![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
THIERRY MUGLER - SEPHORA - miniCHLOE - YR - SREBRNA BIŻUTERIA - lutyNIEAKTUALNE NIE JESTEM ZAINTERESOWANA CIUCHAMI ANI BUTAMI - jeśli masz tylko takie rzeczy w swoich wątkach, proszę nie pisz. Oszczędzajmy sobie wzajemnie nerwów i szanujmy swój czas. WYMIENIAM SIĘ RACZEJ TYLKO ZA lista zachcianek 1. Wymieniam wszystko za wszystko ale o podobnej wartości. 2.Oczekuję większych wymian, nie wymieniam się na jedną rzecz. 3. Nie odbieram przesyłek nadanych InPostem. 4. Proszę zapoznaj się i podejdź świadomie do zasad rezerwacji i wymiany ze mną. - za wycofanie z rezerwacji trafiasz na czarną listę - na pytania "coś u mnie?" nie reaguję. - oczekuję, że tak jak ja opiszesz stan swoich rzeczy i pragnę zobaczyć je na real foto. - wymieniając się ze mną bierzesz całkowitą odpowiedzialność za swoją przesyłkę do momentu gdy trafi ona w moje ręce i vice versa. Oczekuje przesyłek ubezpieczonych chyba ze uzgodnimy inaczej. 5. Czarne aktualne - szare już poszło - zielone rezerwacja .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-04-01 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: THIERRY MUGLER - SEPHORA - miniCHLOE - YR - SREBRNA BIŻUTERIA - luty
PERFUMY - zapachy wymieniam tylko za WISH i najchętniej zapachy za zapachy (mogą być odlewki) Chętnie oddam wszystkie zapachy za jeden flakon z mojej wish. flakony - Victorias Secret bombshell body mist, brak korka, ok 20 ml wstępnie delfix odlewki wszystkie z moich flakonów ! (foto moich flakonów na życzenie) - Chanel Platinum Egoiste men 5 ml - jesli dostarczysz atomizer - Chanel Blue men 20 ml jeśli dostarczysz atomizer - Kenzo Leau Kenzo 2 ml men sampel KOSMETYKI - Sephora róż/bronzer odcień sunkissed bronze N 03 - tylko maźnięty raz delikatnie pędzlem więc właściwie nowy. [B]- - YR woda Zielona Herbata, troszkę próbowana jest kartonik (foto) MeganArt - Chloe mini, karonik etnografka - Shiseido Bio-Performance Super Restoring Creme miniprodukt zostało 50% Ender - Yves Rocher balsam czekolada z malinami, świąteczna limitowanka NOWE - Yves Rocher Pure System tonik głęboko oczyszczający NOWE majkatoja - Ivostin żel punktowy na wypryski - podzielę się na pół NOWE - Hugo Boss Boss men 15ml jeśli dostarczysz atomizer Ender - Victorias Secret Sexy Little Things Noir 10 ml jeśli dostarczysz atomizer rezerwacja Ender - Victorias Secret Angel 5 ml, 3 ml x 2 - atomki DOKŁADKI 24 marca -Kredka Gosch biało-złota. Do podkreślania łuku brwiowego i kąciku oczu. Zużyte ok 30% Starczy na wiele lat, jest niesamowicie wydajna. - serduszko broszka przywiezione z USA ! Ciekawostka kulturoznawcza. Tak wygląda w USA Hand Made ![]() -Nienoszony naszyjniczek z zegarkiem z jakiejś sieciówki ale nie pamiętam gdzie kupiony. Bardzo subtelny i urokliwy, nie noszony, stan idealny, polecam szczerze. - kokardka panterka, na bardzo długim łańcuszku, nienoszona wcale, stan idealny -
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-09-16 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dokładki .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
BIŻUTERIA SREBRNA chętnie oddam bransoletkę za odlewki ciekawych perfum lub niepełny flakon perfum z mojej wish lub jakieś niszowce. - Kolczyki, łańcuszek brak / bransoletka w stanie idealnym, nienoszone. Najwyższa próba 925. - Zawieszki szczęścia przywiezione z Egiptu, noszone, egipskie próby (foto) Można by je również dopiąć do bransoletki chociaż są dość spore jak na charmsa, ale co kto lubi. - Na ostatnim foto klipsy Jablonex, dostępne dwie pary od góry, ostatnich brak. łańcuszek rezerwacja dla Megan Art .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-03-26 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
PORTFEL NOWY - nowy w kartoniku, kieszonka na drobne i rozbudowana część na karty i dokumenty majkatoja SPINKI Bumptis NOWE - unoszące włosy u nasady. Nowe, komplet, kolor dla blondynek BUDZIK ŚWIECĄCY KOLORAMI - właściwie nowy tylko bez pudełka. Pokazuje datę i mierzy temperaturę w pomieszczeniu. Można ustawić by obudowa świeciła kolorami tęczy. majkatoja ANTYPOŚLIZGI gumowe do wanny lub prysznica 8 szt, kolor biały. Nieużywane. majkatoja .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-03-19 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
dokładki
![]()
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
można pisać, zapraszam..
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Coś u mnie za Voile d`Ambre?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
coś za YR woda Zielona Herbata, troszkę próbowana jest kartonik (foto)
- Oriflame Cocktails the City, testowana jest kartonik (foto)
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Oczywiście cierpliwie czekam, ale przeglądając dokładniej Twojego wisha zauwazyłam, że mam Zafona " Książe mgły", ponadto większość moich książek to właśnie takie, jakich szukasz. Mogłabym oddać coś Mastertona, Lisy Gardner, Higgins-Clark. Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
szukam głównie zapachów. widzę że Alien już zarezerwowany
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
- Voile d'Ambre Secrets d`Essences, napoczęta, jest kartonik (foto) nie muszę oddawać ! tylko za wish !
Charlaine Harris - Lodowaty grób Charlaine Harris- Grób z niespodzianką Rafał Kosowski - Dzień w którym upadł Kanaan - trylogia; Perła, Qedesha, Wybrana klik Sarwat Chadda - Pocałunek Anioła Ciemności Dina Rubina - Na Górnej Masłowce Tadeusz Bereza - Uczta Baltazara Czy mogłabyś dla mnie to wstepnie zaklepać ? Dzisiaj wieczorem uzupełnię swój wątek. I daj mi proszę znać czy paczka doszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A widzisz coś u mnie?
![]() U Ciebie podoba mi się Chloe, odlewki VS, te różne ![]() A jak pachnie ta mgiełka? ![]() I z męskich chętnie Chanel Platinum Egoiste men 5 ml atomizer Chanel Blue men 20 ml jeśli dostarczysz atomizer niekoniecznie tyle, może być np 10ml ![]() A który to zapach Burberry? ![]() I też chętnie Aliena, gdyby był wolny ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]()
![]() |
#18 |
BAN stały
|
Burberry 10 ml atomizer
CK in2you 5 ml w penie Oriflame Cocktails the City, testowana jest kartonik (foto) Angel Schlesser Famme ok 40ml - Voile d'Ambre Secrets d`Essences, napoczęta, jest kartonik (foto) nie muszę oddawać ! tylko za wish ! Chloe mini, karonik NOWE to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Witaj Kochana
![]() Przejrzałam oba Twoje wątki i spodobało mi się: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1393280360 - jaka długość i w jakim stanie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1393337914 - balsam YR https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1393337914 - zielona herbata https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1393337914 Z Harajuku zostały mi już tylko dwie sztuki po 10 ml, z czego jedna będzie szła na prezent: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1391255146 - została mi 1. i 3. od prawej. Jedną więc chętnie oddam ![]() Czy wybrałabyś u mnie coś jeszcze? W pierwszym tygodniu marca będę tworzyć nowy wątek, więc może coś byś wybrała, a te rzeczy mi zarezerwowała? ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Ja również dziękuje
![]() Skrzynka wolna ![]() odezwę się na dniach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
BAN stały
|
puder lancome wolałabym wymienic za coś konkretnego, bo mało nie kosztuje. najbardziej by mi odpiwiadała wymiana za: Angel Schlesser Famme ok 40ml. co do wartości też mniej wiecej podobnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej, na zbyciu mam kilka "pierdół" dla koni - chyba jakaś lonża, skośnik i futerko a nachrapnik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
mam utrudniony dostęp do netu z powodu awarii routera odpisze wszystkim pózniej
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
A skąd masz dostęp do Indian Summer??
![]() Szukam też : Cartier BAISER VOLE , edp Hugo Boss Hugo XX ale wielkiego parcia na to nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
odpisane
![]() |
#30 |
BAN stały
|
a oddałabys Angel Schlesser Famme ok 40ml za korektor? poza watkiem mam pastę elmex, balsam dove nowy albo nowy balsam z avonu fijołkowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.