![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
CZERWIEC Chanel, Essence, Bourjois, Vatika, YVES ROCHER, perfumy i wiele innych!
ZAMKNIĘTE
Teraz zapraszam tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post35513316 CZERWIEC 2012 ZAPRASZAM! UWAGA! Jeśli masz mniej niż 30 pozytywnych przekupek bądź jakąkolwiek negatywną wysyłasz pierwsza. * Wysyłka najchętniej: listem bądź paczką POLECONĄ, czy priorytet - to do ustalenia. Przesyłki nadaję zwykle w kopertach z odzysku, wysyłam bardzo dużo paczek dlatego jest to po 1) ekonomiczne po 2) przyczyniam się do ochrony środowiska, dlatego paczki często pakuję w bąbelki które mam w domu, pakuję w papier do pakowania paczek, lub kartony. Nie sprawia mi problemu jeśli też zapakujesz w ten sposób swoją przesyłkę, ważne - aby była dobrze zabeczpieczona. * Jestem osobą uczciwą, rzetelnie opisuję wady i nie ukrywam ich, jeśli chcesz więcej zdjęć czy wymiary (apropo wątku odzieżowego) to poproś. Zapraszam do wymiany! SZUKAM m.in... (to co pogrubione to priorytet) korektor EDM Intensive Fair, Mint, sunlight kredka z HEAN płyn miceralny bioderma sebium, bourjois fioletowy produkty essence nail tek lub eveline 8in1 tusz Max Factor (czarny) 2000 calorie lub Masterpiece pianka do golenia gilette (tylko nowa) maszynki jednorazowe Xtreme3 (te biało-niebieskie) (tylko nowe) eveline balsam antycellulitowy (najchętniej nowy) hydrolaty lub woda termalna lakier do paznokci w kolorze pastelowym (tylko nowy) lactacyd (tylko nowy) czysty olejek z drzewa herbacianego cienie Kobo, Inglot, Sleek, Joko, chętnie paletki pomadki ochronne z dobrymi ocenami na KWC (tylko nowe) balsam do ciała kosmetyki Lily Lolo (chętnie Butterscotch, Popcorn) żele pod prysznic (tylko nowe) Calvin Klein: perfumy In2U, euphoria EDTinne też rozważę. ![]() kuferek na kosmetyki kosze wiklinowe, ozdobne jak przypomni mi się co jeszcze to dopiszę. ![]() WYSYŁKA TYLKO NA TERENIE POLSKI ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-07-25 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Chanel, Essence, Bourjois, Vatika, YVES ROCHER, perfumy i wiele innych
NIEWSZYSTKO ZNAJDUJE SIĘ NA FOTKACH! to co nieaktualne zaznaczyłam na SZARO PERFUMY - AVON ZAPACH Infinite Moment, 50 ml (z kartonikiem) - użyte 2 razy (takie: http://www.wizaz-club.pl/pliki/artykuly/woda2_400.jpg) nie ma - Bruno Banani Woman woda perfumowana - ok. 2 ml w oryginalnej buteleczce - Calvin Klein, Eternity, Żel pod prysznic, 100 ml (nowy, jedynie powąchany, z wymiany) nie jestem pewna dokładnej pojemności dlatego wstawiam również fotki: - ISABELLA ROSSELLINI'S Manifesto, 1,5 ml - nowy - Pierre Balmain, Ambre Gris EDP 3 ml - L de Lolita Lempicka EDP 3 ml - Yves Saint Laurent Cinema Woman 3 ml - E.Coudray, Ambre et Vanille EDT 2,5 ml - Ralph Lauren Notorious (ok 8.ml) - Angel Mugler 3 ml PIELĘGNACJA TWARZY - BioCosmetics, zielona glinka - odsypka - YVES ROCHER peeling NOWY Krusiak - YVES ROCHER tonik Tonik usuwający oznaki zmęczenia NOWY Krusiak - ZIAJA nowa maseczka z żółtą glinką (brak fotki) NOWA - Cetaphil - emulsja do mycia twarzy, zostało ok 40 - 50 ml (brak fotki) dla istari - Kanebo Sensai Silk Emulsion Moist Super 7 ml NOWE - Shiseido The Skincare, Night Moisture Recharge ( emulsja rewitalizująco-nawilżająca) 7 ml NOWE - Chanel Precision, Ultra Correction Eye ( liftingujący krem pod oczy) 4 gr (brak fotki) NOWE - Krem z witaminą E, BabyDream, 100 ml, została ponad połowa - BENZACNE, maść apteczna (bez recepty) zwalczająca trądzik, ponad połowa - peeling ST. IVES morelowy, została połowa - Żel pod oczy FLOS LEK z babką lancetowatą, zostało ok 1/3 - ALEP, mydło z olejem laurowym o zawartości 25% - kawałekdla istari - SIQUENS, Med Expert, krem na niedoskonałości, zostało ok. 80% PIELĘGNACJA CIAŁA - SUN OZON filtr do ciała, SPF 15, NOWY- nigdy nie otwierany (brak fotki)nie ma - EVELINE krem do depilacji pach i okolic bikini ze szpatułką (ten w różowym opakowaniu) ma b. dobre opinie na kwc. - użyty 3 razy w okolicach bikini (brak fotki)nie ma - NEUTROGENA Formuła Norweska - Krem do rąk silnie skoncentrowany około połowa z 50 ml (jest bardzo wydajny) - balsam AVON, jabłkowy, została połowa z 200 ml - Johnsons Baby krem pielęgnacyjny 15 ml tubka NOWA - Johnsons Baby, ochronny krem przeciw odparzeniom 15 ml NOWE - Johnsons Baby, łagodny płyn do myciała ciała i włosów, 3 in 1 50 mlNOWE - ISANA, limitowane masło do ciała, orzech włoski i mleko, NOWE (brak fotki) x 2 (jedno wymienione) - LIRENE Body Arabica CAFE MOCHA Balsam brązująco - ujędrniający 250 ml (zostało ok. 2/3) dla istari - GOSH balsam nawilżający do ciała 500 ml / użyty 5-6 razy, zużycie niewielkie (cena sklepowa to ok. 34 zł) butelka jest dość ciężka więc chętnir wymienię osobiście (Wrocław)nie ma - Body Scrub, 50 ml, peeling eukaliptusowy nie ma MAKIJAŻ: TWARZ bbcreamy, próbki (brak fotek) : - Safe Block, soft mfinish sun milk spf 50+ - Skin Food, omija whitening cream - Skin Food, platinum grape cell, essential, spf 45 - Garnier, miracle skin perfector, kolor light (1,5 ml) (wszystkie bb creamy nowe) - VIPERA, puder do twarzy z lusterkiem, opisywałam na blogu odcień 602, a na wymianę mam odcień 606. Użyłam go może z 8 razy, ubytek mało widoczny - JADWIGA puder matujący - odsypka do ok. 5g (brak fotki)dla istari - Bell, Multi Mineral, Anti - Age Concealer (Korektor w płynie z minerałami) (brak fotki) zużycie ok 1/3 - VIPERA, korektor uniwersalny, kolor 01 (jasny) - ubytek ok. 1/3 (brak fotki) - ESSENCE róż w sztyfcie z limitki Natvent Urista 6 gram NOWY (brak fotki) - DELIA, korektor do brwi 3 in 1, przyciemnia brwi, rozczesuje je i nabłyszcza. zostało ok 70%. - AVON perełki brązujące Arabian Glow nowe, nieużywane MAKIJAŻ: OCZY - ESSENCE koralowy cień do powiek - użyty 3 razy ledwo to widać - cień w grubej kredce golden rose, kolor granat, małe zużycie - cień duo, marka quiz, piękna pigmentacja. mały ubytek - Inglot, cień sypki do powiek w słoiczku, kolor 58, 2 gramy, zostało ok. 1,5 grama - INGLOT wkład, cień do powiek jasna zieleń nr 59 zostało ok 85% - INGLOT wkład, cień do powiek jasna zieleń nr 738 nieduży ubytekKrusiak - MY SECRET Lash & Brow Repair odżywka do rzęs i brwi, super KWC, użyta około 7 razy, ubytek mało widoczny - CHANEL miniatura tuszu, INIMITABLE INTENSE KOLOR 10 NOIR (czarny) NOWE - HEAN, fioletowy cień, nieduży ubytek MAKIJAŻ: USTA - Błyszczyk FM Group w kolorze NUDE Spicy, ubytek ok. 2 cm kosmetyku. - WIBO błyszczyk z kolekcji różanej kolor 05 nowy - BOURJOIS błyszczyk efekt 3D brun poetic (zostało ok. mniej niż 3/4) - Pomadka ORIFLAME, zostało ok. 80% - błyszczyk z ustami, w kółku, raz użyty. PAZNOKCIE - MISS SPORTY, lasting color 7 days kolor 425, niewielki ubytek - WIBO, lakier pomarańczowy, pachnie różami, 12 ml, zostało ok. 80% - ESSENCE, żel do usuwania skórek zostało ok 2/3 - INGLOT, masło do pielęgnacji paznokci i skórek, zostało ok 85% - BEAUTY UK Peach Melba 48 (niewielki ubytek) - Miss Sporty 425 (niewielki ubytek) - RIMMEL pękacz 020 silver slach (nowy) WŁOSY - DRY SHAMPOO BEAUTY FORMULAS, suchy szampon w sprayu - została ok. połowa - Profesjonalny szampon Joanna, oczyszczający - odlewka max 200 ml (tylko trzeba by było dosłać mi pojemniczek) - 2 próbki każda po 15 ml różnych szamponów Chihtsai (profesjonalne kosmetyki do włosów) (została jedna! ) - jedna próbka odżwyki z proteinami Chihtsai (profesjonalne kosmetyki do włosów) - VATIKA, olejek kokosowy, zostało ok. 2/3 opakowanianie ma - pasta modelująca TAFT Looks, Play look, extra strong, 150 ml, zostało nieco mniej niż 1/3 INNE - Bio-Uroda suplementy diety polecany jest osobom z łamliwymi paznokciami, wypadającymi włosami i słabą skórą. Cena z opakowania 23, 99 zł. o te: http://www.i-apteka.pl/data/gfx/pict...3/7/2073_2.jpg NOWE - 2 listki SKRZYPOVITY, razem 20 tabletek
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-07-09 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Chanel, Essence, Bourjois, Vatika, YVES ROCHER, perfumy i wiele innych
zdjęcia ciąg dalszy, a post niżej minerały na wymianę!
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-07-05 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
EDM
cienie: - spelunk 1/8 łyżeczki / struna podkład: sweet almond matte (mała próbeczka w strunie) - zużyte struny (ale zostało jeszcze trochę proszku na ściankach w sam raz na testy) róże: dusty miller salon fun She Space cień Chasing Mystery - próbka / struna nowe SWEETSCENTS cienie: sapphires & diamonds (próbka) / struna, nowe festival (próbka) / struna, nowe Iridescent Green (próbka)/ struna nowe Green Tea Night (próbka)/ struna nowe MEOW Caribbean Escape: mai tai - proszek został jedynie na ściankach ale spokojnie wystarczy na kilka makijaży i porządne testy/ struna LILY LOLO - podkład warm peach i 2 próbki różu ooh la la (zużyte struny, starczy na testy paskowe i poznanie kolorów) / struny LUCY MINERALS Pale Olive Original (próbka)/struna używana, ale proszku nadal sporo LUCY MINERALS Finishing powders - struna używana, ale proszku nadal sporo PIXIE - matt & smooth powder kiss of sun próbka w strunie, nowa - podkład: Complexion Perfector Foundation PIXIE Shaylee 2 (nowa próbka, użyta jedynie do zrobienia swatcha ubytek minimalny) struna - podkład: Complexion Perfector Foundation PIXIE Titania 2 (nowa próbka, użyta jedynie do zrobienia swatcha, ubytek minimalny) struna Jadwiga - puder matujący do cery trądzikowej, próbka w strunie BIOCHEMIA URODY - mała próbka peelingu enzymatycznego z bromelainą, w strunie BioComsetics: Zielona glinka - większa próbka BB CREAM - Safe Block, soft mfinish sun milk spf 50+ - Skin Food, omija whitening cream - Skin Food, platinum grape cell, essential, spf 45 - Garnier, miracle skin perfector, kolor light (1,5 ml) Można pisać, zapraszam. ![]() ![]() ![]() ** opis i więcej zdjęć białych spodenek, w wątku ciuszkowym. spodenki mogę wymienić również za kosmetyki, szukam np. perfum Calvina Kleina.
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2012-07-05 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
witaj ponownie
![]() tonik z yves rocher vatika kokosowa próbki bb creamów korektor z bell - tylko jaki to odcień ![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
- ESSENCE róż w sztyfcie z limitki Natvent Urista 6 gram NOWY (brak fotki) i/lub - DELIA, korektor do brwi 3 in 1, przyciemnia brwi, rozczesuje je i nabłyszcza. zostało ok 70%. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Paul's girl
|
Wypatrzyłam u Ciebie:
Cetaphil, LIRENE Body Arabica CAFE MOCHA Balsam brązująco - ujędrniający 250 ml (zostało ok. 2/3), - JADWIGA puder matujący - odsypka do ok. 5g (brak fotki) - czy ten puder ma kilka odcieni czy jest transparentny? - VATIKA, olejek kokosowy, zostało ok. 2/3 opakowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
SUN OZON filtr do ciała, SPF 15, NOWY- nigdy nie otwierany (brak fotki)
coś u mnie?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
cos za miniature tuszu Chanel i maslo do paznokci INGLOT?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znalazłabyś coś u mnie za któreś z tych rzeczy: yr sebo specific, maseczkę ziaji, cethapil, krem pod oczy flos-lek?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za warm peach i miniaturę tuszu?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Mam taka nowa kosmetyczke -kuferek,nowy lakier z Vipery matowy pastelowy roz i limonkowa zielen ale z lekka perla,nowy blyszczyk jsany roz ,niestestowany ale zawiera drobinki tez z Vipery
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |||||
Zakorzenienie
|
róż chyba pójdzie na innym portalu, tak więc prawdopodobnie dzisiaj bądź jutro zniknie.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- nic nie wybrałam. ![]() vatika prawdopodobnie już wymieniona. ![]() Cytat:
![]() nic. ![]() a co Ci się spodobało? mi u Ciebie podoba się Avril. A co Ci się u mnie spodobało?
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Mnie podoba się:
ISANA, limitowane masło do ciała, orzech włoski i mleko WIBO, lakier pomarańczowy VATIKA, olejek kokosowy peeling ST. IVES morelowy suchy szampon w sprayu Colgate Plax ![]() ![]()
wymiana Edytowane przez Ewcik0410 Czas edycji: 2012-06-01 o 14:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Póki co nic mnie nie zainteresowało, pozdrawiam
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ok, 60% ze 100ml, ale są na prawdę mega wydajne , nie mogę ich zmęczyć od 4 miesięcy ...
![]() ale jeśli zdecydowałabym się je oddać to wchodziłoby w grę dobranie sobie czegoś? bo 15ml kosztuje 68zł, 30ml 100zł także nie za bardzo opłaca mi się oddać za te rzeczy ( które w większości są z ubytkiem ![]()
![]() |
#20 |
Perfume Lover
|
cos u mnie za ambre et vanille?
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Kochana to nie jest tester, butelka 100ml kupiona w Rossmanie - ceny wahają się od 160-190zł
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Podoba mi się: YVES ROCHER Sebo Specific (Delikatny peeling oczyszczający) NOWY - YVES ROCHER tonik Tonik usuwający oznaki zmęczenia NOWy LIRENE Body Arabica CAFE MOCHA Balsam brązująco - ujędrniający 250 ml (zostało ok. 2/3) WIBO błyszczyk z kolekcji różanej kolor 05 nowy L de Lolita Lempicka EDP 3 ml ![]()
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
- ESSENCE, żel do usuwania skórek zostało ok 2/3
- INGLOT, masło do pielęgnacji paznokci i skórek, zostało ok 85% - DRY SHAMPOO BEAUTY FORMULAS, suchy szampon w sprayu - została ok. połowa - VATIKA, olejek kokosowy, zostało ok. 2/3 opakowania znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Zakorzenienie
|
nic
![]() Cytat:
odpisałam. po prosiłam o czas do jutra, chciałabym powąchać je w drogerii. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
hop
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
- YVES ROCHER Sebo Specific (Delikatny peeling oczyszczający) NOWY - YVES ROCHER tonik Tonik usuwający oznaki zmęczenia NOWY - Cetaphil - emulsja do mycia twarzy, zostało ok 40 - 50 ml (brak fotki) - Kanebo Sensai Silk Emulsion Moist Super 7 ml NOWE - Shiseido The Skincare, Night Moisture Recharge ( emulsja rewitalizująco-nawilżająca) 7 ml NOWE - NEUTROGENA Formuła Norweska - Krem do rąk silnie skoncentrowany około połowa z 50 ml (jest bardzo wydajny) - ESSENCE róż w sztyfcie z limitki Natvent Urista 6 gram NOWY (brak fotki) - CHANEL miniatura tuszu, INIMITABLE INTENSE KOLOR 10 NOIR (czarny) NOW ?
![]() |
#29 |
Zadomowienie
Przekupka: 164 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
- Ralph Lauren Notorious (ok 8.ml)
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
YVES ROCHER Sebo Specific (Delikatny peeling oczyszczający) NOWY
- YVES ROCHER tonik Tonik usuwający oznaki zmęczenia NOWY Bell, Multi Mineral, Anti - Age Concealer u mnie
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.