![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Same rarytasiki zajrzyj
nieaktualny
WISH: *Leginsy,tregginsy Xs/S *rurki Xs *tuniki Xs/S *sukienki zip,bandage Xs/S *balerinki 36 *platformy 36 *sandały 36 *koturny 36 *torebki na długim pasku *pudry,podkłady,róże
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-06-13 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Same rarytasiki zajrzyj
Spodnie:
1.Mega leginsy tregginsy w rozmiarze Xs stan bdb wymienię najchętniej na inne leginsy,tregginsy lub rurki. 2.Szare legginsy,tregginsy w rozmiarze Xs mały defekt widoczny na ost zdj nie widać podczas użytkowania (plamki na wcześniejszym zdjęciu są z winy aparatu) wymienię najchętniej na inne leginsy,tregginsy lub rurki. 3.Rurki jeans rozmiar 34/Xs spodnie nie sa zniszczone jednak juz po pierwszym dniu zgubiłąm guzik i zastapiłam innym no i nie wiem dlaczego zjeżdża mi zamek możliwe że dlatego iż są mi za ciasne. 4.Spodnie jeansowe firmy Cross rozmiar 27/34 lekkie otarcie na nogawce prawie niewidoczne. 5.Leginsy w paski firmy Only w rozmiarze S stan bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-16 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Spodenki
1.Jeansowy kombinezon rozmiar M ale reczej mniejszy wypada dla zaint wym moge podac stan bdb raz założony oddam tylko za mniejszy,buty,spodnie lub sukienke najchetniej bandażową SPRZEDANY 2.Pudrowy róż nowe bez metki została żyłka ![]() 3.Krótkie jeansowe obcięte z długich ![]() 4.Malinowe spodenki Xs bdb NIE MA 5.Różowe spodenki Xs bdb 6.Białe spodenki Xs bdb 7.Jeansowe z przetarciami rozmiar 34 nowe jednak bark kilku cyrkoni
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-19 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienki
1.DenimCo rozm S zip jeansowa moja jest czarna wstawiłam zdj jaśniejszej aby było widać szwy ![]() 2.Tunika/Sukienka Top secret rozmiar 34 zdj nie oddaje uroku stan bdb 3.Tuniczka/Sukienka z brokatem reserved rozmiar Xs ale moim zdaniem to bardziej S do M 4.Dzianinowa czarna sukienka rozmiar S NIE MA 5.Tuba New Look rozm 10 osobiście nosiłam ją jako spódniczkę a noszę xs/S 6.Śliczna marmurkowa tunika z ozdobami w rozm Xs uroku dodaje modny krój stan bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-06-11 o 07:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Buty
1.Balerinki nude rozmiar 36 raz założone stan bdb oddam za inne buty NIE MA 2.Sandałki nowe z metką rozmiar 36 posiadają dwie małe wady widoczne na zdj brak jednej kulki przy końcu można dla wyrównania wyciągnąć z drugiego bucika oraz wgniecenie na jednaj kuleczki 3.Szpileczki kupione w sklepie Humanic (89zł) jak nowe raz założone na krótko rozmiar 36 wymiana raczej na inne buty 4.Czarne klapki z CCC na małym koturnie rozmiar 36
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tuniki
1.Tuniczka z dziewczynką bufki TRF by Bershka rozmiar Xs 2.Tuniczka Cropp rozmiar Xs 3.Tunika zeberka z ozdobnymi kamieniami rozmiar S 4.Dłuższa bluzeczka Bershka rozmiar S 5.Marmurkowa tuniczka/sukienka DenimCo rozmiar S 79cm NIE MA 6.Tunika z koralami rozmiar 14 (42) na zdj osoba nosząca Xs/S przetarte kuleczki
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-06 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki
1.Spódniczka ala bombka nowa z metkami Amisu rozmiar Xs 2.Biała ala bombka rozmiar S NIE MA 3.Floral z metki L ale zdecydowanie mniejsza nawet S 4.Czerwona w białe prążki rozmiar 36 5.Czarna lniana H&M rozmiar 34 6.Czarna Amisu 7.Moto mini rozmiar M myślę że na większe S też dobra 8.Jeansowa House khaki rozmiar Xs bdb 9.Plisowana w pepitkę rozmiar Xs/S bdb 10.Floral New look stan bdb rozmiar z metki 10 ale zdecydowanie na S będzie dobra
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-20 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Spódniczki
1.floral S 2.Sztruksowa S 3.Pasiak S 4.Moro Cropp rozmiar Xs stan bdb 5.Jeansowa mini rozmiar S wg mnie Xs stan bdb- 6.Turkusowa plisowana rozmiar 36 7.Jeansowa plisowana mini terranova rozmiar Xs stan bdb 8.Biało-czarna mini rozmiar 36 9.Różowa do kompletu posiadam tubę rozmiar Xs
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-04 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Stroje kąpielowe bielizna
1.Pasiak rozmiar M 2.Strój ala chanel z metki Xl ale jest zdecydowanie mniejszy myślę że S,M NIE MA 3.Strój kąpielowy Atmosphere stan bdb raz ubrany rozmiar 38 kolor przekłamany, strój nie jest niebieski tylko zielony kolor zbliżony do tego na 2 zdj 4.Super szlafrok praktycznie nowy bo ubrany tylko raz rozmiar z metki one size ja noszę Xs/S jest mi za duży dodatkowo pasek którego nie ujęłam na zdjęciu.Kosztował 115zł więc nie oddam za byle co. 5.Strój kąpielowy H&M rozmiar z metki 40 wg mnie na 38 też dobry stan bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-06-10 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sweterki
1.Szary sweterek zapinany pod szyją dwie kieszonki rozmiar Uni stan bdb 2.Pasiak z kołnierzykiem S 3.Pasiak H&M rozm M 4.Sweterek brązowo czarny w paski H&M rozmiar Xs 5.Nietoperz rozmiar uni wg mnie Xs/S 6.Bolerko sweterkowe z plecionką na ramionach rozm M 7.Sweterek brokatowy z luźnym dekoltem rozmiar Xs/S 8.Pudrowy róż H&M rozmiar S ma długie rękawy
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-04 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Kurtki
1.Grzybek House z wymiany niestety jest dla mnie za duży jest śliczny rozmiar M stan bdb za coś fajnego ![]() 2.Kurteczka Cropp Xs 3.Wiatrówka Quiosque rozmiar L myślę że na M tez dobra stan bdb 4.Kurteczka khaki Elite rozmiar M 5.Żakiet kurtka sztruks rozmiar 36 dwie wady widoczne na zdj 6.Żakiecik rozm 36 jednak na Xs będzie dobry
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-04 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Bluzki
1.Arbuz S bdb 2.Brokatowa S bdb 3.Satynowa gnieciona Coccomore 36 4.Atmosphere 36 z zabotem bez paska 5.Szarpana S 6.Reporter Xs bdb 7.Z kolnierzykiem Xs/S 8.Wiazana z tylu S 9.Koronkowa S bdb 10.Rozowa z kolnierzykiem S
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-05 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Topy,
1.Brązowa S 2.H&M 34 3.Floral Xs 4.Gazetowa S 5.
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-16 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Topy,bokserki,
1.Top secret Xs 2.New look Xs 3.Osa M wg mnie S 4.Only floral S 5.Fishbone Xs 6.Tunika marynarska Xs na S też będzie dobra 7.Pudrowa 42 wg mnie M 8.Czerwona marynarska S 9.Orsay Xs
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-16 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Koszule
1.Koralowa S 2.Czerwona Look S 3.Biala sciagana rozm 1 wg mnie Xs/s 4.New Look rozm 36 NIE MA 5.Milutka mozaika S 6.Marszczona z cekinami S
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-10 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
a
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-04 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
b
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-10 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
c
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-05-04 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Mega biodrówki z kotkiem Cropp rozm Xs stan bdb
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-06-04 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
1.Kobiety pragną bardziej stan bdb
2.Tregginsy H&M rozmiar M ale na S też będą ok stan bdb Szukam za nie raczej takich samych mniejszych lub bershka NIE MA sprzedane na innym portalu 3.Prześliczna spódniczka bandage zip coral Boohoo rozmiar z metki 40 jednak zdecydowanie wypada mniejsza wymiary: Szer w pasie 38cm bez naciągania Dł całkowita 39cm Spódniczka jest nowa z kompletem metek. Moja jest w kolorze pomarańczowo koralowym (ost zdj). Oddam tylko za coś megaśnego ![]() NIE MA Sprzedana na innym portalu 4.Balerinki rozm 37 dł wkładki 23,5 buciki nowe tylko przymierzone wymienię na inne w rozmiarze 36. 5.Tunika floral firmy Internacional rozm z metki S ale uważam że to takie xs/s. 6.Narzutka czarna rozmiar uni xs-m 7.Czarna elastyczna podwójna bluzka H&M rozmiar Xs plamki z winy aparatu stan bdb zdj niekorzystne
Naszym marzeniem byłaś Ty. Spełniłaś wszystkie nasze sny. Stałaś się częścią naszego życia Jesteś największym cudem odkrycia. =>(Ami 09.04.2009r)<= Ciuszki Edytowane przez Amazonia23 Czas edycji: 2011-06-10 o 08:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
1.Mega leginsy tregginsy w rozmiarze Xs stan bdb wymienię najchętniej na inne leginsy,tregginsy lub rurki.
2.Szare legginsy,tregginsy w rozmiarze Xs mały defekt widoczny na ost zdj nie widać podczas użytkowania (plamki na wcześniejszym zdjęciu są z winy aparatu) wymienię najchętniej na inne leginsy,tregginsy lub rurki. coś za ?: )
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś za czarną sukieneczkę ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304522526
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304522526 ?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Cos za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1304521315 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1304522057 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1304522526 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1304522526 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1304525963 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304526908 ?? ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Moge wymianic sandalki za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1304522526 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1304525963 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1304526908 Chyba ze masz inne propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.