![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wymienię Luty Perfumy,Mugler,Chanel ,Kosmetyki Shiseido,,Bare MineralsWitam w moim watku ![]() Zasady takie jak wszędzie , nie wysyłam osobom z negami pierwsza. Jeżeli masz mniej przekupek ode mnie proproszę Cię o wysyłkę Jako pierwszą! Do 50przekupek proszę o wysyłkę równoczesnie ,ponieważ pomimo wielu wymianek nie otrzymałam sporo przekupek Wysyłam zawsze POLECONYM PRIORYTETEM! Proszę nie wyceniaj moich perfum/kosmetyków w cenach bazarowych a swoich sephorowych bo tak do porozumienia nie dojedziemy nigdy nie wymieniam się na siłe! wymieniam się na równowartosć przedmiotu co nie znaczy że pojemnosc musi byc identyczna Kody oraz dodatkowe foto perfum przed wymianką chętnie udostępnie na weryfikacyjnym. Kody kosmetyków podaję w opisie ,nie wszystkie kody udało mi się rozszyfrowac kalkulatorem więc nie pytaj mnie kiedy kupiłam bo nie pamiętam ![]() Perfumowo: T.Mugler Angel violet 3ml Dzing 5ml Bottega KNOT 1ml Ungaro Senso 4ml Lutense cafe mountale 7-8ml z 10ml Miniaturka SISLEY Soir de Lune edp 5ml/4ml Coco Chanel Mademoiselle edt 50ml kod 5604 (perfumy nie należą do mnie) poniżej wypisuję co za nie kuzynka sobie zyczy ![]() Lveb,Jimmy Choo EDP, Flowerbomb, i mozna kusic ![]() Jimmy Choo edp 60/40ml Euphoria Forbiden 30/25ml Moje 3 flaszki które lubie ale nie wykorzystam bo wolę swoje łisze ![]() CK IN2YOU 100/45ml tester bez korka i pudełka z wymianki Mugler Alien Liquieur 30/27 w kartoniku - z wymianki-Leci do Aniuta26 Mugler Womanity 30ml/28 w kartoniku - z wymianki Bvlgari 25ml kod 10a50ar otrzymałam je w prezencie od cioci Kosmetyki tania i wyzsza półka : dokładka! balsam stopniowo brązujący fake bake sport- zostało ok. 216 ml z 236 ml Z WYMIANKI Z BASKINIA NIE MOGE ROZSZYFROWAC KODU OTO ON -0719H6UK Kredka Loreal contour kajal kol. silver 106 kod TV036N KOD WSKAZUJE NA ROK 2000 ![]() ![]() Kredka do ust lumene nr 021 nektarine kod 1a8-2 razy temperowana Kredka Rimmel soft kohl nr 067 silver kod 9g1a-2-3razy temperowana https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ye-pencil.html Miss sporty cats eyes liner czarny ejlajner w pisaku uzyty 2 razy kupiony w rossman 3mce temu nie podpasował mi jednak ;( SHISEIDO pore smothing corrector 13ml zuzycie35% kod 5vthn nie mogę poszukac daty waznosci w wyszkukiwarce! mam go dobre 8mcy kosztował 140zł taki ; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...corrector.html Lovley eyliner w pisaku twardym uzyty 3razy starły się napisy w kosmetyczcce Lovley Tusz false lashes efekt sztucznych rzęs około połowa została nie słuzy mi;(- dołożę do wiekszej wymianki cień Sephora po terminie spadł i pokruszył sie jednak nie uczula uzywałam go do smokkie eyes fajny efekt dołoże do wiekszej wymianki Catrice Multi colour rouge nr 040 Pacific Beauty kod DHA0 maznięty palcem 2razy Bare Minerals 2g nowy nie otwierany kod GD11J kolor n10 fairy light Prestige wet&dry skin benefit podkład kryjący w kompakcie z lusterkiem kolor warm ivory nr wd-03 uzyty kilka razy jest za jasny ;( Puder mineralny jedwabny LilyLolo 7g kod AA2 zużyte ok 30% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...lk-powder.html Lakiery ; Orly kolor ruby poj 5,3ml pozostało 75% Deni Carte matowy zielony 5ml 2razy malowany termin 06.2015 Lovlety color mania żółty metaliczny 9ml zostało 55% Wibo express growth kolor 346 8,5ml brąz mat 1 raz uzyty jest dory mimo ze termin się skończył w lipcu 2014 Wibo express growth klor mat szaty 8,5ml brak daty ale jest dobry 2razy uzyty Lovley wysoki połysk 8ml uzyty 2razy kolor piekna ciemna czekolada otwarty w lispodadzie 2014 Pomadka boujours NR 11 ładnie pachnie jest ok mimo że po terminie kod 9302 uzyta 2 razy Pomadka Bourjois nr 30 kod 6012 uzyta 2-3 razy rok 2012 Moja WISH LISTA perfumy; PRADA AMBER! 1-Kenzo słoń (najlepiej stary 2-Angel La rose 3-GUCCI ENVY FOR MEN -męskie -(łisz)number one! 4-CHANEL Coco MADEMOISELLE EDP na zapas ![]() 5-CHANEL Coco noir 6-Chanel CHANCE 7-Miss dior cherie (starsa wersja)Najlepiej 2006 8-Jimm CHOO EDP 9-V&Rolf Flowerbomb 10-Chanel Platinum Egoiste dla TŻ 11-HAYATI ARABIAN OUD! 12-Kenzo Orijental tak się stęskniłam ,wiedziałam że prędzej czy pózniej zatęsknie __________________ Wish Kosmetyczny: Cienie do powiek w kremie ciepłe kolory Pędzle do blendowania i konturowania Mac,Inglot, Hakuro Kredka czarna do brwi Inglot twarda lub inna Masło do ciała Palmers Oliwki dla dzieci lub dorosłych Kosmetyki Lipikar La roche posay baum up i inne Krem do twarzy liftingujący/nawilżający/+30 Dax Cosmetic casmeree krem matujący ,podkład 03 opalony Sephora primer baza rozświtlająca kolor soleil bronzing Mega nawilzające masła i balsamy do ciała Odżywki do włosów ,maski nawilzające Regenerum do włosów,rzęs Rzęsy w płynie ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- dokładka Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2015-10-14 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wymienię Luty Perfumy,Mugler,Chanel ,Kosmetyki Shiseido,,Bare Minerals
Coś za COCO M?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie i na moja F.
![]()
![]() |
#7 |
Felicita
|
Mam pradę Amber ETP 30ml, zostało 1/3
I marzę o Alienie ![]() Poza tym interesuje mnie : SHISEIDO pore smothing corrector 13ml Catrice Multi colour rouge Podkład wet & dry |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Kompakt wet&wild / puder LL, coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za LL?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie?
![]() Bare Minerals 2g nowy nie otwierany kod GD11J kolor n10 fairy light Puder mineralny jedwabny LilyLolo 7g kod AA2 zużyte ok 30% |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos za TM Womanity ?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos za coco m?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za puder jedwabny LL i podklad Bare minerals?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochana znajdziesz cos u mnie za Bare Minerals 2g nowy nie otwierany kod GD11J kolor n10 fairy light
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
masz jeszcze te okulary? widzisz cos u mnie
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Czy coś u mnie za Aliena/ Bvlgari Omnia??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=799897
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2015-02-01 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Dago,a wymieniasz kosmetyki za ubrania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Ale LL chyba już wymieniłaś, tak? Na pudrze mi bardziej zależało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Tak, Aliena. Ale jednak nie, Womanity to jednak absolutnie nie moje klimaty, pozdrawiam i przepraszam za kłopot
![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
skad wziełas ten eucerin
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Hej
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
ale przecież te kosmetyki sa wyszarzone prawda? no i u góry jest napisane "wymienione"...
Widzisz coś dla siebie z nie-wyszarzonych kosmetyków?
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
w wątku jest porządek, rzeczy wymienione znajdują sięw osobnym poście i są wyszarzone, co stosuje 99% wizazanek, a jesli ktoś ma problemy z kolorami, to dodatkowo widnieje nagłówek "wymienione", bez odbioru, pa
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Witaj
![]() Podoba mi się u Ciebie alien likierowy ![]() Mogę oddać jimmy choo za niego ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- coco tylko za aniołka likierowego lub flowerbomb edt oddam-ja mogę do jimmiego jeszcze coś dołożyć np euphorię forbidden z wątku ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Oki zaraz wstawię zdjęcia,a czy do alienka dorzuciłabyś odlewkę angela EDT--bardzo mi zależy ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Zdjęcie zamieściłam u siebie w wątku ![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ojej nie trzeba był aż tyle,a moje zdjęcie to co wstawiłam wystarczy?
Aniołka starczy mi te 5 ml ja tylko na testy- bardzo Ci dziękuje ![]() Ja jestem zdecydowana ![]()
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze ![]() Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.