![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Banana Republic, fcuk, Urban Outfitters, Diesel, Elle Macpherson, CK etc.NIEAKTUALNE! Witam serdecznie! [/COLOR]
-Wymieniam sie najchetniej na kosmetyki i ubrania z wishlisty, albo cos co wpadnie mi w oko ![]() - Staram sie zamieszczac dokladny opis (w tym stopien 'znoszenia') + informacje o ewentualnych uszkodzeniach. - O ile nie wspomne inaczej, wszystkie ubrania posiadaja metki (podaje tez z jakiego materialu sa wykonane). - Wiekszosc rzeczy to ubrania firm ze sredniej polki: > 30 funtow (150zl) (wyjatkiem jest H&M) - Nosze rozmiar XS/S (160cm), buty 37. - Mieszkam w UK, ale wysylam tez do Polski (przesylki wysylam standardowym airmailem i biore potwierdzenie nadania) - Na zyczenie moge przeslac wiecej zdjec. --- Wish List - ciemnorozowe czolenka (36/37) - czolenka 'kitten heel' (36/37) --- Oddane Rezerwacja Odpisuj u mnie, a ja u Ciebie ![]() --- Mam w szafie kilka swietnych rzeczy dla ktorych szukam dobrego domu. Oto one: (2) Spodnica Banana Republic, piekny kolor turkusowy, na gumce, z tylu dwie kieszonki; spodnica jest dosc sztywna, material sprawia wrazenie nieprzemakalnego (57% bawelna, 39%, modal 4% lycra spandex). Nie musze oddawac, za cos super. Rozmiar 2P (petite) (pasuje na 36/38; dlugosc ok. 43cm, w pasie 37,5cm - na plasko). Stan idealny (ubrana raz). -- (3) Sliczny kaszmirowy sweterek Uniqlo, kolor rozowy, 100% kaszmir. Rozmiar xs (pasuje na s). Stan dobry - : pomechacenia i dwie drobne plamki – patrz zdjecie (mozliwe, ze do sprania, zauwazylam dopiero przy robieniu zdjecia). Nie bede marudzic. -- (5) Sweterek z krotkim rekawem French Connection (fcuk), ladny czerwny kolor (nie uchwycony przez aparat), sciagacze przy rekawach i na dole, sweterk jest dosc luzny (48% lyocell, 47% bawelna, 4% poliamid, 1% spandex). Rozmiar xs (pasuje na s). Stan dobry + (brak defektow, slady noszenia (ubrany kilka razy)). -- (6) Spodnica H&M, floral, na gumce, bardzo zwiewna (100% bawelna). Rozmiar s (dlugosc 51,5cm, wpasie 34cm). Stan idealny: ubrana raz. -- (7) Jedwabny top Benetton, kolor blady roz/lososiowy, slicznie eksponuje biust, pod ‘miseczkami’ (tzn dwoma trojkacikami jedwabiu) sa zaszewki ponizej ktorych top jest luzniejszy i minimalnie rozszerza sie ku dolowi, top wykonczony jest jakby koronka. 100% jedwab. Rozmiar xs (ale dla Pan z raczej malym biustem). Stan bardzo dobry (ubrany kilka razy, ale jednyne slady noszenia ma metka). -- (8) Tunika z falbanka Oasis, kolor malinowy w czarne motylki, z przodu top ma dwie warstwy, ktore koncza sie falbanka na lewym ramieniu (tworzac jakby efekt skrzydel motyla), swietny do legginsow (100% wiskoza). Rozmiar: xs. Stan dobry - : lewy bok wyraznie pomechacony (mysle, ze da sie zgolic golarka do swetrow, ale ja takowej nie posiadam, wiec nie probowalam). Nie bede wybredna, za inny top. -- (9) Mini-spodniczka jeansowa bardzo modnego Fat Face, efekt 'washed' (98% bawelna, 2% elastan). Rozmiar uk 8 (36). Dlugosc: 34,5cm. Stan idealny (ubrana raz). -- (10) Jedwabna spodniczka Oasis, floral, podwyzszony stan, falbanki, zewnetrzny zamek na przodzie (z lewej strony); sliczna, bardzo dziewczeca (55% jedwab, 45% bawelna; podszewka 100% bawelna). Rozmiar 32 (ale pasuje na 36). Dlugosc: ok. 46cm, w pasie 34,5cm. Stan idealny: nowa (nigdy nie ubrana, ale odcielam fabryczne kartoniki). -- (11) Koszula renomowanej firmy Hawes & Curtis, kolor: jasna jagoda w niebiesko-biale prazki, typ: semi-fitted (srednio-dopasowana). Elegancka, nie obcisla, lekko usztywniony kolnierzyk (100% bawelna, przy metce zapasowy guzik). Rozmiar 36. Stan dobry ++ (noszona bardzo sporadycznie). -- (12) Kamizelka Esprit, klasyczny motyw w romby poprzelatane srebrna nitka, z tylu szara; idealna na koszule (100% bawelna). Rozmiar xs (ale pasuje rowniez na s). Stan bardzo dobry (noszona sporadycznie, minimalne slady noszenia). -- (14) Kremowa torebka Nine West, usztywniany spod (jest wielkosci A4, ale A4 nie miesci ze wzgledu na swoja dosc sztywna forme). Stan dobry - (nosi slady uzytkowania wewnatrz (np. slad po dlugopisie) i na zewnatrz) -- (15) Biustonosz Elle Macpherson, piekny, luksusowy, u dolu wykonczony jakby koronka (84% polyester, 11% poliamid, 5% elastan). (zdjecie: pierwszy od gory). Rozmiar: 70c (ale raczej na male c). Stan idealny (tylko mierzony, okazal sie za maly, ale oderwalam juz metki, biustonosz jest jednak tak piekny, ze po prostu kupilam wiekszy rozmiar. -- (16) Biustonosz Calvin Klein, sliczny kolorek turkusowy, usztywniane miseczki (75% nylon, 25% elastan). Najlepiej za inny CK (rozmiar 70d). Rozmiar: 70b. Stan idealny (ubrany raz, za maly). -- (17) Biustonosz Calvin Klein 365, usztywniane miseczki (86% nylon, 14% elastan). (zdjecie: pierwszy od dolu). Rozmiar: 70c (dosc luzny w plecach). Stan idealny (ubrany raz, za maly). --- Zapraszam rowniez do mojej Wymiany Kosmetycznej
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ferrerid=81288 Edytowane przez margo76 Czas edycji: 2012-03-03 o 13:32 Powód: Dodatkowe info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Tatuum, Diesel
--- (18) Plaszczyk typu trench polskiej firmy Gantos. Czarny, z przodu dwurzedowy, zapiety na duze, ozdobne guziki (te same guziki przy rekawach i kieszeniach) , pasek (96% bawelna, 4% spandex). http://gantos.pl/ Rozmiar S (ale bedzie pasowal tez na M, bo na S jest dosc luzny. Wymiary: - szerokość pod pachami 44 cm - szerokosc w ramionach 40cm - długość od pachy w dół 65,5 cm - długość wewn rękawa 47 cm Stan bardzo dobry (nigdy nie noszony, ale troche przelezal w szafie). (millanka)-- (19) Spodnica Tatuum, lekko rozkloszowana, szlufki zakonczone guziczkami; (75% welna, 20% poliamid, 5% polyester; podszewka 60% cetat, 40% wiskoza). Rozmiar 34 (ale pasuje na 36). Dlugosc: ok. 57cm (spodniczka ma jednak dosc wysoki stan). Stan bardzo dobry - (ubrana zaledwie kilkakrotnie). -- (20) Jeansy Diesel, model 'Lowky' wash & stretch, skorzane logo Diesel (cow leather) (99% bawelna, 1% elastan). Jedne z najlepszych jeansow na swiecie - swietna jakosc, starcza na dlugie lata. Wyprodukowane we Wloszech! (dlatego tez kosztowaly duzo (zaplacilam za nie 130 funtow)). Nigdy bym sie na nie nie wymienila gdyby nie byly na mnie za male Rozmiar: W 27 L 30 (jeansy byly profesjonalnie podwiniete (nie obciete), wiec istnieje mozliwosc przedluzenia nogawek do L30). Stan bardzo dobry(noszone bardzo sporadycznie). -- (21) Sweter kaszmirowo-welniany japonskiej firmy Uniqlo, szary w podluzne warkocze (40% welna, 25%wiskoza, 20% poliamid, 10% kaszmir, 5% angora). Rozmiar: xs (dosc obcisly). Stan dobry (noszony przez ok. 2 miesiace, normalne slady noszenia: leciutko pomechacony). -- (22) Torba fotograficzna kultowej firmy Crumpler, brazowa, w srodku musztardowa. (zdjecie na nastepnej stronie) Model Jimmy Bo 300, miesci lustrzanke + krotki obiektyw. Stan idealny: nowa! http://www.crumpler.eu/index.cfm?sei...productID=6860 -- (24) Tunika Dorothy Perkins, floral, z przodku koronka, pod biustem lekko zwezana, dol szeroki; swietna do legginsow lub krotkich spodenek (100% bawelna). Rozmiar 36 (dlugosc od pachy: 51cm). Stan dobry - (rozprucie z tylu, koronka lekko zafarbowana (odsylam do zdjec, moim zdaniem nie widac tego na pierwszy rzut oka). Nie bede wybredna. -- (25) Lakierowane czolenka Next, w srodku motyw panerki; bardzo wygodne (zapiecie na kostce+dosc szerokie noski), slicznie wygladaja na nodze (ekoskorka). Polecam! Rozmiar 37 (obcas 10cm). Stan idealny (nowe, tylko mierzone). -- + kolczyki (szczegoly w watku kosmetycznym). --- Oddane - Sandalki Rocha.John Rocha, z czarnego materialu, ktory przypomina zamsz, 2.5-3cm platforma. Rozmiar 37. Stan idealny: nowe (ale bez metek). (candygirl666) - Marynarka ekskluzywnej amerykanskiej firmy Banana Republic, szaro-brazowa, kieszenie zewnetrzne + jedna wewnetrzna, pieknie wykonczona (sliczna podszewka z kremowa obramowka, inna podszewka wewnatrz rekawow), idealna na wiosne/jesien do jeansow (77% welna, 23% nylon). Rozmiar: amerykanski 0 (najmniejszy, ale marynarka jest dosc luzna - rozmiar EU 36-38)). Stan idealny. (marylinda) - Buty Nike Air Royalty Hi rzadka, limitowana edycja "Kimono Pack", kolor szaroniebieski, znak Nike w kolorze opalizujacego zlota, z tylu metalizujacy motyw japonski. Kosztowaly 70 funtow. Rozmiar 37,5. Stan bardzo dobry (ubrane kilka razy, sznurowadla lekko przkurzone). (LikeTheChocolate) - Baleriny New Look, kremowo-bialy wierzch w formie 'wycinanki' spod ktorego przebija opalizujacy na zloto spod (odsylam do zdjecia), material to jakis syntetyk, ale przez ten motyw z wycienciami buciki sa naprawde sliczne! Rozmiar 36 (podaja 37, ale sa na mnie za male). Stan bardzo dobry. (kinak89) - Sukienka niszowej firmy Kimchi&Blue/Urban Outfitters, z przodu zamek, plecy azurowe (kupiona w sklepie Urban Outfitters w Londynie) (100 % polyester). Rozmiar: xs. Dlugosc: od ramiaczka - 80cm; od paszki - 58,5cm. Stan idealny: ubrana tylko raz! (iwona200) - Sukienka Oasis Denim, gora w formie gorsetu z doczepianymi ramiaczkami (ale bez zadnych usztywnien, z tylu sukienka jest zrobiona czesciowo z marszczonej gumki), dol w formie bombki; sukienka posiada dwie wartswy: wierzchnia kwiatowa , spodnia czarna (pelni funkcje delikatnej halki), ktore lacza sie od spodu za pomoca gumki (100% bawelna). Rozmiar 34 (pasuje na 36) (dlugosc od paszki ok. 66cm). Stan bardzo dobry (ubrana moze trzy razy). (brzozka88) - Pudrowa tunika/nietoperz H&M, typu 'oversize', na rekawach szlufki (50% akryl, 50% wiskoza) Rozmiar xs. Stan dobry - (zmechacona ponizej lewego rekawa). (kiiko) - Sukienka Mango, w pasie gumka, z przodu ozdobna aplikacja (niestety obcielam metke, ale material wyglada mi na len z domieszka bawelny). Rozmiar xs (ale mysle, ze wejdzie i na M, bo jest dosc luzna) dlugosc od pachy: 64cm). Stan dobry + (normalne slady niezbyt czestego noszenia). (bajeczka_snk) (26) Marmurkowa spodniczka River Island, obcisla, z przodu marszczona po bokach (95% bawelna, 5% elastan). Rozmiar 6 (pasuje na s; dlugosc 49cm, w pasie 29 cm (na gumce)). Stan idealny (nigdy nie noszona, ale brak metek). (lo_czek) ---
Zapraszam!
Wymiana kosmetyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ferrerid=81288 Edytowane przez margo76 Czas edycji: 2012-03-03 o 13:34 Powód: Dodatkowe info |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: XS/S markowe/srednia polka
hej, znajdziesz cos u mnie za nike? mieszkam w uk wiec wysylka bylaby tansza
![]() masz moze jakies ksiazki na wymianke? ![]() poza watkiem mam taka sukienke http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1280&bih=699 nowa z metka rozmiar xs ![]()
Zaręczeni od: 14.02.2010 ![]() Ślub: 18.08.2012 ![]() Jeśli będzie ci dane żyć sto lat, to ja chciałabym żyć sto lat minus jeden dzień, abym nie musiała żyć ani jednego dnia bez ciebie. ![]() Edytowane przez bebulkaa Czas edycji: 2011-05-12 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Oddam wiele za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1305234988 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1305234988 - nike?
![]() moj watek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513604 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za zakiet banana republic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za baletki z new look??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś za
(3) Marynarka ekskluzywnej amerykanskiej firmy Banana Republic, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za rozowa koszule, marybarke brązową i sukienke ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
cos za baleriny?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1305234726 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1305234804
jaka długosc sukienki kimchi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos za torbe foto?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za baleriny new look? kosmetyki też przeglądnij
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
A moge prosic dł wkładki?
Nie mam takich szortów... sukienka jest z wiewnego materiały ładnie się układa rozm z metki 36 ![]() ![]() Podoba mi się jeszcze to, w razie gdyby baletki były małe : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1305271139 ale nie wiem jaki rozmiar... ii buty nike ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za marynarke bezowa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za
(1) Sukienka niszowej firmy Kimchi&Blue/Urban Outfitters, i adidasy nike? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Oj to pewnie będa małe bo niektóre 37 też nie cinsą w palce:/ale bardzo mi się podobają
![]() ![]() Nie widzisz nic więcej u mnie?? ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- moge oddać sukienkę ![]() ![]() Edytowane przez kinak89 Czas edycji: 2011-05-13 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
sajkolidżist
|
Coś za balerinki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1305234726
i torbe na aparat znajdziesz coś u mnie za któraś z tyc rzeczy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dot.: XS/S Banana Republic, Monnari, Diesel, Oasis...
a zmierzysz długość centymetrem? od ramiączka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Pierwsza sukienka jest śliczna ale taka wymiana raczej Ci się nie opłaci
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- wpadł mi w oko ten bronzer ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
z kosmetykow nic nie widze...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
chodzi mi o bronzer w kamieniu
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co koszulki maluję na nowo za kazdym razem nie mam gotowych koszulek do wymiany każda maluję według wzoru wybranego przez zainteresowaną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Witaj,
wyszukasz u mnie w obu wątkach coś za: (1) Sukienka niszowej firmy Kimchi&Blue/Urban Outfitters, z przodu zamek, plecy azurowe, dlugosc - mam 160cm i siega mi do polowy uda) (kupiona w sklepie Urban Outfitters w Londynie) (100 % polyester). Rozmiar: xs. Stan idealny: ubrana tylko raz! (3) Marynarka ekskluzywnej amerykanskiej firmy Banana Republic, szaro-brazowa, kieszenie zewnetrzne + jedna wewnetrzna, pieknie wykonczona (sliczna podszewka z kremowa obramowka, inna podszewka wewnatrz rekawow), idealna na wiosne/jesien do jeansow (77% welna, 23% nylon). ? Odpisz proszę u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.