![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Luty Kosmetyki i inne! BBW, Revitalash, włosy, ciało, twarz i inne
Hej
![]() Zapraszam do nowego lutowego wątku. Z racji małej ilości przekupek , w przypadku wymiany z osobami, które mają ich dużo więcej wyślę pierwsza. W przypadku podobnej ilości przekupek proponuję wysyłkę w tym samym czasie. Mogę wymienić się osobiście w Krakowie. Większość kosmetyków jest nowa, jeśli tak nie jest zaznaczam to. Wysyłam tylko i wyłącznie listem poleconym lub paczką i proszę o to samo. Generalnie szukam rzeczy mi przydatnych, wolę wymienić wiecej rzeczy na coś czego potrzebuje ![]() Szukam i zawsze chętnie przyjmę: kosmetyki kolorowe -jasne podkłady- typu porcelanowy -tusze do rzęs tylko czarne -cienie w zimnych odcieniach -eyelinery Kosmetyki gabinetowe Męskich kosmetyki koniecznie nowe Perfumy Akcesoria kuchenych np. pojemniki na żywność pojemniki na produkty sypkie- najchętniej plastikowe spieniacz do mleka pojemniki na buty ekspres do kawy kosmetyki dla dzieci ubraniia chłopięcych rozmiar 128 i większych świeczki, woskki, podgrzewacze- przyjmę chętnie bo zużywam duzo olejki zapachowe rzeczy przydatnych w domu w stylu : pościele, ręczniki, ściereczki itd kawa rozpuszczalna i parzona herbata owocowa, zielona, czerwona, yerba mate itd żele pod prysznic płyny , sole do kąpieli książki siekaczke do cebuli krajaczke do jajek foremki silikonowe ciekawe gry rodzinne portfela damskiego Generalnie można pisać o różnościach ![]() na wymianę mam 1. balsam bbw Warm Wanila Sugar 235 ml 2. Termoaktywne serum wyszczuplające Eveline 250 ml 3. Balsam delikatnie brązujący Floslek 200 ml 4. krem do depilacji nóg Joannna 5.Antybateryjny krem do rąk Osmoza Care 100 ml wymienione 6. krem tłusty do cery z problemami naczynowymi floslek 50 ml 7.żel do powiek i pod oczy floslek 15 ml 8.Krem arganowy Argan du maroc 100 ml 9. Balsam do ciała wyszczuplajacy love me green 200 ml 10.krem lifting do ciała pulanna 11. wodna mgiełka do twarzy i ciała kwiat pomarańczy put&rub 12. lotion przeciw wypadaniu włosow 200 ml subrina recept 13.100% olej awokado 50 ml edden 14.noni care nawilżajacy żel zmywający 100 ml 15.synesis krem do ciałą kontra zima seria limitowana 16.mocno utrwalajacy spray do stylizacji na ciepło wella 17. sprawy stylizujacy włosy Marion 18. Wysuszacz utwardzacz nablyszczacz 3w1 eveline 19.maska pilomax do włosów ciemnych 70 ml x 3 wymienione 20. maska henna wax 70 g wymienione 21. skoncentrowany olejek zapachowy wymienione 22.Suplement diety dla osób z problemami skórnymi oraz przy przetłuszczajacych się włosach Cera Nova 60 tabletek 23.VitaBox owoce+witaminy+minerały 40 kapsułek 24.Intensywnie rewitalizujaca maseczka do twrazy pulanna 25.Balsam intensywnie ujędrniający do ciała Elancyl 30 ml 26..embryolisse lait-crème concentré 5 ml 27.maska kolagenowa z kofeina i witaminami Moje domowe spa 28.Gehwol balsam odświeżajacy 20 ml 29.Gehwol balsam rozgrzewajacy do stóp 20 ml 30.Gehwol med lipidro krem 20 ml 31,silikonowa myjka do twarzy Kosmetyki z tego zdjęcia są używane- chętnie dorzucę do wymiany, nie bede wybredna 32. Balsam delikatnie brazujacy bielenda- zużycie widoczne na zdjęciu 33. piana do higieny intymnej - pozostało 2/3 34.styling powder got 2 be 2 razy psikniety 35. żel do mycia twrazy szałwia green pharmacy- zuzyce do górej krawedzi naklejki 36. loton odzywka w sprayu keratynowa- zuzucie widoczne na zdjeciu wymienione 37. kuracja do włosow przetłuszczajacych zuzycie widoczne na zdjęciu 38. Puder brazujacy myo sun kissed 39.Vipera puder prasowany numer 508 puder koloryzujacy morelowy 40.Vipera puder collage odień 403 ubytek testowy 41.Puder brązujący Golden Rose nowy (otwarty w celu sprawdzenia koloru) 42.Etre Belle - bronzer + shining uzyty pare razy 43.Revitalash volumizing mascara - w środku napis tester 44.soraya make up matujacy kolor 01 45.Podkład virtual perfect cover kolor jasny 12 46.lakier paese zielony 48. lakier pierre renne fioletowy 49.lakier wibo 50. cienie virtual duo 057 nowe 51.Grashka cien do powiek - dotkiety w celu sprawdzenia koloru 52.Cień do powiek kobo- odcień niebieksiego uzyty 2 razy 53.pomadka paese kolor 52 54. tester kate moss muse- zuzycie widoczne na zdjęciu( dokładniejsze zdjecie wysle na zyczenie) 55. incadessence blossom psikniete pare razy wymienione Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-03-27 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Luty Kosmetyki i inne! BBW, Revitalash, włosy, ciało, twarz i inne
56. masażer do głowy
57. zestaw pródek fm 58. lampka solna na usb 59.olejek do masażu antycelulitowy green pharmacy 60. lokówka apollo baby bliss 61. urzadzenie do pilingu kawitacyjnego sprawne- mały mankamanet w zasilaczu 62.kimono chłopięce- góra, spodnie, pas- wiecej szczególów dla zainteresowanych Edytowane przez katarzynapr Czas edycji: 2014-02-27 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz coś u mnie za:
1. balsam bbw Warm Wanila Sugar 235 ml 2. Termoaktywne serum wyszczuplające Eveline 250 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyj proszę do mnie. Wstępnie interesują mnie 1,9,11,13 i 43.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
cos u mnie za kawitacje i 42.Etre Belle - bronzer + shining uzyty pare razy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-02-27 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Coś za balsam bbw Warm Wanila Sugar 235 ml?
Poza wątkiem mam nieużywany spieniacz do mleka.
Never underestimate the power of good morning texts, apologies, and random compliments. Edytowane przez Shazney Czas edycji: 2014-02-27 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
koci świat
|
hej
![]() urzadzenie do pilingu kawitacyjnego sprawne- mały mankamanet w zasilaczu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Kuźnia inspiracji
|
Coś za Incadessence Blossom? Mam niedawno zamknięty wątek, ciągle wszystko z niego co pozostało jest do wzięcia.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=736724 Mam eyeliner w pisaku oraz poza wątkiem w żelu L'oreal, tusz do rzęs też może jakiś się znajdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
koci świat
|
no więc podoba mi się jeszcze
4, 14 , 55 , 56 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1389544068 z tego co wymieniłaś tylko jasne marmurki hollistera są obecnie w negocjacjach a tak wszystko aktualne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Kuźnia inspiracji
|
Więc tak, kredki są na zdjęciu, a co do samego eyelinera, jest to L'Oreal Gel Intenza, chociaż jest on bardziej kremowy niż żelowy. Kolor to Pure Black.
Mam go z wymiany, sama używałam go rzadko, ubytek na zdjęciu - przepraszam za jakość, ale nie mam możliwości zrobienia lepszych zdjęć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kuźnia inspiracji
|
Na Incadessence Blossom poluję od dłuższego czasu, więc oddam obydwie kredki MK i eyeliner
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie Podoba mi sie conieco
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
13.100% olej awokado 50 ml edden
żel do mycia twrazy szałwia green pharmacy 14.noni care nawilżajacy żel zmywający 100 ml i cos jeszcze bym znalazła (na tych najbardziej mi zależy). cos u mnie?
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.
|
super czyli
3 razy pilomax i henna wax za 10. Lovely Nude - limitowana paletka, użyta 3razy. 11. Essence paletki Metallics - brązy - szarości Essence pędzelek do pudru czarna kredka essence |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
wodna mgiełka do twarzy i ciała kwiat pomarańczy put&rub Termoaktywne serum wyszczuplające Eveline 250 ml Balsam do ciała wyszczuplajacy love me green 200 ml styling powder got 2 be 2 razy psikniety ? ![]() Jakieś konkretne? ![]() Edytowane przez EbonyLuna Czas edycji: 2014-02-27 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Coś za serum z eveline, maske Waxa, Styling powder got2be, antybakteryjny krem do rak, olejek green pharmancy lub z część z tego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
coś za
coś za 11. wodna mgiełka do twarzy i ciała kwiat pomarańczy put&rub 22.Suplement diety dla osób z problemami skórnymi oraz przy przetłuszczajacych się włosach Cera Nova 60 tabletek 23.VitaBox owoce+witaminy+minerały 40 kapsułek 27.maska kolagenowa z kofeina i witaminami Moje domowe spa 30.Gehwol med lipidro krem 20 ml tester kate moss muse- zuzycie widoczne na zdjęciu( dokładniejsze zdjecie wysle na zyczenie)
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
cos za lokowke ?
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
1. balsam bbw Warm Wanila Sugar 235 ml 5.Antybateryjny krem do rąk Osmoza Care 100 ml 11. wodna mgiełka do twarzy i ciała kwiat pomarańczy put&rub 33. piana do higieny intymnej - pozostało 2/3 34.styling powder got 2 be 2 razy psikniety 35. żel do mycia twrazy szałwia green pharmacy- zuzyce do górej krawedzi naklejki 36. loton odzywka w sprayu keratynowa- zuzucie widoczne na zdjeciu 37. kuracja do włosow przetłuszczajacych zuzycie widoczne na zdjęciu 54. tester kate moss muse- zuzycie widoczne na zdjęciu( dokładniejsze zdjecie wysle na zyczenie) ? ![]()
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
oś u mnie za.....
maska henna wax 70 g, VitaBox owoce+witaminy+minerały 40 kapsułek 34.styling powder got 2 be 2 razy psikniety 35. żel do mycia twrazy szałwia green pharmacy- zuzyce do górej krawedzi naklejki 36. loton odzywka w sprayu keratynowa- zuzucie widoczne na zdjeciu
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
hej, wracam ponownie z zapytaniem o 2,7,8,10,13,20 i 32
![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735420 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za maskę wax , olej awokado i nabłyszczacz eveline?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za lokówkę? Jaką ma średnicę?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.