![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
~~ Grudzień ~~ buty ~ ubrania ~ dodatki ~~
Nieaktualny zapraszam do nowego wątku
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=39923898 #post39923898
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-03-22 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~~ Grudzień ~~ buty ~ ubrania ~ dodatki ~~
NOWA kosmetyczka Atmosphere w cętki z cekinami
Naszyjnik Opia NOWY Kolczyki róże Nowe Kolczyki 1# Kolczyki 2# Bransoletka - Nowa Mała torebeczka Atmosphere nowa bez metek Komplet biżuterii naszyjnik i kolczyki
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-03-01 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szorty PRIMARK Disney rozm 8-10 PL 36-38 foto przód/tył NOWE Kombinezon w panterkę ASOS Nowy bez metek rozm UK12 UE40
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-02-12 o 16:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Sukienka bombka Nev Look bez metek (taką mam z wymiany)
pod biustem czarny pas z różyczkami z tyłu wiąże się satynowymi wstążkami kolor podobny do ecru materiał lekko się mieni rozm M-L stan bdb- choć halka od wewnątrz oceniam na db+ więcej info dla zainteresowanych Sukienka Cubus L (bez kwiatka) Sukienka VILA modny fason tego sezonu przód krótszy tył dłuższy Nowa z metką ale oceniam na dbd- rozm M
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nokia X3 Touch and Type niebieska normalne ślady użytkowania kilka rysek poza tym działa sprawnie - sim na Orange Proszę o konkretne propozycje wymienię za : buty, torebki, okrycie wierzchnie
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-03-13 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Grafitowa bluzka M-L Nowa bez metek Koralowa z kokardą M Bluzka w kwiaty M-L Koszula Esprit S/M Sweter w paski dłuższy będzie pasował S/L rozciąga się Czarny sweter George rękaw 3/4 z tyłu przy szyi kokarda Kamizelka Narzutka Nev Look
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-01-18 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Czarna marynarka rozm S
Grafitowy kardigan w czarne gwiazdki L - bardzo ciepły na podszewce
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-01-18 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kardigan Stradivarius L - stan bdb-
Tunika z cekinowym napisem M/L Sukienka dzianinowa rozm Uni
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-03-01 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Cherokee z twarzą S-M NIE MA Long z twarzami Nev Look M (db+) Bluzka MARKS&SPENCER rozm 18 z tyłu ma troczki więc łatwo ją dopasować ja noszę M-L i była ok
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2012-12-29 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nowy T-shirty męski
Priamark granatowy z ciekawym napisem rozm L
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2012-12-07 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ciążowe rybaczki M w bdb stanie raz ubrane
Ubranka dla chłopca na ok 12-18mc Te rzeczy mój synek nosił jak miał 2-2,5 roku więc dla zainteresowanych podam wymiary Sztruksowe spodnie ocieplane polarem C&A rozm 86 Sweterek na zamek C&A rozm 74 (ale jest większy) Zielony polarowy dres Spodenki Chico Nowe rozm 80 Kurteczka Cherokee kolor khaki stan bdb na polarku idealna na wiosnę-jesień rozm z metki 18-24 mc będzie pasować na większe dziecko
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-03-29 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Teletubiś marki TOMY z telewizorkiem świecąca antenka nowy bez pudełka Tinky Winky - fioletowy Wózek dla lalek z nosidełkiem i spacerówką stan db+ rączka odbarwiona i w koszyczku na dole mała dziurka tapicerka zdejmowana wymaga uprania Spodenki zgniła zieleń H&M z tygryskiem 12-18mc lub 86cm regulowane na gumeczki Bluzeczka Disney z psem Pluto 86cm Bluzeczka Chicco 80cm (ale jest trochę większa) Bezrękawnik w kratę Dopodopo kupiony w Takko rozm 80 będzie pasował na większe dziecko Granatowy sweterek Mini Mode rozm 80 Sweterek dla dziewczynki delikatnie błyszcząca włóczka rozm 104 mam jeszcze do kompletu szaliczek Zimowe buciki stan bdb mało noszone rozm 21 dł wkładki ok 13cm Podgrzewacz Canapol używany w bdb stanie normalne ślady użytkowania Posiada trójstopniową regulację temperatury, miseczkę na pokarm. Mieści wszelakie butelki (szerokie, tradycyjne), słoiczki, kubki niekapki. Posiada termostat, który umożliwia szybkie podgrzanie pokarmu. Dodatkowo utrzymuje temperaturę pokarmu, niezależnie od tego na jak długo pozostawisz go w podgrzewaczu. W oryginalnym opakowaniu z instrukcją obsługi. Podgrzewacz umyty, odkamieniony.
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-03-29 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Produkt w atomizerzeCHI 44 który dzięki ceramice i naturalnemu jedwabiowi jest wewnętrzną i zewnętrzną ochroną dla włosa przed wysoką temperaturą,utrwala działanie produktów stylizacyjnych, ułatwia używanie szczotek i odżywia włosy. Kosmetyk pozostawia włosy jedwabiste, błyszczące i z przedłużonym działaniem stylizacji. zostało około 3/4 Perfumy Lolita Lempicka zostało około połowy z 50ml - kartonik Treska do samodzielnego przedłużania włosów metodą CLIP IN Atmosphere Opia używana w bdb stanie W skład zestawu wchodzą 1szt pasmo o szer 30cm 1szt pasmo o szer 20cm 2szt pasmo o szer 3cm Długość pasm ok 46cm Pasma są syntetyczne podwójnie szyte,bardzo gęste a włosy wyglądają jak naturalne. Nie świecą się, nie plączą, są lekkie i miękkie w dotyku - zupełnie jak prawdziwe włosy Odcień średnia złota miedź sama farbowałam włosy odpowiednikiem tego koloru farbą do włosów Goldwell Topchic 7KG Mid Copper Gold Schwarzkopf, Gliss Kur Ultimate Volume, Odżywka ekspresowa w piance tylko wypróbowana STAPIZ SLEEK LINE SZAMPON BLOND REPAIR & SHINE SZAMPON Z JEDWABIEM 300 ml Profesjonalny szampon przeznaczony do włosów blond, siwych i rozjaśnianych. Specjalna formuła nadaje włosom platynowy odcień. Zawiera proteiny jedwabiu, które doskonale regenerują zniszczoną strukturę włosa. Delikatnie myje, eliminując żółty odcień włosa. Preparat nadaje się do częstego stosowania. Zostało tyle co do kreski Delia Baza wygładzająca pod makijaż - Nowa EMOLIENT Linum szampon do włosów chroniący skórę głowy - Nowy Kosmetyki The Body Shop oddam tylko w zestawie z wymiany niestety zapach nie przypadł mi do gustu TBS, Tea Tree, Pore Minimiser (Minimalizator porów) myślę że zostało ok 3/4 TBS, Tea Tree, Skin Clearing Lotionmyślę że zostało więcej niż ok 3/4 TBS, Tea Tree Oil Blemish Fade Night Lotion (Antybakteryjny żel na noc) myślę że zostało ok 1/2 może mniej nie ma jak sprawdzić Pierre Rene, Skin Balance (Podkład kryjący) odcień nr 24 wypróbowany 2-3 razy odcień 23 zostało około 3/4 AA krem na ciemieniuszkę myślę że zostało więcej niż ok 3/4
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-01-19 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Zestaw do tipsów żelowych
- żele zostało około 1/3 i jest w nich trochę drobinek brakatu reszta to co na foto Pomadki testery JOKO niektóre mają małe ryski i były może 1-2 razy wypróbowane przechowywane w szczelnym zamkniętym woreczku kolory od lewej 0108,0103,095, 097,098, Pierre Rene nr 4 Hema metaliczne cienie w odcieniach brązów kupione w Holandii niektóre odcienie tylko wypróbowane Gosh podwójne cienie Kremy do rąk Nowe Farby Goldweel Topchic obie w tubkach zostało 1/2 Podkład BeYu Velvet Mat Foundation, odcień 16 (najjaśniejszy z gamy), użyty max 3 razy - z wymiany niestety nie mój odcień ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oundation.html Tusz do rzęs Max Factor 2000 calorie czarny Nowy nieotwierany John Frieda Full Repair Shampoo - szampon do włosów zniszczonych użyty ok 2-3 razy niestety dostaje od niego łupieżu poza tym całkiem przyzwoity włosy są po nim błyszczące i delikatne zużycie na foto zostało tyle co do napisu Yves Rocher, Riche Créme Omega d`Huile de Soja 3 - 6- 9, Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc Nowy
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-03-22 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Baleriny z kokardą granatowe NOWE r 39 dł wkładki 25,5cm (niestety mają małą wadę na jednej kokardzie lewego buta jest mała kropka chyba od kleju mało widoczne) nie ma
Czółenka George skóra naturalna r. 39 Karmelowe botki rozm 38 stan bdb Czółenka H&M Nowe niestety okazały się za małe ![]() rozm 38 ale myślę że to 37
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-01-18 o 13:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
DERMEDIC Oczyszczający żel do mycia twarzy z serii NORMATIV NOWY DERMEDIC Tonik głeboko oczyszczający z serii ACNE EXPERT NOWY BENTLEY ORGANIC Łagodzące i nawilżające Mydełko 40g NOWE BENTLEY ORGANIC Łagodzące Mleczko do Ciała z Lawendą i Rumiankiem 50ml NOWE BENTLEY ORGANIC Łagodzący i nawilżający Żel pod Prysznic 50ml NOWY Zapraszam!
![]() Edytowane przez Migotka81 Czas edycji: 2013-02-23 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Hej, może tym razem coś za torbę?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1354898813
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za sukienke Vila?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1354899199 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1354899726 ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za balerinki z kokardą, męskie t-shirty L i XL jeśli są, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1354899508, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1354899199, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1354897686, https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1354897686 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Treska do samodzielnego przedłużania włosów metodą CLIP IN
Atmosphere Opia używana w bdb stanie coś u mnie ?? ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
witaj, moze cos u mnie za włoski rude?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.