|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipiec, wymienię Hugo Boss Femme, Miss Dior Cheri, DKNY Man
Hej ,cos u mnie za Miss Dior ? Moge oddac 2 zapachy.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703430 Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2013-07-12 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam, może coś z moich zapachów spodoba Ci się za Miss Dior Cherie ?
![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Witaj, bardzo chętnie oba zapachy Marc Jacobs (Lola oraz Dot). Czy to EDT czy EDP? Możesz przesłać albo wrzucić w wątek zdjęcie?
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Witaj, chętnie Marc Jacobs Lola - ok. 45/50 ml oraz Daisy Marc Jacobs edt flakon - kwiatek 20 ml (nowy). Masz zdjęcie flakonów? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za Dior Miss Dior Cherie Eau de Parfum spray 50 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Przykro mi, nic nie znalazłam dla siebie.
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Przykro mi, nic nie znalazłam dla siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj już nie dam rady ale jutro zrobię zdjęcie i umieszczę w Twoim wątku
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
COś za Miss Dior?
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Musze sprawdzic w domu z tego co mi wiadomo to lola Edp a dot jedt tylko jedna wersja zdjecia moge wstawic jakos w ten week byc moze jutro ale wstepnie bardzo chetnie wymienie oba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś za miss cherie-bardzo mi zależy
![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Witaj, coś u mnie za Miss Dior ?
![]() Serdecznie pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za miss dior?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() znajdziesz coś w moich wątkach za: Dior Miss Dior Cherie Eau de Parfum spray 50 ml - bez kartonika, zużycie minimalne, praktycznie niewidoczne, parę psiknięć, widać zresztą na zdjęciu. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Przykro mi, ale niczego dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Przykro mi, ale niczego dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Przykro mi, ale niczego dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Przykro mi, ale niczego dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Przykro mi, ale niczego dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Przykro mi, ale niczego dla siebie nie znalazłam. ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Czekam zatem na foto. Jaki jest stan flakonów? ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Czekam na zdjęcie. Napisz jeszcze proszę jaki jest stan flakonów? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
stan flakonów oceniam na bdb Lola posiada parę rysek ale jest to wina zbyt dużej kumulacji flakonów w jednym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
Dziękuję nisia1908 oraz ragutka za zdjęcia. Potrzebuję chwili do namysłu bowiem obie Panie kusicie tymi samymi markami MJ
![]() Dam znać do środy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Guerlain Meteorites Powder 03 Beige Chic - puder w kulkach x 2 - klasyczny, pełnowymiarowe opakowanie 33 g oraz to mniejsze, z zestawu, w którym były trzy odcienie. Ciężko w przypadku tego kosmetyku ocenić zużycie, mam oba od jakiegoś czasu, ale kulki mają swoją pierwotną średnicę w obu opakowaniach (mniejsze praktycznie nigdy nie było użyte), więc stan pierwotny niewiele się zmienił. Znudziły mi się, zalegają toaletkę. Wiem, że znajdzie się tutaj sporo fanek, więc chętnie oddam za coś konkretnego. Nie odsypuje. Oddaje całość.
Biotherm Deo Pure Roll-On - Antyperspiracyjny dezodorant w kulce 75 ml - nowy, pochodzi z zestawu 3 sztuk kupionych na lotnisku. Skuteczny, bezzapachowy, nie pozostawia żadnych śladów na ubraniach, bardzo skuteczny nawet przy ogromnych stresach. Polecam. Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Dry and Sensitive Body Lotion 250 ml - balsam do ciała do skóry wrażliwej. Pozostało 3/4 opakowania (patrząc 'pod światło' w połowie napisu 'moisture'). coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
szukam kochana nowych kuleczek (odsypki) lub ewentualnie wkładu nowego w przypadku prasowańca
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- chociaż ewentualnie jakbyś była zainteresowana to może miss dior? ![]()
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Neutrogena Norwegian Formula Deep Moisture Dry and Sensitive Body Lotion 250 ml - balsam do ciała do skóry wrażliwej. Pozostało 3/4 opakowania (patrząc 'pod światło' w połowie napisu 'moisture')
Hugo Boss Femme Woman Eau de Parfum spray 75 ml - bez kartonika, zużycie oceniam na ok. połowy, widać na zdjęciu. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2013-07-21 o 23:08 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:17.