![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Kolorówka, srednia,czasem wysoka półka, minerały,OPI , Stila, Clinique , HR itp.NIEAKTUALNE !! witam serdecznie ![]() *Proszę odpisuj u mnie, ja odpisze u Ciebie( jeżeli zdazy mi sie nie odpisać, proszę przypomnij sie, ![]() ![]() * wysyłam listem poleconym, w kopercie bąbelkowej lub pudełku, dobrze zabezpieczam rzeczy ! Oczekuję tego samego. *Czasem wysyłam w opakowaniach "z odzysku"mam nadzieję, że nikomu to nie przeszkadza, gorąco zachęcam do tego samego w ramach wspierania recyklingu ![]() * Jeżeli zdarzy mi sie dostać rzecz uszkodzoną w wyniku niedostatecznego zabezpieczenia odsyłam ja NA KOSZT tego, kto ja wysłał. * proszę osoby z jakimkolwiek negatywem lub neutralem na koncie o wysyłkę jako pierwsze. * Nie wymieniam sie poza wątkiem i niestety nie wysyłam za granicę ![]() Na wymianę mam to co w tytule i będę dokładać , na szaro wymienione na fioletowo dokładki na czarno wolne ![]() oto moje kosmetyki na wymianę: Nie wszystkie kosmetyki sa na fotkach ,prosze czytac co jest w watku ![]() Raczej nie skusze sie na nic spoza wish listy, mam po prostu za duzo kosmetykow ![]() DOKŁADKA !!! paletka essence z limitowanki metallics, brązy, każdy kolorek użyty raz, eyeliner juz 4 ![]() Essence- kultowy all over highlighter-zużycie malutkie max 5% MINERAŁY 1) EDM cień movie night- opakowanie samplowe ok 60% (opakowanie po podkładzie),matowy, cielisty kolor. 2) EDM cień Twilight kiss, pełny sampel, użyty raz, fioletowo -ametystowy. 3) Sample podkładu Lauress *gentle fawn-ethereal, zafoliowany sampel *radiant ivory-minimalist, niezafoliowany, nieużywany *radiant fawn-ethereal- wypróbowany raz kolorki neutralno-żółtawe, jasne 1 i 3 sampel maja relatywie troche mniej proszku niz 2, takie juz przyszły,generalnie proszku jest tak na pół słoiczka ![]() WŁOSY 1) L'oreal Casting szampon koloryzujący Ciemny Brąz,nowy, 1a) L'oreal Elseve Ekspresowa Odżywka bez Spłukiwania Cement-Ceramidy-użyta 2 razy, Zużycie niezauważalne. 3) Garnier, odzywka 2-fazowa w sprayu, nutri-odbudowa, do wlosow suchych, zniszczonych, zostało ok 1/3. Świeża . 3a) Ziaja Plantica odzywka Ryż, bez spłukiwania, do włosów przetłuszczających się, użyta 4 razy.Świeża. PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA 8) Avene, samoopalający krem nawilżający- próbka 5 ml, ważny do 12/10, do twarzy i ciała KOLORÓWKA 1) Mini paletka giftowa Diora-zużycie każdego kolorku oceniam na ok 5%-10%, kolor 019 smoky light 2) paletka giftowa(chyba gitowa ,nie znam sie na ich kolorowce ![]() 3) 2 błyszczyki ESSENCE z serii crazy about color, nowe, kolory czerwony i fioletowy. 4) rozświetlacz w paski Essence- Crazy about color -użyty kilka razy 5) lakier inglota- niebieski, kremowy nr 955- użyty raz. 6) Paletka brązów firmy No.7 z Bootsa( kolorówka angielska), matowy beż, ciepły brąz z małymi drobinkami, chłodny orzechowy brąż, zużycie po ok 10%,kupiona ok 2 lata temu.- za coś symbolicznego dorzucę ![]() ZAPACHY INNE Szukami raczej na nic więcej sie nie skuszę: -cieni REVLON w paletce, blushed wines lub in the buff -paletki Sleek- storm - podkładu edm olive fair, w większych ilościach - cienia bourjois noir cobalt (!!!)-poszukam za niego czegoś ekstra poza wątkiem. -jakiegoś dobrego bardzo czarnego cienia ![]() -podkładu BLUSCHE kolor englisch toffe, chętnie próbki wielkości min 2,3 sampli EDM, byle nie w woreczkach ![]() -kremu z kwasem glikolowym Glyco -A !!!! -korektora pixie żółtego lub beżowego - pędzel do blendowania maestro lub inglot(6SS)-pedzelki tylko o ksztalcie długich puchatych ogonków ![]() -wszelkich fajnych mydełek z naturalnymi olejami, glinka , błotem itp. np. Alep -pielęgnacji lush -mydeł -książki "Zakazana archeologia" nowej ew. używanej w stanie idealnym.( za to poszukam czegoś nawet poza wątkiem ![]() -cienia EDM hot chocolate, wielkość min, poł sampla w słoiczku. -BB kremów bardzo jasnych, dających mokry look, np.Missha no.13, skin79 gold oriental -dużej ,nowej kosmetyczki. - pędzelków baby kabuki, najchętniej nowych, preferowane z firmy sunshade minerals lub Lumiere. -cienkiego paska pasującego na talię, nie z gumy itp. tylko klasycznego, zapinanego na sprzączkę, kolory beż,brązowy ew.czarny, zielony. -maseł do ciała Ziai lub jakiegoś fajnego balsamu -kosmetyków E.L.F- Eyelinera w żelu, pudru HD , złotego rozświetlacza prasowanego -pudru MUFE HD- chętnie odsypka wymienione byblos sandalo-odlewka ze wspólnych zakupów, 5 ml, bez kilku psików-opis zapachu: -brązowy pasiaczek essence sun club, wersja jaśniejsza,tylkowybróbowa ny.-lele -YSL paletka nr 6, tester kazdy kolorek lekko maźniety 1,2 razy -uzunia za cienie z wish lub nowe pędzle -cień mineralny beauty queen z PURE LUXE ,jasna brzoskwinka-morelka z drobinkami-sampel, wyprobowany jedynie -pełny sampel cienia EVERYDAY MINERLAS- nie pamiętam nazwy, kolor intensywny świerkowy,prawdopodobnie jakaś starsza limitowanka. -róż Everyday Minerals- walkee talkee, ok 40 % opakowania wiekszego niż samplowe. raczej tylko za poszukiwane minerały, tzn.podkłady lub cienie w kolorach nude. STILA- cień Gold Glow,potrójny,błyszczący kolor waniliowo-srebrzysty, ciemne złoto, brąz ciepły ciemny, uzyte ok 2/3 razy, ubytek zupełnie niezauwazalny, sa to bardzo duze cienie- 5 gram. COASTAL SCENTS-sampel cienia sheer nude, mazniety tylko dla proby EDM summer stroll- roz w docieniu brzoskwiniowym sampel, tylko wyprobowany EDM Helena Rubinstein- dwójka wanted eyes, green glimpse, TESTER! minimalne zuzycie- Clinique- paletka , giftowa ( kod KC8) 1 próbka LRP Substiane HL 5ml wazna 02.11-próbki w tubkach ,zapakowane w kartoniki STILA-bronzer illuminating kolor bronze, bronzer dla cer średnich ,uzyty kilka razy, ubytek niezauważalny, bez ceglastych, pomarańczowych akcentów, naprawdę brązowy ![]() gram pure luxe -błękity na fotce EDM- roz pink ribbon EDM polowa sampla zlotego cienia"12;01" CS-zielona mika, nieotwierana struna to co na fotce. FLAT TOP firmy sunshade minerals, jest to taki pedzel jak Flat Top edm, różnią sie jedynie nadrukiem z nazwa. Nowy, niezywany, na fotce obok mojego kabuki EDM
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minerały,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2010-12-29 o 14:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, srednia,czasem wysoka półka, minerały,OPI , Stila, Clinique , HR itp
witaj
![]() bardzo podoba mi sie cień stili ![]() znajdziesz cos iu mnie za niego ? ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kolorówka, srednia,czasem wysoka półka, minerały,OPI , Stila, Clinique , HR itp
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
podklad golden fair EDM intensive -sampel 1 g w słoiczku
podklad golden fair original glo-sampel 1 g w sloiczku mam duzo innych sampelkow , prosze sie pytac ![]() cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
podobają mi się sample edm , podkłady, może znajdziesz coś w moich wątkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pojedyncze cienie Inglot?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się paletka Clinique
![]() Zapraszam , zajrzyj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1) STILA- cień Gold Glow,potrójny,błyszczący kolor waniliowo-srebrzysty, ciemne złoto, brąz ciepły ciemny, uzyte ok 2/3 razy, ubytek zupełnie niezauwazalny, sa to bardzo duze cienie- 5 gram
2)STILA-bronzer illuminating kolor bronze, bronzer dla cer średnich ,uzyty kilka razy, ubytek niezauważalny, bez ceglastych, pomarańczowych akcentów, naprawdę brązowy ![]() cos u mmnie?
![]() |
#10 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przykro mi Jeannie, na razie nic ![]() Tompolo, zerknij jeszcze raz na opis, zapomniałam dodac ze paletka była troche uzywana. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie?
2)STILA-bronzer illuminating kolor bronze, bronzer dla cer średnich ,uzyty kilka razy, ubytek niezauważalny, bez ceglastych, pomarańczowych akcentów, naprawdę brązowy ![]() 3) Clinique- paletka składająca sie z ; rozu-sunset glow-1.8 g -uzyty ok2 razy bronzera-b. jasny brąz-sunkissed 1.8 g-uzyty ok 2 razy cień-Sable -ciemna matowa czekolada- uzyty ok 5 razy cień-Lucky Penny-błyszcząca kawa z mlekiem -obydwa po ok 0,5 g-uzyty ok 5 razy 4) Inglot- cienie rozowy-małe drobinki, ubytek minimalny
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za stille 1i2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za :
OPI -IN MY BACK POCKET uzyty raz, kolor pomarancza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Tak, tak wyczytałam wszystko i fotkę też widzę ![]() STILA- cień Gold Glow Widzisz coś w zamian u mnie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety lagowianka, szukam tylko kolorowki ![]() pola podoba mi sie Guerlain, Divinora, Ombre Eclat Duo & Liner kolor 360 L'Heure Rose, ale chyba nie bedziesz skłonna oddac go za lakier? ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- dokładka ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
raczej tak
![]()
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
dokładka, up
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazłam
jakimi samplami jeszcze dysponujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
ilona
moge jeszcze zaoferowac summer stroll- roz w docieniu brzoskwiniowym sampel, tylko wyprobowany EDM pure luxe- cien after hours- stare zloto, nawet nie probowany pure luxe sampel cien bauety quenn- b.jasna brzoskwinia z duzymi drobinkami , uzyta 2 razy. EDM rozswietlacz wet sand, sampel uzyty kilka razy korektor EDM aussie perk me up, uzyty ok 6,7 razy, sampel EDM ok1/3 sampla B&B ceglasty roz
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Na razie się wstrzymam
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety, nie moje kolory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mam odlewkę supermoisture makeup clinique kolor ivory (interesowałoby Cię to za sample edm podkładów czy korektorów? Nie wiem ile to ml,ale ok 1/3 opakowania . Nie jest przeterminowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
up
![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za:
1) STILA- cień Gold Glow,potrójny,błyszczący kolor waniliowo-srebrzysty, ciemne złoto, brąz ciepły ciemny, uzyte ok 2/3 razy, ubytek zupełnie niezauwazalny, sa to bardzo duze cienie- 5 gram i/lub 2)STILA-bronzer illuminating kolor bronze, bronzer dla cer średnich ,uzyty kilka razy, ubytek niezauważalny, bez ceglastych, pomarańczowych akcentów, naprawdę brązowy ![]() ? ![]() Odp.proszę w moim wątku.
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
może delikatnie wpada jak się na niego patrzy w opakowaniu-na buzi nie ma różowych tonów , on nie jest kryjący mocno, mi służył jako baza pod podkład mineralny a mam cerę z żółtymi tonami, w złotym kolorze. Jak go rozmazuję na dłoni to się wtapia i go nie widać prawie. Poza wątkiem raczej nie mam więcej do oddania .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
interesuje mnie glownie potrojny cien stila, za lakierki dziekuje, bo wlasnie sie zaopatrzylam dzieki wymiankom
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś za 4) Inglot-
cienie rozowy-małe drobinki, ubytek minimalny kawa mlekiem-perła-malo uzywany, ubytek ok 5%
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.