Pudry do twarzy

Lily Lolo Flawless Silk Powder Jedwabny sypki puder mineralny

Lily Lolo Mineral Finishing Powder Puder mineralny FLAWLESS SILK

• 21 października 2024 o 10:26
    Polecam, spełnia oczekiwania ;)
    Używam produktu od ponad 5lat. Poleciła mi go pewna kosmetyczka przy robieniu makijażu. Skorzystałam z polecajki i kupiłam. Od tamtej pory jest stałym elementem w mojej kosmetyczce. Uwielbiam go za to ,że nawet solo wygląda na buzi ładnie , kryje i pozostawia skórę widocznie wygładzoną. Mimo mojej skłonności do wydzielenia sebum , szczególnie w strefie T daje rade bez problemu. Polecam każdej Dziewczynie do wypróbowania, myślę, że się polubicie.
    • Fajne krycie
    • Łatwość rozprowadzania
    Wady:
    • Opakowanie mogłoby być bardziej solidne.
  • 22 października 2022 o 11:28
    Najlepszy puder codzienny
    Puder kupiłam, gdy stwierdziłam,że moja skóra absolutnie nie lubi mocnego matu ( byłam fanką pudrów mocno matujących) i broni się przed nimi wysypem zaskórników ( najczęściej tak było). Najpierw odkryłam podkład mineralny tej marki ( przebił w mojej miłości Meow) i idąc za ciosem kupiłam puder. Puder jest dość drobno i dokładnie zmielony, jak inne kosmetyki Lily Lolo. Używam go w minimalnej ilości,jedynie żeby utrwalić lekki makijaż i nadać skórze tego zdrowego blasku. Nie wiem, czy nazwałbym go pudrem rozświetlającym - nie ma tych typowych błyszczących drobinek, on po prostu sprawia,że cera nie jest szara i matowa. Z koleżankami nazywamy go pieszczotliwie " pudrem dla starych bab" ( jesteśmy przed 40tka) , nie wchodzi w zmarszczki, pory, jest lekki, nie wysusza. Dla mnie idealny. Z pewnością kupię ponownie.
  • 7 stycznia 2020 o 8:30
    Idealny do cery dojrzałej !
    To jest jeden z lepszych pudrów, jakie przyszło mi używać :) W sumie pierwszy puder utrwalający bez talku. Jest delikatny i niewidoczny na twarzy, a zarazem sprawdza się w roli utrwalacza i lekko wyrównuje koloryt. Do tej pory tak ładnie moja twarz wyglądała tylko po nałożeniu słynnych kulek, ale na co dzień wolę mniej blasku. LL nie daje płaskiego matu, tylko delikatne glow :D Opakowanie całkiem wygodne, zawiera co prawda nie dużo produktu, ale puder jest wydajny. Polecam !
    Zalety:
    • nie zawiera talku
    • nie wysusza
    • utrwala makijaż
    • idealnie zmielony
    • dobry skład
    • cena ( jak za taki skład )
    Wady:
    • dostępny online
  • 30 września 2018 o 15:45
    Jest pięknie :)
    Mam cerę mieszaną więc używam go raczej aby oprószyć twarz na sam koniec i nadać jej zdrowy piękny blask ewentualnie przy upałach omijam strefę T i zostawiam ją dla pudru RCMA :) wystarczy zrobić sobie swatcha z tego pudru żeby wiedzieć o co w nim chodzi :) działa jak taki mega delikatny ledwo widoczny rozświetlacz dla całej twarzy, tworzy efekt baby face pięknie komponuje się z produktami pod spodem :) dla cer suchych uważąm że będzie to ideał dla mieszanych może niekoniecznie chyba że nie będzie on głównym pudrem do przygruntowania makijażu a jedynie dodatkowym upiększaczem :) ja posiadam kolor translucent z pięknym delikatnym perłowym połyskiem . Niesamowicie wydajny produkt, ponieważ Lily Lolo sprzedaje niedrogie próbki swoich produktów naprawdę szczerze polecam przetestować :)
    Zalety:
    • Piękny połysk
    • Drobno zmielony
    • Estetyczne opakowanie
    • Mega wydajny
    • Dobra cena za taką jakość :)
    Wady:
    • Szybko spływa z miejsc przetłuszczających się
  • 14 września 2017 o 22:45
    Fajny ale nie dla mojej cery
    Używa od:próbka
    Dostałam próbkę więc przetestowałam. Do moje cery mieszanej się nie nadaje - niezależnie od podkładu święcę się po nim dość szybko. Pewnie będzie się nadawał do cery normalnej lub dojrzałej.