|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Listopad kolorówka i odlewki :)
Witam zapraszam do wymiany.
Obecnie na poczcie bywam raz w tygodniu. Szukam: odleki/używki: Dolce Vita, Samsara, Dune, Philosykos, Frapin 1697 ciekawą kolorówką/kosmetykami nie pogardzę ![]() Jeśli masz mniej przekupek poproszę o wysyłkę jako pierwsza ![]() Kolorówka: Clinique Blushing Blush Iced Lotus niewielkie zużycie Inglot rozświetlacz 90 niewielkie zużycie konturówka MaxFactor Red Rush minimalne zużycie Too Faced Lip Injection błyszczyk powiększający usta użyty kilka razy Revlon Just Bitten kissable cherie/darling nieduże zużycie Flakon: Yves Rocher owoce leśne 20ml (bez psika testowego) miniatury: Salvador Dali eau de dali EDP Większe odlewki: Fille en Auigilles Lutens do 10 ml Cedre Bleu 9ml Vanille Noire YR do 10ml Bill Blass Couture3 10ml Kenzo Indian Holi do 10ml Philosykos EDP 2ml He Wood do 10ml Dirty English Juicy Couture do 5ml EL Amber Ylang Ylang do 7 ml Un Jardin sur Le Nil 3-4/15ml (miniatura) Eau des Missions Couvent des Minimes do 10ml Theorema Fendi do 5ml Rose Essentielle Eau de Toilette Rosienee do 5ml Mniejsze odlewki i próbki: (mam dużo różnych, w razie czego pytać ![]() Dolcelisir 2,5ml Etro Ambra 2ml Andrea Maack Craft 0,2 ml Profvmvm Roma Fiore d'Ambra 0,1 ml Dior Mitzah 2ml Bois de Paradis 0,8 ml Celine Dion Signaure cała próbka f Elixir des Merveilles 1ml Ecume de Rose les Parfums de Rosine 1,5ml Gres Greta Garbo Mythos 1,2 ml Eau Duelle 2,2 ml Tea For Two 0,6 ml Chene Violette Mad et Len 1ml Lubin Idole 0,8ml LL eau de desir 1,8ml Jardin poete eau d'italie 0,4ml Micallef Ambre Notte 0,9ml Micallef Vanilla Aoud 1,5ml LM Parfums Ambre Mascadin 0,8ml CdG Hinoki 0,8ml; E. Lauder Cinnabar 1,3ml Drama Nuui 0,5 ml Spirit of Africa 1ml Elixir des Marvilles 1,2 ml Michael Kors KORS 0,2ml Bijan Wicked 2ml Armani Prive Bois d'Encens 0,8ml Toujours Glamour Moschino 1ml DG By Man 1,2ml LM Parfums Ambre Muscadin 1ml butikowe Guerlainy: Angelique Noire Gourmand Coquin Cuir Beluga
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-11-28 o 19:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad kolorówka i odlewki :)
coś za flakon yr ?
![]() |
#3 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
może znajdziesz cos u mnie za rozświetlacz Inglota?jeżeli możesz, odpisz u mnie-dzięki
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Całego nowego flakonu Vanille Noire niestety nie oddam
![]() - Yves Rocher - Un Matin Un Jardin Rose Fraiche - flakon 20 ml - Laboratorio Offativo Alambar - ok. 2,5 ml - Estee Lauder Wood Mystique - ok. 1 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Chętnie bym capła Guerlain Tonka Imperiale i Waniliowy Shalimar z Madagaskaru na przykład po 2,5 ml, jakbyś coś u mnie znalazła
![]() Estee Lauder Wood Mystique? BOSS The Collection Velvet & Amber? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
![]() |
#9 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za: Clinique Blushing Blush Iced Lotus niewielkie zużycie ?
oddam sporo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Może wymiana odlewek? Mnie interesowałaby np. Prada, Indian Holi, Fendi, (albo nawet GivenchyExtravagance ...)
![]()
Błagam, napraw mnie .... Edytowane przez koralina3 Czas edycji: 2013-11-23 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
odpisane
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
A! no to mnie by też coś więcej interesowało ![]() - Prada Prada Amber 10ml - Vanille Noire YR do 10ml i (aby pazerności dać upust ![]() - Inglot rozświetlacz 90 niewielkie zużycie (to ten w chłodnych różach?) i co Ty na to? ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() zapraszam na PW (jeśli jesteś zdecydowana), bo dla mnie weekend to jedyny czas w jakim na pocztunię chadzam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Jestem zainteresowana wymianą 5 ml na 5 ml
![]() Chodzi mi o to, że nie chcę wziąć w ciemno zapachu, który może mi się nie spodobać ![]() A DV jest moim ulubionym zapachem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Vanille Noire YR do 10ml lub Kenzo Indian Holi do 10m
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
hej,coś u mnie za kilka próbeczek perfum ?
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.