![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Majove Wymiankove Love <3 Głównie nowe! Dużo sukienek! Zabierzcie to ode mnie! ;)
wątek zamkniety!!!
Zapraszam do czerwcowego!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-06-06 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majove Wymiankove Love <3 Głównie nowe! Dużo sukienek! Zabierzcie to ode mnie!
1. nowa sm
2. asos stan bdb- xs s m 3. kostium kąpielowy 3 części pasuje tak na ok xs s m l stan bdb ubrany 1 raz 4. tak samo jak wyżej ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-28 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majove Wymiankove Love <3 Głównie nowe! Dużo sukienek! Zabierzcie to ode mnie!
7. nowa z pagonem
kosztowala 99zł pasuje na ok xs s m 8.różowa ok xs s m stan bdb ,nie ma wad prócz dziurki na szwie w tyle 9. nowa atmosphere M może L Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-08 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
10. 2 boxerki new look
z metki 36 pasuja na xs s stan bdb i dobry+ oddam razem 11. tunika w stylu japan style pasuje na sm stan idealny 12. nowe majtki od kostiumu kąpielowego NEW LOOK xs s 13.kamizelka folk nowa zapinananaguziczki xs s m 14. nude legginsy nowe pasuja na xs s m buty torebka i pasek nie na wymianę!!!!!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-12 o 08:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
15. biżuteria
głównie nowa a) perły nowe oddam za cos super, ponieważ były drogie b) bransoletki c) kolczyki do pępka d) pierścionki e) naszyjniki f) zawieszki g) kolczyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
16. xs s m l
17. m l xl 18. s m 19. s m l 20. m l xl Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-08 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
21
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-09 o 07:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
25
26 27sukienka new look w ptaki rozm z metki 22 nowa Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-28 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
27
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-09 o 07:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
30
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-09 o 07:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-12 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
1 stan bdb xs s
2 stan bdb 3 4 nowa asos 5 nowa różowa zipy sml 6 nowa szara xs s Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-30 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
NOWE SOCZEWKI FRESHLOOK KOLOR VIOLET (FIOLET)
soczewek nie otwierałam, kupiłam na all i jakos nigdy nie mialam okazji założyć, płyn także dokupiłam na innej aukcji. soczewki nie byly otwierane. płyn otworzylam z ciekawosci, pudelka takze, wszystko widac na foto, w zestawie oddaję płyn, pudelko na soczewki i soczewki 2 sztuki. soczewki ZERÓWKI a wiec kazdy moze je nosic sa to bodajze soczewki na caly miesiąc Soczewki te w zdecydowany sposób zmieniają kolor jasnych i średnio ciemnych oczu. Soczewki nadają twoim jasnym oczom MOCNY kolor. Soczewki w zdecydowany sposób zmieniające kolor zarówno jasnych, jak i ciemnych oczu. Kupione na all za ponad 50zł, płyn za 23zł +przesyłka do tego wiec oddam za cos super!!!!!! Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-25 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
prosze pytać
![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-30 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
ostatnie foto-kleszcze do piercingu nowe
kosztowały mnie ponad 60zł o reszte prosze pytac ![]() Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-30 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
cygaretki levis pasuja na ok xs s
stan bdb Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-25 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
12321
Edytowane przez jutish Czas edycji: 2012-05-12 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za wszystkie bransoletki i
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za perły na szyję Fashion Jewelery?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1336500179 7. nowa z pagonem kosztowala 99zł pasuje na ok xs s m ??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
sw
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1336499035 i kokardki z bizuterii?
![]()
![]() |
#25 |
Raczkowanie
Przekupka: 1 pkt / 100% pozyt.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za tą sukienkę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1336498662 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
coś za:9. nowa atmosphere M może L?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
cos za legginsy https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1336499035
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.