![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
LISTOPAD minerały,pielęgnacja naturalna i apteczna,pędzle
Witam na moim nowym wątku.Wszystkie rzeczy mają dobra datę ważności, 2014/15 rok.Jeśli jest inaczej,zaznaczam to.
Wysyłam głównie poleconym ekonomicznym, ale można dogadać się inaczej. Możliwy odbiór osobisty w KRAKOWIE. Z góry przepraszam za złą jakość zdjęć. Pielęgnacja naturalna: 1.Organic shop masło do ciała Caramel&Cappucino-został 4/5 2.Baikal Herbals tonik nawilżający-zostało pół butelki 3.Krem aktywnie oczyszczający Alva-użyty kilka razy 4.Planeta Organica oczyszczający żelowy mus do twarzy-użyty 2-3 razy 5.Kolorówka tonik PHA 6% -praktycznie cały,wazny do 01.2014,mogę odlać 7.Krem regenerująco-ochronny e-naturalnie na bazie bez gliceryny, z owsem,rozmarynem,wit.b3,d rożdżami i olejem abisyńskim-ważny do 12.2013,praktycznie cały 8. Konserwant naturalny Biochemia urody 8g 9.Hydrolat rozmarynowy e-naturalne, zostało na spróbowanie Pielęgnacja apteczna: 1.Bioderma ABCDerm h2o, płyn micelarny do oczyszczania skóry niemowląt i dzieci, została 1/3 z 1L opakowania, ja używałam jako płynu micelarnego,chętnie odleję 2.Vichy SPF50 Capital Soleil fluid matujący-została ok. połowa lub więcej 3.Aknicare cleanser-żel do skóry trądzikowej z kwasem pirogronowym 4.Bioderma Cicabio creme, krem opatrunek, zostało niewiele na dnie ,na wypróbowanie 5.CeCe of swe den, koncentrat do włosów zniszczonych z jedwabiem, nowy 6. La Roche Posay, Effaclar Duo, próbka w tubce 3 ml nowa
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-11-20 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: LISTOPAD minerały,pielęgnacja naturalna i apteczna,pędzle
Kolorówka,pędzle
1.Pędzel Kabuki QVS-uzyty kilka razy,uprany 2.Pędzel do pudru Catrice-użyty raz,uprany 3.Pędzel do podkładu płaski, kupiony w naturze, nie znam firmy-użyty raz,uprany 4.Pędzel do korektora Sephora-użyty kilka razy,uprany 5.Pędzel do pudru, nie znam firmy-nowy 6.Korektor Astor Perfect Stay 24h odcień 001 Ivory-nowy 7.Puder Rimmel Stay Matte transparentny-użyty kilka razy, ma lekkie wgłębienie 8.Puder Lumene Matte Harmony BEZ TALKU mineralny ,matujący, odcień 2HoneyBeige,użyty parę razy 9.Korektor Essence match2cover-użyty raz 10.Próbki w małym słoiczku podkładu Estee Lauder Double Wear odcień72 2x i Double Wear Light 1.0 Minerały: 1.LUMIERE formuła Cashmere Light Neutral, użyty kilka razy- średnie opakowanie (Large Jar) 1.Podkład LilyLolo tester: Blondie,Warm Peach 2.Podkład Meow Flawless Felline próbki: Korat1,Korat2,Korat3,Ocic at1,Ocicat2 ,Siam ese2,Persian1,Chartreux2 3.Podkład Lumiere Veena Velvet próbki:Light Medium neutral,Medium Neutral 4.Podkłady Amilie próbki:Vanilla,Olive Fair,Latte,Ivory 5.Półprodukt do cieni lub bronzera kolorówka.com Chocolate Mousse 6.Anabelle Minerals tester podkład matujący Natural Fairest 7.Anabelle Minerals, róż Nude, tester
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-11-17 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Inne:
1.deozodrant Dove original 1.antyperspirant w kulce Dove original 1.Dove Summer glow samoopalający balsam do ciała-niewielki ubytek 5.Veet Debiut wosk do depilacji w plastrach-3 plastry 6.Perfecta Epilady wosk do depilacji w plastrach 2 duże plastry 7.Maska do cery naczyniowej Bielenda 9.Jedwab do włosów biosilk nowy 12.Gąbeczka do twarzy Calypso nowa 13.The body shop szmatka do twarzy muślinowa 1szt używana, prana 14. Calvin Klein CK ONE próbka 15.Wypełniacz do koka Próbki:* AA Eco krem ogórek matujący AA Eco krem dzika róża przeciwzmarszczkowy Bandi antycellulitowy balsam wyszczuplający Sopot Ziaja krem opalizujący Perfecta Efekt mat krem na dzień z ekstraktem z żurawiny Siquens Med. Expert krem przeciwko niedoskonałościom skóry Ziaja Ulga krem ochronny na dzień SPF 20 do wzmacniający naczynka Ziaja kuracja przeciwświądowa szampon łagodzący Avene Hydrance optimale krem nawilżający do skóry normalnej i mieszanej Yver rocher elixir 7.9, Hoggar
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-11-20 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Poszukiwane:
1.Mydła Lawendowa Farma lub Aleppo(w całości) 2.Sesa/odżywczy olej do włosów Baikal herbals 3.Pianka do mycia twarzy Organic therapy 4.Planeta organica maska do włosów toskańska/ajurwedyjska 5.Maski Agafii (drożdżowa, jajeczna) 6.Odżywki do włosów z rokitnikiem Planeta organica 7.Glinka różówa/biała w paście 8.Naturalne pomadki do ust 9.Lumiere podkłady w formule Veena Velvet/Cashmere Light Neutral I te mniej poszukiwane: 7.Pharmaceris żel do mycia twarzy rosalgin 8.Kremy do cery naczynkowej/ z trądzikiem różowatym 9.Olejek Hipp 10.Płyn micelarny Bioderma 11.Płyny do soczewek 12.Duac, wit.PP
wymiana nowy wątek-kosmetyki naturalne, mineralne, sera i apteczne https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post49549467 Edytowane przez Claire91 Czas edycji: 2013-11-10 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
hej
![]() podoba mi się Estee Lauder Double Wear odcień72 Astor Perfect Stay 24h odcień 001 Ivory znajdziesz coś u mnie ? ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- i jeszcze Calvin Klein CK ONE próbka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
1.Podkład LilyLolo tester: Blondie,Warm Peach
2.Podkład Meow Flawless Felline próbki: Korat1,Korat2,Korat3,Ocic at1,Ocicat2 ,Siam ese2,Persian1,Chartreux2 3.Podkład Lumiere Veena Velvet próbki:Light Medium neutral,Medium Neutral 4.Podkłady Amilie próbki:Vanilla,Olive Fair,Latte,Ivory 10.Próbki w małym słoiczku podkładu Estee Lauder Double Wear odcień72 2x i Double Wear Light 1.0 Coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się kilka rzeczy
Organic shop masło do ciała Caramel&Cappucino Planeta Organica oczyszczający żelowy mus Korektor Astor Perfect Stay 24h odcień 001 Ivory-nowy 7.Puder Rimmel Stay Matte transparentny-użyty kilka razy, ma lekkie wgłębienie Widziałabyś coś w moich wątkach?
![]() |
#8 |
koci świat
|
hej
![]() .Pędzel Kabuki QVS-uzyty kilka razy,uprany .Pędzel do pudru Catrice-użyty raz,uprany .Pędzel do podkładu płaski, kupiony w naturze, nie znam firmy-użyty raz,uprany .Pędzel do pudru, nie znam firmy-nowy wszystkie lub choć jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej,
może znajdziesz coś u mnie za: Organic shop masło do ciała Caramel&Cappucino-prawie całe Planeta Organica oczyszczający żelowy mus do twarzy-użyty 2-3 razy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
2.Baikal Herbals tonik nawilżający-zostało pół butelki
4.Planeta Organica oczyszczający żelowy mus do twarzy-użyty 2-3 razy 1.Bioderma ABCDerm h2o, płyn micelarny do oczyszczania skóry niemowląt i dzieci, została 1/3 z 1L opakowania, ja używałam jako płynu micelarnego,chętnie odleję cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
2.Dove balsam do ciała skóra sucha migdał i hibiskus, nowy
9.Jedwab do włosów biosilk nowy coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
3.Krem aktywnie oczyszczający Alva-użyty kilka razy 8.Puder Lumene Matte Harmony BEZ TALKU mineralny ,matujący, odcień 2HoneyBeige,użyty parę razy 6.Anabelle Minerals tester podkład matujący Natural Fairest 7.Anabelle Minerals, róż Nude, tester 1.Dove Summer glow samoopalający balsam do ciała-niewielki ubytek 2.Dove balsam do ciała skóra sucha migdał i hibiskus, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
1.Organic shop masło do ciała Caramel&Cappucino-prawie całe
5.CeCe of swe den, koncentrat do włosów zniszczonych z jedwabiem, nowy 2.Dove balsam do ciała skóra sucha migdał i hibiskus, nowy Znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
1.Bioderma ABCDerm h2o, płyn micelarny do oczyszczania skóry niemowląt i dzieci, została 1/3 z 1L opakowania, ja używałam jako płynu micelarnego,chętnie odleję 2.Vichy SPF50 Capital Soleil fluid matujący-została ok. połowa lub więcej
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
7.Maska do cery naczyniowej Bielenda
9.Jedwab do włosów biosilk nowy 13.The body shop szmatka do twarzy muślinowa 1szt używana, prana coś u mnie? mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=727311 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za:
1.Dove Summer glow samoopalający balsam do ciała-niewielki ubytek 2.Dove balsam do ciała skóra sucha migdał i hibiskus, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
1.Organic shop masło do ciała Caramel&Cappucino-prawie całe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? sporo rzeczy wypatrzyłam
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś za pielęgnację apteczną ?
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Hej hej,
ałun być może zostanie wymieniony, czekam na odpowiedź jeszcze (nie wiem ile to powinno zająć?) ale jeśli nie to chętnie oddałabym go za: 1.Organic shop masło do ciała Caramel&Cappucino-prawie całe lub 4.Planeta Organica oczyszczający żelowy mus do twarzy-użyty 2-3 razy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej hej, więc ałun mam do oddania, najchętniej za masło do ciała?
![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Dezodorant kupiłam za 29zł... a za żel oczyszczający do twarzy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za koncentrat do wlosow z jedwabiem cc i korektor astor 001 ivory?
Pytałas u mnie o płyn do soczewek i oriflame air ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Aktualne, rezerwację zrobiłam dla Ciebie czekając na odpowiedź
![]() To jeśli chcesz wymienić ałun za żel do mycia twarzy możemy przejść na pw, chyba że byś coś jeszcze znalazła u mnie ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Cieżko mi ocenić, najlepiej jak sobie posprawdzasz ceny w internecie bo nie chciałabym strzelać, płyn kupowałam w jakimś centrum handlowym na stoisku z soczewkami a perfumy od konsultantki, ale cen sobie nie przypomnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Za olej już raczej nic ńie widzę niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Byłabym chętna na pędzel kabuki i kilka próbek minerałów, ale muszę najpierw sprawdzić czy będą mniej więcej mi pasować
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
Przekupka: 38 pkt / 100% pozyt.
|
Sprawdziłam w necie odcienie minerałów i jednak będą dla mnie za jasne
![]() Tak więc podziękuję za naszą ewentualną wymianę, pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.