MAJ - Top Secret, H&M, Zara, inne, S-L - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: ciuchlandia

Notka

Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-05-03, 09:00   #1
dida
Rozeznanie

Przekupka: 25 pkt / 100% pozyt.

MAJ - Top Secret, H&M, Zara, inne, S-L

DOKŁADKA posty 7, 10-13.

Witam w pierwszej odsłonie ubraniowej Moje ubrania są nienoszone lub niewiele noszone (o czym uprzedzam). Jak prać trzeba było, uprzedzam. Jeśli rzecz ma usterkę - piszę o tym. Reszta - stan BDB.

Rzeczy w dużej mierze nie mają metek, bo kupując (często pod wpływem chwili) myślałam, że będę je nosić. Przymierzyłam w domu raz jeszcze i się okazało, że jednak nic z tego nie będzie.. Skąd my to wszystkie znamy?

UWAGA - będą nowe ubrania!

UWAGA 2 - wydaję ubrania za kosmetyki i odwrotnie - proszę przejrzeć mój drugi wątek.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612079

Na życzenie podaję wymiary dokładne.

WISHLISTA:
Szukam ubrań - nowe lub niewiele noszone. Mile widziane akcesoria, torebki, hustki, bransoletki, kolczyki (raczej sztyfty, delikatne), wisiorki.
Szukam ubrań do pracy ale też może coś szalonego, kolorowego?
Na pewno nic w kolorze intensywnej, trawiastej zieleni! czarne raczej też nie.. źle podobno mi w czerni
buty 38 - szczególnie sandałki, inne, najlepiej w kolorze brązowym, beżowym, inne kolory niż czarne
torebki typu kopertówki, duże również
marynarka
bielizna 75 C,
chętnie spódnice ołówkowe, buty na obcasach i obcasikach, sandałki, balerinki,
sukienki różnej maści,
rzeczy sportowe do biegania (oddychające materiały, buty do biegania ale markowe, mało noszone lub nówki).
Poza tym szukam do domu - narzuta na sofę, łóżko. Komplet pościeli (łóżko duże). Narzuta może być używana (ale nie jakoś przesadnie zniszczona).
I Mp3 przenośne - może ktoś chce wydać?

Noszę rozmiar 36-38 i w takim gł. rozmiarze są ubrania. Zdażyło się parę 40 - te wydaję bo są za duże.
Proszę nie proponować mi ubrań jeśli ktoś pali papierosy, niestety ten zapach zostaje na ubraniach, w całym domu, potem znieść tego nie można.

Wishlista kosmetyczna - zajrzyj do drugiego wątku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612524 odzieżowo, wymiana

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-14 o 10:49
dida jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 09:57   #2
dida
Rozeznanie

Dot.: MAJ - Top Secret, H&M, Zara, inne, S-L

1. TOP SECRET 36 - szara bluzka 3/4 rękawy, duży dekolt z dodatkowy paskiem i napami na skos. Wygląda to bardzo ciekawie i orginalnie. Noszona 2 razy.

2. ZARA 36/34- biała kurka w sportowym stylu. Bardzo mała - małe 36 lub raczej 34. Uwaga - bardzo ciepła pomimo tego, ze wypełnienie nie wydaje się aż takie duże. Na zimę, jesień. Dobrze grzeje. Wygodna - leciutka. Trochę noszona w jednym sezonie, ale nie jest zniszczona. Wyprana.

3-4. TALLY WEIJL 40 - bardzo fajna kamizelka w delikatną kratkę, z tyłu ciekawe rozwiązanie - ramiączka na gumie. Wygląda to bardzo stylowo. Wydaję bo niestety dla mnie kamizelka jest trochę za duża. 3 -4 razy założona.

5-6. DUNNIES STORE - 36/38 - czarna, haft na wierzchu, pod spodem gładka druga część (żeby nie było przeźroczyście). Ramiączka bardzo delikatne, z tej części co haft. Bardzo ładna, wysokość ramiączek można zmieniać. Elegancja. Wydam za coś co mi się na prawdę spodoba. 2 razy noszona.

Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06560.jpg
Wyświetleń: 57
Rozmiar:  88,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06571.jpg
Wyświetleń: 58
Rozmiar:  77,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06575.jpg
Wyświetleń: 48
Rozmiar:  109,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06577.jpg
Wyświetleń: 14
Rozmiar:  122,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06618.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  89,8 KB  

Nazwa:  DSC06619.jpg
Wyświetleń: 43
Rozmiar:  63,2 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post33849201 Hugo Boss Woman, Chanel Mademoiselle, minerały, biochemia, naturalne, czarne mydło, lpr Kerium, lottabody, Tigi i inne profesjonalne do włosów - wymiana

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-03 o 10:37
Stary 2012-05-03, 10:02   #3
dida
Rozeznanie

1-2. TOP SECRET - spodnie eleganckie, na kant. Szare z lekko błyszczącego materiału. Prosta nogawka. Dodatkowo szary pasek. Założone parę razy. Wydaję, bo są dla mnie za duże.

3. TOP SECRET 36 - elegancka szara spódnica. Lekko błyszczący, śliski materiał. Z przodu wzór przy pasie - zakładka. Z tyłu nie ma jednego rozcięcia tylko dwa. Swego czasu kosztowała ponad 100 zł. Noszona parę razy, wyprana. Wybaczcie, że taka pognieciona - materiał z tych gnietliwych. Bardzo dopasowana w talii, bardzo ładnie wygląda z koszulami. Z przodu ma maleńkie zadarcie w materiale ale widać to z bardzo bliska jedynie. Dlatego ocena BDB -. Wydam za coś co mi się bardzo spodoba.

4. NO NAME 38 - eleganckie kremowe spodnie do pasa (to nie są biodrówki!). Proste nogawki, troszkę szersze. Na kant. Materiał śliski, mało gniecący się. Parę razy założone, wyprane. Wydaję bo są mi trochę za wąskie w biodrach i ja mało w ogóle chodzę w spodniach, leżą w szafie.

5. ALDONA 38/40 (taki polski producent odzieży mający w swoje sklepy w Wielkopolsce) - przepiękna sukienka w różowym, mocnym kolorze. Ołówkowa. Bardzo elegancka. Z paskiem. Do kolan. Materiał lekko błyszczący (minimalnie), śliski. Wydaję z bólem bo niestety jest dla mnie za duża. Kosztowała 200 zł. Jest to duże 38 lub raczej 40. Nie na osoby z małym biustem. Założona 2 razy.
Zdjęcie pierwsze oddaje faktyczny kolor sukienki.

* dodane foto spodni nr 1-2, sukienki nr 5 i spodni nr 4.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06582.jpg
Wyświetleń: 25
Rozmiar:  74,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06581.jpg
Wyświetleń: 52
Rozmiar:  81,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06637.jpg
Wyświetleń: 59
Rozmiar:  86,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06574.jpg
Wyświetleń: 44
Rozmiar:  65,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06580.jpg
Wyświetleń: 64
Rozmiar:  74,0 KB  

Nazwa:  DSC06673.jpg
Rozmiar:  95,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06688.jpg
Wyświetleń: 16
Rozmiar:  90,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06663.jpg
Wyświetleń: 51
Rozmiar:  62,9 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-05 o 15:38
Stary 2012-05-03, 10:04   #4
dida
Rozeznanie

1-2. TOP SECRET 36- czarna tunika lub sukienka (krótka). Z przodu motyw wężowej czarnej skóry, z tyłu gładka. Na jedno ramię, bardzo ciekawie, elegancko a jednocześnie seksi się prezentuje. Wisi i wisi w tej szafie, jakoś tak nigdy w niej nigdzie nie wyszłam, tylko przymierzona.. nie muszę wydawać, czeka na swoją okazję i lubię na nią patrzeć , ale za coś co bardzo mi się spodoba - wydam

3. ATMOSPHERE - czarna z motywem wężowej, czarnej skóry. Kokarda w górnej partii. Dość mała, podłużna. 2 razy używana.

4-5. PAPAYA 36 - białe bolkerko z haftowanymi kolorowymi kwiatami. Noszone kilka razy. Muszę je jeszcze raz przeprać bo widzę w jednym miejscu żółte przebarwienie - nie wiem czy zejdzie i skąd to (na tą chwilę stan DB - przebarwienie widoczne jeśli bardzo się przyjrzy, z bliska i od wew.)

Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06616.jpg
Wyświetleń: 37
Rozmiar:  116,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06617.jpg
Wyświetleń: 46
Rozmiar:  119,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06615.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  105,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06623.jpg
Wyświetleń: 55
Rozmiar:  79,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06624.jpg
Rozmiar:  75,7 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-03 o 10:40
Stary 2012-05-03, 10:16   #5
dida
Rozeznanie

1-2. ESTEFANIA 36 - przepiękna rozkloszowana spódnica, różowo-pomarańczowa w kwiaty. Za kolana. Dużo falban. Wygląda się w niej niczym cyganka. Noszona parę razy.

3-4. ZARA 36/34 - różowa w owocowo-kwiatowe motywy. Zwiewna, na podszewce. Ramiona ledwie zakryte, woalką, pod biustem dodatkowe marszczenie - kokarda. Śliczna ale ledwie się w niej mieszczę Parę razy założona. Wydam za coś co mi się bardzo spodoba.

5. MANGO 36 - w zieleniach, z jasną aksamitną tasiemką w kokardkę Urocza, tylko przymierzona - nie pasuje mi do niczego.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06569.jpg
Wyświetleń: 17
Rozmiar:  150,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06570.jpg
Wyświetleń: 41
Rozmiar:  145,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06621.jpg
Rozmiar:  120,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06622.jpg
Wyświetleń: 45
Rozmiar:  105,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06620.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  78,4 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-03 o 10:42
Stary 2012-05-03, 10:18   #6
dida
Rozeznanie

1. TOP SECRET M - pasek, raz założony. Kolor czarny.
i TOP SECRET - szara kopertówka. - BRAK

2-3. STALKO 38 - elegancka koszula w piękny wzór niczym haft w kwiaty. Szara, wzór czarny. Materiał gładki, śliski. Noszona parę razy, wyprana, dla mnie niestety za duża.

4. H&M 36 - spódniczka mini dżinsowa. Noszona parę razy, wyprana.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06625.jpg
Wyświetleń: 30
Rozmiar:  95,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06634.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  140,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06633.jpg
Wyświetleń: 50
Rozmiar:  194,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06635.jpg
Rozmiar:  153,7 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-17 o 15:34
Stary 2012-05-03, 10:22   #7
dida
Rozeznanie

1-2. NO NAME 38 - buty czarne (pewnie mają jakąś nazwę ale ja już nie pamiętam, kosztowały kiedyś ponad 300 zł). Niczym lateks - obcisłe na nogach, do kolan (dla niskich pewnie za kolana), lekko je zakrywają. Obcas cienki, metalowy. Lekko błyszczące, ale wchodzące w mat, nie jest to taki typowy błysk. Noszone jedynie po domu parę razy.

3. NO NAME stanik - czarny z białym wzorem i koronką. 75 C ale jest to małe C więc na B też się nada. Push up. Parę razy nosiłam, wyprany.

4-5. GATTA - cieniutkie legginsy we wzory. Rozmiar 4 - na wysokie osoby. Wzór jak na zdjęciu - romby z dodatkowymi małymi rombami ale uwaga, legginsy 2 pary, są w kolorach jasnych! Jedna para - białe, w białe duże romby - siatkę i różowe małe romby.
i
Druga para - kremowe w kremowe duże romby-siatkę i różowe małe romby. Wygląda to bardzo wesoło ale trzeba mieć do czego nosić Nienoszone, tylko otwarte opakowania (kremowe nie mają opakowania firmowego, tylko folia)

DOKŁADKA

6 GATTA i jakaś inna firma rajstopowa roz. 4 - pończochy do paska i samonośne (do paska czarne, samonośne brązowe). po 2 szt. Nowe, w opakowaniach.

7-9 NO NAME (ale przyleciał aż z USA ) roz 38 - gorset błękitny z haftami białymi, s tyłu wiązanie z kokardką. Zapinany na hafki z przodu. Nada się na dzień, wyjście ale i może dla celów bardziej intymnych, randka itd. Nieużywany.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06562.jpg
Rozmiar:  117,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06568.jpg
Rozmiar:  73,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06631.jpg
Wyświetleń: 32
Rozmiar:  104,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06629.jpg
Wyświetleń: 46
Rozmiar:  70,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06630.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  84,3 KB  

Nazwa:  DSC06656.jpg
Wyświetleń: 15
Rozmiar:  70,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06643.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  98,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06644.jpg
Wyświetleń: 10
Rozmiar:  103,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06645.jpg
Rozmiar:  109,8 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-05 o 16:43

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 10:24   #8
dida
Rozeznanie

kolczyki ze zwykłej stali, uwaga alergicy!

1. NO NAME - 2 blaszki biała i różowa z bardzo ładnym wycinanym w blasze ornamentem. Bardzo ładne ale wydaję, bo nie mam z czym nosić (założyłam 2 razy)

ORSAY - bardzo ładne, delikatne symilki błyszczące i masa perłowa zatopione w metalu. Wydaję - nie pasują do końca do mnie, tylko raz przymierzone.

H&M - wiszące, długie kolczyki. Przeleżały parę lat, ale założone 1 raz dosłownie. Nic im nie jest, metal może nie taki srebrny jak na początku, a bardziej wpadający w lekką żółć, ale wygląda to tak, jakby tak powinno być. Kulki białe i przeźroczyste.

2. NO NAME - długie wiszące kolczyki. Kolory niebieskie, błękitne, białe. Założone raz, nie mam do czego nosić choć bardzo ładne i dodatkowo lekko się błyszczą dając bardzo ciekawy efekt.

HAND MADE - kolczyki zrobione przez jedną z Wizażystek. Kolor bardziej błękitny (delikatny) niż na zdjęciu. Założone parę razy. Nie pasują mi do niczego, choć są bardzo ładne.

HAND MADE - kolczyki zrobione przez jedną z Wizażystek. Kolor niebieski to fiolet (delikatny). Założone parę razy. Nie pasują mi do niczego, choć są bardzo ładne.

3. HAND MADE - kolczyki zrobione przez jedną z Wizażystek. Kolor bardziej różowy 2-ch ostatnich kamieni. raz. Nie pasują mi do niczego, choć są bardzo ładne.

NO NAME - przeźroczyste, 2 razy założone.

HAND MADE - kolczyki zrobione przez jedną z Wizażystek. Kolor bursztynowy. Założone parę razy. Nie pasują mi do niczego, choć są bardzo ładne.

NO NAME - różowe gwiazdeczki, sztyfty. Tylko przymierzone.

NO NAME - kulki sztyfty. Różne kolory. Mogę wydać pojedyńczo lub zbiorowo.

4. Bransoletki - metal, uwaga alergicy!:
H&M - najnowszy nabytek z tego tyg. Złote bransoletki, jest ich dużo. Wydaję połowę (większą ) bo dla mnie to za dużo dla mojej cienkiej ręki do noszenia Bardzo fajne i na czasie. Nie nosiłam.

NO NAME - ładna bransoletka z błyszczączych czarnych kamieni. Na końcu łańcuszek z jednym kamieniem. Raz założone - wydaję bo do niczego mi nie pasuje. Swego czasu wydałam na nią 20-30 zł.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06610.jpg
Wyświetleń: 24
Rozmiar:  89,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06611.jpg
Rozmiar:  84,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06612.jpg
Wyświetleń: 36
Rozmiar:  81,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06613.jpg
Wyświetleń: 58
Rozmiar:  70,9 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-03 o 10:47
Stary 2012-05-03, 10:26   #9
dida
Rozeznanie

Dot.: MAJ - Top Secret, H&M, Zara, inne, akcesoria, S-L

1. H&M M - beret czapka. Kolor szary. Ostały się metki - tylko przymierzona.

2. xxx - pasta do butów koloryzująca. Średniej głębokości kolor szary. Pasta pielęgnuje skórę. Lekko koloryzuje. Tylko sprawdzany kolor. Pasta jest w kremie. Nadal świeża. Wydam za niewiele - stoi nieużywana a może komuś się przyda?

3. TAROT - karty, 2 talie - Secret Tarot i Tarot Czarownic. Stan BDB, niewiele używane. Mogę wydać razem lub osobno.

4. SCHLECKER - wsuwki i gumki (bez blaszki) ze sklepu Schlecker. Nieużywane.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06626.jpg
Wyświetleń: 33
Rozmiar:  99,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06628.jpg
Wyświetleń: 45
Rozmiar:  57,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06632.jpg
Rozmiar:  110,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06614.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  84,8 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-03 o 10:49
Stary 2012-05-03, 10:30   #10
dida
Rozeznanie

DOKŁADKA

1-2 BLINK z BUTYK.PL 38 - czerwone buty na obcasach 10 cm. Założyłam je 2 razy, chodziłam po biurze (nie na dworze) i wysiadłam bo obcasy są za wysokie. Wydam w dobre ręce, choć są przepiękne Buty są wyższe w przedniej części - można włożyć spokojnie wkładkę i nadal stopa się mieści. Materiał - imitacja zamszu. Stan BDB - z racji, że nosiłam, wkładka przy pięcie jest lekko przybrudzona i jak widać na drugim zdjęciu jest lekkie przybrudzienie z przodu. Nawet nie wiem kiedy to się stało, materiał chyba "łatwo chwyta", ale nie widać tego aż tak bardzo kiedy się buty nosi.
Buty raczej na wąską stopę.

3-4 TOP SECRET 36 - kardigan long, dłuższy sweterek rozpinany. Bardzo cieniutki, elastyczny materiał. Nienoszony, tylko przymierzony. Stan DB ponieważ widzę zaciągnięcie malutkie z boku, widać je na drugim zdjęciu.

5 B YOUNG 38 - sweterek rozpinany, malinowy kolor, krótkie rękawki. Parę razy nosiłam i jest prany, dlatego stan DB+. Poza tym nic mu nie dolega

6-8 MAVERICK 38 - W30 L33 - jeansy rurki ze ślicznymi haftami z tyłu przy kieszeniach. Wydaję choć mi szkoda, bo są dla mnie trochę za duże. MAteriał rozciągliwy, cienki jeans. Kosztowały ponad 200 zł. stan BDB - dlatego, że prane, noszone może z 5 razy, kiedy byłam tęższa

Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06689.jpg
Wyświetleń: 29
Rozmiar:  56,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06692.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  48,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06679.jpg
Wyświetleń: 25
Rozmiar:  116,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06680.jpg
Wyświetleń: 18
Rozmiar:  180,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06681.jpg
Wyświetleń: 20
Rozmiar:  91,1 KB  

Nazwa:  DSC06682.jpg
Wyświetleń: 56
Rozmiar:  138,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06683.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  236,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06684.jpg
Rozmiar:  138,4 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-05 o 16:51
Stary 2012-05-03, 10:31   #11
dida
Rozeznanie

DOKŁADKA

1-2. NO NAME 36 - świetne jeansowe spodnie, jeans cieniutki, lekko błyszczący i śliski. Wydają się być wygodne, czego nie wiem ponieważ były dla mnie za małe więc odłożyłam na półkę po przymierzeniu. Lekki kant na długości - na prawdę ciekawie się prezentują. Na drobną osobę, nie z szerokimi biodrami (proponowałabym spodnie komuś o rozmiarze XS)

3-4. NO NAME 38 (małe) - spodnie w pepitkę 3/4, takie letnie, bardzo wygodne. Materiał bardzo fajny, nie gniecie się. Szkoda, że na mnie za duże, bo nie oddałabym Parę razy założyłam, wyprane.

5-6. MARILYN M/L - legginsy lekko błyszczące ze wzorem jak panterka. Bardzo ładne, świetnie się prezentują. Założyłam 3 razy.

7-8. NO NAME 36 - Spódnica czarno-szary jeans, rozkloszowana, pięknie się mieniąca dzięki haftom z błyszczących koralików. Uwaga - nie nadaje się, aby ją nosić z rajstopami bo te koraliki czasem też są po drugiej stronie materiału, na brzegu dolnym i powodują zaciąganie rajstop. Zatem tylko na gołe nogi Nosiłam z 5 razy? Stan bdb.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06671.jpg
Rozmiar:  126,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06672.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  199,5 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06661.jpg
Wyświetleń: 12
Rozmiar:  67,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06662.jpg
Rozmiar:  200,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06665.jpg
Wyświetleń: 26
Rozmiar:  118,8 KB  

Nazwa:  DSC06659.jpg
Wyświetleń: 13
Rozmiar:  66,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06685.jpg
Rozmiar:  175,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06687.jpg
Wyświetleń: 6
Rozmiar:  195,0 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-05 o 16:39
Stary 2012-05-03, 10:32   #12
dida
Rozeznanie

DOKŁADKA

1-2. (zapomniałam nazwy firmy, strój kupiony na allegro) Czarny strój kąpielowy. Materiał rozciągliwy, elastyczny, szybko schnący. Przymierzony i wyprany. Odcięłam metki. Stan Bdb.

3-4. MANGO 36 (małe) golf rozciągliwy, kolor bardziej wrzosowy, ładny fiolet (nie udało mi się uchwycić na zdjęciu). Cieniutki materiał. Widzę drobne zaciągnięcie (bardzo delikatne, trzeba się przyjrzeć) więc stan DB +. Oddam za niewiele.

5-7. NO NAME 38/40 - spódnica ołówkowa , szara z lekko błyszczącego materiału. Trochę nosiłam zanim nie schudłam Stan oceniam jako DB + (dlatego że nie jest prosto ze sklepu ), spódnica ma się dobrze, trzeba by ja tylko wyprasować.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06653.jpg
Wyświetleń: 21
Rozmiar:  74,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06654.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  76,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06669.jpg
Rozmiar:  109,0 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06670.jpg
Rozmiar:  114,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06666.jpg
Rozmiar:  162,6 KB  

Nazwa:  DSC06667.jpg
Rozmiar:  157,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06668.jpg
Rozmiar:  178,4 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-05 o 16:32
Stary 2012-05-03, 10:54   #13
dida
Rozeznanie

DOKŁADKA

1-2. SECRET POSSESSION 38 koszulka nocna z tiulu, przeźroczysty materiał, urocze czerwone guziczki z przodu - rozpina się na długości - i czerwona kokardka. Tylko przymierzona. Na panie raczej z biustem B/C lub więcej.

3. VICTORIA's SECRET M - pas do pończoch, kolor różowy ze złotymi wstawkami w koronce. Z metkami.

4. VICTORIA's SECRET M - pas do pończoch, kolor granatowy z czarnymi wstawkami (paski do przypinania pończoch, kokardka na środku). Z metkami.

5-7. NO NAME 75 c - gorset który założyłam może 2 razy. Stan bdb. Miseczki z gąbką w środku, 2 rzędy hafek to zapinania.

8-9 (zapomniałam nazwy firmy, ale jest popularna na polskim rynku) Pas do pończoch, tylko przymierzony, ale odcięłam metki. Kolor czarny, wstawki biżuteryjne z przodu.
Ikonki załączonych zdjęć
Nazwa:  DSC06641.jpg
Wyświetleń: 49
Rozmiar:  134,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06642.jpg
Rozmiar:  109,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06646.jpg
Rozmiar:  95,3 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06647.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  82,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06650.jpg
Rozmiar:  91,7 KB  

Nazwa:  DSC06651.jpg
Rozmiar:  79,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06652.jpg
Rozmiar:  135,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06648.jpg
Rozmiar:  79,2 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  DSC06649.jpg
Rozmiar:  131,6 KB  

Edytowane przez dida
Czas edycji: 2012-05-05 o 16:27
Stary 2012-05-03, 11:22   #14
Virginnia
Zadomowienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

coś za:
4. H&M 36 - spódniczka mini dżinsowa. Noszona parę razy, wyprana.
i
H&M - najnowszy nabytek z tego tyg. Złote bransoletki, jest ich dużo. Wydaję połowę (większą ) bo dla mnie to za dużo dla mojej cienkiej ręki do noszenia Bardzo fajne i na czasie. Nie nosiłam.

?

Jak cos znajdziesz to poproszę wymiarki spódniczki (szczególnie pas)

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

- gruba i ciepła chusta Vila. Nowa, bez metek. Wymiary: 170 cm x 133 cm x 120 cm. Frędzelki są na dwóch krótszych bokach.

tak, jest to duży trójkąt
Stary 2012-05-03, 11:33   #15
Kitka_16
Wtajemniczenie

Przekupka: 57 pkt / 100% pozyt.

coś za:
1. H&M M - beret czapka. Kolor szary. Ostały się metki ??

WYMIANA MAJ

Książki!

Odpisuj u mnie, a ja u Ciebie

inż. od 08.02.2013!
mgr 15.07.2014!
Kitka_16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 11:35   #16
Sternchen_7
Zadomowienie

Przekupka: 40 pkt / 100% pozyt.

Coś u mnie za
1. TOP SECRET 36 - szara bluzka 3/4 rękawy, duży dekolt z dodatkowy paskiem i napami na skos. Wygląda to bardzo ciekawie i orginalnie. Noszona 2 razy.
Sternchen_7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 12:01   #17
szczęście_jest_blisko
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.

coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1336037162

szczęście_jest_blisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 12:26   #18
redbutton
Zadomowienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Stary 2012-05-03, 12:55   #19
kasia1608
Zakorzenienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

co za wszystkie kolczyki kuleczki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1336037039 ?
kasia1608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 12:59   #20
cynaamonka
Wtajemniczenie

Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.

Jestem zainteresowana bolerkiem Papaya i ewentualnie zwiewną sukienką Zara, zajrzysz do mnie?
cynaamonka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 13:59   #21
lagowianka
Zakorzenienie

Przekupka: 209 pkt / 100% pozyt.

1-2. TOP SECRET - spodnie eleganckie, na kant. Szare z lekko błyszczącego materiału. Prosta nogawka. Dodatkowo szary pasek. Założone parę razy. Wydaję, bo są dla mnie za duże.

3. TOP SECRET 36 - elegancka szara spódnica. Lekko błyszczący, śliski materiał. Z przodu wzór przy pasie - zakładka. Z tyłu nie ma jednego rozcięcia tylko dwa. Swego czasu kosztowała ponad 100 zł. Noszona parę razy, wyprana. Wybaczcie, że taka pognieciona - materiał z tych gnietliwych. Bardzo dopasowana w talii, bardzo ładnie wygląda z koszulami. Z przodu ma maleńkie zadarcie w materiale ale widać to z bardzo bliska jedynie. Dlatego ocena BDB -. Wydam za coś co mi się bardzo spodoba.

sukienka aldona

cos u mnie
lagowianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 15:08   #22
Virginnia
Zadomowienie

Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.

niestety spódniczka będzie na mnie za mała
dziękuję
Stary 2012-05-03, 17:46   #23
Anka4455
Zakorzenienie

Przekupka: 60 pkt / 97% pozyt.

TAROT - karty, 2 talie - Secret Tarot i Tarot Czarownic. Stan BDB, niewiele używane. Mogę wydać razem lub osobno
coś u mnie ??
Anka4455 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 17:48   #24
lagowianka
Zakorzenienie

Przekupka: 209 pkt / 100% pozyt.

zależy jaki rozm nosisz
ja nosze obecnie małe 38 i jest lekko luźne ale nie zaduze
co bys mi mogła z a nie oddac?
lagowianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 19:10   #25
szczęście_jest_blisko
Zakorzenienie

Przekupka: 127 pkt / 99% pozyt.

kurcze kochana podoba mi się z tego co teraz patrze tylko coco mademoiselle, ale myślę że na koszulę się nie skusisz za nie?

także chyba nici z naszej wymiany

szczęście_jest_blisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 08:11   #26
Wika28
Zakorzenienie

Przekupka: 237 pkt / 100% pozyt.

Dziękuję za miłe słowa co do tej sukienki to jestem dosyć wybredna, bo nie mam tak do końca pewności, czy chcę ją wymienić Pozdrawiam
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 09:06   #27
mirrera
Raczkowanie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

odpowiadam - co mogę

Calvin Klein Beauty 1,2ml - damskie? - tak, damskie
Kenzo L’eau per Kenzo - damskie? - tak, damskie
Avene Ystheal+ - krem przeciwzmarszczkowy 5ml (x2) - niekoniecznie 2, czy to dla cery mieszanej czy suchej? - dla skóry suchej
Missha Night Revolution próbka od producenta, innisfree the green tea seed serum próbka od producenta - co to dokładnie? dla jakiej cery? - nie wiem, dziewczyny znające się na "azjatykach" może wiedzą, ja dostałam jako dodatek do zamówionego bb kremu
Joko podkład Soft Touch – luxurious silky foundation – J160 30ml – użyty 3 razy - wham się - czy to kryje? - dla mnie całkiem niezły odpowiednik Bourjois Healthy Mix 51 - kryje bardzo podobnie (jak dla mnie całkiem dobrze) - oddaję tylko dlatego, że dla mnie kolor za ciemny
Smashbox Halo Hydrating 1 mała odsypka z Sephory - co to dokładnie? dla jakiej cery? - podkład mineralny dla skóry suchej - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ng-powder.html
Celia nawilżająca pomadka-błyszczyk Nude606 użyta 2 razy - mamy gdzieś jaki to dokładnie odcień? ma drobinki? może foto? bez drobinek - dzisiaj pstryknę fotkę
Mazidła mother of pearl 10g nowy 05 2012 - z Naturalnego piękna? - tak
Naturalne Piękno proszek jedwabny - jaki ma termin ważności?, - 2013
Soma Mother of Pearl - jaki ma termin ważności? - 2013
Soma puder perłowy - jaki ma termin ważności? z Naturalnego piękna? - tak, z NP, termin 2013

moje dobrocie na wymiankę

Edytowane przez mirrera
Czas edycji: 2012-05-04 o 09:19
mirrera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 13:47   #28
Make_up_Mouse
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

nic, pozdrawiam .
Make_up_Mouse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-04, 15:56   #29
Anka4455
Zakorzenienie

Przekupka: 60 pkt / 97% pozyt.

niestey nie mam już tej frezarki zapomniałam zaznaczyć ze jest już wymieniaona
Anka4455 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-05, 10:25   #30
ImpudentDolly
Zakorzenienie

Przekupka: 111 pkt / 98% pozyt.
Dot.: MAJ - Top Secret, H&M, Zara, inne, akcesoria, S-L

Taka maleńka to nie jest ja nosze S i na mnie leży
ImpudentDolly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości