![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
MAJ Avon Yves Rocher Flos-Lek L'Biotica Garnier
Na początek regulamin:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W skrócie - nie wiesz, PYTAJ! ![]() Rezerwacja (rezerwuję po wymianie adresów) Wymienione (po wysłaniu) Będę dość wybredna, bo rzeczy są w bdb stanie, niektóre nowe, inne mało używane. Ogólnie nie muszę się wymieniać, ale wolałabym żeby komuś innemu posłużyły, może przy okazji zdobędę coś ciekawego ![]() 1. Avon płyn do mycia ciala "bąbelkowa zabawa" 200ml data prod 12.10.11 NOWY 2. Avon zmywacz do paznokci 150ml użyty raz dla testu do zmycia obu dłoni, data prod 13.02.2012. 3. Garnier bb cream beauty balm perfector Light 50ml, nie mam pudełka więc nie wiem jaka jest data produkcji, ale kupiłam i otworzyłam go w marcu. Używałam go przez tydzień, zużycie widoczne pod światło: 4/5 tubki pełne. 4. Beauty Line Cashmere Effect Make Up odcien Naturalny, 30ml, kupiony i otwarty w marcu, data produkcji 04.11.11, użyłam go 2 razy na całą twarz i uznałam, że jest dla mnie za ciemny. Planuję zakup jaśniejszego odcienia. 5. Yves Rocher Kremowy Podkład 40ml, odcień Beige 100, data ważności 11.2014, kupiony i otwarty w lutym, nabierałam go pędzelkiem; zużycie widoczne na zdjęciu, pewnie jakieś 10%, tym razem za jasny dla mnie ![]() 6. Avon Aqua Youth krem pod oczy, 15ml, nie wiem dokładnie jakie jest zużycie, ale pewnie max 20%. Kupiony i otwarty w grudniu 2011. Data produkcji 07.06.2011. 7. Avon Złocisty Olejek Mineralny w spray'u z połyskującymi drobinkami, 150ml, data prod 03.01.2012, NOWY 8. Avon Color Trend Puder Transparentny, 10g, data produkcji 21.09.11, kupiony w grudniu 2011, otwarty później. Użyłam go ze 3 razy na makijaż, stąd zabrudzenie gąbeczki. Nie czyściłam jej do zdjęcia, taka moja leniwa natura, jednak przed wysyłką będzie pranie ![]() 9. Flos-Lek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i chabrem, 10g, zużycie około 30%. Kupiony na początku marca. Data ważności 06.2014. Niestety miałam wrażenie, że mnie uczulił, czego bardzo żałuję, bo skład jest super, może to właśnie któryś naturalny składnik. 10. Avon Kuleczki Rozświetlające 22g, kupione w listopadzie 2011, data produkcji 24.05.11. Muśnięte pędzlem kilka razy, żeby dowiedzieć się, że do mojej buźki nie pasują róże, tylko bronzery i tak zapomniałam, że je mam ![]() 11. L'biotica Regenerujący krem do rzęs 10ml, kupiony na początku kwietnia NOWY, jeszcze w kartoniku. Data ważności 06.2014 Na zdjęciu jest jeszcze nowość z marca z Yves Rocher żel detox wyszczuplający, ale jeszcze się zastanawiam nad wymianą. Wymienię tylko za coś ciekawego ![]() Edytowane przez malyszkicownik Czas edycji: 2012-04-19 o 17:33 Powód: Rzeczy z tego wątku wyślę dopiero w maju |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KWIECIEŃ Avon Yves Rocher Flos-Lek L'Biotica Garnier
Witaj
znalazłabyś coś u mnie za żel floslek, żel pod oczy avon i ewentualnie płyn do mycia bąbelkowa zabawa? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=605067 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej
![]() L'biotica Regenerujący krem do rzęs i Flos-Lek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i chabrem ?? ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za L'biotice?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za
9. Flos-Lek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i chabrem, 10g, zużycie około 30%. Kupiony na początku marca. Data ważności 06.2014. Niestety miałam wrażenie, że mnie uczulił, czego bardzo żałuję, bo skład jest super, może to właśnie któryś naturalny składnik. 3. Garnier bb cream beauty balm perfector Light 50ml, nie mam pudełka więc nie wiem jaka jest data produkcji, ale kupiłam i otworzyłam go w marcu. Używałam go przez tydzień, zużycie widoczne pod światło: 4/5 tubki pełne.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za Flos-Lek Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i chabrem i bb garnier
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() -Avon Kuleczki Rozświetlające 22g, kupione w listopadzie 2011, data produkcji 24.05.11. Muśnięte pędzlem kilka razy, żeby dowiedzieć się, że do mojej buźki nie pasują róże, tylko bronzery i tak zapomniałam, że je mam Polecam za wydajność, chyba każdy je zna. -L'biotica Regenerujący krem do rzęs 10ml, kupiony na początku kwietnia NOWY, jeszcze w kartoniku. Data ważności 06.2014 ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
witaj, cos za odzywke l/biotica i podkład YR?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zerkniesz do mnie?
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cosik u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() Znajdziesz coś u mnie za : 7. Avon Złocisty Olejek Mineralny w spray'u 10. Avon Kuleczki Rozświetlające ? ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie krem BB garniera, znajdziesz coś u mnie?
Proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie
![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Yves Rocher Kremowy Podkład 40ml, odcień Beige 100, data ważności 11.2014, kupiony i otwarty w lutym, nabierałam go pędzelkiem; zużycie widoczne na zdjęciu, pewnie jakieś 10%, tym razem za jasny dla mni cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
krem BB i kuleczki rozświetlające AVON |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Odpisałam wszystkim, sprawdźcie swoje wątki/skrzynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Jednak będę musiała zrezygnować z tych rzeczy które mnie zainteresowały, bo dostałam nową propozycję wymiany podobnych produktów. Może masz w posiadaniu jakiś tonik lub krem na wymianę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Odpisałam, zgadzam się
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Niestety wycofuję się - wyczytałam na KWC, że do cery wrażliwej się nie nadaje. Dzięki w takim razie ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Edytowane przez malyszkicownik Czas edycji: 2012-04-10 o 19:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za:
Yves Rocher Kremowy Podkład 40ml, odcień Beige 100 Garnier bb cream beauty balm perfector Light 50ml odpisz proszę u mnie ![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Mogłabym się wymienić za ten krem Ava, a dala bym Ci ode mnie lakier Inglot i pędzelek Essence co Ty na to?
jc zapraszam na priv |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
1. Avon płyn do mycia ciala "bąbelkowa zabawa" 200ml data prod 12.10.11 NOWY
2. Avon zmywacz do paznokci 150ml użyty raz dla testu do zmycia obu dłoni, data prod 13.02.2012. i puder rozswietlający , coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
coś za garnier i zmywacz avon? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=606842
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.