![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Sierpień China Glaze/OPI AXXIUM/Perfumy Estee Lauder/dużo dobrej kolorówki
Wątek nieaktualny
aktualny wątek w podpisie Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-05-29 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień
- Ciężarki na kostki zapinane na rzepy
DODATKI TO WIĘKSZYCH WYMIANEK LUB ZA RZECZY O NIŻSZEJ WARTOŚCI - Poczwórne złote cienie Maybelline kupione w Kanadzie, 50 Sunlit Bronze, zużycie minimalne (użyte od 2 do 4 razy) Potrójne fiolety ISA DORA Creative Shades – tester L’Oreal kolor Saphir – granatowo fioletowy z połyskiem Brokaty i gwiazdki do zdobienia paznokci - Podróżny zestaw miniatur - 1 szampon, 2 balsamy do ciała, 2 odżywki do włosów, - oczywiście wszystko nowe i nieużywane Miniatury Anne Semonin - 2 odżywki do włosów i 2 balsamy do ciała, zapach bodajże Wetiwer http://www.annesemonin.com/ Polecam obejrzeć, w Polsce marka nie jest bardzo znana. ZDJĘCIA KREMÓW I MASEK ORAZ INNYCH OSMETYKÓW OPISANYCH W POŚCIE NR 1 Krem Lierac Mat Chrono - matujący krem o właściwościach przeciwstarzeniowych, pół opakowania Dokładam dwie rzeczy. Obie nowe, nieużywane, dostałam w prezencie i nie muszę oddawać, po prostu na razie nie mam jak używac więc chętnie wymienię na coś potrzebnego "na już" - Zestaw Lierac miniprodukty w kosmetyczce z kokardą (3 kremy na pierwsze zmarszczki, Mesolift i nawilżający oraz peeling Hydra Body Scrub) - mogę rozkompletować - Lakier Essie Tart Deco - nieużywany Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-05-17 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dwa biustonosze marki Konrad:
Biały biustonosz MARGOT - bardotka z odpinanymi ramiączkami, nadaje się na ślub rozmiar z metki 60H (realnie jest to miska dla osób noszących G a nawet F). Dobrze podnosi biust, ma poduszki więc można wyregulować rozmiar - Biustonosz czarny MAMBA z push upem, rozmiar 65G, pasował będzie także być może na rozmiar GG lub H, był uprany po otrzymaniu ze sklepu internetowego i przymierzony ale niestety jest za duży. DOKŁADAM PŁASZCZE wszystkie rozmiar 34/36 - Brązowy trencz krótki brązowy VERO MODA NOWY Z METKAMI - Ecru płaszcz ZARA stan idealny - Nieco grubszy krótki płaszczyk - kurteczka ZARA brąz stan BDB rozmiar z metki m ale jest to nie więcej niż 36 - trencz ZARA długi rozmiar z metki XS ale to S lub M z kapturem - sukienka z kokardą w kropki - świetna np. na wesele r. S trochę pin up - nie oddam ławo stan idealny - sukienka typu halkowatego r. S/M stan db Nowe, nieużywane skarpety H&M różowe z brokatem r. 35-38 Buty Reebok Train Tone - modelujące pośladki buty do ćwiczeń, rozmiar 36, w bardzo dobrym stanie Oddam wyłącznie za coś o podobnej wartości, chętnie w Warszawie Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-04-17 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Rozważam uszczuplenie mojej kolekcji toreb Furla o
torebkę Furla Divide it, rozmiar średni, kolor szary skóra + futro Torebka jest w średnim stanie, posiada defekt - jest odbarwiona z jednej strony, słabo widać to na zdjęciu, odbarwienie powstało od słońca i strony torebki różnią się kolorem, udzielono mi z tego tytułu dużego rabatu w sklepie, ale cena podstawowa to 415 euro więc nie chcę jej oddawać za bezcen pomimo defektu, będę wolała zostawić sobie, gdyby nie było defektu sprzedałabym ją za sporą sumkę, więc proszę nie spodziewać się, że jest to torba w stanie idealnym. Z defektem radziłam sobie tak, że torebkę nosiłam wyblakłą stroną w stronę ciała ![]() Ze względu na defekt wolę umówić się na wymianę w Warszawie, aby nie było potem wątpliwości. Wymienię za jakiś droższy kosmetyk z mojej listy. Ponadto dokładam też buty Bata r.36 bardzo wygodne, kupiłam do jednej sukienki, miałam na sobie może ze 3 razy. DOKŁADKA BUTÓW BALERIN r. 36: Niebieskie ze złotym ALDO stan idealny , zamsz (noszone 2 razy) Róż + złoto ZARA r. 36 (małe 36), stan idealny Beżowe baleriny ZARA naturalna skóra stan idealny Grantowo beżowe naturalny zamsz Pull&Bear stan idealny / bdb Lordsy granatowe zamsz imitacja Pull&Bear stan db/bdb Tommy Hilfiger skóra naturalna stan bdb - Oficerki czarne SALAMANDER, ze skóry nabłyszczanej licowej (nie lakierowanej), klasyczne oficerki podobne do butów do konnej jazdy, takie "gestapowskie", rozmiar 36, gumka w łydce pozwala je nieco rozciągnąć, używane ale w dobrym stanie,noszą wyraźne ślady użytkowania, ale są przepięknie wykonane i jakość powala, więc mogą jeszcze naprawdę posłużyć cena w sklepie 1570 zł. Chętnie oddam w Warszawie za jakiś kosmetyk - Torebka z biglem srebrna Peek & Cloppenburg - Torebka z rafii złotawa ze złotym sznurki[B]em H&M - Kosz duży brązowy Reserved - szalik HM czerwony bardzo długi (z działu męskiego) z kieszonkami (kosztował 125 zł) - szalik Solar granatowy wełniany - Sweter wełniany Benetton Playlife, r. S (pasuje też na M) czysta wełna, stan bdb, butelkowy kolor - Sweter z golfem Massimo Dutti wełna + kaszmir ze skórzanymi naszywkami na łokcie, piękna trawiasta zieleń, stan idealny r. 36 - Sweter w serek ZARA ciemna zieleń S Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-05-23 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- 40 fiolek suplementu life juice slim - bez pudełka ze względu na gabaryty
- sztruksy Tommy Hilfiger prane raz albo dwa r. 27/34, stan idealny - dżinsy biodrówki niskie, boot cut Lee model Bliss 27/31 stan bdb - dżinsy rurki czarno - szare Sisley r. 36, stan idealny - czarne rurki Wrangler model Lia, stan średni, czarne, z marmurkiem - rurki Promod r. 36 praktycznie nienoszone - spodnie brązowe w jodełkę Reserved praktycznie nie noszone r. 34 (duże 34 i dość długie) - spodnie brązowe HM duże 34, stan dobry (duże 34 i dość długie) - dwie pary spodni bryczesów (zwanych często pumpami) z bufką na pupę Pull&Bear r. 34 - dwie pary lnianych spodni - ZARA beżowe z bambusową klamrą i granatowe chyba HM - Rurki zielone i czerwone ZARA 36 stan bdb nie oddam łatwo Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-04-03 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dokładam kilka torebek:
- torba ANIA KUCZYŃSKA dla projektu Warszawa w Budowie, nowa, w folii - oddaję bo mam dwie, bawełniana, czarna, bardzo pojemna. - torebka Menbur kopertówka, praktycznie nieużywana, jedyne ślady zużycia wynikają z leżenia w szafie - Torebka w marynarskie pasy: użyta dwa razy, żadnych śladów użycia, praktycznie nowiutka, kupiona w Salonikach za 85 euro w salonie znanej greckiej marki - wymienię na perfumy z listy Wykonana z tkaniny oraz z wyjątkowo delikatnej cielęcej skóry. Torebka średniej wielkości (mieści bez trudu klucze, portfel, chusteczki, trochę kosmetyków, komórkę itp.) Dwa paski odpinane, worek przeciwkurzowy http://www.axelaccessories.com - Mała torebeczka z imitacji zamszu zapinana na bigiel (zamsz wygląda bardzo naturalnie, kolor koniakowy). UWAGA pasek nie jest od kompletu, kupiłam ją bez paska jako torebkę do ręki. Za coś fajnego mogę dorzucić pasek który widać na zdjęciu. Stan bardzo dobry / idealny - torbę na siłownię reklamową firmy AA Drink nie używaną ALLEVO - dietetyczny shake czekoladowy - 4 torebki. Chętnie wymienię na zupy z serii ALLEVO, na słodko jakoś mi nie podchodzi. - trzy takie same ołówkowe spódnice Camaieu czarna, brązowa i granat XS, stan bdb /idealny - Sweter Cubus kawa z mlekiem XS stan idealny - Sweter Cubus brązowy wiązany stan bdb Edytowane przez inecita Czas edycji: 2013-03-22 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos w moich watkach za:
próbki vichy normaderm 2x filtr avene China Glaze Street Chic ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi zależy na tej masce:
- Maska algowa hydroplastyczna jagodowa (nawilżająca) BELNATUR Ile możesz jej odsypać? Czy znajdziesz coś w moich wątkach?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Van Cleef & Arpels Feerie EDT ok. 50 ml/100ml (tester z pięknym korkiem) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
- CLARINS legendarna maska - baza Beauty Flash Balm - jest po terminie, ale cały czas jej używam, dlatego wymienię tylko na coś z wish, zostało jej ok 1/4 - Eyeliner Shiseido - nowy, w kartoniku - OPI AXXIUM w kolorzeSan Tan Tonio ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mój samoopalacz to ten:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...t-intense.html Kod jest raczej zamazany, więc trudno stwierdzić. Mam go jakiś czas - konsystencja i zapach są OK. Czy byłabyś skłonna oddać połowę maski algowej i miniaturkę tuszu Givenchy za mój samoopalacz? Możesz jeszcze coś dobrać...
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Robot sprzątający ROOMBA oraz Dzień świra, te rzeczy mam z Twojej listy.Czy masz coś jeszcze ciekawego z zapachów za Roombę do oddania oprócz tych w wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za - Rajstopy w sprayu Sally Hansen kolor Deep Glow - z wymianki, ja użyłam 1 raz, poprzedniczka 2 razy, myślę że w opakowaniu na pewno jest 70% ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie, chetnie przygarne:
- Maska Ziaja PRO uspokajająca - tylko odlewka 100 g (pół opakowania) - Maska algowa hydroplastyczna jagodowa (nawilżająca) BELNATUR, świetne opinie na wizażu - tylko odsypka. Maska jak dla mnie REWELACYJNA tylko nie mam czasu całej zużyć.
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 17 pkt / 95% pozyt.
|
coś za odżywki do włosów Anne Semonin?
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tak bym chciała, żebys coś u mnie wyszukała za tę odsypkę maski algowej. Szukałam jej w sklepach i necie, ale nigdzie jej nie ma, a ma cudowne recenzje na KWC. Pomyśl jeszcze, czy coś mogę Ci zaproponować.
Dodałam do wątku miniaturki kremów Phenome i maskarę YSL ![]()
MOJE KOSMETYKI + CIUCHY + KSIĄŻKI https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1264212 SZUKAM: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103376 Edytowane przez jagabrz Czas edycji: 2012-08-02 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
witaj, interesuje mnie garść mini filtrów, lakier essie oraz odlewka maski algowej
![]() z wish mam m.in.: lalique amethyst - ale mogę jedynie zrobić odlewkę, nie wiem, czy takowe Cię interesują, około pol mgiełki lorala solar sublime do włosów, masło tbs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyyy, serio ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- rozumiem, ale odlewke maski Ziaji wymienic na nowy samoopalacz Clarinsa...hmmm...troszke mi sie nie kalkuluje ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za miniaturki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Dodałam do wątku miniaturki kremów Phenome i maskarę YSL ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy moja roomba ma te funkcje,ale raczej nie.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za high beam i cien sephora niebieski?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień China Glaze/OPI AXXIUM/Perfumy Estee Lauder/dużo dobrej kolorówki
Mgiełka nie ma kodu, chyba się starł, ale ma ok. roky, masło moringa jest w wątku kod XH103LA, a odlewkę mogę zrobić sporą, nawet do 20 ml, ale niestety nie mam atomizerów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:47.