![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Aparat, kosmetyki, książki, biżu - wszystko czego szukasz u ANGELL w CZERWCU.
REGULAMIN!!!
1). Nie odmieniam się, dlatego proszę zadawać pytania w celu wyjaśnienia wszelkich wątpliwości co do wymienianej rzeczy. 2). Preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym. 3). Osoba z mniejsza ilością przekupek lub negatywem wysyła jako pierwsza. 4). Ja odpisuję u Ciebie, a Ty u mnie! 5). Po wymianie proszę o wystawienie przekupki. 6). Po wymianie adresów wymiana rzeczy jest konieczna! 7). Nie odpowiadam za opóźnienia przesyłek z winy poczty oraz za ich zgubienie. 8) Rzeczy wymienione oznaczam kolorem szarym! 9) Preferuję linki! PROSZĘ ZAGLĄDAĆ DO MOJEJ WISH, PONIEWAŻ RZECZY Z TEGO WĄTKU WYMIENIĘ GŁÓWNIE ZA WISH. CHYBA, ZE COŚ MI WYJĄTKOWO WPADNIE W OKO. Aktualnie najbardziej potrzebuję: 1. Żeli UV, gilotyny, cleanera, tipsów, kleju do tipsów, bloczków, pilniczków, primera i wszystkiego innego potrzebnego do robienia paznokci żelowych ![]() 2. Frezarki do paznokci. 3. Lokówki 4. Kardigana 5. Stroju kąpielowego dwuczęściowego sportowego. Oprócz tego (mniej ważne): 1. Telefonu komórkowego (jakiegoś nowszego, ale nie musi być super nowy). 2. MP3. 3. Bolerka z krótkim rękawem. 4. Preparatów na trądzik (dobrych!). 5. Podkładu w średnim bądź jasnym (ale nie za jasnym) odcieniu. 6. Bielizny [Mały rozmiar: góra 70;75/A, a dół XS/S]. RESZTA RZECZY WYPISANA W WĄTKU WISH, KTÓRY ZNAJDZIECIE W MOIM PODPISIE! JEŻELI KTOŚ BĘDZIE MIAŁ COŚ Z MOJEJ WISH, TO BARDZO PROSZĘ O KONTAKT!
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-13 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aparat, kosmetyki, książki, biżu - wszystko czego szukasz u ANGELL w CZERWCU.
KOSMETYKI:
1. Women's Secret W'eau Sea Body Lotion [150ml] – zużycie w sumie widoczne na zdjęciu, ale dla jasności użyłam go dwa razy na ręce. 2. Inglot M3 Eyeshadow Cień do powiek- z wymiany – zużycie nie widoczne, tylko wypróbowany. Kolor jak na zdjęciu. 3. HEAN zielony cień do powiek matowy – z wymiany –tylko wypróbowany. 4. Cienie MAX FACTOR Trio wet & dry - 330 African Violet – minimalnie wypróbowany środkowy kolor (nie widać tego). 5. Olay, Definity intense repairing anti-ageing serum [7ml] – nowe 6. Astor, Mineral Match (podkład mineralny w pudrze)- tester użyty dwa razy. 7. Rozpuszczalny kolagen z elastyną – z wymiany – około 20ml. 8. La roche posay anthelios dermo-pediatrics spf 50 – z wymiany – 3ml. 9. Max Factor, Natural minerals foundation (podkład mineralny) – zużycie widoczne na zdjęciu – tester. Kolor: 80 10. Astor, Mineral Match Make Up – tester – zostało ok. 55%. Kolor 007.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-13 o 00:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aparat, kosmetyki, książki, biżu - wszystko czego szukasz u ANGELL w CZERWCU.
KOSMETYKI CD:
1. Rimmel, Renew & lift, podkład – tester – Użyty 3 razy. Kolor 400. 2. Miss Sporty, podkład So Clear – tester – użyty raz – Kolor: 02 3. AA, Jedwabisty podkład rozświetlający – tester- nowy, Kolor: 4. Mam dwie sztuki. 4. Avon, Color trend szminka – zużycie widoczne na zdjęciu. 5. Miss Sporty, Cień do powiek w płynie- nowy – oryginalny- odcień widoczny na zdjęciu. 6. Li Parie, błyszczyk – nowy – kolor widoczny na zdjęciu 7. Olay Total Effects, krem na noc intensywna pielęgnacja (15ml) – nowy 8. Nair, Nawilżający krem do depilacji miejsc wrażliwych. 25ml. Nowy. 9. Garnier, Skin Sensitive Nourishing night moisturizer [odżywczy krem na noc] – użyty ok. 3 razy. 10. Maybelline, Płyn do demakijażu oczu – nowy.
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-26 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
INNE:
1. TOULOUSE-LAUTREC. Sztuka mały przewodnik. Stan idealny! 2. Hanna Ożogowska "Dziewczyna i chłopak, czyli heca na 14 fajerek". Stan bdb. 3. "Dzień, noc i pora niczyja"- Ewa Nowack. W twardej oprawie. stan idealny! 4. "Jak miło w Cannes" W. Holden. Stan bdb+. 5 Skarpeta na telefon – trzeba ją tylko wyprać. 6. Maskotka kotek. Nowa - Zafoliowana 7. Kosmetyczka ESTEE LAUDER! Może służyć, jako torebka. Nowiutka, jeszcze ma folię na uchwytach. Przywieziona z USA. 8. Klamry do włosów. Trzy imitujące kwiatki i jedna zwykła. Wymagają odświeżenia, ale są nowe. 9. Okulary mniejsze w modnym stylu – Audrey – używane- stan bdb-. 10. Piórnik – z zewnątrz stan bdb, w środku trochę porysowany, bo był używany. 11. Portfel – stan bdb – ma dużo przegród i kieszonek, więcej informacji dla zainteresowanych. 12. Mały portfelik Rexona – Stan db+. 13 Portfel Motorola – nie używany, ale wymaga odświeżenia. [MAM JESZCZE W DOMU SPORO PLUSZOWYCH MISIÓW, JEŚLI KTOŚ BYŁBY ZAINTERESOWANY, TO PROSZĘ PYTAĆ]
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-26 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
INNE CD:
1. Aparat fotograficzny 5 Mega Pixels- jest na baterie, więc doskonale nadaje się na wyjazdy. Użyty raz i zostały nim zrobione 2 zdjęcia. Kupiony jakiś czas temu (caly czas leży bezczynnie) w Holandii – dałam za niego 50 euro. Więcej info dla zainteresowanych. 2. Gra pt. „Krzyżówki” – kompletna. Używana dwa razy. Więcej info dla chętnych. 3. Linijka wielofunkcyjna – nowa. 4. Gry na PC. Proszę pytać! Dla chętnych podam opis. 5. Płyty z książek AHA! – do nauki języka niemieckiego. 6. Naklejki weselne na wódkę – nowe. 7. Opaski do włosów. Różne wzory, rodzaje i kolory. Proszę pytać o konkretne (tzn. które zdjęcie i która z kolei opaska). Wszystkie nowe, nieużywane. Niektóre jeszcze w foliach!
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-12 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Biżuteria:
1 Serduszko zawieszka Swarovski. Numer próby 925. Kosztuje ok. 25 zł. Nowe! 2. Bransoletki – pytać! 3. Łańcuszek z pacyfą i innymi zawieszkami – pytać! 4. Łańcuszek – poniżej kolczyki do kompletu. 5. Korale kolorowe. 6. Kolczyki (świderki i inne). 7. Kolczyki duże. 8. Kolczyki różne – pytać!
Wszystko do paznokci żelowych, lokówka, puzzle, gry... - szukam! Wymiana kwietniowa- ciuszki! Kosmetyki, aparat, biżu i inne... - wymiana! WISH! Edytowane przez Angell_ Czas edycji: 2012-06-22 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
6
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
7
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
8.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Zapraszam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
mam poza wątkiem przyrządy do paznokci, małe żele z alepaznokcie, gilotynę,primer, tip blender, różne tipsy, jutro mogę powrzucać zdjęcia jeśli chcesz...
jeśli jesteś zainteresowana to podaj mi zdjęcia, bo mi się nie wyświetlają: 2. Inglot M3 Eyeshadow Cień do powiek- z wymiany – zużycie nie widoczne, tylko wypróbowany. Kolor jak na zdjęciu. 3. AA, Jedwabisty podkład rozświetlający – tester- nowy, Kolor: 4. 8. Klamry do włosów. Trzy imitujące kwiatki i jedna zwykła. Wymagają odświeżenia, ale są nowe. odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Chciałabym zobaczyć zdjęcie tej maskotki kotka
![]() A poza nią interesowały by mnie: Maybelline, Płyn do demakijażu oczu – nowy. Serduszko zawieszka Swarovski. Numer próby 925. Kosztuje ok. 25 zł. Nowe!
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a bedziesz wrzucala zdjecia?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Odpisane :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
sedruszko svarowski
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
ten podkład AA to jakiś ciemny jest, czy niekoniecznie? Zdjęcia powrzucam jakoś najpewniej późnym wieczorem, dopiero wtedy wrócę do domku niestety:/
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
niestety nic nie znalazlam dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Na zjdeciu sa brokaty , bulion i płatki , a u Ciebie podoba mi sie Tester podkładu miss sporty i taka czarna wąska opaska
![]() ![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Za samą opaske niestety nie wymienie wszytskich ozdóbek
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wypiszę Ci co mi w oko wpadło :
7. Olay Total Effects, krem na noc intensywna pielęgnacja (15ml) – nowy 9. Garnier, Skin Sensitive Nourishing night moisturizer [odżywczy krem na noc] – użyty ok. 3 razy. 10. Maybelline, Płyn do demakijażu oczu – nowy. 1. Women's Secret W'eau Sea Body Lotion [150ml] – zużycie w sumie widoczne na zdjęciu, ale dla jasności użyłam go dwa razy na ręce. 5. Olay, Definity intense repairing anti-ageing serum [7ml] – nowe
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No jasne
![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Coś za:
10. Maybelline, Płyn do demakijażu oczu – nowy. Olay Total Effects, krem na noc intensywna pielęgnacja (15ml) 2. Inglot M3 Eyeshadow Cień do powiek- z wymiany – zużycie nie widoczne, tylko wypróbowany. Kolor jak na zdjęciu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.