|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka u Karolcia838
1. Odpisuję u Ciebie i proszę abyś Ty odpisywała u mnie
2. Nie wymieniam się na siłę. Nie odmieniam się! 3. Przesyłki wysyłam listem poleconym ekonomicznym w kopercie bąbelkowej lub paczką raz w tygodniu Może ktoś się skusi ![]() - Johnson And Johnson Clean And Clear Shine Control Tonik do twarzy przeciw błyszczeniu się skóry (nieużywany), -Podkład Max Factor Lasting Performance 102 pastelle (2 razy używany), -Catrice minealny róż do policzków 120 wild rose (troche używany), -Catrice mineralny puder brązujący lighter skin 020 blonde temptation (trochę używany), -Catrice cienie mono matowe nr 090 i 270. DOKŁADKA: -Garnier, Skóra muśnięta słońcem, Krem nawilżający cera śniada (1/2 opakowania), -Garnier, Skóra musnieta słoncem, Nawilżające mleczko do ciała cera śniada(zużycie 1/3 opakowania), -Garnier, Podstawa pielęgnacji, Tonik łagodzący z wyciągiem z róży (użyty 3 razy), -Palette farba do włosów N5 ciemny blond(nieużywana), -Ziaja plantica odżywka do włosów ceramidy aktywna regeneracja do włosów zniszczonych zabiegami fryzjerskimi( zużycie 2/3 opakowania), -Ziaja tonik ogórkowy (zużycie 2/3 opakowania), -Coral prosilk lakier do paznokci nr 89 (użyty raz), -Miss Sporty eye liner 001 ebony black (użyty dwa razy), -Maybelline Affinitone 09 opal rose (nowy), -Essence longlasting eye pencil 10 almost famous cielista( kilka razy użyta), -Paese potrójny cień do powiek pudrowa inspiracja 213(kilka razy użyty), Wish; -czerwona szminka do ust, -czerwony lakier do paznokci, -cienie do powiek Inglot 422,423,(lub inne brazy), -bardzo jasny podkład essence soft touch mousse make up 04 ivory, -puder matujący, -maskara z bell lub essence multi action różowa, -masło do ciała Perfecta wanilia i pomarańcza albo inne jakieś, -avon suprshock żelowa kredka do oczu czarna, -NYX Jumbo pencil Milk biała, -róz z paese nr 36 różane omdlenie, -rimmel 070 airy fairy, -Lolita Lempicka. Edytowane przez Karolcia838 Czas edycji: 2011-05-17 o 09:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymianka u Karolcia838
hej kochana coś u mnie za
Podkład Max Factor Lasting Performance 102 pastelle Catrice cienie mono matowe nr 090 i 270. odpisz u mnie w wątku jak możesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
coś za róż ?
![]() |
#4 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
-Podkład Max Factor Lasting Performance 102 pastelle (2 razy używany), -Catrice minealny róż do policzków 120 wild rose (troche używany), |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Podkład Max Factor Lasting Performance 102 pastelle (2 razy używany), -Catrice minealny róż do policzków 120 wild rose (troche używany), -Catrice mineralny puder brązujący lighter skin 020 blonde temptation (trochę używany), -Catrice cienie mono matowe nr 090 i 270. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos za podklad?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
a czego szukasz to może znajdę coś poza wątkiem dla Ciebie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jakiegoś bardzo jasnego podkładu. Bardzo lubię podkład w musie z essence 04 ivory
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Może być też szminka z rimmel airy fairy, maskara z essence ta różowa albo jakis róż z wibo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam używany róż z wibo (ale jest go jeszcze bardzo dużo) w bardzo ładnym odcieniu, podkład w musie z essence w odcieniu 02 (zostało ponad pół), a pomadkę airy fairy mam ale idzie juz do jednej dziewczyny byłabyś chętna na coś?
Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-05-08 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Różem z wibo
![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- A jeżeli nie chcesz się na niego wymienić to może masz jakaś czerwona szminkę albo jakieś czekoladowe cienie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o róż z wibo to jest to kolorek 4 na prawdę bardzo fajny kolor delikatny nie da się z nim przesadzić czyli taki raczej bezpieczny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-05-08 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
chętnie bym wzięła affinitone ale neistety już wymieniłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
A.
|
nic szukam perfum puma flowing moze masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
to jak kochana jesteś chętna na te cienie z inglota i z bell?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
tak jestem chętna na te cienie jak najbardziej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
chciałabyś mgiełkę za podkład? nie mam za bardzo co wymienić jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
JEŚLI CHCESZ TO MOŻEMY SIĘ WYMIENIĆ ZA CIENIE A ZA PODKŁAD MOGĘ CI ZAPROPONOWAĆ MGIEŁKĘ CZREŚNIOWĄ Z AVONU NOWĄ ORAZ POŁOWE BALSAMU PERFUMOWANEGO LANCOME MIRACLE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
ok to w takim razie podkład i dwa cienie za cienie ode mnie oraz mgiełkę i balsam miracle połowe kochana musisz napisac do mnie teraz wiadomośc prywatną ze swoim adresem a ja ze swoim ok? napisz do mnie A DORZUCIŁABYŚ MI JESZCZE DO TEGO Essence longlasting eye pencil 10 almost famous cielista( kilka razy użyta) ZA TE MGIEŁKĘ TE CIENIE I ZA TEN BALSAM PERFUMOWANY LANCOME?
![]() ![]() Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-05-11 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
-Coral prosilk lakier do paznokci nr 89 (użyty raz), -Paese potrójny cień do powiek pudrowa inspiracja 213(kilka razy użyty), ![]()
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Podkład Max Factor Lasting Performance 102 pastelle (2 razy używany), minealny róż do policzków 120 wild rose (troche używany) odp u mnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na:
-Paese potrójny cień do powiek pudrowa inspiracja 213(kilka razy użyty), -Catrice minealny róż do policzków 120 wild rose (troche używany), może znajdziesz coś u mnie? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Ja się chętnie skuszę na:
Johnson And Johnson Clean And Clear Shine Control Tonik do twarzy przeciw błyszczeniu się skóry (nieużywany), -Garnier, Skóra musnieta słoncem, Nawilżające mleczko do ciała cera śniada(zużycie 1/3 opakowania), -Garnier, Podstawa pielęgnacji, Tonik łagodzący z wyciągiem z róży (użyty 3 razy), mam poza wątkiem kawowy cień do powiek ![]() puder matujący również ![]()
![]() |
#29 |
A.
|
cos za
Podkład Max Factor Lasting Performance 102 pastelle (2 razy używany), -Catrice minealny róż do policzków 120 wild rose (troche używany), -Catrice mineralny puder brązujący lighter skin 020 blonde temptation (trochę używany), -Catrice cienie mono matowe nr 090 i 270. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.