|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Fekkai, Effeclar K, Ivostin, lupa, etui do kluczy, notes
NIeAKTUALNE
Witam wszystkie wizażanki ![]() Moja wish jest bardzo długa ponieważ poszukuję wielu rzeczy nie tylko dla siebie. Jest również co kilka dni uaktualniana więc proszę jeśli jesteś chętna ze mną na wymianę zapoznaj się z nią i sprawdzaj czy nie zbywa Ci coś z mojej listy poszukiwanych. NIE JESTEM ZAINTERESOWANA CIUCHAMI ANI BUTAMI - jeśli masz tylko takie rzeczy w swoich wątkach, proszę nie pisz. Oszczędzajmy sobie wzajemnie nerwów i szanujmy swój czas. BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM WIZAŻANKOM KTÓRE POMOGŁY MI ZEBRAĆ POTRZEBNE RZECZY DLA MOJEJ PRZYJACIÓŁKI I JEJ KALEKIEGO SYNKA - DZIĘKUJĘ ![]() nadal poszukujemy; -pokrowców takich elastycznych na wózek inwalidzki -do decoupage by przyjaciółka mogła sobie dorobić - obecnie steropianowe i plastikowe bombki- tylko mega duży rozmiar (takie do powieszenia na stojaczku) oraz jajka PILNIE na niebiesko - już mam i dziękuję. chętnie spróbuję różnych azjatyckich i rosyjskich specyfików - maska do włosów jajeczno – odżywcza babuszki Agafii - Fitomed balsam do ciała z lukrecją i alantoiną - olejek lawendowy naturalny - Tonik z kwasami AHA/BHA 10% z BU. - bielenda z torfem , seria do ciała. Tylko nowe na prezent - bielenda masła do ciała Delfix10 ![]() - green pharmacy masła do ciała. - mariza masła do ciała - kosmetyki do włosów Frederic Fekkai - nowe opakowania, odlewki jak i próbki na spróbowanie - Planeta Organica Arktyczny rokitnik – szampon i odżywka do włosów suchych i zniszczonych. - balsamu do ciała w słoiczku YR Tradition de Hamman i olejku do masażu z tej linii. - krem do Ciała Omega 3 6 9 z YR - LRP Effeclar K - zmywacze do paznokci - lakiery OPI (bordo, brązy, beże, nudziaki, śliwki, poszukiwany kolor "petrol") - mydło Alleppo i czarne - atomki nowe lub używane ale w idealnym stanie do odlewek perfum. WANDED ![]() - charmsy srebro rodowane, tylko ładne i w dobrym stanie i tylko srebro 925. - rolety na okno w kolorach; biel, ecri, beż, jasnoszara, brąz (inne?) o szer. od 50 do 65 cm. PILNE - portfel skórzany czerwony/bordowy dobrej marki. - elegancki notes do torebki, najchętniej skórzana oprawa. Notes a nie kalendarz! - dobra lupa, nawet 2 szt. PILNE - pasty do pielęgnacji bordowej skóry (do mebli a nie butów!) - nawozy do kwiatków w patyczkach i nie tylko. - suplementów i witamin SOLGAR - ozdobne ładne filiżanki pakowane po sztuce - na prezent -zioło ![]() - zawsze chętnie herbaty z całego świata. Ale na Boga tylko ekstra jakości i smaku. Chętnie krajowe robione ręcznie z suszonych owoców całych. - szale Pashima - piekne nowe lub w stanie idealnym apaszki na szyję, ale tylko jedwab, kaszmir, bawełna, wełna. Za sztuczne nawet najpiękniejsze z góry dziękuję. - kawa w ziarnach Arabica do ekspresu ciśnieniowego. - dodatki do gry The Sims3 (najchętniej "cztery pory roku") - nowy centymetr krawiecki - karty microSD (do tel najlepiej w komplecie z adapterem) - płyty CD i CD-R, pendrive Zawsze jestem zainteresowana; - rzeczami do decoupage - PILNIE - steropianowe i plastikowe pisanki - oddam wiele i szukam nadal MeganArt ![]() - przeróżnymi farbami artystycznymi i górnopółkowymi pędzlami np z borsuka. - płótnami, podobraziami, krosnami. - starymi ładnymi ramami do renowacji. - różnymi koronkami nowymi i starymi, ale tylko bawełnianymi. majkatoja ![]() - większa ilością zamków błyskawicznych do wszywania do pościeli. (białe, ecri, jasnoszare i inne) - elementami do florystyki, narzędziami, surowcami )kwiatki, listki i ozdóbki) klejami etc. - nowymi, ekstra, eleganckimi torebkami - dużymi głównie klasyczne wzory. Raczej dobrej marki. WANDED ![]() - Christian Lacroix Nuit - perfumy dla Avon - Halle Berry Halle - oddam dużo - Dali Dalimix Black - Dior Hypnotic Poison - Terry Mulger Angel EDP gwiazdka. oraz jego wariacje na spróbowanie. - DKNY be Delicious Night - Trussardi Donna - Mochino Fanny - Mochino Couture - Guerlain Shalimar - Tomorrow Salmy Hayek - perfumy dla Avon - każde perfumy Dali, obecnie najpilniej RUBYLIPS i DALIMIX BLACK - Gabriela Sabatini Bolero - YSL Opium - bardzo chętnie miniatury Dior, YSL, Chanel, nowe na prezenty drobne. - zawsze chętnie każde perfumy Salwator Dali ALE za "le roy soleil" - oddam dużo ![]() WANDED ![]() - PILNIE Najnowszą książkę Kominka Tomka Tomczyka - BLOG może być audiobook lub ebook - Tomasza Manna - różne - Łysiak (oprócz "szachisty" "MW" "Perfidia" "kohorta" 1 i 2 ) - Cejrowski (oprócz Gringo i Rio Anakonda) -"Luksus dlaczego stracił blask" - Obecnie poszukuję Lackberg i Nesbo, - Vargas - Beckett - pilnie Ch. Harris "grobowy zmysł" - Pierre Barret, Jean-Noel Gurgand, Templariusz z Jeruzalem - Mika Waltari, Trylogia rzymska; Tajemnica królestwa, Rzymianin Minutus, Mój syn Juliusz - dobre biografie znanych postaci historycznych szczególnie kobiet oraz książki historyczne popularnonaukowe (historia do 1939 r), chętnie archeologia i wyjątkowo chętnie archeologia biblijna. - dobre filmy historyczne na faktach i thrillery.
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-08-10 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fekkai, Effeclar K, Ivostin, lupa, etui do kluczy, notes
ZDOBYTE
![]() Mika Waltari,Egipcjanin Sinuhe już kupiłam więc dziękuję ![]() George R. R. Martin - różne ale najpilniej "starcie królów" dziękuję już kupiłam ![]() karty SD mogą być używane już zakupiłam więc dziękuję ![]() myszy komputerowe. Obojętnie jakie, mogą byc nawet za 20 zł. Dziecko niszczy mi każdą kolejną w ekstra tempie. Im więcej tym lepiej. zwariowany świat makijażu i mój Ptyś i Mastricht ![]() kosmetyki dla białego psa. Głównie szampony dla Westa, ale nie tylko. genevive ![]() pidżamkę nową ładną rozm L na prezent. Kachna ![]() rolki do czyszczenia ubrań. Delfix10 i Mastricht ![]() ramiączek plastikowych przezroczystych do biustonoszy. Szerszych i wąskich. Dusia i Kapryska ![]() - etui eleganckie skórzane na klucze. ![]() POSZUKUJĘ modemu do mobilnego internetu. Pasuje mi prawie wszystko byle bez simlocka więc nie będę podawać tu prawie wszystkich dostępnych na rynku modeli ![]() ![]() czepek na basen z materiału. Nie silikon!. Kachna ![]() atomki nowe lub używane ale w idealnym stanie do odlewek perfum. Kapryska ![]() myjka z naturalnego sizalu, rękawica do masażu coś w tym guście. ana761 ![]() Kerastase Cement - dziękuję już kupiłam ![]() mleczko do ciała Vanille Noir YR.ana761 ![]() całą serię z kokosem z YR dziękuje już kupiłam i mam zapasy ![]() wszystkie produkty Fitomed - chcę poznać tę markę, nowe i używane (czyste i dobrze przechowywane) oraz próbki. już się obkupiłam więc dziękuję plastikowego materacyka do wody (do zajęć rehabilitacyjnych)Kamisia ![]() oraz zestawu pojemników do przechowywania żywności. JUŻ MAMY ![]() ![]() Pilnie poszukuję bardzo dużej komody na biżuterię. Warunek; musi być olbrzymia KUPIŁAM WIĘC DZIĘKUJĘ ![]() kominek zapachowy z pojemnikiem do olejku zapachowego ana761 ![]() -pilling Yves Rocher Tradition de Hamman w brązowym szklanym słoiczku. Koniczynka ![]() -zawsze i w każdej ilości kawę w ziarnach do ekspresu - mam już zapas do końca roku więc nie pilne. -rękawiczki bawełniane do pielęgnacji dłoni. -ana 761 ![]() -płyny do intymnej (najchętniej laktacyd)-już dziękuję, mam zapas na 2 lata. -krem BB Eveline 8 w 1 Blemish Basse BB Crem 8 w 1 Karolajna ![]() -próbki azjatyckich kremów BB Koniczynka ![]() -bronzera do policzków ciemniejszego górna półka. ana 761 ![]() -farby do włosów (kolor platynowy blond) PILNE miszona ![]() -ozdobne ładne filiżanki pakowane po 1 lub 2 szt na prezent (stan jak ze sklepu) Furdatowa ![]() -suszarka do włosów, dobra i NOWA z chłodnym nawiewem. JUŻ MAM więc DZIĘKUJĘ mój Ptyś ![]() -skarpetki 36-38, różne NOWE mój Ptyś ![]() - So Elixir ale tylko EDP i najchętniej w złotej butelce -kolekcja limitowana - Kamikaze i Ania ![]() ![]() -sznurków sutasz - PILNE Olka ![]() -zabawki dla szczeniaków ale tylko w dobrym stanie Delfix10 ![]() notatki prywatne - dla pamięci. mirosek - składana wymiana miss kitsh - książki składane, realizacja po nowym roku VenetianGlass - trzyma dla mnie rezerwacje różowych elementów do ozdoby i szukamy książek na dołożenie na wymianę, realizacja może grudzień.walka o tron i starcie królów dla Venetian i jakies książki ma dla mnie za to odłożone zioło- materiały szukać - lista advertisement - koralowe platformy jeśli Majka je zwolni Seona, marylinda, Jamestown, ragutka, Fenris, redroses, Gwiazdeczka223, Protka, lilkana, Soso, Lolka_L, Pin3ska, Katja_24, LucyJordan, Czarnula 4321, Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-15 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
cdn.
- dodatki w stylu prowansalskim Lucy Jordan
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-15 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
dokładka
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-15 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Niestety nie mam nic z twojej listy.
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
co tak słabiutko..?
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki za propozycje, ale książkę już czytałam
![]() pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej, dzięki za info
z Twojej wish poza wątkiem mam: 2 lakiery OPI - wersje mini w kolorach: Unfor-greta-bly Blue, Suzi & The 7 Düsseldorfs (każdy z nich tylko raz użyty) z Fitomedu mam białą glinkę oraz czerwoną, ziołową odżywkę do włosów ciemnych i chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
DLA AGACIO
to jeszcze raz -naszyjniczek Apart srebro pr 925 -bronzer róż Sephora tylko maźnięty nr 03 drobinek złota w real nie widac tak (błysły przy fotce ![]() -korektor La Prarie -mini tusz Bobbi Brown - odlewka CK -łańcuszek srebrny i dwie zawieszki (srebro, próba) przywiezione z Egiptu. -bransoletka srebrna. -spinki Bumpits unoszące włosy u nasady nowe .
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2014-02-08 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Na zdjęciach:
1. Spirulina, pod nią korund i po prawej glinka zielona. 2. Versace BC, Amber Elixir i próbki (herms i angel) 3. Miniatury (zdjęcie z lampą ale myślę, że widać zużycie) 4. C.R. Zafon (cień anioła w twardej okładce) 5. Brązer TBS i róż Clinique 6. Próbki pomadek Clarins 7. Eveline serum antycell. TBS masło candyzowany imbir, NEXT the fragrance EDT, Bekham EDT 8. Próbki różne m.in. perfumy givenchy, glinka biła ZSK 9. prostownica REMINGTON, lokówka Babyliss ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
WYMIANA z AGACIO podsumowanie
ode mnie; korektor/podkład La Prarie Odlewka CK 20ml minitusz BB od agacio - Amber Elixir. 3/4 z 50 ml - Versace Cristal 1/4 we flakoniku 30ml - miniatury Christian Lacroix żółte, czerwone, fioletow (avon) - fendi theogrema miniatura używana -Hermes Jour d'Hermes - fabryczna próbka użyta -korund zostało nieco mniej niż pół -spirulina 30g prawie nieużywana - 1 czepek foliowy z gumką nowy - C.R.Z "Światła września" "Pałąc północy" "
![]() |
#13 |
Zadomowienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Potwierdzam
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
czy
- łańcuszek srebrny i dwie zawieszki (srebro, próba) przywiezione z Egiptu. -bransoletka srebrna. nadal na wymianę ?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
właśnie przeglądam twoje poszukiwane
![]() może coś się znajdzie
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam nic z Twojej wish
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Niestety aktualnie nie mam nic z Twojej wish, a szkoda. Rozumiem, że rzeczy w moim wątku przejrzałaś, a poza tym szukasz czegoś innego.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.