![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Maj- wymianka kosmetyczna :)
Zapraszam!
![]() Słowem wstępu: 1. Nie wymieniam się na siłę. 2. Jestem uczciwa, tego samego oczekuję od Was ![]() 3. Z racji malej ilości przekupek mogę wysyłać pierwsza. 4. Poszukuję głównie kilku rzeczy: -lekkiego podkładu w jasnym odcieniu, chętnie Bourjois Healthy Mix (Healthy Mix Serum), - dobrego tuszu do rzęs, - i tego, co wpadnie mi w oko ![]() Kosmetyki na wymianę: 1. Garnier- Regenerujące mleczko do ciała- zostało 3/4. 2. Adidas- Fizzy energy- dezodorant perfumowany- użyty 3 razy, 75 ml. 3. Joanna- Blond reflex- rozjaśniacz w spray'u- nowy. 4. Avon- Planet Spa- oczyszczająca maseczka do twarzy Prowansalska Lawenda i Jaśmin- została połowa. 5. Ziaja- bio- żel pod oczy i na powieki kojący ze świetlikiem- użyty kilka razy. 6. Acne-Derm- zużycie widoczne na zdjęciu. 7. Max Factor- Smooth Effect- odcień Creamy Ivory 45- użyty kilka razy (najchętniej na inny podkład). Dokładka - eyeliner Nouba czarny - eyeliner Rimmel czarny - rozświetlacz Revlon Bare it all Edytowane przez gabi134 Czas edycji: 2013-06-13 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Maj- wymianka kosmetyczna :)
8. La Roche-Posay- Effaclar Duo- używany kilka razy na całą twarz.
9. Dermacol- odcień 208- tylko wypróbowany. 10. Róż Mineralny Suhada-użyty raz. 11. Korektor mineralny Annabelle Minerals- odcień Dark- ok 0.7 g. 12. Puder Essence fix & matte- zostało mniej niż połowa. 13. Tusz Bourjois Fast & Perfect z rotacyjną szczoteczką- używany niecały miesiąc (najchętniej za inny tusz). 14. Korektor do brwi Eveline- odcień Black- tylko wypróbowany. 15. Kredka Bourjois- odcień 52 Brun flamboyant (brąz z drobinkami)- raz ostrzona. 16. Kredka do brwi Catrice- 030 Brow-n-eyed Peas- ostrzona kilka razy. Edytowane przez gabi134 Czas edycji: 2013-06-04 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
17. Szminka Rimmel by Kate Moss- odcień 10.
18. Szminka Miss Sporty- odcień 054 Read My Lips. 19. Lakier Virtual Fashionmania- 79 (bakłażanowy). 20. Lakier Smart girls get more- 110- srebrny brokat. 21. Lakier Wibo Express growth- brązowy. 22. Lakier Rimmel- 409 coral crush. 23. Killys preparat wybielający paznokcie z filtrem UV. 24. C-Thru Blooming- został0 1/3 z 30 ml. 25. Pędzel do podkładu języczkowy KOBO. 26. Pędzel Essence. 27. Pędzel kompaktowy Suhada. Edytowane przez gabi134 Czas edycji: 2013-05-19 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Cos za preparat wybielajacy paznokcie i korektor mineralny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Effaclar Duo?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Pamietam pamietam . mialam nie dawno pisac bo sadzilam ze zrezygnowalas. trzymam dla ciebie té rzeczy
![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- za nia szukam rowniez cos profesj . do wlósów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
COś u mnie?
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Mi wpadł w oko Effaclar Duo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za effaclar duo?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za effaclar, puder essence i pędzel kompaktowy?
![]() |
#10 |
:)
|
cos za garnier, c thru i pedzel do podkladu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
8. La Roche-Posay- Effaclar Duo- została ponad połowa (najchętniej na Avene Triacneal).
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
To jest taka paletka jak ta: http://i.pinger.pl/pgr276/d3c7c1eb00...G_5991.CR2.jpg
Jeżeli Ci to odpowiada, to ja jestem chętna na wymiankę i zapraszam na PW ![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
Garnier- Regenerujące mleczko do ciała- zostało 3/4. Ziaja- bio- żel pod oczy i na powieki kojący ze świetlikiem- użyty kilka razy. Puder Essence fix & matte- zostało mniej niż połowa. Pędzel Essence. Pędzel kompaktowy Suhada. mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=687397 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
nic, niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
:)
|
co proponujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Pędzel do podkładu języczkowy KOBO
Acne-Derm- zużycie widoczne na zdjęciu. La Roche-Posay- Effaclar Duo- została ponad połowa cos u mnie? mam kilka tuszy poza wątkiem i ColorStay
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie u ciebie niektóre rzeczy, znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazłam, moze masz coś poza wątkiem z mojego wish?
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Więc mogę się z Tobą wymienić ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Aha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Co powiesz na:
1. Garnier- Regenerujące mleczko do ciała- zostało 3/4. 2. Adidas- Fizzy energy- dezodorant perfumowany- użyty 3 razy, 75 ml. 7. Max Factor- Smooth Effect- odcień Creamy Ivory 45- użyty kilka razy (najchętniej na inny podkład). 9. Dermacol- odcień 208- tylko wypróbowany. 13. Tusz Bourjois Fast & Perfect z rotacyjną szczoteczką- używany niecały miesiąc (najchętniej za inny tusz) za to, co Tobie się spodobało? ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- 1. Garnier- Regenerujące mleczko do ciała- zostało 3/4. 2. Adidas- Fizzy energy- dezodorant perfumowany- użyty 3 razy, 75 ml. 7. Max Factor- Smooth Effect- odcień Creamy Ivory 45- użyty kilka razy (najchętniej na inny podkład). 9. Dermacol- odcień 208- tylko wypróbowany. Ok, proponuję to, co wyżej (bez tuszu) za to, co Ci się podobało u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witaj
podobają mi się C-thru blooming ale jest ich tylko 1/3 wiec nie opłaca mi sie ich wymieniać za 50 ml a oprócz nich niestety nic nie widzę szkoda ze nie masz żadnych książek pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- horrory thilery medyczne, literatura kobieca np Manuela Gretkowska , Masłowska ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- podoba mi sie jeszcze Avon- Planet Spa- oczyszczająca maseczka do twarzy Prowansalska Lawenda i Jaśmin- została połowa. mogłabym oddać Simply Because za C-thru i te maseczke czy te perfumy maja jakas date przydatnosci?[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- jesli faktycznie sa swieze to mozemy sie wymienic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
chetnie je zobacze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.