![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Grudzień ♥ Zara, H&M, Mango, Orsay, Mohito, Reserved, Stradivarius XS/S buty 36/37Witam w moim wątku wymiankowym Wymieniam się wyłącznie za rzeczy z wish, chyba, że coś mnie zauroczy. Z braku czasu niestety nie robię zdjęć na sobie, przepraszam. Staram się odpisywać każdemu, ale jeśli zapomnę to przypomnij mi się ![]() Nie przeszkadzają mi linki, ale byłabym jednak wdzięczna za podawanie opisów. To dla mnie znaczne ułatwienie. Moje ubrania pochodzą w większości z nowych kolekcji i takich samych oczekuję w zamian. Nie proponuj mi proszę, starych, znoszonych rzeczy. Noszę XS/S i w większości takie rozmiary znajdziesz w moim wątku. Nie proponuj mi większych rozmiarów. Preferuję większe wymianki Uwaga, jestem naprawdę wybredna i kapryśna. Mam pełną szafę, dlatego wymieniam się tylko na rzeczy z nowszych kolekcji. Szukam:- futrzanej kamizelki - czarnej ramoneski - koszuli w kratkę - gładkich, czarnych rurek - klasycznych oficerek 36/37 - białej bluzki z baskinką rękaw 3/4 - chusty lub szalika w kolorze burgundowym - ciuchów na fitness - spodni, topów - butów do biegania 36/37 - eleganckich, biurowych sukienek - marynarek w różnych kolorach
- neonowego naszyjnika - conversów - rzeczy z nowych kolekcji Zara, H&M, Mohito, Bershka, Stradivarius, Mango, Vero Moda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień ♥ Zara, H&M, Mango, Orsay, Mohito, Reserved, Stradivarius XS/S buty 36
1. Czarna sukienka Mango, stan idealny, rozmiar XS
2. Bershka rozkloszowana sukienka biała z neonowymi wstawkami, 36 S, stan idealny, raz załozona Edytowane przez fablous Czas edycji: 2014-01-26 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień ♥ Zara, H&M, Mango, Orsay, Mohito, Reserved, Stradivarius XS/S buty 36
2. Lovely long lasting lip gloss 02, daje efekt matowych ust, raz maźnięty
3. Kurtka Stradivarius, rozmiar S, stan idealny 4. Nowe czółenka w szpic, szare, Stradivarius, nowe z metką, rozmiar 36 Edytowane przez fablous Czas edycji: 2014-02-06 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
6. Zara trapezowa bluzka, pudełkowa, świetny materiał i kolor fuksjowy, rozmiar L, ale ja nosiłam przy XS i wyglądała super, stan idealny
7. Bluzka koszula z podpinanymi rękawami, z paski, Reserved 34 XS, stan idealny Edytowane przez fablous Czas edycji: 2014-01-06 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
10. Kremowa rozkloszowana sukienka Orsay, nowa z metką, rozmiar 36/S
11. Koralowa sukienka z falbaną, House XS 12. Morelowy kardigan Vero Moda, wiązany, rozmiar L, ale ja go nosiłam przy XS/S i prezentował się fajnie 13. Tunika w cętki, falbanka na dole, H&M 34 XS 14. Sukienka w zeberkę, H&M 34 XS, stan idealny Edytowane przez fablous Czas edycji: 2014-01-06 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
8. Czarna koszula a'la Zara, z ćwiekami na ramionach, nowa z metką, rozmiar S/M
11. Ołówkowa spódnica z czarnymi bokami, z tyłu zip, Mohito XS 12. Bluzka w zeberekę, S/M 13. Klasyczna czarna marynarka, dopasowana, krótka, rozmiar 36, wg mnie zdecydowanie 34 Edytowane przez fablous Czas edycji: 2014-01-20 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
18. Spódniczka House, tulipan z kieszeniami, beżowa z grubszego materiału, fajna na jesień, XS
19. Spódniczka House z baskinką, wzór panterka, na gumce, XS 20. Spódniczka House, floral, zakładana z przodu, XS Edytowane przez fablous Czas edycji: 2014-01-06 o 15:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
21. Strój kąpielowy w kolorze ecru, H&M, góra 75C, dół 36 - miseczki usztywnione, wiązane z tyłu i u góry, stan idealny
22. Chabrowy szal, chusta Sinsay, nowy 23. Kremowy szal, chusta 24. Chabrowa chusta, Vero Moda Edytowane przez fablous Czas edycji: 2013-12-22 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
25. Kremowa torba z łańcuchem Stradivarius, stan bdb
26. Komplet rękawiczek, czarne z ćwiekami i bezowe, H&M, nowe z metką 27. Etui na okulary w zeberkę 28. Nowy naszyjnik Mohito Edytowane przez fablous Czas edycji: 2013-12-22 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
26. Pomarańczowe koturny peep toe, rozmiar 36, nieco zniszczona podeszwa przy koturnie
27. Platformy peep toe, beżowo zielone, nowe, rozmiar 36 28. Czarne sandały klocki, rozmiar 37, nowev Edytowane przez fablous Czas edycji: 2013-12-22 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się parę rzeczy u Ciebie
![]() Zaglądnij może coś Ci wpadniew oko ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
8. Czarna koszula a'la Zara, z ćwiekami na ramionach, nowa z metką, rozmiar S/M
14. Bluzka Mango w wężowy wzór, tył gładki czarny, rozmiar xs, stan idealny 16. Czarna bluzka z baskinką, szyta na zamówienie, pasuje na XS cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 96% pozyt.
|
znalazłabyś coś za tę sukienkę z Mango? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1387713103
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hej cos za pikowana szara sukienke
![]() |
#18 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Za książki chciałabym książki
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1387715248
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za butelkową sukienkę a'la zara? jeśli tak to prosiłabym o wymiary
![]()
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
6. Zara trapezowa bluzka, pudełkowa, świetny materiał i kolor fuksjowy, rozmiar L, ale ja nosiłam przy XS i wyglądała super, stan idealny?
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
za sukienke chcialabym jakis konkret, bo byla droga, prawie w gole jej nie nosilam, a jest z takiego porzadniejszego, dzianinowego materialu, nie z takiej cieniutkiej bawelny, wiec chyba do tej czarnej z baskinka niczego nie uda mi sie dobrac, bo podobaja mi sie juz tylko takie 'drobne' rzeczy, jak np te rekawiczki z cwiekami, ale spodobala mi sie tez ta szara pikowana, to moze sukienka za sukienke ?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Mam takie buty, założone kilka razy w twoim rozmiarze
![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
podoba mi sie pare rzeczy, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1387713103 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1387713513 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1387713263 znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.