|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
szybkie wymianki!!
POSZUKUJE:
najbardziej eyelinerów w żelu pedzelków do eyelinerów różu Bourjois lakierów Inglot i innych bliżej nieokreślonych rzeczy ![]() 1.Cień do powiek Yves Rocher kolor liliowy, dostałam w prezencie, użyty dosłownie 2-3 razy 2.Puder sypki o którym pisałam w moim ‘Top Kosmetycznym’ z Biochemii Urody jest mieszanka startego bambusa, owsa i protein jedwabiu, nie zawiera żadnych konserwantów, zapychaczy itp., leczy skórę z problemami i daje efekt delikatnego photo shopa (wygładzenie). Jest transparentny i nie bieli, daje dobry mat. W słoiczku jest 1/3 zawartosci, jedna 1/3 odsypalam koleżance, a swojej 1/3 nie zużyłam przez rok nawet w połowie przy częstym stosowaniu, więc to co zostało plus to co mam miałabym chyba z 3 lata.. 3.Cień do oczu (kredka) w kremie w kolorze szarym ze srebrnymi drobinkami (bardziej metalicznych niż brokatowych), nowy. 4.Korektor Joko, używany kilka razy. 'Kremowy kamuflaż - paleta korektorów 4 w 1. Zielony optycznie neutralizuje zaczerwienienia: popękane naczynka, zaczerwienione miejsca. Różowy optyczne odświeżenie ziemistej, szarej skóry: na sińce pod oczami, ciemne plamki i przebarwienia. Bezowy maskuje nierówności cery, krostki, odbarwienia skóry. Biały z mikrorefleksami zapewnia efektowne rozświetlenie łuku brwiowego, policzków, dekoltu'. 5.Cień w płynie (kredka w płynie) z Yves Rocher w kolorze granatu, kolor jest prześliczny, aplikatorma malutki pędzelek na końcówce, ale niestety mam zbyt głęboko osadzone oczy do cieni w płynie/ kremie. 6. Błyszczyk Watershine Maybelline, użyty 2-3 razy, praktycznie pełny.
![]() Edytowane przez mambaaa Czas edycji: 2011-02-12 o 21:45 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: szybkie wymianki!!
Coś za korektory Joko?
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
cos za joko
?
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Puder sypki o którym pisałam w moim ‘Top Kosmetycznym’ z Biochemii Urody j Błyszczyk Watershine Maybelline, użyty 2-3 razy, praktycznie pełny |
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
hej coś za korektory joko i puder?
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za
Puder sypki o którym pisałam w moim ‘Top Kosmetycznym’ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=506560 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś w moich wątkach za:
2.Puder sypki o którym pisałam w moim ‘Top Kosmetycznym’ z Biochemii Urody jest mieszanka startego bambusa, owsa i protein jedwabiu, nie zawiera żadnych konserwantów, zapychaczy itp., leczy skórę z problemami i daje efekt delikatnego photo shopa (wygładzenie). Jest transparentny i nie bieli, daje dobry mat. i korektor Joko?? ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za błyszczyk watershine?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, niestety zdecydowałam,ze inglot zatrzymam dla siebie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
bonzer ma drobinki, a pędzelek jest właśnie sztywny dlatego go oddaje
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
to wymieniamy sie?
![]() i brazer i pedzelek bardzo mi odpowiada ![]() jak cos moge cos dolozyc, bede robic dokladke dzisiaj - podklady everyday minerlas mini, roze everyday minerals mini i korektor everyday minerals mint
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
za puder chce inny puder bronzujący lub perfumy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

?