|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń-Ubrania nowe, używane małe rozmiary biżuteria
Hej to mój pierwszy wątek ubraniowy.
![]() Z racji małej ilości przekupek nie ma problemu abym wysyłała pierwsza. Mogę wymienić się osobiście w Krakowie . Ubrania są zarówno nowe jak i używane- przy każdym zaznaczam. Niektóre są nowe, ale nie posiadają metek. Ubrania są w dobrym stanie. Nie posiadam zwierząt- palę, ale rzadko w domu. Ubrania jeśli były używane są wyprane, chyba że zaznaczyłam inaczej. Szukam chętne przyjmę ![]() -koszule -duże torebki -buty rozmiar 36 -apaszki, szaliki -leginsy -nowe biustonosze rozmiar 75 D -ubrania chłopięce rozmiar 128 i większy Wysyłam poleconym, a czy ekonomicznym czy priorytetem ustalimy w czasie wymiany adresów. ![]() Zapraszam do wymiany. ![]() 1. Spódniczka cekinowa- mieni się na zielono rozmiar z metki 36, dla mnie jest to małe 36 lub 34 firma Chicas walk nigdy nie noszona 2. sukienka rózowo czarna, guma w pasie rozmiar z metki 32/34 Bon Prix nigdy nie noszona 3.Czarna sukienka z ramiączkami na szyi wykonczonymi cykroniami, z wierzchu siateczka rozmiar z metki 36 Raindow collection nigdy nie noszona z metką 4. Czarna sukienka z ramiączkami, wiązana z tyłu , z wierzchu siateczka rozmiar z metki 36 Bon Prix nigdy nie noszona 5. Czarna sukienka z 1 rękawkiem, z przodu kawałek wstawki siateczkowej gumka w pasie, rozmiar z metki 36 Bon Prix raz ubrana 6. Bluzka w biało-zielone paseczki uzywana stan bdb, rozmiar z metki M Zara Basic 7. Bezowa sukienko-tunika pare razy ubrana stan bdb rozmiar xs Carry 8. Czarna bluzka z długimi rękawkami z cekinową wstawką na biuście rozmiar z metki 32/34 Bon Prix nigdy nie noszona[COLOR="Silver"] dokładka spodnium w kolorze brązowym- świetne niestety jestem za niska rozmiar z metki 32/34 Bon Prix Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-01-19 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń-Ubrania nowe, używane małe rozmiary biżuteria
9. Fioletowa sukienka z czarną, koronkową wstawką w biuście, gumka- elastyczny biust, rozmiar z metki 36/38 Bon Prix nigdy nie noszona, nie mam ramiączek
10.Różowa bluzka z rękawkami 3/4 siateczkowymi, z wierzchu siateczka rozmiar z metki 36/38 Bon Prix ubrana raz stan bdb 11. Sukienka. tunika szara z paseczkiem w pasie typu bombka, rekawek 3/4 rozmiar z metki 32/34 Rainbow nigdy nie ubrana 12. Krótki sweterek granatowy, idealny na top, rozmiar z metki 36/38 raz ubrany stan bdb leci do maartuuss92 13. Płaszcz kremowy skórzany, używany stan bdb( ubrany guzik przy kołnieżyku, ale w środku są guziki zapasowe, rozmiar z metki XL ale dobry będzie na M, L 14. Body kremowe z siateczką , rozmiar z metki 32/34 Bon Prix , raz ubrane stan bdb 15. Sukienka z cekinową kokardą, kolor fioletowy, nigdy nie ubrana rozmiar z metki 36/38 Bon prix, 16. Etui na telefon Sony Xperia J, czarne, mało uzywane stan bdb Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-01-12 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
17. Gumka z kokardką zieloną nowa
18. naszyjnik z kwiatkiem niebieskim z masy perłowej raz uzyty 19.Krótki naszyjnk i kolczyki z fioletowych szkiełek- chyba Avon uzywane 20. Naszyjnik i kolczyki z czerwonymi szkiełkami -chyba AVon uzywane 21. Kolczyki z opalizujacymi szkiełkami- nie wiem czy srebrne czy nie, dostałam, nie w moim guście nie noszone 22.Długi naszyjnik z czarno srerbnymi kulkami uzywane 23. Bransoletka z biało, różowo, fioletowym wzorem nie uzywane 24. Męski naszyjnik i bransoletka z Apartu uzywane 25. kolczyki Fashion jewelry kolor srebrny, kamyczki butelkowa zieleń 26. kolczyki w złotym kolorze leci do maartuuss92 Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-01-12 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dokładka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nie widzę napisu więc zaryzykuję
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1389543590 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1389543590 ? Odpisz w moim wątku ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Myślę, że się dogadamy
![]() Maska regenerujaca włosy suche i zniszczone ciemne henna wax Biosilk odzywka 50 ml nowy Loton Jedwabne serum do włosów 15 g Pulanna maseczka regenerujaca- naprawcza Mogłabym tylko poprosić o wymiary sweterka (szerokość na dole przy ściągaczu i długość) i tuniki?
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wymiary.
Co byś chciała za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1389543590 i te rzeczy: Maska regenerujaca włosy suche i zniszczone ciemne henna wax Biosilk odzywka 50 ml nowy Loton Jedwabne serum do włosów 15 g Pulanna maseczka regenerujaca- naprawcza ? ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Znalazłam jeszcze: Mrs Potters ekspresowa odżywka bez spłukiwania włosy suche i zniszczone aloes i jedwab ok 175 ml z 200ml Mrs Potters balsam odbudowa i nawilżanie włosy suche zniszczone 500 ml https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1389545162. Pasowałaby Ci taka wymiana?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Coś za body ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Jedna, jedna. Szerokość pod pachami: 49 -50 cm
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
a za co byłabys sklonna oddac body?
dodam że koszula jest mietowa a kolczyki srebrne (w sensie nie sztuczna bizuteria ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
niestety błedny link został wklejony i nie wiem o co chodzi
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#17 |
:)
|
cos za futeral na telefon ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za rozowo czarna sukienke bon prix 32/34 ?
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Jak na razie nie mam jak Ci podać wymiarów, bo te ubrania akurat mam w domu rodzinnym
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
niestety n ic
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Kochana, czego konkretnie chcialas zdjecia? Wstawiam kawe, ten do cebuli rozdrabniacz itd, brokaty, ale tego mam tyle ze to pogladowe zdjecia sa... moglabym Ci po pol lyzeczki do struny odsypac trzy odcienie niebieskiego, trzy odcienie zielonego, czarny, zloty, srebrny, tylko czesc brokatow mam na fotkach ,reszte trzymam w innym miejscu i dopiero w przyszlym tyg bede miec opcje wziecia tego
![]() Część brokatów obfocona u mnie w poście nr #13 , TUTAJ
Grudniowy wszystkowątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post87412851 Edytowane przez Kornka Czas edycji: 2014-04-16 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.