![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
flakony, odlewki, używki, miniatury
nieaktualne
Psy mają właścicieli - koty mają personel ![]() wymienię Yankee i Kringle przygarnę puste słoje po tumblerach ![]() Edytowane przez maja_02 Czas edycji: 2013-02-24 o 22:15 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: flakony, odlewki, używki, miniatury
Witaj , znajdziesz coś u mnie
![]() Zrobię odlewki / próbki z własnych flakonów: Donna Karan - Black Cashmere (po reformulacji) - EdP - 100ml Guerlain - L'Instant - EdP - 80 ml Lalique - Encre Noire PH - EdT - 100ml Guerlain - Insolence - EdT (5ml) Guerlain - Shalimar - EdT (5ml) Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2011-03-14 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Guerlain - L'Instant - EdP - 80 ml
Lalique - Encre Noire PH - EdT - 100ml coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za ninke i :
DKNY - Be Delicious - EdP (50/100 ml) DKNY - Be Delicious Fresh Blossom - EdP (10/15ml) ?? prosze, odpisz u mnie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Donna Karan - Black Cashmere (po reformulacji) - EdP (50/100 ml)
Jakas odleweczka? i DKNY - Be Delicious - EdP (50/100 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
czy interesowałaby cię odlewka Jade Durbano 9/10ml za koszmarę kamykową?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Mi wpadly w oko:
DKNY - Be Delicious Fresh Blossom - EdP (10/15ml) Trussardi – Jeans for woman – EdT – 70 / 75 ml DKNY - Be Delicious - EdP 7 ml, nówka w kartoniku Znajdziesz cos u mnie? ![]()
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2011-03-12 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Bardzo, baaardzo bym chciała Dolce & Gabbana - 3 L'Imperatrice - EdT - im więcej, tym lepiej
![]() Poza tym, gdyby się udało, to po kilka ml na spróbowanie: Lalique - Encre Noire PH - EdT Lalique - Lalique - EdT Lancome - Miracle forever - EdP Mont Blanc - Femme de Montblanc - EdT |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
cos za be delicious?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512046 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Nina Ricci – Love fills L'Air du Temps – EdT – 30 / 100 ml Armani - Code - próbasek Calvin Klein - ck one - ok 2ml Calvin Klein - Eternity - EdP (tylko na próbki) Donna Karan - Black Cashmere próbas Guerlain - Shalimar - EdT (5ml) Lancome - Hypnose -2ml Nina Ricci - L'Air du Temps - (miniaturka, resztka zapachu na dnie, ok. 0,5 ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karl Lagerfeld , Kapsule Floriental - 10ml oddałabym za nie Insolence i Shalimar co Ty na to? ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
niestety nic nie znalazłam ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Donna Karan - Black Cashmere (po reformulacji) - EdP - 100ml Guerlain - L'Instant - EdP - 80 ml Lalique - Encre Noire PH - EdT - 100ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
zajrzyj do mnie prosze
![]()
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cartier , Pocałunek Smoka , edp - 2ml Nina Ricci , Belle De Minuit - 0.8 ml Sisley , Soir de Lune - 0.4 ml ok? ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
niestety niczego nie znalazłam
![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- tak ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() dziekuje ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nie chcę się pomylić w mililitrach, oto jade we własnej osobie, BC poproszę tyle samo mniej więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
jeżeli Ci pasuje wymiana, to proszę o pw
![]() o matko, powaliła mnie kolekcja kamykowa ![]() a ja się sknera zastanawiam nad jednym kamyczkiem i żebrzę odlewki ![]() zawsze wolałam mazidła koszmarowe, lepiej pachną na mnie, ale to już chyba całkiem nieosiągalne ![]() Edytowane przez dixi Czas edycji: 2011-03-15 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
oki
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz coś u mnie na wymianę? interesuje mnie kilka odlewek i próbek ;-)
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja droga, muszę cię rozczarować - kamyczki nie są pełne ![]() ale że jestem ich namiętna wielbicielką to jak się tylko da odkupuję używki... tak na zaś bo za chwilę to już w ogóle pewnie nawet resztek nie będzie ![]() miałam wielkie nadzieje, że ta nowa wersja podtrzyma mnie na jakiś czas, w grudniu dostałam flaszkę i niestety są tylko ładne... ale słabsze i troszkę jednak zmienione - i to nie w tym kierunku który by mnie rzucił na kolana... ![]() tak więc chodzę i szukam, szukam, szukam... ![]() na kokai jest dostepna 100 i 50 ale cena z kosmosu... aż tak zdesperowana JESZCZE nie jestem więc póki co używki pozostały ![]() ale na zdjęciu prezentują się ładnie - jak będę miała chwilkę i dostanę kolejne używki to pstryknę jakoś bardziej "artystycznie" i dorzucę, a co, pochwalę się moimi czarnymi skarbami ![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w temacie wymiankowym , zaraz jade na poczte z wymianką naszą ![]() dodałam ci coś małego w gratisie , za złote nasadki , a tu dzisiaj rozbiorka była i widze że upolowałaś sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za DKNY - Be Delicious - EdP 7 ml, nówka w kartoniku (zdjęcie 4) ?
![]()
![]() |
#29 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
upolowałam dziś sporo tu i nie tylko ![]() ![]() ![]() moja przesyłka poleciała rano, może przed w-endem dostaniesz ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Maju,witaj
![]() Dolce & Gabbana - 3 L'Imperatrice - 20ml Victoria's Secret - Very Sexy - EdP (7 ml) próbki firmowe Anna Sui - Night of Fancy - EdT - pedet.pl, do oddania pół z 1,2ml Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.