|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
kurtka zimowa i nadchodząca wiosna i lato, dużo Xl ale i mniejsze
dokładka nietoperz 44 post 2
post 1, 2, i 4 i 5 ( 3zajęte )Wszystkie ciuszki w stanie bardzo dobrym, bądźć idealnym (bez odbarwień, zaciągnięć, chyba że o tym pisze), także nowe Noszę zazwyczaj rozmiar 42 także oszczędźmy sobie czasu.... ![]() buty 41 ![]() ciuszki dzięcięce chętnie przyjmę na 110 wzwyż lista szukam w podpisie Jak cos znajdę u was odpisuję u was, inaczej odpisuje u mnie | | \/ kurtka zimowa XL, żółta, nie pstrokata ale i nie blada jak na zdjęciu, ładny stonowany kolor Spodnie jeansy, gruby dobrej jakości jeans, nie ma nigdzie rozmiaru ale na oko 42, pas 41-42x2 (nie rozciąga się), dł. nog wewn. 79cm, najchętniej na inne spodnie ciut większe *Żakiet czarny XL taki bardziej luzacki niż elegancki *Czarne żakiety krótkie z lnu - nowe!! - rozmiar 40, 44! - na zdjęciu na mnie 42 (nie umiem pozować) 44 - biust 53-54 40- biust 49-50 *Żakiety kolorowe (zielone, jasny fiolet, szarobłękitny, niebieskie) - krótkie z krótszym rękawem na jeden guzik i długie z dłuzszym rękawem na trzy guziki - nowe - rozmiary od 38 do nawet 50! - z lnu. (na osobie wyglądają tak samo jak czarny na ostatnim zdjęciu) wymiary narazie 42 i 44 42 - biust 47-48, pas na wysokości guzika (czyli wyższy) - 46 44 - biust 53-54, pas 49 *sweterek czarny z czerwonymi wstawkami, rozmiar na oko 38/40, stan dobry, wymaga delikatnego oskubania *sweterek brązowy z czerwonymi wstawkami, rozmiar na oko 40, stan dobry/b.dobry *Żakiet brązowy ze sztruksu,tylko kilka razy przymierzany, XL bluzka beżowa z guziczkami (a nie rozowa ), na 105-110 w biuście, długie rękawyturkusowa bluzka L
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-03-13 o 08:36 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kurtka zimowa i nadchodząca wiosna i lato, dużo Xl ale i mniejsze
*turkusowa bluzka wiązana w kopertkę, rozmiar XL, stan dobry
*bluzka buraczkowa rozmiar L bluzka bladoróżowa ATMOSPHERE , 38-40 rozmiar z metki *Spódnice czerwone z haftem, od 38 do 42 *Spódnice czerwone, różne rozmiary, do 42 *spódnica biała w czarne mozaiki(?), rozmiar L (dobra też na XL), stan dobry (chyba trochę wyblakły kolor) pas 42x2 *Rybaczki (do kolan) jasnozielone 44, ładnie pupa w nich wygląda *Nowe spodnie Alladynki wszystkie rozmiary! - od 36 do 42 - czarne i beżowe (także jasnożółte ) - materiał to układający sie len. Także białe - rozmiar 40, mogę mieć też 36. 42 (pas 42, dł - 65, dł. nogawki - 31, stan 38) 40 (pas 40, dług - 62, dł. nog - 30, stan - 36) 38 (pas 37, dług - 62, dł. nog - 29, stan 35) 36 (pas 35, dług - 62, dług. nog - 29, stan 34) Nietoperz czerwony George, to był rozmiar 46 ale zmniejszany, myslę że najlepszy na 44, wstawka w dekolcie doszywana
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-03-13 o 08:35 |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Hej !!
Znajdziesz coś u mnie za *turkusowa bluzka wiązana w kopertkę, rozmiar XL, stan dobry *Spódnice czerwone, różne rozmiary, do 42 *Żakiet brązowy ze sztruksu,tylko kilka razy przymierzany, XL lub za którąś z tych rzeczy Odpisz w moim wątku pozdrawiam
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
LETNIE i Mniejsze rozmiary
*Biała dzianinowa bluzeczka na ramiączkach, rozmiar na oko 42 *Kamizelka z odkrytymi plecami beżowa, rozmiary 38 i 42, jedna kamizelka grafitowa 38 38 (39-40 biust) 42 (44 biust) Mam kamizelki i z haftem z tyłu i bez niego. Rozmiar 42 z haftem ma o 2cm wiecej w biuście niż 42 bez haftu, czyli ma 45/46. świetna spódnica ołówkowa z super kieszeniami, rozmiar 38 - mam dwie sztuki, nowe - 36 do 39 w pasie, biodra 39 - 43brak *rurki , nowe, rozmiar 40 *super bluzka rozmiar 8 wiązana na szyi, pudrowy róż, NEW LOOK, fajny ciężki materiał, lejący się i układający *Bluzka śliwkowa H&M L ( ta bluzka mi spada z ramion, jest szeroka dość, na XXL, tylko że w biuście już ma odpowiednio mniej, rozciąga się) *Bluzka fioletowa ORSAY XL (obydwie powyższe bluzki h&m i orsay były zmiejszane, Orsay niby w biuście ma jakieś 45 ale same miseczki na biust są małe) * super kostium kapielowy w kwiatki Body Zone by Kappahl, góra 42, dół 40, miseczka według mnie C, stan idealny *bikini, miseczka B/C
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2011-02-05 o 16:16 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
miejsce
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Hej
podobają mi się jeszcze *Bluzka fioletowa ORSAY XL *Bluzka śliwkowa H&M XL czy byłaś juz na moim wątku ?? Pisz u mnie Pozdrawiam
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
w jakim stanie bikini kolorowe?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1296735725 rozm. 38 |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś za czarne alladynki rozm. 38?
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1296733318 cos za ten zakiet ?
przejrzyj prosze 2 moje stare watki i odp w szybkowatku
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
coś za krótki żakiet lub/i szary ?
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
chyba dwóm z was odpisałam u reszty nic nie znalazłam, zazwyczaj nie moje rozmiary
![]() dorrus90 - stan b. dobry |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1296733318 coś za,odpisz u mnie
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiar to 46, na 42 zmieści się z powodzeniem i będzie dobrze wyglądać
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1296735785
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1296736134 u mnie?
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
coś za alladynki i spódnicę ołówkową https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1296735725
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
odpisane, jak nic nie znalazłam to nie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę że tak ale najlepiej jak podam Ci wymiary.Dziś już nie dam rady bo synek śpi w tym pokoju a musiałabym się głęboko zanurzyć w szafie i pewnie obudziłby się
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Witaj ten większy
44
Edytowane przez ewi781 Czas edycji: 2011-02-03 o 22:56 |
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1296733318 rozm 44 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1296736134 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1296736052 ?
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
i jak tam będzie cos z wymianki
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- oki poczekam. Napisz potem u mnie
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
będę mogła podać w przyszły weekend wymiarki
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za alladynki??
|
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
I jak wiesz już czy masz 44.Pozdrawiam
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkie są nowe mam jeszcze takie
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jest
![]() długość całkowita 77 szer.mniej więcej w okolicy pach 68 x 2 tu jest szeroka bo to nietoperz szer u dołu 52 x 2 otwory na ręce 17 x 2 ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- a jaki ona ma dokładnie kolor?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

)