![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
![]() Kwiecień - Chanel, Estee Lauder, Dior, Clinique, Shiseido, Skin79, Burberry
Witam w moim kwietniowym wątku wymianowym : )
-WISHLISTA- - perfumy - Lancome Tresor in Love, Guerlain Shalimar Parfum Initial L'Eau, YSL Elle (klasyczne), Dior Addict 2/Addict Eau Sensuelle, Salvatore Ferragamo Signorina EDP/EDT, Guerlain La Petite Robe Noir EDT, Armani Code - lakiery do paznokci OPI, Essie, China Glaze, Rimmel Lycra Pro - szminki Chanel - serie Rouge Coco, Rouge Allure oraz Estee Lauder Sygnature Hydra Lustre, Guerlain, Clarins, MAC - balsam do ust Clarins - pielęgnacja Kanebo (Sensai) - peeling do ciała np. Organique - Bandi, złuszczający krem na noc - baza pod makijaż Kanebo Sensai Water Smoothing Make-Up Base - podkłady firmy Kanebo, Smashbox Studio Skin, 15 Hour Wear Hydrating Foundation SPF10, Bourjois Healthy Mix 51, Guerlain Parure Aqua 01 02, Chanel Vitalumiere Aqua - koniecznie jasne, całkowicie żółte odcienie, nawet najjaśniejsze w palecie - kosmetyki z serii Super Aqua firmy Missha - za to oddam bardzo wiele! - cienie - Too Faced, Natural Eye Collection, Urban Decay Naked Basics, oraz The Balm, Nude'tude, ewentualnie cienie MAP lub wkłady MAC, innych nie szukam - róże - każde, ale najchętniej Bourjois, Sleek, Benefit, Nars, Prisme Blush Givenchy - maseczka Tony Moly Tomatox - tusz do rzęs Diorshow Iconic, Helena Rubinstein Lash Queen lub Givenchy Noir Couture (czarny) - kosmetyki azjatyckie (wszelkiego rodzaju, oprócz filtrów) - biustonosze (lub też komplety) dobrych firm (typu Freya, Panache) w rozmiarach 34F, 34E, 32F, 32E (w zależności od fasonu) Noszę ubrania w rozmiarze głównie 38, t-shirty 36, buty 38/39. Jeżeli biżuteria to tylko srebrna/złota, chętniej ta pierwsza. Kilka zasad: 1. Nie odmieniam się bez wyraźnego powodu 2. Z reguły nie uznaję wycofywania się z wymiany po wzajemnym przesłaniu adresów 3. Wysyłka tylko listem poleconym, ekonomicznym lub priorytetowym - do ustalenia 4. Wysyłka tylko w kopercie bąbelkowej (w skrajnych przypadkach wysyłania w zwykłej kopercie proszę o dokładne opakowanie rzeczy takową folią) 5. Wysyłam również za granicę 6. Zastrzegam, że paczki wysyłam jeden/dwa razy w tygodniu, najczęściej w poniedziałki i piątki ZAPRASZAM RÓWNIEŻ DO WĄTKU CIUSZKOWEGO! ![]() Legenda: Wolne Zarezerwowane lub już po prostu nie ma Dokładka KOSMETYKI: Urban Decay, paletka cieni Naked, niedostępna w Polsce - zużycie cieni od testowanego do 10% (cień Bucked jest zużyty w takim stopniu) - TYLKO za paletkę Naked Basics + coś z wish, proszę nie proponować nic innego. Estee Lauder, Double Wear, Stay-in-Place Powder Makeup SPF 10, podkład w kompakcie w odcieniu 1N1 Ecru + nieużywana gąbeczka, kartonik - raz wypróbowany na ręce, więc prawie nówka Chanel, Coco Mademoiselle L'Extrait (czysta esencja perfum) - miniatura 1,5 ml w ozdobnym flakoniczku , który jest maleńką wersją zwykłego flakonika Mademoiselle + opakowanie - tylko raz zdjęłam koreczek, żeby powąchać, więc jest nowa Avene, Triacneal, krem na niedoskonałości skóry i zmiany trądzikowe - tylko testowany Dior, Hypnotic Poison eau Sensuelle - 30/100 ml Estee Lauder, Signature Hydra Lustre, szminka w odcieniu 11 Dune Rose - zużycie niewielkie Clinique, Moisture Surge Overnight Mask, maska nawilżająca - nowa miniatura 7 ml, nieotwierana Maestro, pędzel flat top 140 w rozmiarze 18, w stanie bardzo dobrym - chętnie za inny pędzel, np. Ecotools 1201 do różu Essie, lakier do paznokci w odcieniu Navigate Her - zużycie do 5% Avene, Antirougeurs Creme Riche, krem do cery naczynkowej - pozostało ok. 75% Wymienione: Burberry, Brit EDT - ok. 27/100 ml BenNye, Luxury Visage Powder, odcień Banana - odsypka 4g, najchętniej na inny puder; La Prairie 01, Kanebo, Shiseido Rimmel, Lasting Finish Lipstick by Kate Moss, szminka w odcieniu 22, świetne oceny na KWC (TUTAJ) - kolor testowany na wierzchu dłoni, więc praktycznie nowa Dior, Addict eau Fraiche (nowa wersja) 20 ml - kupione miesiąc temu, bez dwóch psików, więc prawie nówka - tylko za coś ekstra! Clinique, High Impact Mascara, tusz w kolorze czarnym - nowa miniatura 3,5 ml, nieotwierana Skin79, VIP Gold Super Plus BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana Skin79, Diamond Luminous Pearl BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana Shiseido, bibułki matujące Pureness, miniatura zawierająca 10 sztuk - nowa, nieotwierana (w folii) Chanel, Vitalumiere Aqua, Teint Compact Creme Frais Hydrant (Fresh and Hydrating Cream Compact Makeup SPF15/PA+++), podkład w kompakcie w odcieniu 30 Beige + wyprana gąbeczka, welurek, kartonik - zużycie niewielkie Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2013-04-27 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - Chanel, Estee Lauder, Dior, Clinique, Shiseido, Skin79, Burberry
znajdziesz coś za
Dior, Hypnotic Poison eau Sensuelle - 30/100 ml ? ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kwiecień - Chanel, Estee Lauder, Dior, Clinique, Shiseido, Skin79, Burberry
Burberry, Brit EDT - ok. 27/100 ml
pędzel maestro coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
coś umnie za Avene, Antirougeurs Creme Riche, krem do cery naczynkowej
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
cos za podklad estee lauder?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Skin79, VIP Gold Super Plus BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana Skin79, Diamond Luminous Pearl BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jestem zainteresowana
Dior, Hypnotic Poison eau Sensuelle - 30/100 ml Skin79, VIP Gold Super Plus BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana Skin79, Diamond Luminous Pearl BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana Shiseido, bibułki matujące Pureness, miniatura zawierająca 10 sztuk - nowa, nieotwierana (w folii) i ewentualnie jeszcze Maestro, pędzel flat top 140 w rozmiarze 18 może znajdziesz coś dla siebie w którymś z wątków, mam np. Bandi, Professional Line, AHA+PHA, Krem z kwasem migdałowym i polihydroksykwasami
![]() |
#9 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Dior, Hypnotic Poison eau Sensuelle - 30/100 ml BenNye, Luxury Visage Powder, odcień Banana - odsypka 4g |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
chętnie oddam, ale musiałabyś do niej coś dobrać , nic innego Ciebie nie zainteresuje? Najbardziej zależy mi na brit.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za podkład estee lauder?
![]() zajrzyj do obu wątków ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=684062 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40043911 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
zastanawiam sie nad kompaktem lub podkładem Estee za puder Chanel ale musiałabym sprawdzic kolory
MISS DIOR ODDAM TYLKO ZA MISS DIOR EDP
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
niestety, lioele właśnie się pozbyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi się miniatura BB kremu i bibułki matujące ale to niestety za mało
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za oba, lub jeden z nich?
- Skin79, VIP Gold Super Plus BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana - Skin79, Diamond Luminous Pearl BB Cream - miniatura 5 ml, raz testowana
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.