|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
GRUDZIEŃ zapraszam! xs/sNIEAKTUALNE
Moje zasady: - każde oszustwo zgłaszam na policję! - jeśli twoja rzecz będzie niezgodna z opisem wystawię stosowną przekupkę, szkoda mi czasu i pieniędzy na oszustów - wysyła pierwsza osoba która ma mniej przekupek, jeśli masz negatyw bądź neutral bezwarunkowo wysyłasz pierwsza - wysyłam listem poleconym ekonomicznym - nie zawsze mogę mieć czas odpisać, szczególnie jeśli w twoim wątku są same stare i niemodne rzeczy i chcesz się wymienić za moje nowe - wymieniam się też na szafa.pl i sprzedaję na portalach aukcyjnych, więc rzeczy mogą znikać Szukam: - Chanel Coco Madmoiselle Eau De Perfume lub innych perfum Chanel - z ubrań noszę rozmiar xxs/xs dół i xs/s góra - ładne i porządnego portfela, najlepiej River Island - ładnego, modnego zegarka z stylu Asos, River Island - rzeczy w pastelowych kolorach
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2013-03-12 o 14:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GRUDZIEŃ zapraszam! xs/s
ASOS
biała kamizelka wiązana na szyi elastyczna rozmiar z metki 8 stan bdb- MANGO stan idealny rozmiar z metki 40 L Dżinsowy żakiet Rozmiar z metki: XS. stan bardzo dobry MORE & MORE Rozmiar z metki: M. elegancka kamizelka stan idealny JEERBERG MORE & MORE Rozmiar z metki: M. zielona sztruksowa kamizelka posiada zapasowy guzik stan idealny szerokość pod pachami 46 cm NEW YORKER bluzka z wycięciami na ramionach nowa, z metką. rozmiar S ZARA długi brązowy sweter stan bardzo dobry, minimalne zmechacenie rozmiar M H&M kruczoczarna kamizelka stan bardzo dobry, minimalne skulkowana rozmiar M
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2013-01-17 o 05:53 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
*PROMOD
*rozmiar uniwersalny *długa blezerowa marynarka *zapiana na 3 guziki *z kapturem *KAPPAHL Rozmiar z metki: M. *stan bdb *CUBUS Rozmiar z metki: XS. *lniana maxi *nowa bez metek *JENNIFER TAYLOR Rozmiar z metki: S, pasuje na XS. *delikatnie zmechacona na pupie *AMISU Rozmiar z metki: XS. *nowa bez metek *JANE NORMAN *szary tshirt *stan db
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2012-12-25 o 12:28 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ATMOSPHERE
płaszczyk z baskinką w stylu militarnym rozmiar 8 34/36 skład 45% polyester 40% wełna 7% sztuczny jedwab 5% acrylic 3% nylon szer. pod pachami i na odcięciu 45/40cm x 2 dł. rękawa od ramienia i od pachy 61cm i 45cm szer. w ramionach 37cm dł. całkowita od ramienia do dołu 61cm stan bdb, brak jednej haftki przy zapięciu
wymieniam kosmetyki Edytowane przez BeatriceM Czas edycji: 2012-12-25 o 17:50 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
cos za botki?
|
|
#15 |
|
A.
|
cos za
ATMOSPHERE płaszczyk z baskinką w stylu militarnym |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
INTERNACIONALE
płaszczyk z baskinką w stylu militarnym rozmiar 6 34' stan db+, brak guzików przy kieszeniach coś u mnie?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
cos za buciki?
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
hej, oddam wiele za:
ATMOSPHERE
płaszczyk z baskinką w stylu militarnym rozmiar 8 34/36 skład 45% polyester 40% wełna 7% sztuczny jedwab 5% acrylic 3% nylon szer. pod pachami i na odcięciu 45/40cm x 2 dł. rękawa od ramienia i od pachy 61cm i 45cm szer. w ramionach 37cm dł. całkowita od ramienia do dołu 61cm stan bdb, brak jednej haftki przy zapięciu
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za płaszczyk z baskinką?
|
|
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
nic nie znalazłam, dziękuję
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:13.