|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() w LUTYM Lancome, Bourjois, Revlon, Inglot, Catrice, Golden Rose, Miss Sporty, EssenceUWAGA ! KOSMETYKI NA WYMIANĘ ZNAJDUJĄ SIĘ W POSTACH #1 #2 #3 ZANIM ZAPROPONUJESZ WYMIANKĘ, PROSZĘ PRZECZYTAJ ![]() --> NIE WYSYŁAM ZA GRANICĘ --> NIE ODMIENIAM SIĘ (CHYBA, ŻE JAKIŚ FAKT ZOSTAŁ ZATAJONY BĄDŻ NIEZAUWAŻONY NP. PRODUKT PO TERMINIE) --> OSOBY Z MNIEJSZĄ ILOŚCIĄ PRZEKUPEK PROSZONE SĄ O WYSYŁKĘ JAKO PIERWSZE --> JEŚLI COŚ CI SIĘ U MNIE PODOBA PROSZĘ O WYSZCZEGÓLNIENIE CO KONKRETNIE, WIADOMOŚĆI TYPU "COŚ U MNIE?" MOGĄ ZOSTAĆ ZIGNOROWANE, PONIEWAŻ NIE MAM WÓWCZAS PUNKTU ODNIESIENIA --> PROSZĘ NIE LEKCEWAŻ MNIE, JEŚLI NIC NIE WPADŁO CI W OKO LUB POSTANOWIŁAŚ ZREZYGNOWAĆ PROSZĘ NAPISZ TO --> WYSTAW PRZEKUPKĘ PO OTRZYMANIU PRZEZ OBIE STRONY WYMIENIONYCH RZECZY --> WYSYŁAM TYLKO POLECONYM EKONOMICZNYM BĄDŹ PRIORYTETOWYM I TEGO SAMEGO OCZEKUJĘ OD CIEBIE, ABY UNIKNĄĆ NIEPOTRZEBNYCH NIEPOROZUMIEŃ TYPU "ZAGINEŁA PACZKA LUB JEJ ZAWARTOŚĆ MAGICZNIE ZNIKNĘŁA Z OPAKOWANIA" Dostępne Wstępnie zarezerwowane Wymienione O to co mam na wymianę: 1. Perfumy Playboy - Play it lovely - została połowa 2. Perfumy Outspoken by Fergie - zużycie widoczne na zdjęciu, aczkolwiek przez perspektywę zdjęcia na flakoniku wydaje się być go mniej, ja oceniam jego stan na około 1/4 całości. 3. Pomadka Lancome, Color forever w odcieniu 316 (mocny róż) - użyta około 5 razy 4. Pomadka z Catrice, odcień 010 - Be natural - użyta około 5 razy 5. Pomadka z Inglota, numer 404 - nude, na zdjęciu wyszła na nieco ciemniejszą niż w rzeczywistości ![]() 6. Pomadka z Golden Rose w odcieniu 129 (pastelowy róż) 7. Pomadka z Wet & Wild, numerek 903C (koralowy) 8. Błyszczyk z miss sporty w kolorze 807 Thrill - tylko sprawdzony kolor (użyty raz) 9. Błyszczyk z H&M - tylko sprawdzony kolor (użyty raz) 10. Cień z Bourjois 01 Intense Black (jednakże nie jest on czarny, wpada bardziej w grafit) Edytowane przez Claudiannas Czas edycji: 2014-02-07 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: w LUTYM Lancome, Bourjois, Revlon, Inglot, Catrice, Golden Rose, Miss Sporty, E
11. Róż z Bourjois - niestety nie mogę znaleźć numerku (brzoskwiniowo-morelowy ze złotymi drobinkami) 12. Eye liner w żelu z Essence w kolorze czarnym 01 Midnight in Paris 13. Cień z Lancome, nr 331 Rainbow (turkusowy, pięknie napigmentowany) 14. Cień z Revlonu w kolorze 04 Taupe Star (brąz ze złotymi drobinkami) 15. Mgiełka do ciała z Avonu, o zapachu waniliowym 16. Płyn micelarny SORAYA, użyty 3 razy Edytowane przez Claudiannas Czas edycji: 2014-02-07 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: w LUTYM Lancome, Bourjois, Revlon, Inglot, Catrice, Golden Rose, Miss Sporty, E
17. Soczewki allvue 2 sztuki o mocy -1,75
18. Płyn do soczewek SEE L'EAU Eye Care Synergie - data ważności 07/2015; otworzone na początku stycznia, użyte 3 razy 19. Golarki - nowe, sztuk 7 Preferuję większe wymiany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Róż Bourjois mi się podoba, może coś mam
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej, podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, możesz zajrzeć do mnie czy Tobie się coś spodoba
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
1. Róż z Bourjois - niestety nie mogę znaleźć numerku (brzoskwiniowo-morelowy ze złotymi drobinkami) 13. Cień z Lancome, nr 331 Rainbow (turkusowy, pięknie napigmentowany)
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
cos za playboy, szminke golden rose i roz bourjois ?
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za Róż Bourjois?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś za pomadke Lancome i cień Rainbow ?
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos za szminkę lancome
11. Róż z Bourjois - niestety nie mogę znaleźć numerku (brzoskwiniowo-morelowy ze złotymi drobinkami) ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- jednak zrezygnuję, poniewaz będzie za jasny ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- oddałabys 4. Pomadka z Catrice, odcień 010 - Be natural - użyta około 5 razy za róz lef? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Perfumy Outspoken by Fergie Eye liner w żelu z Essence Płyn micelarny SORAYA Róż z Bourjois
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
coś za 2. Perfumy Outspoken by Fergie - zużycie widoczne na zdjęciu, aczkolwiek przez perspektywę zdjęcia na flakoniku wydaje się być go mniej, ja oceniam jego stan na około 1/4 całości.
19. Golarki - nowe, sztuk 7 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
wymieniam takze
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Podziekuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Moderatorka z pazurem
|
Cien plus mgielka i wysylam bez zastanowienia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
co powiesz na 4. Pomadka z Catrice, odcień 010 - Be natural - użyta około 5 razy
5. Pomadka z Inglota, numer 404 - nude, na zdjęciu wyszła na nieco ciemniejszą niż w rzeczywistośc, płyn do soczewek, za cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Odpisane.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Może ktoś jeszcze się na coś skusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za róż Bourjois i Pomadkę z Golden Rose w odcieniu 129 (pastelowy róż)?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.