![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
w czerwcu: odlewki perfum, paletki Diora, Yves Rocher i drobiazgi
witam,
w nowym watku wymiankowym ![]() na poczatek krotki regulamin: -wysylam zawsze przesylka rejestrowana (preferuje e-przesylke, bo wychodzi najtaniej) -osoba, ktora ma mniej przekupek wysyla pierwsza -odpowiam w Twoim watku, Ty odpowiadaj u mnie -staram sie rzetelnie opisywac wszyskie rzeczy, nie ukrywac ich wad -lubie wieksze wymianki, ale nie jest regula -jesli cos jest nie jasne, jest zlej jakosci zdjecie, prosze pytaj o wszystko odpowiadam zwykle wieczorem, bo rzadko w ciagu dnia mam dostep do komutera WISH: szukam zapachow: guerlain winter delice, nina ricci delice d'epices, Kenzo amour le parfum (interesuje mnie kazda ilosc, nawet najmniejsza) oraz innych zapachow do testowania z przyprawami, ciezszymi, orientalnymi -starych zapachow Yves Rocher Pur Desir de Rose/Lilas/Lavande, Nature Millenaire pour homme, i nowszych Rose Absolue, Tendre Jasmin, -pielegnacji muglera perfumowanymi zapachami Angel edp (krem do ciala, krem do rak, puder itp...) -masek do wlosow - miniaturowe tusze do rzes np:clinique high imapct czarny lub chanel inimitable intense czarny -produkty do kapieli -miniaturki kremow pod oczy -5 diora (w tonacji bezowo-brazowej) -puder sypki lub w kompakcie (chetnie diora) -pustych flakonikow szczegolnie limitowanych oraz kenzo amour (cala seria) -kremy do rak silnie regenerujacego np (neutrogena) -nie szukam ciuchow i kosmetykow do pielegnacji twarzy makijaz: 1.tester 5 Diora odcien 809 petel shine zuzycie jak na foto(najbardziej zuzyty srodkowy cien, najmniej prawy gorny rog) kod 8N03 (zdjecie 1, 10 i na zdj.5 w lewym dolnym rogu) kolor 809 809 nie ma 2.Dior 5 couleurs edition dentelle 059 pearl glow kod 9Y03 zuzycie testowe, paletka z welurkiem, paletka z edycji limitowanej,niedostepna juz w sprzedazy. kolor 059 [URL="[url=https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5038789&d=1356874226]059[url]"][url=https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=5038789&d=1356874226]059 3.Dior 5 couleurs 804 extase pinks kod 0T01 (najbardziej zuzyty cien w lewym gornym rog, a najmniej lewy dolny rog), jest welurek, brak kartonika kolor 804 804 4.Dior 5 couleurs 844 misty mauve kod 0T02 (najbardziej zuzyty cien w lewym gornym rog, a najmniej lewy dolny rog)-jest welurek, kartonik i jeden aplikator bo drugi gdzies sie zapodzial ( zdj. 7,9 i 5 prawy dolny rog)kolor 844 844 wszystkie paletki diora 5.eyeliner w kalamazu Yves Rocher Couleurs nature, kolor noir (czarny) ale nie jest to czysta czern bo ma malutkie drobinki, 2.5ml kilka razy uzyty, eyeliner posiada wygadna twarda (jak we flamastrze) koncowke i latwo nia narysowac kreske 6.kredki do oczu ( wymienie za drobiazg lub oddam gratis)kredki kredki Sephora eyes pencil Jumbo nr 511- grafitowy- uzywana, kod 881h Sephora eyes pencil Jumbo nr 504- fioletowa- uzywana, kod 9x1b Avon kredka w kolorze szaro-niebieskim- nie wiem jaki nr- zostal zestrugany - dorzuce gratis my secret porcelain rose- 3g -perlowy blady roz 7.miniaturowy zel pod prysznic Nivea Free Time 50ml (mam 1sztuki), nowe, nieuzywane lakiery do paznokci: -Soraya lakier szybkoschnacy,11ml, kolor 70- deilkatny cukierkowy roz z drobinkami- raz pomalowane paznokcie0 wazny do 12.2013 -Soraya lakier szybkoschnacy, 11ml, kolor 33- czerwone wino ze zlotymi drobinkami- zostalo 3/4 flakonika, dorzuce gratis poniewaz starl sie kod i data waznosci -Ados extra long lasting, 9ml kolor 579, niebiesko fioletowy z drobinkami, raz malowane paznokcie, data waznosci 08.2013 -Revlon dark pleasures,9.44ml, kolor 795 purple pleasure sliwkowy z drobinkami, brak daty waznosci na opakowaniu, tylko testowany lakiery do paznokci stojak na bizuterie Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2013-09-22 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w czerwcu: odlewki perfum, paletki Diora, Yves Rocher i drobiazgi
odlewki i próbki:
1.Juliette has a Gun Midnight oud 4-5ml 2.Dior ispahan oud 4ml 3.Balmain eau d'amazone 5ml 4.Cofinluxe Cafe 5ml 5.Guerlain L'instant de Guerlain 6ml (prawdopodobnie to edp) 6.Yves Rocher Muguet en Fleurs (konwalia) ilość do uzgodnienia 7.Serge Lutens Daim Blond ok.2ml 8.Queen by Queen Latifah 9ml 9.The Body Shop rose oud 5ml 10.The Body Shop amber oud 5ml 11.The Body Shop amber oud 4/5ml 12.Guerlain Idylle eau Sublime 5/10ml 13.YSL Saharienne ok.1ml 14.Kenzo Indian Holi 3/5ml 15.Issey Miyake summer 2009 3/5ml 16.Comptoir Sud Pacifique Fleurs des Caraibes 1.8/2.5ml 17.Estee Lauder Beautiful sheer 12ml (brokatowa) 18.Hugo Boss Pure Purple 4.5/5ml 19.Van Cleef&Arpels les saisons Automne 4.7/5ml 20.Emilo Pucci Vivara Aqua 331 1/2ml 21.CK Obsession sheer 1/4.5ml (bez atomizera) 22.Dana Tabu 8/10ml miniaturki: 1.Clarins par amour toujours edt 4.5ml z kartonikiem (tylko za inna mini) 2.YR Iris Noir edp 5ml 3.YR Clea 15ml 4.Ungaro Apparition edp 5ml nowa w kartoniku 5.T.Mugler Pivoine Angel edp 5ml nowa w kartoniku flakony: 1.Mystical Potions 45/50ml 2.Dolce & Gabbana pour femme - ok. 40/50 ml 3.Thierry Mugler Eau de Star edt ok.25/50ml 4.Playboy Ibiza 40/50ml 5.Guerlain Love is all edt 49/50ml tester z pudelkiem 6.Diesel zero plus feminine 75ml nie wiem ile zostało ml-flaszka wazy obecnie 151g 7.Chupa chups i love me (zielone)edp 30ml zostało ok.22ml 8.Jean Paul Gaultier Classique edt 50ml ok 20ml bez puszki 9.Carolina Herrera 212 12/30ml -brak kartonika 10.YR Comme un Evidence edp 50ml, raz uzyta 11.YR Comme un Evidence l'eau edt 75ml, nówka w folii 12.YR Moment du Bonheur 30ml, nówka w folii 13.Chanel Cristalle edt 60/100ml szukam na spróbowanie butikowych diorów (oprócz Ispahan oud i Mitzah), butikowych chanelek (szczególnie 22 i beige), zapachów z wyrażna nutą frezji, komozycji z różą, vanilią, ambrą i paczulą, szukam: -starych zapachów YR pur desir de Rose/Lilas/Lavande -Aliena edp , Aliena (letnie limitowanki-oprocz ambrowego), Aliena skórzanego, Alien the taste of fragrance -angel likierowy i the taste of fragrance - Ambre Gris, -Miss Dior Cherie, - czegoś co mi wpadnie w oko za coś specjalnego mogę odlać ze swoich flakonów np: Dior Mitzah, Chanel 1932. kosmetyki: 1.YR Riche Creme Omega d`Huile de Soja 3 - 6- 9, Krem intensywnie odbudowujący na dzień i na noc - uzywany - okolo pieciu razy KWC 2.Nivea mini zel pod prysznic, nowy 3. YR mini mleczko do ciala- malinowe, nowe 4. YR mini zel pod prysznic, edycja limitowana jablko w karmelu, nowy 5. podklad mineralny Maybelline Affinitone raz uzyty- nie trafilam z kolorem- kolor 030 sand KWC 6.YR krem Cure Solutions, Anti –Fatigue Soin Vitalité 24h (Krem rewitalizujący 24h), nowy w folii KWC 7.Ziaja Masło Pomarańczowe Energia Pomarańczy, Masło do ciała - uzyte dwa razy, wazne do 09.2013 KWC drugie zdjecie: 1.Garnier Ambre Solaire Wash Off No Streaks Bronzer Tinted 24h Hydrating Gel 150ml -raz uzyty- przypadko kupilam (nie mialam pojecia, ze jest to samoopalacz zmywalny-taki niestety mnie nie interesuje)-generalnie fajny, ladnie pachnie brzoskwinia, wygodna aplikacja. 2.YR BB cream, Peau Parfaite 6 in 1 BB Creme (Krem BB 6 w 1 `Idealna cera`) kolor sredni, mam dwa, jeden nieuzywany, drugi raz uzyty, KWVC 3.YR Pure System, Soin Stop Imperfections [Stop Blemish Lotion] (Emulsja `Stop zaskórnikom` 4 w 1) krem nowy, nieuzywany KWC 4.YR Eclat Radiance, Vinaigre de Rinçage (Płukanka octowa z malin), mam dwie nowe nieuzywane, KWC 5. YR Tendre Jasmin, Secrets d`Essences, Tendre Jasmin, Perfumowane mleczko do ciała- nowe, KWC 6.YR I Love My Planet, Shampooing Brillance, Szampon ekologiczny dla wszystkich rodzajów włosów, nowy KWC drobiazgi: stojaczek na bizuterie uzywany Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2013-09-22 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
9.Carolina Herrera 212 12/30ml -brak kartonika 10.YR Comme un Evidence edp 50ml, nówka w folii
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Za zegarek oddam
paletka magnetyczna na 5 wkładów Planet Spa serum do twarzy minerały morza martwego Planet Spa masło do ciała oliwka i kwiat pomarańczy odżywka do rzes l'biotica tej odżywki już nie mam więc możesz dobrać coś w zamian
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
4.YR Eclat Radiance, Vinaigre de Rinçage (Płukanka octowa z malin), 5. YR Tendre Jasmin, Secrets d`Essences, Tendre Jasmin, Perfumowane mleczko do ciała- nowe, ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za kilka rzeczy?np?
YR Tendre Jasmin, Secrets d`Essences, Tendre Jasmin, Perfumowane mleczko do ciała- nowe,
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie CH 212.
Poza wątkiem mam miniatury poszukiwanych przez Ciebie tuszy do rzęs.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Moze coś u mnie?
chętnie przygarnę; 2.Nivea mini zel pod prysznic, nowy 3. YR mini mleczko do ciala- malinowe, nowe 4. YR mini zel pod prysznic, edycja limitowana jablko w karmelu, nowy oraz płukanka octowa z malin YR |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;41458027]Coś u mnie za Dior 5 couleurs 844 misty mauve?[/QUOTE] Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
.Thierry Mugler Eau de Star edt ok.25/50ml
9.Carolina Herrera 212 12/30ml -brak kartonika 10.YR Comme un Evidence edp 50ml, nówka w foli coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie niektóre kosmetyki, znajdziesz coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
5.Guerlain L'instant de Guerlain 6ml (prawdopodobnie to edp)
może zainteresuje Cię miniatura Balenciaga paris ok. 7 ml z 7,5 ml? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za kremy Yr?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
2.Nivea mini zel pod prysznic, nowy 3. YR mini mleczko do ciala- malinowe, nowe 4. YR mini zel pod prysznic, edycja limitowana jablko w karmelu, nowy 6.YR krem Cure Solutions, Anti –Fatigue Soin Vitalité 24h (Krem rewitalizujący 24h), nowy w folii 5. YR Tendre Jasmin, Secrets d`Essences, Tendre Jasmin, Perfumowane mleczko do ciała- nowe ?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Szkoda, że tylko Escadą jesteś zaintersowana, bo mnie u Ciebie podobają się flakony niestety
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=697854 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.Nivea mini zel pod prysznic, nowy 3. YR mini mleczko do ciala- malinowe, nowe 4. YR mini zel pod prysznic, edycja limitowana jablko w karmelu, nowy 6.YR I Love My Planet, Shampooing Brillance, Szampon ekologiczny dla wszystkich rodzajów włosów, nowy[/QUOTE]mogę oddac monoih za coś z tego - chętnie te mini żele nivea i yr i szampon do włosów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||||
Zakorzenienie
|
już jestem- zaraz będę ogarniać watek tzn. odpisywać
![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- odpisane ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- odpisalam ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym oddać szal za:
4. YR mini zel pod prysznic, edycja limitowana jablko w karmelu, nowy 5. YR Tendre Jasmin, Secrets d`Essences, Tendre Jasmin, Perfumowane mleczko do ciała- nowe
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Mam dziewicze D&G Red 25ml w kartoniku i folii, 40ml ze 100 Pomarańczowego Sweterka Sonii Rykiel(już unikat), Synesis Tuż Tuż 80ml ze 100, Naf Naf Faschion Instinct około 70 ml ze 100 itd... tylko pytanie czy chciałabyś pozbyć się któregoś z poniższych zapachów
2.Dolce & Gabbana pour femme - ok. 40/50 ml 3.Thierry Mugler Eau de Star edt ok.25/50ml 5.Guerlain Love is all edt 49/50ml tester z pudelkiem 9.Carolina Herrera 212 12/30ml -brak kartonika 13.Chanel Cristalle edt 60/100ml https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=697854 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.