![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
w październiku - MAC, Tangle Teezer, Real Techniques + książki i filmy DVDWĄTEK NIEAKTUALNY Witam w październiku. Czasu mam mało i coraz mniej, więc bardzo proszę o wyrozumiałość. Kilka zasad... ! 1. Wysyłka wyłącznie paczką lub listem poleconym, ja preferuję polecony ekonomiczny. Kosmetyki powinny być dobrze zabezpieczone, opakowane w folię bąbelkową â ale to oczywiste. Jeśli masz mniej przekupek lub jakikolwiek negatywny komentarz â wysyłasz pierwsza. ! 2. Jeśli nie jestem pewna co do daty ważności, informuję o tym, lub podaję kod produktu. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości â nie wahaj się, zadawaj pytania i proś o zdjęcia! ! 3. Szukam tylko i wyłącznie rzeczy z tej listy (chyba, że sama zapytam), więc proszę nie proponować mi niczego innego â szanujmy swój czas. ! 4. Ja odpisuję u Ciebie â Ty u mnie. ! 5. Staram się odpisywać na każdą wiadomość, ale czasami, szczególnie, jeśli wiele osób chce ode mnie jedną rzecz, zdarzy mi się przeoczyć czyiś wpis. Proszę w takiej sytuacji o spokojne przypomnienie. ! 6. Za niektóre rzeczy będę wybredna â wymienię je za górnopółkowe kosmetyki z wish list, nie szukam za nie repetytoriów. Zaznaczę je kursywą â proszę o konkretne propozycje w przypadku tych produktów. Dlaczego? TY: wiesz co masz i wiesz, czy masz coś, czego szukam. JA: szczegółowo przejrzeć muszę kilkanaście wątków (bo wiele osób pisze nie proponując konkretów), a zwykle i tak okazuje się, że dana osoba nie ma nic, co by mnie zainteresowało. Proszę tylko o małe ustępstwo z waszej strony i z góry dziękuję za zrozumienie. wymienione dokładka Zapraszam do wymiany!
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2015-10-21 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w październiku - MAC, Tangle Teezer, Real Techniques + książki i filmy DVD
Makijaż * Everyday Minerals – róż Raw Sugar, opakowanie 1.7g, ubytek nieznaczny – moose * Clarins Mono Couleur – cień w kolorze 13 Sunny Yelow, testowany (ubytek nieznaczny) * Inglot Eye Shadow Matrix – dwa cienie: kolory: żółty, złoty, khaki, testowany (ubytek minimalny) – kod GF22MA; biały, różowy, jasnoróżowy, użyty kilka razy – kod GI20MD * Inglot – pomadka do ust, kolor 112, użyta kilka razy: ubytek niewielki * Inglot Freedom System – róż do palety magnetycznej, kolor 100, kod MC26CC D, użyty kilka razy * Yves Rocher Edycja Limitowana – balsam do ust o zapachu kandyzowanych kwiatów, nieużywany, nietestowany, odfoliowany, w paru miejscach folia jest lekko naderwana (wypadek przy otwieraniu) * Inglot – baza pod cienie do powiek, kolor 01, z wymiany, trudno mi określić zużycie, ale wyraźnie była używana, ja użyłam raz Akcesoria * Everyday Minerals Flat Top Brush – używany, z wymiany, stan dobry – Yennyfer100 * Real Techniques Stippling Brush – używany, z wymiany, stan bardzo dobry – smash * Tangle Teezer – używany, jednak w przypadku takiej szczotki zachowanie higieny nie jest trudne; zapłaciłam za niego 55 zł + przesyłka (żeby nie było wątpliwości co do wartości szczotki) * Ecotools – płaski pędzel do podkładu, stan dobry – package * Hakuro – pędzel H13, stan oceniam na bdb- – smash * pędzel do korektora Sephora nr 46 – używany, w stanie idealnym * Sephora – dwie gąbeczki do nakładania makijażu, nowe * Sephora radiant loose powder – puste opakowanie-pędzel, można napełnić je pudrem sypkim, nowe – moose Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2013-11-07 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w październiku - MAC, Tangle Teezer, Real Techniques + książki i filmy DVD
Paznokcie * Catrice - lakier do paznokci, kolor C02 Walk On Air, zużycie ok. 10% – package * Essence - lakier do paznokci, kolor 70 Makes Me Weak, zużycie ok. 10% – package * Sally Hansen Maximum Growth - odżywczy lakier do paznokci, kolor złotawy, z wymiany, zużycie ok. 20%, mokry, ale nie wiem, kiedy mija data ważności Pielęgnacja * Clinique All About Eyes serum – roll-on pod oczy, zużycie ok. 40% z 15ml, zdarza mi się użyć, więc proszę jeszcze pytać o zużycie * Alepia – Baby Honey Shampoo (naturalny szampon dziecięcy, bez SLS-ów), z wymiany, zużycie nie więcej niż 50%, data ważności 12.2013 – moose * L'Oreal Casting Creme Gloss – farba do włosów bez amoniaku, kolor 513 Mroźne Trufle, nieotwierana, kupiona nieco ponad rok temu * Neutrogena Hand & Nail Crem – krem do rąk i paznokci, 75 ml, użyty może dwa razy, kod LOT 3351V A * podzielę się Sudocremem (krem antyseptyczny), mogę odłożyć właściwie każdą ilość (zostało mi ok. 100g), potrzebuję pojemniczka * podzielę się mydłem Aleppo 5-8%, ilość do uzgodnienia Drobiazgi – oddam za inne drobiazgi lub dorzucę gratis do większej wymiany * L'Oreal Glam Shine – błyszczyk, kolor 01 Clear Crystal, 6 ml, nieużywany, opakowanie lekko przetarte, kod 12-0344 – Yennyfer100 * Revlon Super Lustrous – balsam do ust, kolor Pink Crystal/Cristal rose, ubytek ok. 5%: mazany kilka razy (czystym pędzlem), może być po terminie – Yennyfer100 * Biotherm – dwa mini błyszczyki Glossy Shine, kolory 20 i 130, z wymiany, oba użyte kilkukrotnie * Inglot – bordowy pigment, odsypka, widać na zdjęciu * Clean & Clear Sine Control daily facial wash - żel 150 ml, zostało ok. 20%, kupiony dawno i nie mam pojęcia, czy data ważności już nie upłynęła * Ziaja Sopot – balsam brązujący, data ważności 06.2013 * próbki: Escada Ocean Lounge – ok. 60% fiolki; Lancome – La vie est belle – ok. 60% fiolki 1.5ml – Yennyfer100; mam też kilka niezidentyfikowanych próbek, dorzucę je gratis Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2013-11-11 o 14:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Książki i filmy Niektóre z tych rzeczy należą do mojej mamy i z nią muszę uzgodnić wymianę. Za filmy szukamy innych filmów, razem podejmiemy decyzję, więc wyjdzie to pewnie mniej sprawnie niż w przypadku innych rzeczy. Filmy na DVD są na zdjęciach – w razie potrzeby dokładnie opiszę ich stan. * Gotowe na wszystko, kompletny 3 sezon, trochę sfatygowany kartonik * Paulo Coelho, Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam: stan idealny, raz przeczytana * Helen Fielding, Dziennik Bridget Jones: z wymiany, stan dobry, przeze mnie raz przeczytana * niezliczone ilości archiwalnych Joy'ów, Cosmo, Glamour, InStyle - proszę pytać
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2013-10-02 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że już można... Coś u mnie za:
* Everyday Minerals Flat Top Brush – używany, z wymiany, stan dobry * Tangle Teezer – używany, jednak w przypadku takiej szczotki zachowanie higieny nie jest trudne; zapłaciłam za niego 55 zł + przesyłka (żeby nie było wątpliwości co do wartości szczotki) * Ecotools – płaski pędzel do podkładu, stan dobry * podzielę się mydłem Aleppo 5-8%, mogę oddać ok. 100g, bo sama kostki nie zużyję chyba nigdy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
* Everyday Minerals Flat Top Brush – używany, z wymiany, stan dobry
* Real Techniques Stippling Brush – używany, z wymiany, stan bardzo dobry coś u mnie za któryś? mam w wątku perfumy, balsam shea z mydlarni od franciszka może Cię coś zainteresuje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
może znjadziesz coś u mnie za podkład Mac'a, pędzel RT i tangle teezer (jak wyglądają ząbki?)... mam poza wątkiem podkład Lili Lolo China Doll (do zważenia ile dokładnie
![]() Odpisz w moim wątku ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Revitalash nie ma daty ważności tylko taki słoiczek 12m od otwarcia...świeża, używana był ok miesiąca - otwarta może jakieś 4m temu, jest go więcej niż 50%, ale dla pewności piszę że 50%. Maska - The Face Shop, Blackhead EX Nose Clay Mask |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
zainteresowało mnie kilka rzeczy u Ciebie. interesuje Cię wymiana za lekcje angielskiego przez skype? (zdajesz mature a ang, prawda?)
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Mam 6 część Harrego Pottera po angielsku
![]() * Everyday Minerals Flat Top Brush – używany, z wymiany, stan dobry * Real Techniques Stippling Brush – używany, z wymiany, stan bardzo dobry albo tanglee teezer. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
A co byś chciała wedzieć?? pytaj...
Lily jest normalnym bgowym słoiczku, musiałabym sprawdzić ile w g go jest bo pudło nigdy nie jest pełne :P a maska ma specyficzny zapach który mnie osobiście drażni (zawsze tski miała ale jak jestem w ciązy przeszkadza mi jeszcze bardziej :P) ![]() Podaj kod z Maca i wrzuć fotke ząbków TT ![]() Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2013-10-02 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Witam,
Byłabym zainteresowana którąś z następujących rzeczy: * MAC Studio Sculpt – podkład w kolorze NC15, zużycie nie większe niż 10% z 40 ml * Everyday Minerals Flat Top Brush – używany, z wymiany, stan dobry * Tangle Teezer – używany, jednak w przypadku takiej szczotki zachowanie higieny nie jest trudne; zapłaciłam za niego 55 zł + przesyłka (żeby nie było wątpliwości co do wartości szczotki) * Ecotools – płaski pędzel do podkładu, stan dobry * podzielę się mydłem Aleppo 5-8%, mogę oddać ok. 100g, bo sama kostki nie zużyję chyba nigdy Jaka jest Twoja propozycja wymiany? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
:)
|
* Tangle Teezer – używany
cos u mnie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nic w wątku nie widzę , szukam za żel czegoś do pielęgnacji twarzy
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mi to bez różnicy... nie wyliczam co do gorsza wzmianek, wymieniam to co mi się przyda a czy to zużywalne czy nie to mi obojętne...2 rzeczy są z twojej wish.
Jak nie jesteś zainteresowana to ja to raczej wystawiam na sprzedaż bo wzmianki ostatnio są mało atrakcyjne i wszyscy nosem kręcą. A zarówno TT jak i RT są już używanymi akcesoriami, więc też bez szału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim chciałabym podkład mac i tu będę hojna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Czy za pędzel EcoTools i kawałek mydła Aleppo na spróbowanie może być
żel peelingujący Tołpa i żel nawilżający Pharmaceris (1/3) lub żel La Roche Posay i żel nawilżający Pharmaceris (1/3)? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie pędzel Hakura i tangle teezer
![]() ![]() ![]()
Butoholizm nabyty ![]() Wymiana kosmetyków https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post43722159 Ubrania Edytowane przez ewelinka1808 Czas edycji: 2013-10-02 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Tak, któryś z żeli i Pharmaceris, jestem zdziwiona, że tyle osób o niego walczy, mimo że nie zostało go już jakoś dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() U mnie reperytoria do matury z ang i matematyki. Podoba mi się TT, pędzel EcoTools i Aleppo ![]() ![]() Mój wątek ==> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post42591197
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
* Everyday Minerals Flat Top Brush – używany, z wymiany, stan dobry
* Real Techniques Stippling Brush – używany, z wymiany, stan bardzo dobry *podkład MAC coś u mnie?
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za szczotke?
![]()
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
!!! Teraz dopiero widzę o co chodzi z tym Pharmacerisem! Po zrobieniu kolażu przesunął się tekst (czyli ta kreska). Płynu pozostała 1/3, a nie tyle ile sugeruje czerwona kreska
![]() W takim razie za mydełko i pędzel proponuję ten Pharmaceris, Tołpę i może coś jeszcze sobie dobierzesz? Hmm, użyłam tego żelu zaledwie dwa razy (dla bezpieczeństwa napisałam, że 3-4 ![]() ![]() Edytowane przez package Czas edycji: 2013-10-02 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
mam na przykład dkny be delicious (:
![]() |
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Sprawdze jutro dokladnie wszystko co mam do matury i podesle Ci liste. Zarezerwuj dla mnie hakuro i tangle prosze
![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Ten biosilk jest malutki, a wg internetu wart. ok 4-5 zł
![]() To jak, Tołpa, Pharmaceris i ew. biosilk, za pędzel i kawałek mydła? A co do wielkości mydełka to nie wiem, tak na wypróbowanie ![]() Edytowane przez package Czas edycji: 2013-10-02 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.