|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
a w sierpniu sama śmietanka ;) organique, batiste, gloria, avon, catrice, givenchy
Cześć
![]() Uzbierało mi się trochę rzeczy, więc wymienię ![]() Jeśli chodzi o kosmetyki to jestem dość wybredna i nie zadowalam się byle czym. Aktualnie szukam: rękawicy kessa, olejku arganowego, zestawu do stylizacji brwi (Essence, Catrice), nożyczek fryzjerskich, pudru z pereł z BU, rozświetlacza (Paese), mydła Aleppo o małym stężeniu, różnych olejów na testy, kosmetyków do włosów zgodnych z Curly Girl, zapachów (Valentino Valentina Assoluto, Marc Jacobs Oh Lola, Dior J'adore edt, Miss Dior Cherie L'eau, Benefit Laugh With Me LeeLee i Garden of Good and Eva, różne Demeter a szczególnie Sex on the beach, Nina Ricci Pretty Nina, Chanel no 5 edp i wielu innych), pędzli do makijażu, soczewek kontaktowych o mocy -1.0 i płynu do nich, żelu do fluoryzacji Elmex, kwasu hialuronowego, kosmetyków z serii z witaminą C z Ziaji, aloesu, sudocremu, kolagenu, serum 4d z Verony, płynu do płukania jamy ustnej Elmex Sensitive. Można mnie też kusić książkami (!!!!! książkami zwłaszcza ![]() A teraz... przejdźmy do konkretów ![]() Zdjęcie 1: *Lakier do paznokci Catrice z limitowanej kolekcji inspirowanej Hollywood, kolor Doris' Darling. Użyty kilka razy, nie jestem w stanie określić zużycia. *Lakier do paznokci Bell GlamWear, kolor jasnoczerwony, użyty kilka razy, ubyło mniej niż 1/5. *Suchy szampon Batiste, zapach Lace, użyty kilka razy, nie mam zielonego pojęcia ile go ubyło (ale nie więcej niż 1/4). Zamówiłam 2 i ten drugi zapach (Cherry <3) bardziej mi się podoba, ale suche szampony nie zrewolucjonizowały mojego życia na tyle, żebym miała zużyć oba w krótkim czasie. ![]() *Woda brzozowa z Glorii. Użyta raz, więc ubytek prawie żaden. Wiem, że wielu dziewczynom pomogła, ale ja mam zbyt wrażliwy skalp. - aardbei77 *Glinka Ghassoul zakupiona w Organique. Wcale nie muszę jej oddawać, ale okazało się, że ma dość krótki termin ważności (01.2014) i boję się, że jej nie zużyję. Mogę odsypać do woreczka strunowego (ilość do uzgodnienia, ew. możesz wysłać paczkę pierwsza razem ze słoiczkiem czy innym opakowaniem, w którym chcesz mieć glinkę). KWC. trochę leci do aardbei77, mogę oddać za coś na czym będzie mi bardzo zależeć! *Krem do młodej cery Ewa Pollena. Zużyte ok. 1/4. KWC. - jednak zostaje ze mną. *Maska oczyszczająca pory z Avonu. Zużyta może 1/4. KWC. Zdjęcie 2: *L'Artisan Parfumeur Dzing! Atomizer o pojemności 10 ml, perfum jest 5 ml bez dwóch psiknięć. Nie dogadujemy się. KWC. *Nina Ricci Deci Dela, nie wiem ile ich dokładnie jest, na kilka niuchów starczy. ![]() *White Mulberry z H&M. Psiknięte kilka razy, zapach nie dla mnie. - mamaAmelka *Givenchy Amarige, nie wiem ile ich dokładnie jest, pół mililitra albo mililitr? KWC. Zdjęcie 3: Ziaja Balsam brązujący relaksujący, zdjęcie skradzione z google grafika, bo oczywiście o nim zapomniałam ^^' kupiony w lipcu, zużyte mniej niż 1/4. KWC. Zdjęcie 4: Wschodząca gwiazda KWC (stamtąd też skradzione zdjęcie ;P), czyli My Secret 3 in 1 Mascara. Użyta dwa razy, kupiona niedawno, świeżutka. Mnie nie służy. POZA TYM JAK COŚ BARDZO MNIE URZEKNIE MOGĘ ODLAĆ OLEJ KOKOSOWY (ilość do uzgodnienia ![]() Można pisać ![]() Edytowane przez moose Czas edycji: 2013-09-08 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a w sierpniu sama śmietanka ;) organique, batiste, gloria, avon, catrice, given
coś u mnie?
*Lakier do paznokci Catrice Doris' Darling *Suchy szampon Batiste *Woda brzozowa z Glorii *Glinka Ghassoul zakupiona w Organique |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: a w sierpniu sama śmietanka ;) organique, batiste, gloria, avon, catrice, given
Paryskiego szyku nie oddam za te kosmetyki, bo kosztował prawie 70 zł ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
za White Mulberry z H&M coś u mnie?
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Więc szampon+woda brzozowa może być za BB jeśli pasuje
![]() glinki przyjmę każdą ilość więc dobierz ostatecznie ile mi dasz i za którą z moich rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej, czy znajdziesz coś u mnie za glinkę Ghassoul i olej kokosowy?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Glinka Ghassoul zakupiona w Organique Ziaja Balsam brązujący relaksujący ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 44 pkt / 98% pozyt.
|
coś za Dzing?
---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Bijan i edhardy za L'artisana i lakiery? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mniej za olj kokosowy i glinkę?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś za glinkę, krem do młodej cery i odlewkę oleju?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
za pędzel raczej nic nie znajdę, chyba że bluzeczkę koronkową lub spódnicę z zipem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej, niestety balsam brązujący już mnie nie interesuje, a nie widzę nic innego u Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
z twojej wish mam L'oreal False Lash Wings Mascara, której używam od miesiąca (po dwa machnięcia na jedno oko ![]() ![]() Podoba mi się woda H&M, ale musiałabyś coś dobrać z mojego wątku ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Pewnie, że widziałabym ![]() Nie mogę znaleźć informacji o wodzie H&M, więc nie wiem jak wygląda cenowo i co byś konkretnie za nią chciała. Błyszczyk i lusterko naprawdę by wystarczyło? ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Tusz i lusterko będą ok za wodę H&M ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Czy zgadzasz się na taką wymianę? ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nic nie wpadło mi w oko
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mogę oddać odżywkę L'biotica i puder bambusowy 3ml. U ciebie interesuje mnie tak ok. 80-100 ml oleju kokosowego i zalotka (którą po poprawkach nie uwzględniasz w swoim wątku, więc nie wiem czy jest dostępna).
Korektor wolałabym oddać komuś w całości, w porównywalnej wymianie, a nic innego u ciebie nie wpadło mi w oko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.