![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
**MAJ, wiosna w kosmetyczce u One_LoVe**
NIEAKTUALNE,
ZAPRASZAM DO WĄTKU CZERWCOWEGO: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=619246 ZAPRASZAM. ![]() MAJ 2012 ZAPRASZAM! UWAGA! Jeśli masz mniej niż 30 pozytywnych przekupek bądź jakąkolwiek negatywną wysyłasz pierwsza. * Wysyłka najchętniej: listem bądź paczką POLECONĄ, czy priorytet - to do ustalenia. Przesyłki nadaję zwykle w kopertach z odzysku, wysyłam bardzo dużo paczek dlatego jest to po 1) ekonomiczne po 2) przyczyniam się do ochrony środowiska, dlatego paczki często pakuję w bąbelki które mam w domu, pakuję w papier do pakowania paczek, lub kartony. Nie sprawia mi problemu jeśli też zapakujesz w ten sposób swoją przesyłkę, ważne - aby była dobrze zabeczpieczona. * Jestem osobą uczciwą, rzetelnie opisuję wady i nie ukrywam ich, jeśli chcesz więcej zdjęć czy wymiary (apropo wątku odzieżowego) to poproś. Zapraszam do wymiany! SZUKAM (to co pogrubione to priorytet) korektor Maybelline Pure Cover Minerals - jasny odcień korektor EDM Intensive Fair, Mint, sunlight pędzli do makijażu (flat top, pędzlek do eyelinera z essence) kredka z HEAN płyn miceralny bioderma sebium, bourjois fioletowy produkty essence nail tek lub eveline 8in1 tusz Max Factor (czarny) 2000 calorie lub Masterpiece pianka do golenia gilette (tylko nowa) maszynki jednorazowe Xtreme3 (te biało-niebieskie) (tylko nowe) be beauty masełka do ciała, peelingi do ciała, krem antycellulitowy (najchętniej nowe, lub niewielki ubytek) La Roche Posay, Effaclar, Puryfing Foaming Gel (żel oczyszczający) hydrolaty lub woda termalna błyszczyki nude lub jasno-różowe bez drobinek (tylko nowe) lakier do paznokci w kolorze pastelowym (tylko nowy) lactacyd (tylko nowy) czysty olejek z drzewa herbacianego cienie Kobo, Inglot, Sleek, Joko, chętnie paletki pomadki ochronne z dobrymi ocenami na KWC (tylko nowe) balsam do ciała kosmetyki Lily Lolo (chętnie Butterscotch, Popcorn) żele pod prysznic (tylko nowe) skakanki z licznikiem avon, oriflame: perfumy damskie Calvin Klein: perfumy In2U, euphoria EDT kuferek na kosmetyki kosze wiklinowe, ozdobne jak przypomni mi się co jeszcze to dopiszę. ![]() WYSYŁKA TYLKO NA TERENIE POLSKI ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-06-01 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **MAJ, wiosna w kosmetyczce u One_LoVe**
PERFUMY
- Bruno Banani Woman woda perfumowana - ok. 2 ml w oryginalnej buteleczce - AVON Celebre, 50 ml (jest kartonik) perfumy psiknięte 3 razy. na zdjęciu widać ile było od nowości, i kreska - to stan obecny. (fotka post niżej) nie ma nie jestem pewna dokładnej pojemności dlatego przed wymianą chętnie zrobię fotki : - ISABELLA ROSSELLINI'S Manifesto, 1,5 ml - nowy - Pierre Balmain, Ambre Gris EDP 3 ml - L de Lolita Lempicka EDP 3 ml - Yves Saint Laurent Cinema Woman 3 ml - E.Coudray, Ambre et Vanille EDT 2,5 ml - Ralph Lauren Notorious (ok 8.ml) OCHRONA PRZECIWSŁONECZNA - SUN OZON filtr do ciała, SPF 15, nowy - nigdy nie otwierany PAZNOKCIE - ORIFLAME kolor nude brown cena w katalogu 29,00 - użyty 2 razy PIELĘGNACJA - EVELINE krem do depilacji pach i okolic bikini ze szpatułką (ten w różowym opakowaniu) ma b. dobre opinie na kwc. - użyty 3 razy w okolicach bikini - ZIAJA Blocker, użyty 4 razy, kulka umyta nie ma - GOSH balsam nawilżający 500ml, niewielkie zużycie - BioCosmetics, zielona glinka - odsypka - Biocosmetics - maska algowa do skóry okolic oczu - odsypka - YVES ROCHER Sebo Specific (Delikatny peeling oczyszczający) NOWY - YVES ROCHER tonik Tonik usuwający oznaki zmęczenia NOWY - NEUTROGENA Formuła Norweska - Krem do rąk silnie skoncentrowany około połowa z 50 ml (jest bardzo wydajny) - LUSH peeling DARK ANGEL - mały kawałek na spróbowanie - VIPERA - Puder rozświetlający numer 602 - użyty kilka razy, ale jest to prawie niewidoczne, brak gąbeczki. opakowanie z lusterkiem. (dostałam taki sam w odcieniu 606 - wiec jeden wymieniam) - ZIAJA nowa maseczka z żółtą glinką - Marion SPA Maseczka oczyszczająca ekstrakt z ananasa i brzoskwini peel off nie ma - Cetaphil - emulsja do mycia twarzy, zostało ok 40 - 50 ml - 2 próbki La Roche Posay effaclar duonie ma - próbki różnych kremów Siquens, Flos Lek. - 20 ml kwasu hialuronowego z Mazideł (wielkocząst. 1%)nie ma - 20 ml olejku do włosów Dabur AMLA - BIODERMA, Matricium (Biomimetyczny koncentrat w ampułkach przeciwdziałający procesom starzenia) wymienię 5 ampułek, sterylnych, zamkniętych, każda po 1 ml + ulotka nie ma - CLARENA Oxygenating Eye krem pod oczy , z 30 ml zostało ok. 26 ml nie ma - SYIS Lawendowy miód do demakijażu, posiadam 3 próbki, każda zawiera: 4.4 ml. (Kosmetyk zawiera olej z pestek winogron, oraz rozpuszczalną w tłuszczach wit. E. Substancje te wykazują działanie przeciwrodnikowe, hamujące procesy starzenia się skóry, działają przeciwzapalnie i kojąco. Kosmetyk nie zawiera parabenów) - Krem w błękitnej tubce Baby Dream z witaminą E 100 ml, malutkie zużycie - TAFT, pasta modelująca do włosów, extra strong, 130 ml (zostało ok. 1/3) - balsam AVON, jabłkowy, zostało 1/3 z 200 ml - Colgate, płyn do płukania jamy ustnej, 60 ml NOWY - Johnsons Baby krem pielęgnacyjny 15 ml tubka nowy - Johnsons Baby, ochronny krem przeciw odparzeniom 15 ml nowy - Johnsons Baby, łagodny płyn do myciała ciała i włosów, 3 in 1 50 ml nowy - ISANA, limitowane masło do ciała, orzech włoski i mleko, minimalny ubytek. - LIRENE Body Arabica CAFE MOCHA Balsam brązująco - ujędrniający 250 ml (zostało ok. 2/3) - essence, żel do skórek 2 w 1 (ubytek widoczny na zdjęciu) - Kanebo Sensai Silk Emulsion Moist Super 7ml - Shiseido The Skincare, Night Moisture Recharge ( emulsja rewitalizująco-nawilżająca) 7ml - Chanel Precision, Ultra Correction Eye ( liftingujący krem pod oczy) 4gr - Biotherm Age Fitness Elastic serum i Krem napinające 2 ml - ESSENCE, żel usuwający skórki przy paznokciach, 15 ml (zostało nieco ponad połowa) - Żel pod oczy FLOS LEK, zostało ok 1/3 - Body Scrub, peeling do ciała eukaliptusowy, 50 ml, nowy - pasta modelująca TAFT Looks, Play look, extra strong, 150 ml, zostało nieco mniej niż 1/3 - Krem z witaminą E, BabyDream, 100 ml, została ponad połowa - BENZACNE, maść apteczna (bez recepty) zwalczająca trądzik, ponad połowa - peeling ST. IVES morelowy, została połowa MAKIJAŻ - Błyszczyk FM Group w kolorze NUDE, ubytek ok. 1,5 cm kosmetyku. - WIBO błyszczyk z kolekcji różanej kolor 05 nowy (jedynie test paskowany na ręce) - JADWIGA puder matujący - do 5g - BOURJOIS błyszczyk efekt 3D brun poetic (zostało ok. 3/4) - ESSENCE koralowy cień do powiek - użyty 3 razy ledwo to widać - Oriflame Very Me, korektor w sztyfcie, niewielkie zużycienie ma - MY SECRET Lash & Brow Repair odżywka do rzęs i brwi, super KWC, użyta około 7 razy, ubytek mało widoczny - Essence, nowy róż w sztyfcie - Bell, Multi Mineral, Anti - Age Concealer (Korektor w płynie z minerałami) odcień 1. - użyty kilka razy (mam z wymiany, dostałam nowy) - kredka oriflame, dwóstronna fiolety electric purple, strugana 2 razy z każdej ze stronnie ma - cień w grubej kredce golden rose, kolor granat, małe zużycie - cień duzo, marka quiz, piękna pigmentacja. mały ubytek - Safe Block, soft mfinish sun milk spf 50+ - Skin Food, omija whitening cream - Skin Food, platinum grape cell, essential, spf 45 - Garnier, miracle skin perfector, kolor light (1,5 ml) - Inglot, cień sypki do powiek w słoiczku, kolor 58, 2 gramy, zostało ok. 1,5 grama - INGLOT masło do rąk i paznokci, 3,5g zostało ok 85% - INGLOT wkład, cień do powiek jasna zieleń nr 59 zostało ok 85% - INGLOT wkład, cień do powiek jasna zieleń nr 738 nieduży ubytek - WIBO, lakier pomarańczowy, pachnie różami, 12 ml, zostało ok. 80% - Pomadka ORIFLAME, zostało ok. 80% - ESSENCE róż w sztyfcie z limitki Natvent Urista 6gram - MISS SPORTY, lasting color 7 days kolor 425, niewielki ubytek WŁOSY - DRY SHAMPOO BEAUTY FORMULAS, suchy szampon w sprayu - została ok. połowa - Profesjonalny szampon Joanna, oczyszczający - odlewka max 200 ml (tylko trzeba by było dosłać mi pojemniczek) - 2 próbki każda po 15 ml różnych szamponów Chihtsai (profesjonalne kosmetyki do włosów) - jedna próbka odżwyki z proteinami Chihtsai (profesjonalne kosmetyki do włosów) INNE - Pędzel do pudru/różu FOR YOUR BEUATY (stare wydanie) stan bdb- - Bio-Uroda suplementy diety polecany jest osobom z łamliwymi paznokciami, wypadającymi włosami i słabą skórą. te: http://www.i-apteka.pl/data/gfx/pict...3/7/2073_2.jpg - pędzelek LANCRONE do eyelinera - raz użyty nie ma dalsza część wymiany w kolejnych postach !! resztę zdjęć dodam na dniach, ew. na życzenie. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-05-31 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Minerały i biochemia
EDM cienie: - spelunk 1/8 łyżeczki / struna korektor: - multi intensive 1 g / struna LILY LOLO - podkład warm peach i 2 próbki różu ooh la la (zużyte struny, starczy na testy paskowe i poznanie kolorów) / struny She Space cień Chasing Mystery - próbka nowa / struna Lauress podkłady: Radiant Gold minimalist / słoiczek SWEETSCENTS cienie: sapphires & diamonds (próbka) / struna festival (próbka) / struna Iridescent Green (próbka)/ struna Green Tea Night (próbka)/ struna MEOW Caribbean Escape: mai tai - proszek został jedynie na ściankach ale spokojnie wystarczy na kilka makijaży i porządne testy/ struna LUCY MINERALS Pale Olive Original (próbka)/struna LUCY MINERALS Finishing powders - próbka/struna LUCY MINERALS róż 3g nowy matte sedona (słoiczek z folią zabezpieczającą) rezerwacja PIXIE Immediate Beauty Powder (jasny odcień) mała próbka w strunie matt & smooth powder kiss of sun próbka/ struna Complexion Perfector Foundation PIXIE Shaylee 2 (nowa próbka, użyta jedynie do zrobienia swatcha ubytek minimalny) struna Complexion Perfector Foundation PIXIE Titania 2 (nowa próbka, użyta jedynie do zrobienia swatcha, ubytek minimalny) struna BB CREAM[/B] - Safe Block, soft mfinish sun milk spf 50+ - Skin Food, omija whitening cream - Skin Food, platinum grape cell, essential, spf 45 - Garnier, miracle skin perfector, kolor light (1,5 ml)
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-05-31 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
3
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
4
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hej
Coś za zestaw Cetaphil EVELINE krem do depilacji Filtr SPF 15 Colgate płyn ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Kochana ale te filtry to próbki
![]() Antheliosa mam 5 czy 6 saszetek, coś tam z Biodermy ze dwie tubeczki i sporo Iwostinu SPF 15, 25 i 30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ziaja maseczka, vipera puder rozśw., kawałek lush i może jeszcze cos bym wypatrzyla
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
- AVON Celebre, 50 ml (jest kartonik) perfumy psiknięte 3 razy. na zdjęciu widać ile było od nowości, i kreska - to stan obecny. (fotka post niżej) - Błyszczyk FM Group w kolorze NUDE, ubytek ok. 1,5 cm kosmetyku. - WIBO błyszczyk z kolekcji różanej kolor 05 nowy (jedynie test paskowany na ręce) - WIBO trio cieni z kolekcji różanej kolor sunny apricot 02 nowe (jedynie test paskowany na ręce) ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
COs u mnie za - 20 ml olejku do włosów Dabur AMLA
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Perfume Lover
|
Witam
Znajdziesz coś u mnie za Ambre et Vanille 2,5ml? Pozdrawiam
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() - YVES ROCHER Sebo Specific (Delikatny peeling oczyszczający) NOWY - YVES ROCHER tonik Tonik usuwający oznaki zmęczenia NOWY? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
*próbki (Siquens, Flos Lek) * próbki: SYIS Lawendowy miód do demakijażu *Bell, Multi Mineral, Anti - Age Concealer *jedna próbka odżwyki z proteinami Chihtsai *Complexion Perfector Foundation PIXIE Titania 2 *Beesies & Cream Blush |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za róż natventurista?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Może tym razem coś u mnie za minerały?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
za Kryśkę nic, ale może coś jeszcze Ci się u mnie podoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- BIODERMA, Matricium (Biomimetyczny koncentrat w ampułkach przeciwdziałający procesom starzenia) wymienię 5 ampułek, sterylnych, zamkniętych, każda po 1 ml + ulotka
![]() |
#22 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niestety nic. ![]() Cytat:
![]() odpisałam. odpisałam.
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A może byśmy zrobiły nieco większą wymiankę?
Z Twojej listy miałabym jeszcze do oddania: Effaclar żel oczyszczający- nowiutki, nieużywany, bourjois fioletowy - nieużywany, Calvin Klein In2You balsam do ciała 200ml użyty raz na ręce, kupiony w Sephorze w marcu (dostałam na prezent). Mnie interesowałyby Twoje minerały (poza Pixie, korektorem EDM, podkładem LilyLolo, ). Co Ty na to? pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- "powiedz mi jeszcze tylko czy samepelek z Lucy to ten malutki 1ml? i cyz te perfumki maj psikacze? :P" Sprawdziłam - mają piskacze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za ampułki z Biodermy?
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic. ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Mam w wątku rimmela otwartego z miesiąc temu i użytego 1-2 razy, + poza wątkiem scandal eyes rimmel otwarty 2 tyg temu i 1-2 razy użyty, MF Masterpiece z wymianki, więc nie wiem kiedy otwarty ale jest mokry, myślę, że jest go jeszcze z połowa, Avon supershock otwarty tydzień temu i raz użyty + avon super curlacious otwarty z 3 tyg temu, dostałam nowy, ja użyłam raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej. Dziś na spokojnie przejrzałam Twój wątek i podoba mi się tylko
- Pierre Balmain, Ambre Gris EDP 3 ml - Yves Saint Laurent Cinema Woman 3 ml więc nie wiem, czy jest sens zawracać Ci głowę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
No więc decyduj!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
chyba zamknęłaś wątek w którym Ci odpisałam
![]() - 20 ml olejku do włosów Dabur AMLA - Essence, nowy róż w sztyfcie - DRY SHAMPOO BEAUTY FORMULAS, suchy szampon w sprayu - została ok. połowa róże/bronzery: Salon Fun - ok 1g /struna Waffle Cone - ok 1g / struna Pumpkin Pie - ok 1g / struna Dusty Miller - ok 1g / struna róż: Sultry Blush/Highlight (próbka) / struna LUCY MINERALS róż 3g nowy matte sedona (słoiczek z folią zabezpieczającą) róże: Avid - shimmer blush sample / struna Astrounding - shimmer blush sample / struna Czy znajdziesz jeszcze coś spoza wątku z mojej wish?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
LILY LOLO
- bronzer Waikiki - próbka w strunie - podkład warm peach i 2 próbki różu ooh la la (zużyte struny, starczy na testy paskowe i poznanie kolorów) / struny poprosze ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.