![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)WITAMY W KOLEJNEJ ODSŁONIE!
![]() Poczekalnia Poprzednia część OPISY PORODÓW Przydatne linki: ~ Chusty w pigułce ~ Ćwiczenia na rozstęp mięśnia brzucha ~ Rozwój dziecka ~ Skoki rozwojowe u dziecka ~ Uspokajanie dziecka ~ Metoda NDT-Bobath Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-05-21 o 22:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
oł jeeee, jestem pierwsza!!!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja druga
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
załapałam sie na podium
![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
witam się i ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() I dobranoc ![]()
#8 |
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() i od razu z pytaniem ![]() szaja jakie macie krople? pewnie na receptę? ![]()
#9 |
Zakorzenienie
|
Jesteśmy tuuuu, ludzi tłuuum....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja również się witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Joł joł
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Nie pamietam już która, ale któraś pisała, że by przygarnęła sandałki takie jak mam dla młodej. Są na grupie takie same, rozmiar uk5. Dam namiar jakby ktoś chciał
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Hello,
jestem i czaję się po cichu, jakoś nie mam nastroju. Niby fajna jest pogoda, ale cały tydzień gdzieś biegałam i nawet nie było czasu na jakiś spacer na spokojnie tylko wszędzie z wywieszonym ozorem. Na szczęście od jutra zapowiada się, że trochę mniej będę miała na głowie. No i ekstra, że od jakiegoś czasu unormowałam spanie, bo kładłam się razem z tż najpóźniej koło północy, a dziś poszło na noże i jest 2 a ja dalej nie śpię... Jutro będę miała cały dzień zdezorganizowany. Już mi się wydawało, że z tż zrobiło się nawet ok, no ale to znów tylko złudzenie. Czasem Wam zazdroszczę tej normalności ![]() Lecę spać, wpadnę w ciągu dnia może w lepszym humorze będę co by Wam tu nie smęcić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!
Czytam Was wlasciwie na bieżąco ale nie mam nic mądrego do powiedzenia.... Dziekuje Wam za wszystkie komplementy ![]() ![]() Ale jestem non stop glodna ![]() Tulę chore dzieci ![]() Moja Mała ostatnio kiepsko śpi,wczoraj wyszly nam dwie gorne dwójki,widać trojki juz od jakiegoś czasu wiec to nie koniec kiepskich nocek. Mamy juz 12 zebow,brakuje wszystkich trojek i piatek. Poza tym Mala jest rozkoszna,ciagle cos gaworzy,bawi sie,nie chce wracac z dworu do domu. Ale zauwazylam,wlasciwie jakis czas temu,ze Blanka nie potrafi sie przekrecic z brzuszka na plecy ![]() Poza tym bardzo Was proszę o kciuki,dzisiaj moj maz ma bardzo wazne spotkanie,od ktorego zalezy wiele ![]() ![]() Ściskam Was mocno! Ps1. Przepraszam za brak polskich znakow,ale mam nowy tel i nie obsługuję jeszcze ![]() Ps2. Probuje dodac zdjecie z wczorajszej drogi do pracy,nie wiem czy sie uda z aplikacji. I moja mala w pakiecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez fewcia Czas edycji: 2014-05-22 o 05:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki!! Na pewno potrafi, taka ruchowo rozwinieta, ze z brzucha na plecy musi umiec sie obracac. Czesc! U Yae samopoczucie wspaniale, dzis jeszcze jest na lekkostrawnej diecie, ale na szczescie nic sie nie dzieje. Yae potrafi przyniesc odpowiednia ksiazeczke tylko po uslyszeniu charakterystycznego fragmentu lub tytulu. Podobnie jest z piosenkami, potrafi wybrac melodie, ktora nucilam. deli u nas w dzien uu tylko raz do drzemki; nie upomina sie wcale. Mniej wiecej codziennie je taka sama ilosc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Fewcia kciuki!!!
Ja dzisiaj tez pol nocy nieprzespanej malz w delegacji wiec schizy mialam co chwile, najwiekszy jak poszlam dac wody mlodemu i slysze lozko skrzypi w sypialni mowie masakra ktos sie wlamal na pewno, wzielam z pokoju Pietraszka do obrony samochodzik ![]() ![]() ![]() ![]() No a mlody wstal o 6 dzisiaj wiec jestem total mega zombie ![]() Meneq dobrze, ze Yae juz przeszlo:-* Moze zebowe to faktycznie My tez poprosimy o kciuki, bo czekamy na rozliczenie premii i liczymy na dosc spora, a wczoraj kolezanka M.dostala....60zl ![]() Musze leciec z mlodym na poczte, chyba wyjdziemy zaraz po 8, zeby w ta czike najwieksza sie nie ciorac w centrum. Tylko niech mnie ktos z lozka wywali, pliiiiissssssssss Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#18 |
Zakorzenienie
|
Meneq myslisz ze to lenistwo?
![]() ![]() Dziekuje dziewczyny! Lady trzymam kciyki zeby w Waszej premii zabraklo co najmniej trzech zer ![]() Uwielbiam czike ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Hej. U nas ładna nocka dziś.
Ale już czika z rana ![]() Złożyliśmy wczoraj wentylator bo nie da się wytrzymać. Dziś sobie wreszcie umyję okna (ostatnio myłam w grudniu ![]() ![]() Muszę skorzystać dziś maksymalnie z dnia bo jutro cały dzień w pracy no i sobotę też pracuję. fewciu, kciuki za spotkanie!! Yellow ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-05-22 o 06:48 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Jeszcze z poprzedniego wątku cytuję bo się nie załapałam już na stary wątek
![]() Cytat:
No i wydaje mi sie że strasznie dużo pije, zalewa brzuszek woda i nie czuje głodu. Ale kontroluj wage i obserwuj, spróbuj mniej picia troszke dawać. Cytat:
Cytat:
Wrzucaj foty z urządzania gniazdka ![]() Cytat:
Fotki świetne, i wreszcie widze dziecko które wyglada wiekowo na te półtora roku i zbliżenie do mojej Oliwki. Cytat:
[QUOTE=sylwietta1988;46560 573] Dziewczyny, mam sytuacje taką: od kilku nocy mały nie tugezuje ( ![]() ![]() - spiac wali rekami i nogami jak i gdzie popadnie.... jak mi rabnał w usta to zobaczyłam Mroczków przed oczami ![]() - spiąc potrafi przekrecic sie na raczki i zlezc z łozka.... - spiac odpycha sie nogami do przodu az kiedys głowa wystawała mu poza brzeg łozka..... Z tego to powodu spie jednym okiem, jak tylko zaczyna sie wiercic przestawiam sie na tryb czuwania... Takze, jestem bardziej zmeczona niz jak tugezował.... Teraz moje pytanie: skad takie hocki? Pełni nie ma ![]() ![]() QUOTE] A on nie może spac w swoim łóżeczku ?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#21 | ||
Zakorzenienie
|
![]() jeszcze się na starą część załapałam z postem ![]() Meneq, dobrze, że Yae się poprawia Bokeh, nie smutaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okno w salonie myłam w sobotę, dzisiaj może pykne w kuchni ![]() Wczoraj Oli spadła mi z nocnika, poszłam po picie do kuchni, a ona chciała wstać i się przewróciła, poleciała do przodu i nie wiem jak i o co ale podbiła sobie oko, wczoraj pieknie czerowne było a dzisiaj podejrzewam że siniak. Tż ma kolejny powód na poparcie swoje tezy że nie nadaję się na matkę. ![]()
![]() |
#23 | ||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Witam się w nowym wątku ![]() Ja dziś też na rowerku do pracy, kask sprawuje się świetnie i bardzo mi się podoba takie dojeżdżanie. W ogóle wczoraj pierwsze słowa tz po powrocie do domu brzmiały "Jak nos?" ![]() ![]() Młoda miała dziś kiepską nockę, kolejną, sporo popłakiwała przez sen i znów wstała o 5:00. Nie wiem, o co chodzi, może ząbki, a może jakieś lęki? Na razie przytulam, uspokajam, obserwuję. A, i Hje - zrównałyśmy dziś z rana Twój rekord wyjścia na dwór: 6:40 ![]() Cytat:
![]() Wczoraj jednak przyszły te, które zamówiłam w niedzielę, więc w rozmiarze 22 (bo to chyba UK5) nie będę zamawiać kolejnych - 22 są na Młodą w sam raz, więc musiałabym teraz brać o nr większe. Ale jeszcze raz wielkie dzięki! Cytat:
![]() Cytat:
![]() A kciuki oczywiście trzymam mocno! Cytat:
![]() Julia też tak robi. Słodkie to ![]() Cytat:
A co do pogrubionego - ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Buziaki |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Witam sie w nowej czesci!
![]() dziekujemy, z K. na szczescie wszystko ok, nie ma kataru, to tylko moje urojenia ![]() my wczoraj na obiad rozpalilismy grila i tak siedzielismy na dworze do wieczora, potem kapanie, kaszka i... myslalam ze mlody pojdzie spac a tu niespodzianka - zasnal o 22.20 ![]() fewciu - kciuki! lady-kciuki! padlam z samochodzika! ![]() ![]() ![]() ![]() misiael-zdrowka dla Haneczki! Szaja - dziekuje ![]() ![]() ![]() Black - spoznione 100 llllllllaaaaaaaaaaaaaattt ttttttttttttt!!!!! ![]() Marsi - ale boski Leo!!! i tak jak u Leji - caly tutus ![]() brawa dla Leoska za nowe slowka ![]() o co chodzi z ta iloscia i czestostiwoscia smarowania filtrami???? ![]() Hje - no widzisz, z dnia na dzien a juz taka poprawa, bedzie ok ![]() Aplikacja - o jej, zdrowka dl amaluszka! Ifwka - ooo, brawa dla tzta! a czemu akurat on zostal wytypowany? ![]() Co sie dzieje z Bokeh? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem dzisiaj wymięta
![]() Normalnie sił nie mam, a pogoda przeca piękna ![]() Lady padłam z samochodzika, przepraszam ![]() Pstryniu dobrze z Kubusiem wsio ok ![]() Bokeh odezwij się do nas! Wczoraj za to mieliśmy fajny dzień. Dadolino był grzeczny, poza tym że bajzel zrobił nieziemski ![]() ![]() wyrodna matka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
Pstryniu, wyciska z paluszka się, ale to moment trwa - nasza pielęgniarka to robi tak prędko, tak zagaduje, że dziecko nawet nie zwraca uwagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!wpadam się tylko przywitać bo komputer oczywiście schowany więc piszę z telefonu który nareszci odzyskałam
![]()
![]() Anulka 2.02.2013 ![]() Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-05-22 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesie sztandar bo jest w trójce klasowej chyba jako jedyny chłop, no i msza, potem apel, potem jeszcze coś i zejdzie 4 h.
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sadze, ze tak. Sprobuj jej pokazac, ze tak mozna, ale wydaje mi sie, ze w przypadku chodzacego dziecka nie jest to az tak istotne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.