|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
STYCZEŃ Bobbi Brown NUXE ESSIE Barry M
Wymienię Najchętniej W WARSZAWIE
NIEAKTUALNE Zapraszam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44965137 THE BODY SHOP HONEY BRONZE SHIMMERING DRY OIL zostało 95ml ze 100ml (raz użyty na ślub znajomej) PIELĘGNACJA
Kosmetyki są oryginalne i świeże !!! TEGO SAMEGO OCZEKUJĘ ![]() MAKE UP 3)Dazzle Dust by Barry M Kolor 22,27,. niebieski parę razy użyty.Sypkie cienie z brokatem , Kredka orflame KHOL PENCLL NUDE Gratis Pędzelek z oriflame 5)NUXE błyszczyk SPF 15 KOLOR 04 Czerwony z drobinkami , raz użyty , dostałam w prezencie ale nie mój kolor. ok.60zł https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...czy-spf15.html 7) POMADKI
8)Paletka sleek AU NATUREL 601 i-Divine połamane opakowanie , cienie nie uszkodzone, używane tylko jasne odcienie 8)LAKIERY : Essie orange it is obvious 13,5 ml , zostało z 10 ml. Rimmel Salon PRO 500 pepermint Eveline mini max 26 miętowy Golden Rose Jolly Jewels 104 Flormar duo CHROME DC03 Wszystkie (oprócz Essie) lakiery były raz użyte , nie spodobały mi się wymienione ORIGINAL BEAUTY BLENDER NOWY kolor czarny BIODERMA ATODERM NUTRITIVE odżywczy krem do twarzy skóra sucha ,wrażliwa 40ml, Moisture Rich Foundation SPF 15 Bobbi Brown kolor Porcelain Bobbi Brown, Shimmer Brick,ROSE Lista życzeń : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=739285 Edytowane przez Ania-loczek Czas edycji: 2014-02-03 o 22:03 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: STYCZEŃ Bobbi Brown NUXE ESSIE Barry M
Mam nadzieję, że już można pisać.
Witam na wizażu ![]() Coś u mnie za bricka bobbi brown? Masz jakąś listę marzeń? mam jeszcze sporo rzeczy poza wątkami, także jeśli nic byś nie znalazła, to napisz mniej więcej czego szukać, czego potrzebujesz.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
MOST WANTED
Becca Shimmering Skin Perfector Moonstone Pomadki Mac ,Lub takie które nie wysuszają ust Balsam NUXE miodowy do ust Zalotka shu uemura Pozostałe Włosy-Olejki Macadamia , (Pielęgnacja włosów rozjaśnianych) , Szukam rzeczy trudno dostępnych , nie koniecznie drogich , najlepiej Bestsellerów , sprawdzonych produktów do brwi i rzęs Najbardziej MAKE UP I PIELĘGNACJA WŁOSÓW Edytowane przez Ania-loczek Czas edycji: 2014-01-18 o 02:53 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Przede wszystkim super, że ktoś z Warszawy w końcu
zawsze bardzo cierpię jak mam iść na pocztę :PObejrzyj sobie moje wątki i zobacz czy coś Ci się podoba, odpisz proszę u mnie. Na Twoją listę oczywiście zerknę, jak już będzie. |
|
|
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Witaj, coś u mnie za shimmerbrick Bobbi?
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hej, coś u mnie za paletkę sleek? : )
jeśli by Cię coś zainteresowało to dodam, że w lutym (od 11 do 16) będę w Warszawie, więc mogłybyśmy dokonać wymiany face to face bez wysyłania
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie?
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
coś za rimmela?
W poszukiwaniu życiowej drogi. 12.02.19 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie za sleek?
zapraszam do 2 wątków |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam u Ciebie brick bobbi brown, niniejszym opisuję to, co zainteresowało Ciebie
![]() Róż bobbi brown ma kod A70, co oznacza datę produkcji w lipcu 2010 ("żywotność półkowa" 36 miesięcy). Tylko że ja nie używałam go od wtedy, pierwsze otwarcie było wcześniej niż rok temu, był to bowiem prezent walentynkowy w 2013 trochę go używałam, ale produktu jest dużo, trudno mi określić dokładnie, moje zużycie wywołało po prostu menisk wklęsły. Kupiony w douglasie.Lakier do ust YSL ma kod 62HD00 (czyli data produkcji kwiecień 2011, przydatność półkowa to 36 miesięcy), kupiony w wakacje 2012 i użyty kilka razy, bardzo ciężko oszacować jego zużycie z racji specyfiki opakowania. Kupiony w douglasie. Mam go też w innym kolorze, takim fioletowawym, teraz nie mogę znaleźć, jeśli by Cię interesował to napisz, poszukam bardziej kupione były jednocześnie.Z Twojego wisha nie mam tych produktów, które wymieniłaś precyzyjnie, mam dwie pomadki estee lauder- "stay cranberry" nr 11 i "stay mauve" nr 05; kody D45 i B45, więc tutaj data produkcji to już kwiecień 2009. Są mało używane, ale tu nie umiem powiedzieć precyzyjnie kiedy je kupiłam, pewnie będzie ze dwa lata temu. Kupione w douglasie. Mam też różne kosmetyki do włosów, jednak jeśli mogę to chciałabym Cię prosić żebyś w pierwszej kolejności zastanowiła się nad tą całą kolorówką. Mam też dwie czwórki cieni chanel- 95 sparkling satins i 78 blue notes, jak pewnie się orientujesz są one mocno brokatowe. Kody 7002 i 6501, czyli rok 2013. Zużycie jak na dwa miesiące (w przypadku sparkling satins, bo blue notes mam jakieś pół roku) dość duże, ale patrząc bezwzględnie- bardzo małe Na marginesie- mieszkam na Bielanach, wiem że to jeszcze odległe rozmyślać spotkaniu wymiankowym, niemniej jestem ciekawa w jakiej dzielnicy Ty mieszkasz i jakie miejsce wchodziłoby mniej więcej w grę
Edytowane przez b_domi Czas edycji: 2014-01-18 o 11:32 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
8)Paletka sleek AU NATUREL 601 i-Divine połamane opakowanie , cienie nie uszkodzone, używane tylko jasne odcienie oraz dwa lakiery: Essie i GR?
|
|
#14 | |
|
Raczkowanie
|
Za podkład BB , - niestety nie znam tych perfum , za lakier i chanel poudre universelle compact 120 rose merveille? ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- niestety nic mnie nie zainteresowało poza pudrem mac który już przehandlowałaś ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- może Essie Flawless? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie, że chodliwy, rozumiem
wstawiłabym zdjęcia, tylko chyba nie umiem da się załączyć plik z folderu czy muszę wstawić je do internetu i podać tylko linka?Pomadki są z linii Double Wear. |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
wyślij mi odpowiedz a spinaczem podepnij załączniki zdjęcia pomadek rózu i lakieru do ust , a to bardzo proste jest
tak jakbyś dodawała mi w odpowiedzi załącznik jak w mailu , tylko jeden minus. musisz pomniejszyc zdjecia w programie graficznym lub uczyc stronny www. zmniejszacz.pl
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie za podklad Bobbi Brown ?
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Coś za paletkę Sleek?
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
coś w moich wątkach za:
1)Shimmer Brick Compact 10.3g Bobbi Brown ?
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
cos za bricka?
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- za bricka, lakier golden i szmikę inglot byćmoże oddam bricka, a nie masz czegos moze z bath body works??
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za paletke au naturel?
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
coś za
Shimmer Brick Compact Paletka sleek AU NATUREL 601 |
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Coś u mnie za eyeliner z Maybelline?
|
|
|
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
Niestety lakieru Essie już nie ma
a mam Essence w opisie, bo mam na wymianę lakier Essence, którego nie ma na zdjęciu ![]() nic innego Cię nie zainteresowało w zamian za tę paletkę?
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
Ja w sprawie bricka Bobbi Brown
![]() Dosyłam zdjęcia pomadek niemniej traktowałabym je raczej jak informację o tym w jakim są stanie, po bardziej rzetelne zdjęcia kolorów sugeruję udać się na google ![]() Przypominam, że są to "stay cranberry" i "stay mauve". Interesował Cię jeszcze lakier do ust YSL i róż w kremie, również Bobbi. Edytowane przez b_domi Czas edycji: 2014-01-18 o 23:43 |
|
|
|
|
#28 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam nic z B&B Works
|
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
Daj mi proszę jeszcze znać jakie konkretne konfiguracje moich kosmetyków Cię ewentualnie interesują za Shimmer Brick
Były tam pomadki estee lauder, róż w kremie bobbi, błyszczyk YSL. Jak będziesz wiedziała z kim chciałabyś się za niego wymienić, to bardzo proszę o informację.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Mogę wymienić La Prairie za shimmerbricka. A masz jakieś jego zdjęcia w innych ujęciach? Jakoś nie mogę zrozumieć jakiego rodzaju jest zużycie tego białego paska.
![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- OK, teraz już widzę Na tym pierwszym zdjęciu jest tai cień wzdłuż tego białego paska i nie wiedziałam o co chodzi. Znam ten kosmetyk i wiem, że jest baaardzo wydajny ![]() Co do pudru to jest to pełne opakowanie 10g, takie jak na zdjęciu w wątku. Puder jest sprzedawany w dwóch pudernicach łącznie - jedna duża, taki zapas, tylko zakręcana od góry i druga ta mniejsza z lusterkiem. Mam go w obu odcieniach i dlatego nie potrzebuję obu puderniczek z lusterkiem. Kolory tego pudru są tylko dwa - 1 i 2. Oba co do zasady są transparentne i nie dają na twarzy konkretnego koloru. W perfumerii, rozcierając oba pudry na wierzchu dłoni trudno dostrzec różnicę. Na twarzy efekt jest taki, że tej jedynki nie widać wcale, jest zupełnie neutralna, a dwójka delikatnie ociepla koloryt twarzy. Mogę zrobić Ci rzeczywiste zdjęcia obu pudrów dla porównania, ale nie wiem, czy foto odda te kolory. ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cyknęłam fotkę obu pudrów, coś tam widać Po prawej 01, po lewej 02.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

zawsze bardzo cierpię jak mam iść na pocztę :P