|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Avon; Lakiery; Szminki; Eyeliner ;)
Cześć Kochane!
![]() To moja pierwsza wymianka na wizażu, więc kilka drobiazgów ; LAKIERY 1. Avon Nailwear pro – SUNSHINE (użyty 3 razy); - Shirinn 2. Avon Nailwear pro – VIVA PINK (użyty ok. 5 razy); - Shirinn 3. Avon Nailwear pro – PEPPERMINT LEAF (użyty raz); - Shirinn 4. Avon Nailwear pro – BLUE FLARE (użyty 2-3 razy); - Shirinn 5. Avon Nailwear pro – CLASSIC FIT (ani razu nie używany); - Shirinn 6. Avon Arabian Glow Nailwear – TEAL INFUSION (użyty raz) -Shirinn (Lakiery są ważne 24 miesiące od otwarcia, moje zakupiłam jakoś kwiecień- maj 2010r.) SZMINKI 1. Avon Szminka Mega Impact „Potęga koloru” – PINK POP (użyta 4-5 razy); - Alien ![]() 2. Avon Szminka Mega Impact „Potęga koloru” – FUSCHIA FUN (użyta 2 razy); 3. Avon Szminka Mega Impact „Potęga koloru” – REALLY ROSY (użyta raz) - Shirinn EYELINER 1. Avon Colortrend Shimmer Liner – GOLD SHIMMER (użyty raz) ! Nie mam żadnej WISH LISTY więc rozważę każdą propozycję kosmetyczną !Edytowane przez verqaa Czas edycji: 2011-01-06 o 14:57 Powód: wymiana |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon; Lakiery; Szminki; Eyeliner ;)
znajdziesz może cos u mnie za lakiery?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze mi sie ta szminka podoba:
3. Avon Szminka Mega Impact „Potęga koloru” – REALLY ROSY (użyta raz) powiedz co bys chciała za to wszystko, tzn lakiery i tą szminkę a ja Ci powiem czy oddam ![]() możemy pisac tu u Ciebei ![]() |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- 5. Essence Shimmer Powder, puder rozświetlający, zastępca legendarnego AOH, nowy. - Maybelline Mineral Power Gentle Pink II, sypki róż mineralny, nowy. - Aquolina, balsam do ciała biała czekolada, zużycie ok. 10%. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hmm..własciwie to mogłabym Ci to wszystko oddać
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
coś za 4. Avon Nailwear pro – BLUE FLARE (użyty 2-3 razy);
5. Avon Nailwear pro – CLASSIC FIT (ani razu nie używany); ?
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos za 1. Avon Nailwear pro – SUNSHINE (użyty 3 razy);
2. Avon Nailwear pro – VIVA PINK (użyty ok. 5 razy); 3. Avon Nailwear pro – PEPPERMINT LEAF (użyty raz); ?P)
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

!