![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
w czerwcu sporo NOWOŚCI same konkretne NOWE rzeczy XS/S/M
Witam
![]() Wszystkie rzeczy z majowego wątku są dostępne (rzeczy wymienione/sprzedane usuwam), a w tym tygodniu dołożyłam tam sporo nowych rzeczy ![]() Wymieniam się na rzeczy nowe lub w idealnym stanie, więc proszę... nie proponujcie mi wymian jeśli nie macie w wątku żadnych nowych rzeczy z w miarę obecnych kolekcji, bo szkoda waszego i mojego czasu ![]() Z racji przeprowadzki rzeczy wystawione tutaj sprzedaję również na innych portalach, więc mogą znikać. Najpilniej szukam: - kurteczki z eco-skórki/ skóry naturalnej/ jeansowej/ materiałowej itp - dzianinowych marynarek - torby mieszczącej format A4 - ładnej pościeli - bielizny: letnich piżamek, bawełnianych figów raczej M/L (szer. w pasie 33-35cm x2) - stroju kąpielowego push up z kieszonkami na wkładki - biżuterii: długie kolczyki/ bransoletki/ wisiory itp - sandałków na koturnie roz. 38 (dł. wkładki 24,5- 25cm) - balsamy/musy/masła PLANET SPA - perełek brązujących AVON lub ORIFLAME Najchętniej wymieniam się na rzeczy, ale łatwo skusić mnie na coś innego ![]() Noszę rozmiar S/ mniejsze M i wymieniam się na ubrania tylko w tych rozmiarach Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-13 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: w czerwcu sporo NOWOŚCI same konkretne NOWE rzeczy XS/S/M
Dokładka 20 LIPIEC
- sukienka LIPSY LONDON roz. 36 NOWA - sukienka ASOS roz. 38, ale będzie dobra na roz.36 - piżamka w panterkę NOWA, będzie dobra na roz. 36 - złoty oversize z zipem NOWY - piękna złota sukienka NOWA - białe zakolanówki roz. niby uniwersalny,ale polecam na 36/38 NOWE - czarne zakolanówki również polecam na 36/38 NOWE Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-20 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
- zdjęcia sandałków robione z lampą
-NOWA dopasowana Tunika/ Sukienka mini TOP SHOP w paseczki (dokąd sięga widać na manekinie roz. S (1 sztuka) szer. w biuście 39cm x2, dł. całkowita 81cm roz. M (1 sztuka) szer. w biuście 40,5cm x2, dł. całkowita 83cm Dokładka 20 lipca - kolczyki OPIA czarno-srebrne koła NOWE - kolczyki OPIA ozdobne koła z cyrkoniami NOWE - spodnie BON PRIX roz. 36 NOWE Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-20 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
-j. NOWA czerwona, koszulowa bluzeczka STRADIVARIUS roz. M
szer. w biuście 45,5cm x2 szer. w tali 40cm x2 dł. całkowita 61,5cm szer. w ramionach 36cm x2 szer. na dole 46,5cm -NOWA dzianinowa krótka marynarka BON PRIX dobra zarówno na S jak i M (manekin w rozmiarze 36) WYMIENIONA -NOWY Seksowny komplet bielizny nocnej, składający się z koszulki i stringów LicCo CORSETTI idealny na S, ale na M też powinien być dobry Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-05 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
- NOWA maxi dress AMISU roz. 36 z regulowanymi ramiączkami WYMIENIONA
Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-15 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Wszystkie rzeczy z tego postu będą pasować na rozmiar S, choć na metce może być inny rozmiar.
Rzeczy są NOWE, nieużywane: - Czarno-amarantowy zwiewny top FASHIONWORLD dł. ok. 55,5cm biust ok. 86-90cm - Bordowy dłuższy top ozdobiony cekinami JUNG STIL dł. bez ramiączek 55cm (ramiączka regulowane) biust ok. 86-88cm -Czarna tuba ze srebrną aplikacją JUNG STIL dł. 55,5cm, biust ok 86-92cm - Czarna tunika/top ARIZONA dł. 70cm, biust ok. 85-89cm (na płasko 35cm x2) -Fioletowy delikatny sweterek BON PRIX dł. 57cm, szer. w biuście 41cm x2, szer. na dole 36cm x2 Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-27 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wszystkie rzeczy z tego postu są NOWE i nieużywane.
Niektóre ubrania mają zaniżone rozmiary, dlatego przy każdej rzeczy piszę na jaki rozmiar będzie dobra - Koronkowa sukienka w kolorze jeżynowym z regulowanymi ramiączkami BON PRIX roz. S WYMIENIONA - Koronkowa, delikatna kremowa sukienka LAURA SCOTT roz. XS (posiada halkę, więc nie prześwituje- zdjęcie robione z lampą) - Delikatna, zwiewna sukienka z kolorze kremowym z różowo-bordowymi akcentami LAURA SCOTT roz. S, dostałam ją w prezencie od męża, ale jestem do niej za blada;(koszt to 239zł (mogę podać linka do portali, gdzie można ją kupić ![]() Nie wymagam za nią rzeczy w tej zawrotnej cenie, ale na pewno coś nowego, z obecnych kolekcji. - Piękna sukienka JUNG STIL w malowane fioletowo-czerwono-pomarańczowe wzory i marszczonym biustem roz.M, ale ze względu na fason idealnie leży również na roz. S (manekin w roz. 36) Pasek widoczny na zdjęciu nie był oryginalnie dołączony do sukienki, ale go mogę dołożyć, jednak posiadam 2 sztuki tej sukienki, a pasek tylko jeden, więc kto pierwszy ten lepszy ![]() Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-07 o 21:01 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wszystkie rzeczy z tego postu są NOWE, nieużywane.
Przy każdej rzeczy piszę na jaki rozmiar będzie dobra. - Czarna sukienka z ozdobnym dekoltem BON PRIX roz. S oraz M WYMIENIONA - Czarna tunika z koronkowym wykończeniem BON PRIX roz. S oraz M - Ciemnoszara tunika/sukienka z efektownym przodem JUNG STILE roz. S - Czarne bolerko BON PRIX roz. S oraz M - Bolerko z koronkowymi rękawkami BON PRIX roz. S - Urocza dłuższa bluzeczka w kolorze kawy z mlekiem JOHNY BANNER roz. S oraz M Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-15 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Wszystkie rzeczy z tego postu są NOWE, nieużywane.
Przy każdej rzeczy pisze na jaki romiar będzie dobra. - Różowy strój kąpielowy, miseczki z trójkątnymi wkładkami BON PRIX roz. 36, miseczka A lub B - Czarny dłuższy top z broszką BON PRIX roz. S/M - Dopasowana koszula w odcieniach fioletu marszczona po bokach BON PRIX roz. S/M dł. 63cm, szer. w biuście 44cm x2, szer. w pasie 43cm x2, dł. rękawa 61cm - Piękna sukienka w kolorze atramentowym ASOS roz. 10 S/M (zdjęcia niestety nie oddają jej uroku) szer. w biuście 39cm, dł. 73cm- chętnie oddam za nową skórzaną torbę lub kurtkę ze skóry naturalnej lub eco, ale można kusić innymi rzeczami Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-27 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
- Czarny kuferek z zipami TOP SECRET stan bdb
poza przytartymi blaszkami (zamiast złote są wtych miejschach srebrne) znajdującymi się na krawędziach, nie ma żadnych wad. Wydaje mi się,że wykonany jest ze skóry naturalnej- jest bardzo mięciutka, ale nie ma metki ze składem, więc nie gwarantuję tego, bo słabo szczerze mówiąc się na tym znam, ale trzeba przyznać,że tak czy inaczej był bardzo drogi. Kuferek jest dwukomorowy, z łatwością mieści format A4, w środku ma zasuwaną niedużą kieszonkę na dokumenty itp. - Obłędna metaliczno-turkusowa sukienka NOWA roz. S, ale na XS też powinna być dobra, przywieziona ze Stanów, niedostępna w Polsce - Cardigan GAP roz. z metki M, ale noszę S i był na mnie idealny stan idealny-założony 1 raz - Czarny cardigan GREENPOINT roz. M, ale na S również dobrze leży, rękawek 3/4 stan idealny- chyba nie mialam go na sobie ani razu - Sweterek w szaro-białe pasy HOUSE roz. S stan bdb, założony 3-4 razy, brak zmechaceń Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-28 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
- Tunika w kolorze żółtym ATMOSPHERE roz. S lub małe M,
gdyby nie fakt,że przy dole z boku ma 1mm dziurkę, to byłby idealny- dołożę ją bez marudzenia do jakiejś większej wymiany - Jeansowa kata FISHBONE w kolorze przybrudzonego jeansu, roz. S/M stan db+ - Fioletowa ażurowa tunika ZACK pasuje na S stan idealny jak nowy- nie założyłam jej ani razu, ale była prana. Tunika pochodzi z outletu i ma przycięty jeden róg metki (na żywo o wiele ładniejsza;( ) - Panterkowa tunika AMISU z trójkątnymi wkładkami push up roz. S/M W rzeczywistości wychodzi dłuższa- przy wzroście 167cm sięga mi za pupę,ale jest marszczona więc jej długość można regulować. stan idealny- założona 1 raz - Tunika O&S z aplikacją na przodzie roz. S/M stan bdb+ -założona 1 raz - Dzianinowa sukieneczka opadająca na ramiona RESERVED roz. S stan bdb+ -założona 1 raz, brak zmechaceń - Czerwono-różowa bluzeczka REDGREEN roz. S stan bdb Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-06-28 o 15:46 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
- Czarna tunika z kieszonkami BODY TOUCH roz. XS lub S
stan bdb - Beżowa obłędna,marynarka BON PRIX z obecnej kolekcji pasuje na roz. S stan NOWA - Kremowa sukieneczka LAURA SCOTT roz. XS/S stan NOWA Edytowane przez Camila1706 Czas edycji: 2012-07-20 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
#17 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tunikę top shop S ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za marynarkę z BonPrix?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za kombinezon i i buty krem-różowe?
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
cos za czarna tunike z kwiatami oraz czarna dluga sukienke?
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1339608012 znajdziesz cos u mnie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post34439025
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1339606548
#25 |
Wtajemniczenie
|
sukienkę już negocjuję , dam znać jak coś
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Nowa
![]()
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za kopertówkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.