml, raz użyty 4. Róż z jakiegoś babskiego pisemka, bez marki, odcień na moje oko brzoskwiniowy, z opalizującymi drobinkami, użyty kilka razy, mam go od kilku lat Zdjęcie V-szminki użyte max. kilka razy 1. Cover Girl Marathon Lipcolor nr 7 (sunwash) 2. Ellen Betrix Brillant Lipstick nr 21 (pearl orange) 3. Christian Dior nr 120 (cashmere beige) 4. Wysuwana konturówka z pędzelkiem IQ Bipa nr 13 (raspberry) 5. 3x Max Factor Colour Perfection, od góry: nr 955 (wine), 957 (harvest) i 939 (citrine) 6. 3 drogeryjne testery szminek, prawdopodobnie Max Factor Lasting Color Lipstick: nr 159 (love affair), 720 (rio red) i 710 (midnight plum) Zdjęcie VI
Zdjęcie VII
Edytowane przez elsha Czas edycji: 2010-12-09 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Próbki perfum
Większość ma 1ml objętości, chyba że zaznaczę inaczej. Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia obrazujące, ile dokładnie zostało. Wszystkie wymienione. Edytowane przez elsha Czas edycji: 2010-07-25 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś za: 4. Próbka-Biosilk Fruit Cocktail Reconstructing Treatment, ok. 15 ml, nieużywany 5. Próbka-La Prairie Cellular Refining Lotion, 10 ml, nieużywany, w pudełeczku i z ulotką 3. Christian Dior nr 120 (cashmere beige) 710 (midnight plum) 939 (citrine) 1. Lotion Glow by J.Lo., 200 ml, zużycie: minimalne Diesel, Fuel for Life (1/3) L’eauparkenzo, Pour femme Eau de Cartier, Essence d’orange Gucci, Eau de Parfum II Calvin Klein: Secret Obsession NafNaf |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
coś za
Pianka do włosów zwiększająca objętość Loreal Studio Line Max Objętość, 200 ml, zużycie: trudno powiedzieć, ok. (ile?) Christian Dior nr 120 (cashmere beige) Max Factor lash lift Próbka czarnego tuszu Clinique High Definition Lashes i Diesel, Fuel for Life (1/3) Edytowane przez LikeTheChocolate Czas edycji: 2010-06-27 o 07:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
3. Loreal Elseve ekspresowa odżywka bez spłukiwania volume non-stop, 150 ml, zużycie: minimalne 1. Zestaw próbek Clinique 3-Step Skin Care System do cery przetłuszczającej się w strefie T, a suchej na policzkach-łagodne mydło w płynie, lotion oczyszczający, lotion nawilżający - balsam J.Lo glow
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za balsam J.Lo Glow i podkład Max Factora??
![]() Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-06-27 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej, interesuje mnie:
- Zestaw próbek Clinique 3-Step - Próbka-La Prairie Cellular Refining Lotion, 10 ml, nieużywany, w pudełeczku i z ulotką - i próbka L'eau par Kenzo Znajdziesz coś u mnie w którymś z wątków? Poza nimi może znajdę "gazetowe" wydanie 3 kolorów Kieślowskiego i coś do hiszpańskiego, sprawdzę.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za
1. Zestaw próbek Clinique 3-Step Skin Care System do cery przetłuszczającej się w strefie T, a suchej na policzkach-łagodne mydło w płynie, lotion oczyszczający, lotion nawilżający 3. Podkład Max Factor Flawless Perfection, odcień Caramel nr 85, 44 ml, raz użyty testery szminek Max Factor Lasting Color Lipstick: nr 159 (love affair), 720 (rio red)
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba:
*Zestaw próbek Clinique 3-Step Skin Care System do cery przetłuszczającej się w strefie T, a suchej na policzkach-łagodne mydło w płynie, lotion oczyszczający, lotion nawilżający *Czarny tusz do rzęs Max Factor Lash Lift *Próbka czarnego tuszu Clinique High Definition Lashes *Bezbarwny błyszczyk Max Factor *Bezbarwny błyszczyk Look by Bipa *Ralph Lauren, Notorious *Moschino, Light Clouds *Burberry, The Beat *Escada, Desire me *Light Blue coś u mnie za coś lub za wszystko? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za kilka próbek zapachowych?
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Byłaś u mnie zainteresowana książkami: Bóg rzeczy małych - Arundhati Roy, E.E - Olgi Tokarczuk, Wojna Polsko - Ruska pod flagą biało -czerwoną - Dorota Masłowska. Z nich została mi Bóg rzeczy małych. Czy interesowała by cię wymiana jej na niektóre próbki zapachów. Lub jeśli nie to czy znajdziesz w moich wątkach coś innego, bo podoba mi się u ciebie część próbek.
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Witam. Cos u mnie za:
Ttussardi, Inside (1/5) Lancome: Magnifique (1/4) Coco Mademoiselle (1/3 z 4 ml) Vera Wang (2/3) Emporio Armani, Diamonds Intense (1/2) Cacharel, Noa (4/5) Versace:Crystal Noir Calvin Klein: Secret Obsession, Eternity ml Chanel, Chance Escada, Desire me |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za bladoróżowy lakier Sally Hansen? Odpisz prosze u mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za
Lotion Glow by J.Lo., 200 ml, zużycie: minimalne Próbka-Biosilk Fruit Cocktail Reconstructing Treatment, ok. 15 ml, nieużywany Maybelline Forever Strong, różowy, 10 ml, użyty kilka razy, termin ważności do 03.2009, ale jest w porządku Loreal Glam Shine Natura Glow nr 412 (sheer nude glow) # Czarny tusz do rzęs Max Factor Lash Lift # Próbka czarnego tuszu Clinique High Definition Lashes Carolina Herdera, 212 (1/4) Ttussardi, Inside (1/5) Lancome: Magnifique (1/4) Coco Mademoiselle (1/3 z 4 ml) Valentino, Rock’n’Rose (>1/2) Diesel, Fuel for Life Moschino, Light Clouds Calvin Klein: Secret Obsession, ckin2u, Eternity (4 ml i 1 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
3. Loreal Elseve ekspresowa odżywka bez spłukiwania volume non-stop, 150 ml, zużycie: minimalne 4. Odżywka bez spłukiwania Pantene pro-v większa objętość, 150 ml, nieużywana 4. Próbka-Biosilk Fruit Cocktail Reconstructing Treatment, ok. 15 ml, nieużywany
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Witaj,
podobaja mi sie u Ciebie : 1. Lotion Glow by J.Lo., 200 ml, zużycie: minimalne 4. Odżywka bez spłukiwania Pantene pro-v większa objętość, 150 ml, nieużywana 1. Puder/podkład(?) Look by Bipa Dream Make up nr 3 (hazel), nieotwierany 2. Podkład Cover Girl Continuous Wear, odcień warm beige, 30 ml, raz użyty 3. Podkład Max Factor Flawless Perfection, odcień Caramel nr 85, 44 ml, raz użyty Czarny tusz do rzęs Max Factor Lash Lift Próbka czarnego tuszu Clinique High Definition Lashes Liliowy cień do powiek w kostce z lusterkiem z Douglasa, raz wypróbowany Znalazlabys cos u mnie za te wszystkie cuda albo chociaz za niektore? Odpisz u mnie prosze ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
1. Lotion Glow by J.Lo., 200 ml, zużycie: minimalne
Cerruti 1881 (>1/2) Emporio Armani, Diamonds Intense (1/2) Cacharel, Noa (4/5) pełne L’eauparkenzo, Pour femme Flower by Kenzo Essentielle Gucci by Gucci Escada, Desire me
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Baaardzo zainteresowały mnie poniższe próbki
![]() Niepełne próbki (w nawiasie podaję, ile mniej więcej zostało): Christian Dior, Eau de Dolce Vita (< 1 ml z większej miniaturki) Cerruti 1881 (>1/2) Coco Mademoiselle (1/3 z 4 ml) Vera Wang (2/3) Moschino, Funny! (2/5) Cacharel, Noa (4/5) Juicy Couture (2/5 i 4/5) Pełne/prawie pełne próbki: L’eauparkenzo, Pour femme Eau de Cartier, Essence d’orange Christina Aguilera x2 (0,8 ml) Moschino, Light Clouds Versace: Woman, Calvin Klein: Eternity (4 ml i 1 ml) Gucci, Eau de Parfum II Dolce&Gabbana: 3 L’Imperatrice, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN stały
|
kochana leviski to koszt ponad 200zł, więc mogłabym zabrać ci trochę kosmetyków i się zdecydować
![]() więc chciałabym jakoś sumę 230zł uzbierac. byłabym zainteresowana tuszem max factor clinique miniatura tuszu Christian Dior nr 120 (cashmere beige) Podkład Max Factor Flawless Perfection, odcień Caramel nr 85, 44 ml, raz użyty loreal elseve violume non stop glow jlo i wszystkie próbki perfum jeśli Ci to pasuje mogę oddać 2 ubranka ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Zestaw próbek Clinique 3-Step Skin Care System do cery przetłuszczającej się w strefie T, a suchej na policzkach-łagodne mydło w płynie, lotion oczyszczający, lotion nawilżający Moschino, Funny! (2/5) Coco Mademoiselle (1/3 z 4 ml) Vera Wang (2/3) Valentino, Rock’n’Rose (>1/2) Jil Sander, Style Guerlain, Samsara Chloe Burberry, The Beat Calvin Klein: Secret Obsession, ckin2u, Eternity (4 ml i 1 ml) Revlor Colorstay Overline Lipcolor nr 14 (ultimate wine) ? ![]() co prawda, nie mam kosmetykowego wątku, ale może znajdziesz coś w ciuszkach i książkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
wolałabym wtedy wszystkie próbki, bez podkładu maxfactor (brałabym go ew. dla mamy). Chciałabym wrescie wymienić spodenki, dużo ubrań zalega mi w szafie, ale tez muszę się kierować kosztami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o oddanie ciuchow za kosmetyki to dla mnie zaden problem. Pumpy sa w stanie bdb zas sweterk jak to takie moherkowe ma lekkie skulkowania, które trzeba by usunac Wiec nie wiem czy jestes zainteresoana
Ja zas jeszcze raz przewertowalam ze jeszcze 1 szmineczka mi sie podoba i ze 2 probki perfum
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Foera chętnie oddam, trwają poszukiwania filmów Kieślowskiego (są u rodziców). A mogłabyś podać pojemności Clinique 3 Steps?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.