![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
* kolorówka, pielęgnacja, minerały, perfumy * >>wszystkie półki<<
NIEAKTUALNE
Mam nadzieję na szybkie i udane wymiany, nie wymieniam się na siłę, ale bardzo łatwo mnie czymś skusić ![]() ![]() Mniej przekupek - wysyłasz pierwsza ![]() W razie niejasności chętnie odpowiem na wszelkie pytania, zrobię dodatkowe zdjęcia itd. itp. ![]() nieaktualne może zniknąć (wystawione na allegro) Życzę udanych wymian. ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-06-13 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: * kolorówka, pielęgnacja, minerały, perfumy * >>wszystkie półki<<
- perfumy -
1. Dazzling Grace edp 50ml - nowe 2. Dancing Lady edt 50ml - ubytek jeden psik 3. Secret Fantasy edt 50ml - ubytek testowy 4. Perceive Dew edp 50 ml - ubytek jeden psik 5. be...kissable edt 50ml 6. vanilla spirit edt 30ml - ubytek testowy 7. just play edt 50ml - ubytek testowy 8. odpowiednik escada ocean lounge edp 25/50 ml Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-22 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
- pielęgnacja ciało -
1. płyn do kąpieli avon zielone jabłuszko - nowy 2. mus do ciała tajski kwiat lotosu planet spa - nowy 3. krem do ciała marakuja i aloes oriflame - nowy 4. scrub do ciała bellissimo secrets - nowy 5. mgiełka karmelizowane jabłko i orzech włoski - nowa 6. perfumowany krem do ciała volare oriflame - ubytek widoczny 7. perfumowany balsam do ciała outspoken by fergie - ubytek testowy 8. nivea sun invisible protection spf 20 - 150/200 ml - pielęgnacja twarz - 1. mleczko-żel do mycia twarzy avon care - nowe 2. probiotyczny żel do mycia twarzy inside - nowy 3. krem s.o.s. usuwający oznaki zmęczenia dax cosmetics - pozostało ok. 2/3 4. krem z koloryzującymi granulkami avon solutions total radiance - nowy 5. iwostin purritin emulsja matująca - pozostało ponad 2/3 Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-30 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- kosmetyki kolorowe -
1. mineralny podkład w płynie smooth minerals avon odcień nude - nowy 2. dotleniający podkład oriflame oxygen boost odcień porcelain - 25/30 ml 3. revlon colorstay 110 ivory - nowy marynka24 4. revlon colorstay 180 sand beige - zostało ponad 2/3 5. revlon colorstay mineral mousse 010 fair - ubytek testowy 6. bourjois bio detox odcień 52 (jasny z żółtymi tonami)- ubytek testowy 7. bourjois complexion enhancer, rozświetlająca baza lub krem tonujący - ubytek testowy 8. pierre rene bronzer no 13 bronzing face - zużycie widoczne 9. golden rose terracota stardust 101 - ubytek znikomy 10. revlon bare it all peachy tease puder rozświetlający - ubytek ok. 10% 11. zara happy cheek rozświetlające płatki, daje efekt tafli - widać ile zostało 12. bourjois blush 85 sienne - ubytek testowy 13. oriflame matte control puder prasowany matujący light/medium - ubytek widoczny na zdjęciu, to ten którego jest więcej 14. oriflame silk touch jedwabisty puder prasowany light - ubytek widoczny 15.essence eclipse diamentowy puder do twarzy i ciała - nowy 16. bobbi brown shimmer brick pink - testowany, jak nowy 1. astor shine deluxe prismatic 34 golden star - ubytek testowy 2. astor shine deluxe 33 stellars pink - ubytek ok. 10% 3. błyszczyk powiększający usta avon pink nectar (nude) oraz rose pucker (czerwony) - ubytek testowy 4. bourjois eau de gloss 14 orange leger - nowy 5. essence berry sorbet - nowy 6. bourjois docteur glamour - niestety numerek się starł, kolor trochę jaśniejszy niż na zdjęciu - testowana 7. 24k szminka rose gold, z drobinkami złota - testowana na dłoni 1. inglot loose pigments kolory: srebrny, zółty i biały opalizujący na różowo - oddam całe lub odsypki 2. sephora cienie: suede nr 15 oraz mini: universal beige nr 08, coffe brown nr 18 - wszystkie jedynie testowane 3. maybelline paletka eye studio intense chic 02 vivid plums - ubytek znikomy 4. essence cienie duo 02 sweetheart - testowane dwukrotnie 5. lumene natural code pogrubiający tusz czarny - świeży, użyty testowo 6. avon super magnify mascara czarna - nowa zafoliowana 7. rimmel glam'eyes lash flirt khol black - nowa, nie otwierana 8. bell wow! crazy volume mascara czarny - nowy 9. victoria's secret very sexy biała kredka z brokatem - użyta testowo 10. avon glimmerstick kolor granatowy (starry night blue) - użyta w minimalnym stopniu Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-30 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- minerały -
1. blusche phoebe matte veil 3g - ubytek testowy, jest jeszcze folia zabezpieczająca sitko 2. blusche colombian original matte - ok. 3g w pudełeczku z sitkiem edm 4. edm róż pink ribbon - ok. 90% biga 5. edm róż wake up call - zostało ok. 70% biga 6. edm róż all smiles róż prasowany 11g - ubytek testowy 7. edm róż come what may - sample 8. edm róż snuggle - sample 9. edm rozświetlacz champagne - sample 10. puder jadwiga - oddam cały lub odsypki dla chętnych zdjęcia, swatche itd. ![]() Edytowane przez Shirinn Czas edycji: 2011-05-25 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś w moich 3 wątkach za Revlon 180 (i ewentualnie 110)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za szminkę 24k rose gold i 5. mgiełka karmelizowane jabłko i orzech włoski - nowa ?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
1. mineralny podkład w płynie smooth minerals avon odcień nude - nowy 5. revlon colorstay mineral mousse 010 fair - ubytek testowy 12. bourjois blush 85 sienne - ubytek testowy 7. rimmel glam'eyes lash flirt khol black - nowa, nie otwierana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
heh..akurat najbardziej zależy mi na:
1. mineralny podkład w płynie smooth minerals avon odcień nude - nowy 12. bourjois blush 85 sienne - ubytek testowy 7. rimmel glam'eyes lash flirt khol black - nowa, nie otwierana i raczej chciałabym dwa, trzy kosmetyki bo jednego to raczej nie opłaca się wymieniać..a róż Astor jest w negocjacji, więc został Joko.. dobierzesz coś za te 2 lub 3 kosmetyki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze znajdziesz cos u mnie za
3. Secret Fantasy edt 50ml - ubytek testowy 5. iwostin purritin emulsja matująca - pozostało ponad 2/3 9. golden rose terracota stardust 101 - ubytek znikomy
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana a wiec podoba mi się:
Dazzling Grace ( to najbardziej wiec w razie co będe szperać i szperać ![]() 2. dotleniający podkład oriflame oxygen boost odcień porcelain - 25/30 ml 6. bourjois bio detox odcień 52 (jasny z żółtymi tonami)- ubytek testowy Poza wątkiem mam m.in: ten brązero-rozswietlacz Arden, perfumy Arden Green Tropical 100ml z ubytkiem 10ml, Vanille Noir Yves Rocher 15ml w 15ml buteleczce + miniaturka 5ml, Pink Sugar ponad 15ml z 30ml ( z wymianki, perfumki mają żółty odcień ale zapach jest bez zmian, moje utleniły sie po dwóch tygodniach od kupna), Outspoken Fergie 50ml nowe zafoliowane, Slip into 50ml ubytek testowy, deo w szkle Celine Dion Chic z ubytkiem 10ml deo w szkle fioletowy Esprit z ubytkiem 10ml Today Gold avonu 30ml ( limitowane) ubytek dwóch psików MeL Merio Pretty Girl 50ml ubytek testowy Perfumy Chupa Chups niebieskie i pomarańczowe Tusz Astor Big and beautiful dwa razy użyty Puder nowy Affinitone Maybelline Yr Brzoskwinia 100ml z ubytkiem psika testowego ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Kochana a więc chciałabym : Dazzling Grace 2. dotleniający podkład oriflame oxygen boost odcień porcelain - 25/30 ml 6. bourjois bio detox odcień 52 (jasny z żółtymi tonami)- ubytek testowy i sampel rozświetlacza Champagne ![]() Teraz trzeba wybrać coś u mnie ![]()
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Może znajdziesz coś za revlon colorstay 110 ivory - nowy
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=26790769 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
5. revlon colorstay mineral mousse 010 fair - ubytek testowy 2. astor shine deluxe 33 stellars pink - ubytek ok. 10% 5. essence berry sorbet - nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za
1. Dazzling Grace edp 50ml - nowe 4. Perceive Dew edp 50 ml - ubytek jeden psik poszukam poza watkiem ![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2. Dancing Lady edt 50ml - ubytek jeden psik 5. iwostin purritin emulsja matująca - pozostało ponad 2/3 7. rimmel glam'eyes lash flirt khol black - nowa, nie otwierana Masz jeszcze moze jakis mineralny bronzer o chłodnym odcieniu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
kochana mam
laleczke oriflame kiwi diamond musk oriflame fm diamonds paris hilton can can mam jeszcze lolite lempicka i ck in2u heat ale nie wiem czy sie odlewaja. Zainteresowana czyms? ![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
2. dotleniający podkład oriflame oxygen boost odcień porcelain - 25/30 ml 13. oriflame matte control puder prasowany matujący light/medium - ubytek widoczny na zdjęciu, to ten którego jest więcej 14. oriflame silk touch jedwabisty puder prasowany light - ubytek widoczny 3. revlon colorstay 110 ivory - nowy 11. zara happy cheek rozświetlające płatki, daje efekt tafli - widać ile zostało 12. bourjois blush 85 sienne - ubytek testowy Mogę poszukać czegoś poza wątkami
![]() |
#24 |
Lux Mundi
|
Coś u mnie za :
Perceive Dew edp 50 ml Granatową kredkę do oka- Avon Mus do ciała - spa Avon Revolon colorstay mineral mousse 010 fair ? ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
może coś za 1. Dazzling Grace edp 50ml - nowe
3. Secret Fantasy edt 50ml - ubytek testowy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Witaj podoba mi sie probiotyczny żel do mycia twarzy inside zapraszam do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
hejka , za moje rzeczy podoba mi sie :
revlon colorstay 180 sand beige - zostało ponad 2/3 1. astor shine deluxe prismatic 34 golden star - ubytek testowy 2. astor shine deluxe 33 stellars pink - ubytek ok. 10% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Co szukasz wzamian za roz bourjois ,podoba mi sie u ciebie jasny blyszczyk avonu i masla do ciala
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=509426&page=2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.