![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
marcowa wishlista kmb1
Nieaktualne
Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2013-07-07 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: marcowa wishlista kmb1
mam jedvabie do włosów biosilk wszytskie nowe pojemnosci 2X15 ml i jeden 50 ml, mam szampon o pojemnosci 50 ml biosilk i odżywkę o tej samej pojemności, , mam różne perfumy w wątku i kolczyki srebrne tez sie znajdą
![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Hej mam maske rene furterer carthame i odzywke ireny eris naturalna objetosc , odzywke z Fm do suchych i zniszczonych , odzywke toni&guy do zniszczonych , krem do prostowania wlosow wel
la schockwaves,lakier do wlosow john frieda do wlosow blond ale do innych tez ok , fluid do prostowania wlosow artego , moge zrobic odlewki schwarzkopf professional maski . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, idę przeglądnąć Wasze wątki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
rurki/skinny/proste, dopasowane w udach i pupie (żadnych boyfriendów, bootcootów czy chinosów, nie lubię). Stan - w sumie każdy byle nie megabiodrówki. Odcień niebieski/granat ale może być z domieszką czerni czy szarości. Nie lubię naszywek, dżetów, zdobień, przetarć. Nie przepadam za "rozjaśnianiem" spodni na środku ud (takie pseudowyszczuplające) ale czasem robię wyjątek. Po prostu jak najbardziej klasyczne, minimalistyczne jeansy. Jak masz jakieś to pokaż fotkę, może mi się spodobają
![]() ostatnio bardzo schudłam i teraz noszę spodnie tak w26 l32 albo w25 l32 i w sumie spodnie jeansowe są mi baaardzo potrzebne bo moje wszystkie na mnie wiszą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
ok sparwdze co mam w szafie i dam znac
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
bede miala jeansy w tym rozmiarze...nowe, nietrafione rozmiarem sprowadzone z USA, bardzo dobre jakosciowo, sama nosze ta marke od lat i goraco polecam-niezniszczalne - American Eagle . Jak wroce do domu, zrobie zdjecia. Sa raczej klasyczne
Edytowane przez palau Czas edycji: 2013-03-10 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
u mnie zestaw biżu
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
1. Cubus - rozmiar 34 long (nogawka podszyta na długość)
2. Lee Leola - rozmiar 25/33 (nogawka troszke szersza) 3. Czarne Camaieu - rozmiar 34 (na jeden nogawce delikatny ślad po żelasku prawie niewidoczny) 4. Cubus - rozmiar 34 (jedna nogawka troszke sie poszczepila) w wątku lutowym mam również koszule dwie w krate i jedna granatowa ![]()
Zapachy Edytowane przez awad Czas edycji: 2013-03-11 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
awad, niestety spodnie mnie nie zainteresowały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mam Kerastase do włosów. Poza wątkiem mam cement do spłukiwania.
Mam też odżywkę Furterrer. Wymienienie na coś z mojego wish |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
u mnie ubrania w Twoim rozmiarze. zapraszam
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja mam kilka blenderów, ale wyjaśnij beauty blender oryginaln, czyli jaki?
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Mam jeansy w świetnym stanie, ale suwak jest do wymiany lub naprawy(wylamany zabek) Rozmiar 36 Primark, mniejsze 36.
Chętnie np. za: -sleek paletka oh so special, ubytek testowy, opakowanie testerowe (różni się tylko nalepką, kasetka taka sama) Ewentualnie zapraszam do mojego wątku, może znajdziesz coś innego co Cię zainteresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
na pewno zainteresują mnie:
w większych ilościach: Prada Candy Loverdose Diesel Paco Rabanne black XS La Vie Est Belle Lancome Euphoria CK edp Euphoria Blossom CK Euphoria Forbidden CK Burberry Brit edp Moschino I love love Naomi Campbell Cat Deluxe Naomi Campbell Cat Deluxe at night Mexx woman (ten żółty) Manifesto YSL DKNY be delicious golden Valentino Valentina Assoluto Escada Incredible Me Escada Rockin'Rio Escada Ocean Lounge Lacoste Pour Femme Naomi Campbell Naomi Iceberg Wild Rose Oriflame Mirage Daydream Oriflame Pretty Swan Oriflame Enigma (ta czerwona i ta różowa) Avon bond girl 007 Avon pur blanca blush i pur blanca elegance Avon Little White Dress Avon Little Red Dress Avon Only Imagine Avon Infinite Seduction Avon Infinite Moment Lacoste Touch of Pink Rihanna Rebelle i Reb'l'fleur Yves Rocher Vanille Noire Lolita Lempicka : Si Lolita, L de lolita Nina Ricci Nina (czerwone jabłuszko) TM Angel la rose w ilościach testowych (1-10ml max) Paco Rabanne Ultrared Cartier Must de Cartier JDP Halloween Kiss Moschino Femme Chopard Wish TM Angel V&R Flowerbomb (i wszystkie wariacje na temat) Lolita Lempicka : Lolita Guerlain Aqua Allegoria Mimosa Prada L'eau Candy YSL Opium Beyonce Pulse NYC CK Obsession Night CK Secret Obsession a ogólnie: -lubię zapachy słodkie, ale jadalnie-słodkie, raczej nie kwiatowo-słodkie, czyli np. lubię Pradę Candy, Loverdose Diesel, Paco Rabanne black XS czy La Vie Est Belle Lancome a nie lubię słodziaków w stylu Kenzo Amour, Kenzo Madly czy Kenzo Flower. Lubię ambrę, wanilię, bób tonka, różane nutki również, orchideę, karmel, piżmo, miód, cukier, watę cukrową, czekoladę, kakao i temu podobne nuty zapachowe. Nie cierpię oud, nut skórzanych, szyprowych, drewna. Lubię kadzidełka, czasem cięższe zapachy w stylu Obsession CK czy Opium YSL. Do nut owocowych mam stosunek ambiwalentny - mogą być, ale nie lubię pachnieć jak owocowy shake w stylu Amor Amor Cacharel. Lubię pieprz. Nie lubię zapachów świeżych, a ogórek wywołuje u mnie mdłości. Podsumowując: Ma być mocno, słodko, ulepkowato, ciągnąco, z ogonem, może być ciężko, ciemno, kadzidlanie czy piwnicznie wręcz. Wszelki orient wskazany, byle to był orient w stylu seksownej cyganki w namiocie przesączonym zapachem tajemniczych kadzideł a nie w stylu spoconego, pachnącego sianem, koniem i dymem Indianina. Wszelkie "fizjologiczne" nuty odpadają. Lubię takie perfumy, nad którymi nikt nie musi gdybać czy on jest czy go nie ma. Edytowane przez kmb1 Czas edycji: 2013-05-17 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.