|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Wrzesień. Szukam perfum.
O to moja mała wish lista
![]() Guerlain Insolence (wszystkie wersje) V. Westwood Boudoir EdP Chanel Platinum Egoiste Chanel Bleu de Chanel Kenzo Air Penhaligons Ellenisia Rochas Byzance Nina Ricci Belle de Minuit Shiseido Zen White heat edition Dior Hypnotic Poison (Stara wersja) Chopard Wish Burberry The Beat men T.Mugler Angel Lolita Lempicka Au Masculin Azarro Pure Vetiver Chanel No.5 EdP Pierre Balmain Ambre Gris Slava Zaitsev Maroussia YSL Cinema EdP Lolita Lempicka Fleur Defendue Sonia Rykiel Woman EdP Givenchy Pi Oriflame Chiffon Karl Lagerfeld Sun Moon Stars Dior Poison DKNY Woman Calvin Klein Euphoria men ![]() Edytowane przez 5ed20e359c6e02ff4b6d2343033f9068648c91fd_610b1bf2637d5 Czas edycji: 2011-12-28 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Wrzesień. Szukam perfum.
Mam Insolence edt z drobinkami
Hypnotic Poison https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
A znalazłam
![]() Chopard Madness ok. 3,5 ml. atomizer już jest 3ml. ![]() Dior J’adore ok. 1,8ml. fiolka Lalique Encre Noire PH ok.0.7 ml. fiolka Chanel No.5 EdT 1,8 ml. sampler Puste miniaturki po: Chopard Casmir ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Sampler mogę Ci dać HP. A Insolence 5 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
To dam Ci całość4 ml.
A dasz Lolitę? ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- 2 ml. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Niech i tak Ci będzie ![]() Masz moze cos z mojej skromniuteńkiej wish? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mam Belle de Minuit (prawie pełną flaszeczkę z kartonikiem)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.