![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() -MAJ- dużo NOWYCH rzeczy NEXT- ORSAY- TALLY WEIJL- C&A- MOHITO i inneWITAM SERDECZNIE
Po długiej przerwie znów postanowiłam powrócić na targowisko. Na wymianę mam rzeczy NOWE z metkami oraz bez, lub w stanie idealnym i tylko na takie rzeczy się wymieniam! SZUKAM: - kurteczki pilotki/ ramoneski z ekoskórki/ skóry naturalnej kolor: beżowy, szary, czarny, camel, brązowy (za nową z jakiś popularnych sieciówek oddam dużo) PILNE!!! - spódnic z wysokim stanem, bandage, na gumie - dopasowanych tunik - torebek mieszczących format A4 kolor: camel, beżowy, czarny, wielokolorowy - płaszczyka jesienno-zimowego w kolorze chabrowym/kobaltowym/morskim/ granatowym/ musztardowym/ beżowym - wszelakich butków (zwłaszcza sandałków) na tylko na KOTURNIE lub SŁUPKU rozmiar 38 (dł. wkładki 24,5-25cm)- nie mogę nosić szpilek, a jeśli już to niskie ;/ - czarnej, krótkiej marynarki roz. 36 PILNE - NOWEGO stroju kąpielowego dwuczęściowego Push-up (z wyjmowanymi wkładkami)- PILNE - wody toaletowej CELINE DION BELONG, PLAYBOY ROCK, - balsamu PLANET SPA z oliwką i kwiatem pomarańczy - ewentualnie rzeczy, które szczególnie wpadną mi w oko, ale nie proponuj mi ubrań w innych rozmiarach niż noszę USILNIE POSZUKUJĘ SANDAŁKÓW z załącznika Pochodzą one z zeszłorocznej kolecji H&M, niestety spóźniłam się z zakupem i już nigdzie nie mogłam ich dostać w swoim rozmiarze 38. Jeśli ktoś takie posiada (mogą być używane), to jestem w stanie sporo za nie oddać! (interesują mnie tylko w takim kolorze, bo czarne już posiadam ![]() Zapraszam ![]() Noszę rozmiar S lub mniejsze M Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-09 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: -MAJ- dużo NOWYCH rzeczy NEXT- ORSAY- TALLY WEIJL- C&A- MOHITO i inne
1. Szmaragdowa kopertówka MOHITO, NOWA z metką (kolor w rzeczywistości jest żywszy)- WYMIENIĘ ją na inną w kolorze nude lub camel
2. Torebka płócienna w kwiaty PRIMARK, NOWA bez metki 3. Szaro-srebrna pikowana torebka PRIMARK mieszcząca format A4 NOWA z metką SPRZEDANA 4. kolczyki ORSAY, NOWE z obecnej kolekcji, dostępne w sprzedaży za 22,90zł Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-04 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
5. Czarna sukieneczka z falbanką/ baskinką ROUTME, roz. S NOWA z metką, cena to 189zł-zgubiłam wcześniej jedynkę:P
6. Delikatna sukienka w kolorze fuksji TALLY WEIJL, NOWA bez metki, roz. S WYMIENIONA 7. Długa czarna sukienka z regulowanymi ramiączkami AMISU NOWA z metką, kupiona w outlecie za 79,90zł (cena pierwotna to 149zł) 8. Seksowny komplet bielizny nocnej, składający się z koszulki i stringów LicCo CORSETTI, NOWY z obecnej kolekcji, dostępny w sprzedaży za 78zł, roz. S/M * Sukienka BOOHOO roz. S/M NOWA bez metki Jest na prawdę śliczna, ale nie ma za bardzo gdzie jej założyc więc szkoda by się marnowała w szafie ![]() dł. całkowita 82cm szer. między pachami 43cm x2 szer. gumy w pasie 39cm-42cm x2 Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-07 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
11. Półgolfik z koronką w kolorze ecri RCC FASHION NOWY z metką roz. S/M[/CENTER][/B]
12. Tunika mgiełka RCC FAHION, NOWA bez metki, roz. S/M
13. Tunika lub sukienka mini UPS, stan bdb+ (można ją nosić zarówno jako sukienkę jak i tunikę w zależności od stopnia zmarszczenia) roz. S Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-04 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
14. Marynarka NEXT roz. typowe S NOWA z kompletem metek
kupiona w Wielkiej Brytanii, cena 69,95 futnów, czyli ponad 300 złotych, chętnie wymienię na kilka rzeczy. Marynarka jest bardzo ładnie skrojona i idealnie leży (fajnie wygląda z podwiniętym rękawem), ale jakoś nie mam gdzie jej założyć a szkoda by wisiała w szafie. Na życzenie dodam zdjęcie na sobie lub manekinie. dł. całkowita 70cm szer. między pachami 45,5cm x2 szer. w ramionach 38cm x2 dł. rękawa 59,5cm/42,5cm 15. Marynarka C&A roz. S NOWA z kompletem metek, z najnowszej kolekcji, kupiona za 129zł dł. całkowita 59,5cm szer. między pachami 45,5cm x2 szer. w ramionach 37,5cm x2 dł. rękawa 63,5cm/46,5cm 16. SANDAŁKI GLADIATORKI roz.38 NOWE w pudełku dł. wkładki 25cm 17. Różowe sandałki na koturnie roz.38 NOWE w pudełku dł. wkładki 24cm Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-13 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Dokładka 12.06 KOSMETYKI
Najchętniej wymienię je razem z ubraniami, bo nie opłaca mi się tego robić pojedyńczo lub wszystkie razem Od lewej: - Luksusowy kremowy mus do ciała Tajski Kwiat Lotosu (papierowe wieczko delikatnie (minimalnie) oderwane tylko w celu sprawdzenia zapachu, nieużywany (nawet ociupinkę ![]() -Rewitalizujące ampułki do twarzy z japońską sake i ryżem- używana tylko jedna ampułka (jej zużycie to ok.60%) - szminka MAYBELLINE watershine krystaliczny połysk nr 530 rubins diamonds (wypróbowana,ale to nie mój kolor) - Cień do powiek BOURJOIS (wypróbowany, nie mój kolor) Rozświetlający cień do powiek Bourjois - Suvez Mond Regard - w nietuzinkowym kolorze złota mieniącego się ciepłym brązem (camel) i miedzią - kolor 07 - Regard Ambre. Cienie z tej serii są niesamowite - pięknie rozświetlają oko i łuk brwiowy - opakowanie bardzo wygodne z pędzelkiem, cienie sypkie i wydajne. - lakier do paznokci ASTOR kolor nr 325 precious pink (taki mleczno-brzoskwiniowy róż)- wypróbowany na jednym paznokciu, ale to nie mój kolor- świeży Zdjęcie zbiorcze kosmetyków jest moje-reszta pochodzi z internetu z różnych stron Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-04 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
dokładka 11.06
- sukienka/ tunika o kroju tulipana założona góra 2 razy- stan bdb+ - dopasowane spodnie (rurki) CAMAIEU roz. S (pas 36cm x2, biodra 46, szer. w kolanie ok 18,5cm, szer. na dole 18cm, dł 106cm/82) WYMIENIONE - proste, spodnie z kieszeniami TOP SECRET, mają malutkie zszyte, praktycznie niewidoczne przetarcie na dole nogawki, poza tym stan bdb+ roz. S/M - mini spódniczka zapinana na kremowe guziczki roz. z metki 34, ale będzie też dobra na S Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-07 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
22. Czarne szpilki na platformie z ozdobnym kwiatem DEICHAMNN, roz. 38 dł. wkładki 24,7cm założone 1 raz na ślub (oznaki użytkowania są jedynie na podeszwie, która była pomalowana srebrną farbą, a z racji że jest gumowa, to podeszwa szybko się przytarła;/). Czółenka są na prawdę dobrze wyprofilowane i wygodne, a dzięki platformie, nie odczuwa się wysokości obcasa. Wymieniam je z wielkim żalem, ponieważ miałam kontuzję kolana i nie mogę już chodzić w szpilkach;/ Kupiłam je za 89zł, posiadam jeszcze oryginalne pudełko, oraz powinnam mieć paragon uprawniający w razie czego do reklamacji.
Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-13 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
23. Marynarka z ekoskórki Amisu, roz. 36 założona 1 raz na ślub (brak oznak użytkowania). Kupiłam ją za 89zł, posiadam jeszcze metki oraz paragon. Kupiłam ją jakieś 1.5-2 miesięcy REZERWACJA
24. Malinowy płaszczyk ORSAY, roz. 36 założony 2-3 razy (brak oznak użytkowania). Płaszczyk bardzo ładnie się układa i ma ładny, niespotykany odcień. Nie mam gdzie go zakładać, więc wymieniam Kupiłam go za 129zł, posiadam jeszcze metki, oraz powinnam mieć paragon REZERWACJA 25. Kurteczka z naturalnej skóry VERO MODA, roz. 36 Mam ją z wymiany, ale sama nie założyłam jej ani razu (stan bdb). Na metce jest rozmiar 38, ale to stanowczo rozmiar 36 i jest na mnie przyciasna w biuście;/ 26. Spódniczka mini z ozdobnymi suwakami BIG STAR, roz. 36 mam z wymiany, ale sama nie założyłam jej ani razu, bo trochę przytyłam i jest za ciasna;/ (stan bdb+) 27. Koralowa tunika HOUSE, roz. 36 Założona 1 raz, więc jest jak NOWA Jest cieniutka i przewiewna; idealna na upalne dni- jeszcze się zastanawiam czy ją oddać Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-04 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
DOKŁADKA 11.06
-spódniczka o kroju tulipana (model gines) BLUE SHADOW jeden raz założona, niestety na jednym szwie popruła się podszewka gdy dawałam kroka do auta, mogę ją zszyć na maszynie, jeśli ktoś by miał takie życzenie; kupiona za 89,90- posiadam metki oraz paragon. Wymieniam, bo schudłam i jest na mnie za luźna ![]() - spodnie dresowe (biodrówki) roz. M marki TERRANOVA z przeszyciami i ściągaczami na dole NOWE z metkami, kupione za 49,95 z obecnej kolekcji, posiadam paragon Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-14 o 09:39 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Wszystkie rzeczy z tego postu są NOWE WYMIENIONA
- sukienka w malowane wzory JUNG STILE S/M, jest na prawdę śliczna i łatwo jej nie oddam - dłuższa marynarka z obecnej kolekcji BON PRIX-u w cenie 134,99zł pasująca na rozmiar S w kolorze ciemnego beżu - białe legginsy roz. S/M - białe spodnie 7/8 roz. S z obecnej kolekcji BON PRIX-u w cenie 69,99zł, niestety źle się czuję w takiej dł. spodni;/ - srebrna tunika JUNG STILE roz. S/M Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-15 o 20:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za
10. Legginsy TERRANOVA, NOWE z metką, kupiłam je na wyprzedaży za 19,90zł, ale nie chciało mi się już ich mierzyć i są za małe;/ roz. typowe S 13. Tunika lub sukienka mini UPS, stan bdb+ (można ją nosić zarówno jako sukienkę jak i tunikę w zależności od stopnia zmarszczenia) roz. S?
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
#17 |
Zadomowienie
|
#18 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
3. Szaro-srebrna pikowana torebka PRIMARK mieszcząca format A4 NOWA z metką 5. Czarna sukieneczka z falbanką/ baskinką RUTME, roz. S NOWA z metką 10. Legginsy TERRANOVA, NOWE z metką, kupiłam je na wyprzedaży za 19,90zł, ale nie chciało mi się już ich mierzyć i są za małe;/ roz. typowe S 17. Różowe sandałki na koturnie roz. 37/38 NOWE w zastępczym pudełku ???????? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za leginsy i fioletowe sandałki?
![]()
#21 |
Zadomowienie
|
Moze cos u mnie za kopertówkę Mohito?
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
hej, coś za sukienkę Rutme?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 1. Szmaragdowa kopertówka MOHITO, NOWA z metką ?
![]()
#25 |
Zakorzenienie
|
cos za czarne gladiatork?
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
17. Różowe sandałki na koturnie roz. 37/38 NOWE w zastępczym pudełku całkowita dł. wkładki to 24cm * Sukienka BOOHOO roz. S/M NOWA bez metki ? |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za te dwie rzeczy ?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1337447591 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1337447591
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za zieloną torebkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.