|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
SIERPIEŃ vichy, cetaphil, iwostin, ziaja, nivea, avon
nieaktualne
A oto co mam do zaoferowania: vichy normaderm żel do mycia - zostało 55 ze 100 ml vichy normaderm żel do mycia - zostało 25ml z 30ml vichy normaderm tri-activ nawilżający krem na dzień dla skóry z niedoskonałościami- zostało 20 ml z 30 + 2 próbki po 1,5 ml cetaphil EM do mycia do skóry wrażliwej i suchej nieotwierany 29ml iwostin - żel do mycia hipoalergiczny 20ml - nieotwierany vichy normaderm - system odnawiający czysta skóra: krok pierwszy mikrodermabrazja 7g, krok drugi mikroekstrakcja 9g nieotwierane avon- avon dwufazowy nawilżajacy olejek do ciała pozostało 85% ziaja płyn micelarny pozostało 90% iwostin - krem odżywczy na noc z witaminami C+E dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hypoalergiczny pozostało 30 ml z 75 ml tonik nivea visage - tonik łagodzący dla cery suchej i wrażliwej, ubytek widoczny na zdjęciu ZAPRASZAM!!! Edytowane przez asdf123 Czas edycji: 2011-08-24 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: SIERPIEŃ vichy, cetaphil, iwostin, ziaja, nivea, avon
vichy normaderm żel do mycia - zostało 25ml z 30ml
iwostin - krem odżywczy na noc z witaminami C+E dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hypoalergiczny pozostało 40 ml z 75 ml znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za żele Vichy i kremik ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za system odnawiający i olejek do ciała?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za wszystko vichy?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za Iwostin C= E?? ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jednak podziękuję
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za mały cetaphil?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
wostin- krem nawilżający dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hipoalergiczny pozostało 50ml z 75ml iwostin - krem odżywczy na noc z witaminami C+E dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hypoalergiczny pozostało 40 ml z 75 ml tonik nivea visage - tonik łagodzący dla cery suchej i wrażliwej, ubytek widoczny na zdjęciu iwostin - żel do mycia hipoalergiczny 20ml - nieotwierany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za
iwostin - krem odżywczy na noc z witaminami C+E dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hypoalergiczny pozostało 40 ml z 75 ml] ziaja płyn micelarny pozostało 90% vichy normaderm - system odnawiający czysta skóra: krok pierwszy mikrodermabrazja 7g, krok drugi mikroekstrakcja 9g nieotwierane iwostin - żel do mycia hipoalergiczny 20ml - nieotwierany cetaphil EM do mycia do skóry wrażliwej i suchej nieotwierany 29ml vichy normaderm żel do mycia - zostało 55 ze 100 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za kremy iwostin?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
wiesz co, taka mała wymianka się nam nie opłaca raczej
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Hej znajdziesz cos za:
vichy normaderm żel do mycia - zostało 55 ze 100 ml vichy normaderm tri-activ nawilżający krem na dzień dla skóry z niedoskonałościami- zostało 25 ml z 30 + 2 próbki po 1,5 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za
![]() ![]() iwostin- krem nawilżający dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hipoalergiczny pozostało 50ml z 75ml iwostin - krem odżywczy na noc z witaminami C+E dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hypoalergiczny pozostało 40 ml z 75 ml ??
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Moze widzisz cos innego za Vichy mineraly zazwyczaj wymieniam na mineraly...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: cetaphil EM do mycia do skóry wrażliwej i suchej nieotwierany 29ml ziaja płyn micelarny pozostało 90% iwostin- krem nawilżający dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hipoalergiczny pozostało 50ml z 75ml iwostin - krem odżywczy na noc z witaminami C+E dla skóry wrażliwej, alergicznej i skłonnej do podrażnień, hypoalergiczny pozostało 40 ml z 75 ml tonik nivea visage - tonik łagodzący dla cery suchej i wrażliwej, ubytek widoczny na zdjęciu
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za?
vichy normaderm żel do mycia - zostało 55 ze 100 ml lub vichy normaderm żel do mycia - zostało 25ml z 30ml w zależności od tego czy będziesz czymś zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Uuu szkoda,ale rozumiem.Dziękuję i pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.