|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październik-owa wish lista muci :)
Witaj,
Mogę mieć; bieżnik - nowy (potrzebne wymiary) miseczki na dipy - ładne, nowe karafka na olej i ocet w jednym - ładna, nowa na wątku mam komin zimowy kubek termiczny spieniacz do mleka taki na baterie 3 sztuki ładnych czerwonych ramek. Eleganckie średni rozmiar. może cukiernica , zależy jakiej szukasz u Ciebie interesuje mnie tylko i wyłącznie kawitacja.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-10-17 o 01:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam panterkową bluzę i tunikę khaki w Twoim rozmiarze oraz dużą, białą listonoszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Mam na wymianę mydło Aleppo. Znajdziesz u siebie coś z mojej wish (wypisana w moim wątku wymiankowym)?
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Muciu zrobię fotki w weekend i Ci tu wrzucę.
Bieżnik może byc zrobiony specjalnie dla Ciebie o ile dysponuję w pracowni materiałem w kolorze którego pragniesz. Musisz podać wymiary i kolor. W sensie jaki odcień tej zieleni. Czy groszkowy czy oliwka czy soczysta zieleń trawy czy ciemna zieleń, czy butelkowa itd. Jak znajdziesz chwilke proszę opisz sprzęt. Kiedy kupiony czy chodzi dobrze, czy masz instrukcję?
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
udało się
![]() - miseczki do dipów białe, dwa komplety, nowe nieużywane. - kubek termiczny, nowy, nieużywany - ten sam który Ci się u mnie podobał na wątku kiedyś. - spieniacz do mleka, używany. Działa bez zarzutu, na dwa paluszki. Końcówka jest w stanie idealnym ale rączka powycierała się od dłoni i pierścionków. Jest to widoczne na fotkach. Jednak uczciwie mówię że w real ter rysy są bardziej widoczne. Po prostu trudno zrobić jest zdjęcie.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-10-28 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
- ramki czerwone, 3 szt, nowe, nieużywane. Kołeczki do ramek oryginalne. Drewno malowane i lakierowane.
- Karafka na ocet i oliwę lub sos balsamiczny. Nowa. Jerśli chodzi o bieżnik to niestety nie dysponuję taką zielenią. Najprędzej mógłby być w kolorach szary, ecri.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-10-28 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
muciu cukiernicy nie znajdę. Wrzucam natomiast przyprawniki. Sorrry za fotkę ale tak na szybko. Nowe oczywista. Mam jeszcze 2 komplety ale jeden chcę sobie zostawić.
![]() |
#14 |
koci świat
|
dobra idę szukać w kuchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
spora wish - niestety nic nie mam do zaproponowania
![]()
MOJA WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post74402661 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post66122351 książki szukam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post74115786 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hej,
pytałaś u mnie o Dolce Vita CD, ale już wymieniona. Jednak z Twojej wish mam poza wątkiem nowy antyperspirant/dezodorant Yves Rocher Werbena oraz herbatkę zieloną w torebkach, z cytryną. (zafoliowana). Zapraszam do mojego kosmetycznego, może coś jeeszcze wpadnie Ci w oko byśmy mogły się wymienić . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Szukam najpilniej:
narzuty na łóżko w kolorze szarym lub czerwonym
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2013-12-02 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.